דעות על הראמבל ועל פאנק-רוק...
לא הספקתי עדיין לראות את כל האירוע, וגם לא כזה בא לי, שני הקרבות האלה השאירו לי מספיק טעם רע.
נתחיל בראמבל.
היה כיף לראות את ג'ריקו חוזר, מאוד הופתעתי שהוא נכנס 2, הייתי בטוח שסינה ייכנס יחד עם זיגלר ויישאר עד הסוף, כדי לשבור שיאים וכל זה.
קרו הרבה דברים, אבל תכלס עד הקטע עם קופי, לא היה משהו באמת מעניין. הכניסות היו קצת ריקות כאלה, כן היה כיף לראות את כולם מגיעים, כולל מתאבקי העבר, אבל משהו הרגיש לי משעמם קצת.
הקטעים בין קודי וגולדאסט היו ממש נחמדים, ונראה שזה הדבר הכי קרוב שדומה לקרב בין השניים.
הקטע עם קופי היה קורע מצחוק, לרגע הייתי בטוח שהוא ישתמש בשבר השולחן כסוג של גשר בין הכיסא והזירה. רגע לפני שהוא הודח, אמרתי לעצמי איזה קורע זה יהיה אם הוא יודח שנייה אחרי כל מה שהוא עשה, ואז קודי בא וקרע אותי מצחוק.
קרע אותי מצחוק שבו דאלס הגיע לזירה, ואף אחד בכלל לא הגיב, הם בחרו רגע ממש גרוע להכניס אותו לזירה, כי כולם היו עסוקים בקופי, ואז קול אומר: "בואו נדבר על בו", ואז פתאום הגודפאדר הגיע ושוב שכחו מבו דאלס, שאגב נראה קצת כמו בחורה עם ציצים קטנים מאוד.
מה שכן, במהלך הקרב בו דאלס לא עשה משהו רע, ודווקא הוא הרשים אותי לטובה, והצליח להיות שווה לכל שאר הסופרסטארס.
היה סבבה לראות את הגודפאדר, אבל איך הם פספסו את ההזדמנות שהגודפאדר יעמוד שם מול ברודוס קליי? זה היה כל כך מתבקש.
הקטע עם בריאן דניאל שתופס את קין כמו קוף היה קורע מצחוק, אבל איזה בזבוז, יכלו להחזיר את בריאן לעוד כמה דקות בקרב. נראה שהם דוחפים את בריאן נגד קיין במניה (אלא אם כן זה יהיה כקרב חושך שיהפוך פתאום לקרב באטל רויאל, כי קרבות המניה של בריאן בדרך כלל לא זוכים להרבה כבוד).
את האמת כל מה שקרה אחרי זה, היה מאוד משעמם, ממש נרדמתי, ולא הצלחתי להתעורר.
זה היה כל כך טיפשי להדיח את זיגלר לפני שיימוס. זיגלר היה צריך להישאר שם לפחות בפיינל 3.
את האמת, סינה-רייבאק-שיימוס הרגיש כמו קרב משולש משום מה.
ה-WWE די פספסו פה הזדמנות, יכלו לגרום לכך שהשילד ידפקו את רייבאק, כי אחרי הכול הם הרי בפיוד, לא?
ולפי דעתי, רייבאק היה צריך לנצח בראמבל וללכת נגד אלוף העולם במניה, סינה ממש לא צריך לנצח בראמבל.
בקיצור, ראמבל די ג'נרי. מה שהכי הציק לי בקרב הזה, שכמעט ולא היו הדחות מגניבות, רב ההדחות היו מאוד יבשות וחסרות כל תוכן.
איזו טיפשות מצד ה-WWE. במקום לנסות להוציא את פאנק אובר ומלך. המתאבק שהוא ההווה והעתיד שלהם, המתאבק שקורע את התחת, "הפנים" של הארגון, הסטון קולד שלהם, הם מחליטים להוציא אובר את כוכב ההוליווד שמגיע פעם בשנה? שלא תבינו אותי לא נכון, אני אוהב את הרוק. אבל ה-WWE פשוט לא מסוגלים לקלוט שיותר חשוב לתת את הבמה למתאבקים ולא ל"כוכבים".
מה זה בדיוק עוזר עכשיו שהרוק אלוף? סתם להביא לנו עוד פעם הרוק נגד סינה? ואז סינה שוב יהיה אלוף, והפעם הוא בטח יהיה אלוף 10 שנים רק כדי לשבור את השיא של פאנק.
וגם מה זה הסיום הזוועתי הזה? הרוק מנצח עם אלבו דרופ? ככה לדפוק ריצת אליפות מדהימה?
זה היה פשוט מגעיל, וכל כך לא בסדר. ה-WWE עשו פה טעות גדולה.
ולפני שאני מדבר על הקרב עצמו, אני חייב לומר משהו על מייקל קול. אני ממש רוצה שהוא יאבד את הקול שלו, לנצח!!! נמאס לי לשמוע אותו. הוא כל כך מעצבן, עד שהוא גורם לקרבות להיראות ממש לא טובים ולא מהנים. הוא יותר מעיק מג'רי לולר, וזה דבר שלא פשוט לעשות. הוא כל כך מעצבן שאני חייב ללכת לבדוק במילון מילות שיתארו עד כמה הוא מעצבן אותי.
הקרב עצמו היה בסדר, למרות שכל הקטע עם השילד נעשה בצורה ממש לא מוצלחת, כל החושך הזה משום מה לא עבד. לא מבין על מה משלמים לקרייטיב טים, החבר'ה האלה פשוט לא מיישמים את המילה "קרייטיב". אין שום דבר חדש או מעניין, הם פשוט לא מסוגלים לחשוב ברמה מקורית או יוצאת דופן. אין שום חשיבה מחוץ לקופסא, וזה פשוט מטומטם.
ואני ממש לא שמח שהרוק הוא אלוף, זה פשוט לא מוביל לשום דבר. הם היו צריכים להביא את ברוק לסנר (רבאק הם משלמים לו 5 מיליון דולר, למה לא להשתמש בו?), שיגרום להפסד של הרוק, ואז הרוק יתאבק נגד לסנר, ופאנק יתאבק נגד טייקר.