דעות
קרב הרויאל ראמבל - בלי ספק, קרב הרויאל ראמבל הכי גרוע שראיתי. אולי גם הכי צפוי, למרות שרובם צפויים. לא היה שנייה אחת בקרב שחשבתי "הוא יכול לזכות במקום סינה". למה לא להכניס מתאבקים כמו לסנר? טייקר? פאנק אחרי ההפסד? מתאבקים שבאמת יכולת לחשוב שינצחו.
חוץ מזה, בכל הראמבל היו 6-7 מתאבקים בזירה, ואין רגע אחד שאני יכול לזכור מהקרב הזה. פשוט גרוע.
הפיינל שלוש היו ממש שלושת המתאבקים שהכי פחות הייתי רוצה שיזכו.
פאנק - רוק - הקרב לא היה רע דווקא, אבל הסיום... קודם כל, פאנק לא ניצח אף קרב בצורה חצי נורמלית מאז התיקו שלו מול סינה. קרב אליפות אחד עם סינה - ביג שואו התערב וניצח לפאנק את הקרב, אחרי זה בראד מאדוקס מול רייבאק, אחר כך שילד מול סינה ורייבאק, אחר כך שילד מול רייבאק ועכשיו שילד מול רוק. ואלו לא התערבויות קטנות של הפרעה וגו טו סליפ של פאנק. הם ממש, פיזית, ניצחו לו את הקרב.
ואיך בסוף הוא מפסיד את האליפות - אחרי דקה וחצי של קרב חוזר עם הרוק. שלפחות היה יוצא מהפיפלז אלבוו הזה, היה עושה גו טו סליפ, מקבל רוק בוטום, עוד איזה אנקונדה וייס... ואז מפסיד מפיפלז אלבוו שני. הייתי אומר מילא... אבל ככה?
פאנק-טייקר, רוק-סינה, לסנר-טריפל אייץ' - הכל נשמע גרוע. ובסמאקדאון זה יהיה זיגלר-דל ריו? פשוט חבל. אירוע רע (וצפוי כ"כ) שמתחיל רסלמניה רעה (וצפויה).