sony התערוכה בפריז

הרווחים של סוני עלו ב346% בזכות הPS4.

גם שווי המניות עלו בצורה משמעותית (אחרי הדיווח הזה) אפשר להגיד שסוני יכולים לשים מאחוריהם את החששות לקריסה כלכלית שהיו כל כך נפוצים לפני תחילת הדור הנוכחי כלפיהם.

חבל רק שלבטסדה אין את ההצלחה הזו (כן גם wolf 2 הוא כישלון במכירות כמו TEW2 וסינגל פלייר אחרים שלהם מהדור הזה)

amithas190

New member
מי אמר שוולף2 נכשל במכירות? הוא רק יצא...

אני אישית לא קונה אותו היום רק כי בבלק פריידיי עוד שבועיים יחתכו את המחיר שלו בוודאות

הטבלה האנגלית ומקורות טובים באמריקה.

באנגליה הוא עשה רבע ממה שעשה וולף 1 ובאמריקה לפי כל המקורות המצב גם לא כזה מזהיר ואנחנו נקבל את הנתונים על זה עוד איזה חודש בערך.

יכול להיות שאנשים מחכים לבלק פריידי אבל אני מתערב איתך שגם בבלק פריידי רוב האנשים ירצו לקנות עם ההנחות משחקים אחרים מאשר וולף 2 וTEW 2

V Has Come To

New member
לא יודע אם זה קשור...

אבל בת'סדה החליטה שלא לשווק את המשחק לישראל..זה אני יודע בוודאות ואני חושב שגם אותו דבר לגבי גרמניה ויפן אבל אני לא סגור על זה...
אם זה נכון זה חתיכת נתח שוק שיכול לפגוע במכירות...למרות שאתה דיברת בכלל על השוק האמריקאי והאנגלי...
ברור שאפשר להשיג את המשחק כאן בחנויות או להוריד אותו בחנות האמריקאית אבל הגרמנים והיפנים יותר "מרובעים" מאיתנו ואולי שם הם יותר מקפידים...
אגב...התחלתי לשחק את המשחק והוא ממש מעולה לדעתי..אני ממש בהתחלה ואולי עוד תרד לי ההתלהבות אבל עד עכשיו הוא ממש מספק את הסחורה...

בגרמניה זו עבירה על החוק להציג צלב קרס כידוע.

מותר להציג צלב קרס לציבור רק אם זה לצרכי מחקר לימוד, אבל להכניס אותו לסרטים ומשחקים ממה שאני יודע זו עבירה על החוק בגרמניה וזה נאכף.

אז לבטסדה כמובן יש 2 אפשריות או לצנזר את הנאציזם/צלב הקרס מהמשחק או לא לשחרר את המשחק, .

כנראה שהם בחרו פשוט לא להוציא את המשחק בגרמניה למרות שלא בדקתי מה הם החליטו לעשות בנוגע לגרמניה הפעם.

בישראל באמת אין את וולף המקורי או וולף 2 בPSN הישראלי אז זו הוכחה למה שאמרת, למרות שכן יש את הDLC של המשחק המקורי.

קצת הזוי מצד בטסדה למשחקים זה לא שיש במשחקים האלה משהו שיכול לפגוע ברגשות של העם היהודי או משהו.

בנוגע ליפן אני באמת לא יודע מה הולך, אבל נשמע דפוק לא להוציא אותו שם, זה לא שיש להם בעיה עם משחקים שמתעסקים בנאציזם.

V Has Come To

New member
המשחק גם לא מופיע בסטים הישראלי...

זה קצת יותר טריקי להשיג(באופן חוקי)אותו למחשב אבל לגמרי אפשרי...
וכן..אני משחק אותו על המחשב..קניתי מחשב חדש(יד שניה אבל חדש בשבילי)
ארחיב על המפרט כשאכתוב ביקורת על המשחק אבל בקיצור אני יכול להגיד שיש לו חומרה ממש טובה..קצת מיושנת אומנם אבל בוא נגיד ששמתי את כל ההגדרות על אולטרה והוא רץ ממש חלק...
זהו..מעכשיו אני שחקן PC כל עוד המשחקים יצאו בפורט מוצלח למחשב...

תתחדש גבר. ואל תשכח לכתוב ביקורת חח.

אופציות זה לא דבר רע.ולך לא חסרות אופציות 3 פלטפורמות ואתה מרוויח, אבל אני חייב לומר שעכשיו הרכישה שעשית עם האקסבוקס One בזמנו נראת מיותרת מתמיד חחחח.

V Has Come To

New member
תודה!

וכן..חחח האקסבון לגמרי מיותר..המחשב בתכנון המקורי היה אמור להיות יותר לעריכה מאשר למשחקים אבל בסוף הלכתי על מחשב גיימינג לכל דבר(הוא מצויין גם לעריכה)

evilplate

New member
הביצועים של הפס4 מדהימים

הקונסולה בדרכה להיות בוודאות השנייה המוכרת ביותר אחרי הפס2, שנה הבאה הפס4 צפוייה לעבור את המכירות הכוללות של הפס3, בחצי מכמות הזמן!
&nbsp
סוני באמת ניצלה מעתיד לא ידוע בזכות הקונסולה הזו, זה לא רק החומרה והמכירות משחקים הפיזיות, כבר אמרנו בעבר ש PSN נהיה יותר עצום מסטים, הם מגלגלים המון כסף על זה, אולי הפס4 לא תמכור יותר מהפס2 (ואף קונסולה לא למען האמת, זה היה מקרה ייחודי מאוד) היא כן תעשה הרבה יותר כסף ממה שיכלה לעשות בזמנו עם הפס2, ובסופו של דבר זה הנתון שהכי מעניין והכי חשוב בשבילה, שהפס4 היא הפלטפורמה הכי ריווחית שהיתה להם אי פעם.
&nbsp
לא ידעתי שוולף 2 גם נכשל, כל הסימנים הראו שיהיה הצלחה גדולה והפעם קשה לי להאשים את בת׳סדה הם התנהלו בסדר גמור עם המשחק הזה, אולי רק היה עדיף שהיה יוצא בתקופה פחות לחוצה אבל מבחינת פרסום והייפ הם עשו אחלה עבודה, וגם הביקורות מעולות ומשתפכות.
&nbsp
עצוב מאוד מה שקורה למשחקי סינגל AAA בעיקר לניארים, זה נראה כמו תחום שהולך להכחד אם לא בדור הזה אז הבא :(

כן אחי הם עושים יותר רווח מסטים ונינטנדו ביחד.

לא יאמן פשוט.וכמובן שגם נינטנדו שינתה את המדיניות ועכשיו גם רוצה חלק מהרווחים האלה והאונליין שלה גם יהיה בתשלום.

וכן כמו שאמרת המכירות per קונסולה זה פחות משמעותי מה שמשמעותי זה שהרוב המוחלט של הלקוחות קונה משחקים קבוע ועושה רווח ענקי הרבה יותר ממה שהיה בדור הפס2.

בגלל שהפעם יש הרבה יותר ערוצי הכנסה ממה שהיה בדור הפס2.

שמע אחי הקטע עם הסינגלים כל כך מדכא.

בזמנו שדאוס אקס נכשל, אמרתי לעצמי "נו טוב זה בגלל שהגרפיקה נחותה"
אבל הנה וולף 2 וTEW2 טיפלו בבעיה הזו, אף אחד לא יכול להגיד שהם לא נראים קפיצת דור מהמשחקים הקודמים שלהם בסדרה ועדיין אנשים לא עפו עליהם.

לדעתי מה שקורה זה שאנשים מחכים למבצעים שמבחינתנו זה כמובן צעד חכם.
אנשים מגלים איפוק וקונים במחיר שנוח להם.

את משחקי האונליין אנשים קונים ב60$ דולר כי רוב הפעילות של רובם היא בהשקה. (למרות שמשחקי השירות מנסים לתת להם חיי נצח זה לא תמיד עובד, תראה את מה שקרה לFor Honor שדי ננטש מבחינת שחקנים)

נגיד בFor honor שיחקנו ביום האחרון 1172 שחקנים בסטים וב25 דקות האחרונות 851 אז הוא לא משהו.

אני נשמע כמו תקליט שבור אבל אני לא רואה פיתרון חוץ ממודל של 6-8 שעות גיימפלי ב30 דולר, והרחבות של 20 דולר כל שנה.

היצע צריך להתאים לביקוש, אם רוב השוק מחכה גם ככה להורדת מחיר של 30 דולר, המשחקים צריכים להתאים למחיר הזה.

הרווחים של Sega ממריאים בגלל סוניק מאניה.

עכשיו זה ברור, סוניק מאניה לא היה רק הצלחה גדולה מבחינה ביקורתית ואצל הגיימרים, מדובר גם בהצלחה גדולה מאוד מבחינה כלכלית.

לדברי סגה, לסוניק מאניה היה חלק נכבד מאוד בהצלחה הזו, והם התגאו בכך שמבחינה ביקורתית זה המשחק הכי מוצלח בסדרה ב15 השנים האחרונות.

היתה להם עליה של כמעט 75% בהכנסות מהתקופה המקבילה של שנה שעברה וזה למרות ששנה שעברה היו להם הרבה יותר משחקים חדשים בשוק.

מי שעוקב חזק אחרי סגה יודע שבשנים האחרונות היא עבדה קשה בשביל להפוך את עצמה בעיקר למפתחת משחקי PC וסמארטפונים.

אפשר רק לקוות שעכשיו הם יודעים איפה נמצא הכסף הגדול שלהם ומה אנחנו רוצים שסוניק יהיה מהיום.

הכסף על השולחן סגה, אתם רק צריכים לבוא ולקחת אותו.

תנו לנו את הסוניק שאנחנו רוצים ואנחנו נשלם כל פעם.
http://www.gamesindustry.biz/articl...-up-for-digital-shortfalls-in-sega-financials

evilplate

New member
והם בטח הולכים לרדת אחרי עוד סוניק זבלון ששחררו

חשבתי באמת שאחרי מאניה ואחרי ההצהרות שלהם לגבי איכות שסגה באמת השתנתה אבל כנראה החגיגות ההיו מוקדמות מדי, הסוניק החדש נקטל בכל מקום וזוכה להשוואות לא מחמיאות עם BUBSY כשאנשים תוהים מי הפלטפורמר הגרוע של השנה מביניהם.
&nbsp
ואי אפשר לאמר שזו לא אשמת סגה כי אי אפשר לייצר משחק סוניק תלת מימדי טוב, יש שם איזו שעה וחצי גיימפליי בלחץ ואף אחד לא הכריח אותם להמשיך להוציא את הזבלונים הזולים האלה.

כן אחי כל שלב זה איזה דקה וחצי בלחץ.

לא נורמלי שהוציאו דבר כזה.

אם הייתי הCEO של סגה, הייתי מחתים את אינסומאניק אחרי שהם ייסימו את ספיידי.

אני לא יודע אם הם יכולים לעשות סוניק 3D טוב, אבל אני יודע שיש יותר סיכוי שהם יעשו משחק 3D טוב.

הצוות של יאקוזה עשה בדור הPS2, משחק F ZERO מושקע בשביל נינטנדו, כאילו סגה ונינטנדו אשכרה שיתפו פעולה במשחק הזה.

ונינטנדו בנתה בכוונה על הכישרון הארקידי בסגה, אם לא הייתי מצליח להחתים את אינסומאניק הייתי נותן לצוות הזה לנסות לעשות 3D סוניק, תוך כדי שאני מסממך על הניסיון הארקידי שלהם ועל העובדה עם F זירו.

אם גם זה לא היה מצליח הייתי בודק אם קליף B יכול לנסות משהו.

מה שבטוח אחי סוניק טים לא בעמדה המתאימה לפתח משחקי סוניק יותר.

ממה שאני יודע יש שם רק מעצב שלבים אחד שעבד על הסוניקים של המגה דרייב, והיום הוא בעמדת ניהול בכירה שם, הוא כבר לא מעצב שלבים.

שאר הצוות שהביא את סוניק של המגה דרייב מפוזרים בתעשייה בהמון חברות שונות שלקחו אותם בגלל הכישרון שלהם וכמובן שחלק גם פרשו כבר.

כמובן שאני לא יודע אם איזושהי חברה יכולה להוציא משחק סוניק טוב,אבל כל אחד מ3 הפתרונות שהייתי מנסה היו מביאים משחקים יותר טובים אני בטוח בזה.

טריילר סיפור לדרגון בול Z איזה כייף

איזה יופי של דבר, הסטורי מוד נראה מושקע ביותר ושווה לבד את מחיר המשחק.
יהיו 3 סאגות, והאנדראוידית החדשה 21 נראת כמו הנבלית הראשית.

עכשיו הדילמה שלי היא אם לשחק את זה עם אח שלי שהוא מעריץ דרגון בול אפילו יותר גדול ממני (וזה לא קל לעקוף אותי, אני פאנט ממש)

או לשחק לבד ואז לקרוא לו לסיבוב שני.

בכל מקרה, מדהים איזה כייף שזה משחק אמיתי.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=122&v=blLrgnUgkjg

מישהו 2

New member
היפנים יודעים לבנות הייפ למשחקי האנימה שלהם

זה לא כמו המשחקים המערביים שבפעם ב- אתה מקבל איזה הצצה לסצנה חדשה מהמשחק.
מאז שהמשחק הוכרז אנחנו מקבלים עליו חדשות באופן תדיר, כל שבוע עוד דמויות חדשות שלא ידענו שיהיו. עוד טריילרים , עוד מצב סיפור, עוד כוחות וכו'..
ככה זה היה גם עם כל משחק חדש של נארוטו שיצא שזה די מדהים בהתחשב בעובדה שכל משחק של נארוטו היה זהה כמעט לחלוטין לקודמו.
אז המעריצים סופרים את הימים וכוססים אצבעות. החסרון היחיד של דרך הפרסום הזאת, היא שבזמן שבו נקבל את המשחק סביר להניח שנדע עליו כבר כמעט הכול. כשנשחק עם הדמויות כל הכוחות המיוחדים והאולטימייטים , למרות שזאת תהיה הפעם הראשונה כביכול שאנחנו אלה שנפעיל אותם, זה ירגיש כאילו ראינו אותם כבר בפעם המיליון ואחת.
אז אני כבר רואה את עצמי משחק בפעם הראשונה דווקא עם הדמויות המוזרות האלה כמו קפטן ג'יניו וכאלה שהקפדתי קצת פחות לראות מהם.
&nbsp
אם אני לא טועה יש שמועות שגם בולמה תהיה אחת הדמויות הניתנות לבחירה במסך הדמויות. שזה באמת מצחיק ומעניין אם הם יעשו את זה.
הגרפיקה נראית נהדר, המצב סיפור נראה מגניב. לא עוד פעם מיחזורים של הסיפור שראינו כבר מיליון פעם בכל משחק דרגון בול שיוצא, אלא סיפור אמיתי, מקורי חדש שנבנה במיוחד למשחק ואם אני לא תוהה קיבל תמיכה מאקירה עצמו.
הדבר היחיד שמפריע לי לגבי דרגון בול זה הדיבוב היפני. למרות שכבר ראיתי עשרות פרקים של דרגון בול סופר שמשודרת כעת ביפנית, אין מה לעשות הדיבוב האנגלי לוקח את זה בסיבוב. (ואני אפילו מעדיף את הדיבוב העברי על פני היפני).
לכן הדבר הראשון שאעשה זה להעביר לאנגלית.
&nbsp
אני מעוניין להזמין את המשחק בהזמנה מוקדמת, ברור לי כבר שאני הולך לקנות אותו בגרסה המלאה ביותר עם הסיסון פאס והכול. הבעיה שהוא יקר בטירוף. ואפילו בחנות האמריקאית הדיגטלית של הפלייסטיישן זה מגיע למחיר של 400+ ש"ח.
טירוף..
&nbsp

חחחח גבר לא ראינו 1% מהמשחק אל תדאג כפרה

אתה מדבר ככה כי אף פעם לא ניסית לשחק משחק מכות נורמלי ברמה גבוהה
שהמשחק ינחת אצלנו ונעשה קרבות ביחד כל שבוע/מתי שיוצא, אני אראה לך כמה

לא ראינו כלום וכמה דברים חדשים אפשר לגלות על כל הדמויות, זה יהיה ברמה שאחרי כמה זמן אתה תבוא אלי ותראה לי דברים חדשים שגילית.

סתם דוגמא לדברים שלא ראינו.
את הקומבאים הכי שווים שעושים הכי הרבה נזק (כי אף אחד עוד לא יודע אותם)
איזה צוותים הכי שווים.
מה הפוטנציאל המלא של הsparking blast מתקפת הקאמבק שיכולה להטות את הכף של כל קרב ולתת לך קאמבק מטורף, ברמות של האולטרא מSF.
מתי הכי שווה להפעיל את זה, עם מי זה פועל הכי טוב, איך זה משפיע על הסופרים/אולטימטים.

ובכלל לא דיברתי על Match ups, או game plan.

game plan כאילו, אם אני משחק את גוקו נגיד, מה האסטרטגיה הכי טובה איתו איך באמת צריך לשחק אותו? אף אחד לא יודע כרגע. מן הסתם הוא סוג של ריו שכזה אבל נראה.

בMatch ups בוא נגיד שפענחנו את גוקו ולמדנו את הgame plan שלו, עדיין, איך משחקים אותו מול גוהן נגיד? מה אסור לעשות נגד גוהן? מה מותר?

באיזה סיטואציות הכי טוב להתקיף אותו עם X או להשתמש נגדו בקאמבק וכו'. מה הכי מסוכן בגוהן מול גוקו ? וכו' וכו'

יש כל כך הרבה דברים שאנחנו לא יודעים ורק אחרי שנה+ נדע אותם אם בכלל.

יהיה מטורף.

בורמה בטח תהיה מעפנה אבל אני עדיין אשחק איתה מדי פעם.

אתה יכול לעשות את הקומבינה שאנשים בפורום עושים כאן עם כתובת אמריקאית אחי ולקנות בPSN האמריקאי.

אני ממליץ להמתין עם הDLC אחי, אנחנו לא יודעים איזה דמויות כלולות
עדיף לך למצוא צוות מהדמויות ההתחלתיות. ואם תחליט שאתה משקיע במשחק אז תעבור לDLC.

ברור שצריך להעביר לאנגלית הדיבוב היפני לא משהו, העברי הכי טוב לדעתי, אחר כך הספרדי ואחר כך האנגלי.

האנגלי כאילו ממש טוב הבעיה היא שאני אוהב את הפסקול המקורי שיש בעברית ובספרדית דוגמא אבל באנגלית יש להם פסקול מוזר משלהם.

למרות שזה תלוי מה ראית, כמה ראית רק את KAI אז אתה לא מכיר את הפסקול שאני מדבר עליו, אבל נשמע שראית Z.

מישהו 2

New member
זה הניואנסים הקטנים

שאני מסכים איתך שילכו ויתפתחו בהתאם לעומק של המערכת קרב שהם בנו.
ברור לי שיהיה דברים שרק אחרי שנה יגלו. hell יש דברים בנארוטו, אפילו אם הם מבוססי באגים ולא מתוכננים שמגלים ולא מדובר במערכת קרב מורכבת בכלל.
&nbsp
אבל כל מה שהוא באופן טהור דברים שרואים בעיניים, הרוב כבר "מכובס" כבר עכשיו עוד לפני שהמשחק יצא.
כמה פעמים ראינו את גוקו עושה קמאהאה וכמה פעמים ראינו את מג'ין בו מתעצבן והופך מישהו לשוקולד או את סל עושה את הפיצוץ הזה באוויר. לא יודע מה איתך, זה כבר חדר לי למוח, התרגלתי לזה לחלוטין.
ראינו כבר את כל התאכלס, ותהיה חסרה לנו קצת ההתרגשות הזאת של לראות את הדברים האלה בפעם הראשונה. בגלל זה אני יותר ויותר נגד צפייה בטריילרים.
המזל הוא כמו שאמרת שבאמת אנחנו נמשיך לראות דברים חדשים דרך כל מיני קומבואים שעוד לא גילו ויהיה אדיר ללמוד אותם ולנצח איתם אנשים ברשת. אבל הקומבואים האלה בבסיס שלהם מורכבים מאנימציות שאת כולן כבר ראינו

שאתה תחטוף ממני 10:0 זה לא יעניין אות

אותך. כל מה שאתה תרצה לדעת זה "איך כרונו עשה לי את זה" ,אתה תהיה עסוק בחישוב על אסטרטגיות ספציפיות ותמציא קומבואים משלך

ואתה תגיד לעצמך אני עכשיו אמציא אסטרטגיה שאני אראה לכרונו הזה שהוא לא מכיר אותי בשיט.

היופי זה שאתה תרגיש ממש כמו מקיטה וגוקו שפעם גוקו למעלה פעם מקיטה למעלה פעם בכלל גוהן.

מישהו 2

New member
אני בונה על זה

חוץ מהחלק של ה- 10:0 ;)
אני רוצה ממש להשקיע בזה ורק בזה את הזמן הפנוי שלי של המשחקים. ואתה בסופו של יום כמו שאמרת בעצמך אתה שחקן של סטריט פייטר

אם אתה מצליח אנחנו הולכים לבארביס

שאתה באילת והקינוח והבירה עלי.

אני שחקן סטריט זה נכון אבל האתגר שלי זה לעשות לך 10:0 כאחד שלא הולך להשקיע בדרגון :)

אני יודע שתהיה שחקן טוב מתישהו ואני מחכה ליום הזה ולראות את זה.וכמובן להילחם נגד זה.

למעלה