דעות הראמבל שלי
בשורה התחתונה מאוד מאוכזב מהפואנטה הסופית של האירוע. זה מרגיש כאילו שבנו את כל הבוקינג של התוצאות נטו מתוך רצון לסינה-רוק 2.
מילא שכבר היה די בולט באיזור יולי שרוק יהיה מול פאנק בראמבל, אבל עד לרגע האחרון עדיין היה לי שביב תקווה שפאנק ייצא יותר אובר מהפיוד הזה.
בסופו של דבר הוכח מעבר לכל צל של ספק שרוקי הוא סופרמן אפילו יותר מסינה, ושכפי שעומרי כתב למעלה אפשר לא לצפות במוצר כמה שנים ועדיין לחזור לניצחון של סינה בראמבל.
אני ממש חושב שרייבאק היה מרוויח הרבה יותר מניצחון בראמבל, סינה היה מוצא דרך כמו תמיד להגיע למיין איבנט של מניה גם בלי זה.
חוץ מזה, רייבאק איבד מבחינתי המון אמינות בחודשים האחרונים, וההדחה הזאת בטח שלא עזרה.
אז נכון שנתנו לו להדיח את שיימוס ואורטון (זכו בשניים מתוך 3 הראמבלים האחרונים), אבל עדיין הוא סוגר PPV רביעי ברציפות ללא ניצחון.. זה כמעט נראה מהצד שמנסים לחרבן לו את הגימיק בכוונה.
תכל'ס היה כל כך נורא אם רייבאק לוקח את הראמבל, פאנק מנצח את הרוק ובכל זאת מסדרים לרוק את סינה במניה?
שלא לדבר על כך שעצוב לראות את הקדנציה הנדירה של פאנק נגמרת בצורה כזאת, ועוד למתאבק שעושה טובה שהוא בארגון.
ובכל זאת, כמה נקודות אור:
1) הראמבל תמיד מצליח לעורר אצלי שיאים חדשים של סקרנות, וגם השנה.
2) קופי קינגסטון = ספיידרמן החדש
3) ג'ריקו חזר ונתן שואו כמו תמיד
4) זיגלר ממצב את עצמו כדבר הטוב ביותר ב-WWE כרגע.
5) על אף התוצאה המחורבנת והסיום המכעיס לקדנציה, אהבתי את רוק-פאנק כקרב. היה שם Big Fight Atmosphere, לא מובן מאליו ב-WWE של התקופה האחרונה.