למה זה מפריע לך?

הרעיון הוא גם לאפשר מגוון ישיבות שונות לפי צרכי התלמידים וגם לפזר את הישיבות ברחבי הארץ.

"מאליו מובן" - מה לא ברור לך?

האם עדיין לא הבנת שהאיש פשוט (והוא ציין זאת מפורשות !!!) מפיץ את משנתו האנטי דתית ואת התנגדותו לכל מה שיש לו "ריח" של דבר שקשור לדת היהודית? הוא הרי טוען שהדתיים כופים עליו דברים, אבל בפועל הוא משקר בריש גלי ולמעשה הוא זה שכופה בצורה פעילה ומתמשכת את דעותיו על ציבור הקוראים.
ראה לדוגמא את תגובתו זאת. ואני מצטט מדבריו: אני כן מתנגד לדת ומנסה לשכנע לדרך נגד הדת

סליחה. "מאליו יובן"

ואם אשתמש בכינוי שלך, האם זה לא מובן לך מאליו כל מה שכתבתי וכל מה שהוא כותב?

yotzimmeabait1

New member
וממש השבוע שלט ענק באחוזה, שומרים את השבת של ה-25.10

שמים את הנפש בטעינה.

זה היה מבצע עולמי, האם לא שמעת על כך?

גויים ולא רק יהודים בכל העולם החליטו של שמירת שבת עולמית, מה רע בכך אם אף אחד לא כופה זאת עליך? האם שמעת על הזמרת פאולה עבדול? הרי אי אפשר לחשוד בה שהיא יהודיה כשרה דתיה... והיא שמרה שבת כי כך היא רצתה. וכמוה עוד מיליונים ברחבי העולם. פרטים אפשר למצוא בכל הרשת. גוגל יכול לעזור לך בכך...

32103210

New member
מה פתאום ,זה היה רק ברעננה

עובדה ,הוא ראה את זה רק ברעננה.

yotzimmeabait1

New member
נכון. הוא ראה את זה רק ברעננה. והוא מסתובב די הרבה

בארץ בין ערים שונות. באותו שבוע/יום.זה היה שלט קשה לפספוס.

ATAF151

New member
ומה יצא להם מזה

שמרו שבת, יופי. האם ההרג העולמי נעצר? אולי העינויים שעוברים אסירי דעאש? אולי תאונות הדרכים הפסיקו?
לא.

בשבוע הבא ננסה לשמור את יום שלישי, אולי זה יעזור יותר.

אני אגיד לך מה יצא להם מזה

25 שעות של שקט, של הווי משפחתי ביחד כל המשפחה, במקום כל הטראראם שיש להם בדרך כלל בשבתות כבכל יום חול. מה זה מפריע לך שאנשים נחו במשך 25 שעות ולא השתוללו עם הסלולרי שלהם ולא נסעו ברכב ולא ראו טלוויזיה, אלא היו בבית עם המשפחות שלהם? מה זה מפריע לך? האם השנאה הידועה שלך לדת מוציאה אותך מדעתך עד כדי כך שאתה לא שולט בדברים שאתה כותב? ומה הקשר לדת בכלל? מיליוני אנשים בעולם שרחוקים מהדת החליטו לנוח בשבת, האם זה אסור להם? מספיק עם השטויות שלך, באמת!!!

ATAF151

New member
יש הבדל גדול בין דת לביו לנוח בשבת

הדת רק מגבילה את ההנאה בשבת. החילונים יכולים לבלות בשבתות, לנסוע לטייל בטבע, או באיזה תערוכה, ים או הפנינג. הם יכולים לבקר כל מיני סבתות או דודות שגרים מעט רחוק, בלי ההכרח לישון אצלם.

ברור שאני בעד לא לעבוד בשבתות.

ברור, בעניין הכותרת אני מסכים איתך.

אבל כאן נגמרת ההסכמה כי אתה לוקח את הסיפור הזה שבו מאות אלפי אנשים בכל רחבי העולם (שהם בוודאי יותר מהאחד היחיד שהוא אתה עצמך) ושחלקם בכלל לא יהודים, והם קיבלו על עצמם לשמור שבת אחת, סתם ככה בשביל הכיף וההנאה שלהם, לא כי מישהו כפה זאת עליהם, אלא כדי להוכיח בדיוק את ההיפך מהכפיה, ואתה עושה מזה סיפור כל כך רחוק מהמציאות. כמה שאתה מגוחך אתה ממשיך לגחך את עצמך עוד ועוד, אבל זה בסדר כי מי זה בסך הכל ATAF 151 ? סתם טוקבקיסט עלום שם שאף אחד לא יודע מי הוא. לכן זה בסדר ולכן אני ממשיך ולהגיב לך לשם השעשוע... חחחח...

אתה כותב שהדת רק מגבילה את ההנאה בשבת, אבל מיליוני אנשים בעולם חושבים אחרת ממך ולדעתם להתנתק ליום אחד מהבלי העולם ומהרעש הסביבתי זאת ההנאה שלהם. אבל כמובן שזכותך לחשוב אחרת. הרי גם לך בעצמך יש ביד ימין (וגם ביד שמאל
) 5 אצבעות כל אחת מהן שונה מזאת הסמוכה אליה, אז אם אצלך לא הכל שווה ככה סביר שבעולם הגדול הדיעות לא יהיו שווים... כתבתי ארוכות אבל אני יודע שכתבתי על הקרח כי אין אל מי לדבר... אתה פשוט מנותק...

ATAF151

New member
שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה

אני בוודאי בעד שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה (בגבולות החוק). אבל כמו שיש אנשים דתיים שמנסים לשכנע כמה טוב להיות דתי, כך גם לי מותר לנסות לשכנע אחרת.
ובקשר להיותי עלום שם: מה זה כל כך היה עוזר לך אם היית יודע ששמי הוא שמעון בן צרויה? מה זה יתן לך, איך זה יתרום לך?

גם כאן אני מסכים עם הכותרת שלך.

אבל שוב קילקלת לעצמך בתוכן
כי תסביר לי מה הקשר בין הסיפור היפה הזה (לטעמי) לבין מה שכתבת (ציטוט: "אבל כמו שיש אנשים דתיים שמנסים לשכנע כמה טוב להיות דתי, כך גם לי מותר לנסות לשכנע אחרת." - סוף ציטוט) לבין הסיפור הזה? האם מישהו ניסה לשכנע אותך להיות דתי? האם מישהו ניסה לשכנע אותך לשמור שבת? אלה היו שאלות רטוריות מכיוון שלא יכולות להיות כאן שתי תשובות כי ברור שאף אחד לא ניסה לשכנע אותך באף אחד משני הדברים.
בסך הכל סיפרו כאן על מבצע שמאות אלפי אנשים בעולם שחלקם בכלל לא יהודים החליטו לשמור שבת אחת, ואתה הפכת את הסיפור הזה לבמה להפצת משנתך האנטי דתית, ממש בדיוק כפי שכתבת בציטוט שהבאתי מתשובתך. האם מישהו שיכנע אותך להיות דתי?לא ! אבל אתה כן ניצלת את ההזדמנות להביע את שנאתך התהומית הידועה לדת. לכן אני לא מתרגש ממך ומשכמותך שיש בכם רק שינאה וחוסר נאורות אבל מדברים כאילו מחזיקים אקדח מול הרקה שלהם. די, אנשים לא מטומטמים...
ובקשר לשם שלך זה לא הכי משנה ולא הכי חשוב אבל זה נורא פשוט וקל לכתוב שטויות כשלא מזוהים ואין חשש שיצחקו ממך באמת...

לא יצא להם מזה שום דבר מיוחד

כמוך אני חושב שסך הכל מדובר בקישקוש. אבל הקישקוש שלהם לא שונה מהקישקוש שלי. מה יוצא לי מזה שאני אוכל המבורגר עם בייקון וגבינה? כלום, סתם טעם לי. אותו הדבר לאנשים שבחרו לשמור שבת ב 25.10. הם מרגישים טוב עם זה, שיהיה לבריאות.

אם התשובה הנ"ל מעולה אז מה הבעייה שלך עם העניין הזה?

אתה מבין עד כמה אתה מגוחך?

למעלה