חחחח גבר לא ראינו 1% מהמשחק אל תדאג כפרה
אתה מדבר ככה כי אף פעם לא ניסית לשחק משחק מכות נורמלי ברמה גבוהה
שהמשחק ינחת אצלנו ונעשה קרבות ביחד כל שבוע/מתי שיוצא, אני אראה לך כמה
לא ראינו כלום וכמה דברים חדשים אפשר לגלות על כל הדמויות, זה יהיה ברמה שאחרי כמה זמן אתה תבוא אלי ותראה לי דברים חדשים שגילית.
סתם דוגמא לדברים שלא ראינו.
את הקומבאים הכי שווים שעושים הכי הרבה נזק (כי אף אחד עוד לא יודע אותם)
איזה צוותים הכי שווים.
מה הפוטנציאל המלא של הsparking blast מתקפת הקאמבק שיכולה להטות את הכף של כל קרב ולתת לך קאמבק מטורף, ברמות של האולטרא מSF.
מתי הכי שווה להפעיל את זה, עם מי זה פועל הכי טוב, איך זה משפיע על הסופרים/אולטימטים.
ובכלל לא דיברתי על Match ups, או game plan.
game plan כאילו, אם אני משחק את גוקו נגיד, מה האסטרטגיה הכי טובה איתו איך באמת צריך לשחק אותו? אף אחד לא יודע כרגע. מן הסתם הוא סוג של ריו שכזה אבל נראה.
בMatch ups בוא נגיד שפענחנו את גוקו ולמדנו את הgame plan שלו, עדיין, איך משחקים אותו מול גוהן נגיד? מה אסור לעשות נגד גוהן? מה מותר?
באיזה סיטואציות הכי טוב להתקיף אותו עם X או להשתמש נגדו בקאמבק וכו'. מה הכי מסוכן בגוהן מול גוקו ? וכו' וכו'
יש כל כך הרבה דברים שאנחנו לא יודעים ורק אחרי שנה+ נדע אותם אם בכלל.
יהיה מטורף.
בורמה בטח תהיה מעפנה אבל אני עדיין אשחק איתה מדי פעם.
אתה יכול לעשות את הקומבינה שאנשים בפורום עושים כאן עם כתובת אמריקאית אחי ולקנות בPSN האמריקאי.
אני ממליץ להמתין עם הDLC אחי, אנחנו לא יודעים איזה דמויות כלולות
עדיף לך למצוא צוות מהדמויות ההתחלתיות. ואם תחליט שאתה משקיע במשחק אז תעבור לDLC.
ברור שצריך להעביר לאנגלית הדיבוב היפני לא משהו, העברי הכי טוב לדעתי, אחר כך הספרדי ואחר כך האנגלי.
האנגלי כאילו ממש טוב הבעיה היא שאני אוהב את הפסקול המקורי שיש בעברית ובספרדית דוגמא אבל באנגלית יש להם פסקול מוזר משלהם.
למרות שזה תלוי מה ראית, כמה ראית רק את KAI אז אתה לא מכיר את הפסקול שאני מדבר עליו, אבל נשמע שראית Z.