ATAF151

New member
אין בעיה

אני כתבתי תשובה מעולה על מי שאמר שמדובר בקשקוש אבל זכותו של כל אדם לעשות מה שהוא רוצה.
אני שמח לראות שגם אתה חושב שהתשובה הזו טובה.

אתה כתבת תשובה מעולה על כל התשובה שלו. אל תיתמם.

המגיב לעיל גם כתב ואני מצטט "אבל הקישקוש שלהם לא שונה מהקישקוש שלי. מה יוצא לי מזה שאני אוכל המבורגר עם בייקון וגבינה? כלום, סתם טעם לי. אותו הדבר לאנשים שבחרו לשמור שבת ב 25.10. הם מרגישים טוב עם זה, שיהיה לבריאות."
כלומר שגם זה שהוא אוכל בייקון עם גבינה זה קישקוש אבל זה טעים לו. ובניגוד אליך ATAF אין לי בעייה עם אנשים שאוכלים בייקון עם גבינה ביום כיפור. זכותם. אף אחד לא מאיים עליהם בגלל זה. והוא גם כתב שאותם אנשים ששמרו שבת מרגישים טוב עם זה אז שיהיה להם לבריאות, אבל אתה הגבת שכל התשובה שלו מעולה ולכן אתה סתרת את עצמך גם אם קשה לך להבין זאת. נקודה סוף פסוק...

ATAF151

New member
שכל אחד יעשה מה שטוב לו

יחד עם זאת אני כן מתנגד לדת ומנסה לשכנע לדרך נגד הדת, בדיוק כמו שיש המון דתיים שמנסים לשכנע לדרך הדת.

נכון מאוד.

לפחות אני לא יכול להגיד שאתה שקרן כי אתה לא כזה. אתה פשוט כותב את האמת שלך. הבעייה היא שאתה עושה את זה בצורה כופה וכפייתית. אתה כופה עלינו לקרוא את דעותיך בשרשורים שלא קשורים לעניין, אתה דוחף את האנטי דתיות שלך בצורה כפייתית לשרשורים שלא שייכים לעניין, אז אם יש מישהו שכופה זה אתה ולא הדתיים. לא ראיתי בפורום הזה מישהו שכופה עליך להיות דתי או לשמור שבת. אבל כן ראיתי ואני רואה כל הזמן את הכתיבה הכפייתית שלך נגד הדת ולכן אציין שוב שאתה כופה על שאר הגולשים בצורה לא מכובדת ולא הוגנת לקרוא את דעותיך. וזאת הבעייה פה.

ATAF151

New member
הלוואי שרק היו כופים עלי בפורום

הלוואי שכל הבעיה שלי הייתה שדתיים כותבים את דעתם בפורום.
הבעיה עם הדתיים היא לא בפורום אלא במציאות. הם למשל כופים שלא יהיו אוטובוסים בשבתות, למרות שאם כן יהיו, איש לא יכפה עליהם לנסוע באוטובוסים. הם פשוט מונעים מלא דתיים שאין להם כסף למכונית פרטית לנסוע בשבתות.

ולכן אתה חושב שאם תביע את דעתך בפורום הזה

שהודעה שזוכה בו להרבה רייטינג מגיעה 20-30 צפיות אחרי שחלק מהן אלה צפיות חוזרות של אותם גולשים - זה מה שיעזור לך להפיץ את משנתך? זה מה שאתה חושב? אם כן אז תשכח מזה...

ומה יצא לך מזה

שסתם כתבת עוד תגובה מגוכחת ואפילו לא טרחת להגיב במקרה הזה לשני המגיבים שהגבו לך? אבל למען האמת עדיף שלא תגיב עוד דבר "חוכמה"...

למעלה