אירוח בנושאי טיפול ושיקום

קיצור אם מה שאני אומר מטומטם אם אני חסר היגיון.

פסיכוטי, אדיוט, רשע, לא יודע מה אולי נפסיק את הזיון מוח הזה? כי זה לא מתקדם לשום מקום...

יודעת מה אני מוכן לשמוע, למה היא קרבן?

קדימה ני פתוח תסבירי לי למה טובי היא הקרבן, כי אני מבין מה שאת אומרת אבל לא מסכים, לא יודע את לא משכנעת אותי מה אני אעשה.

כן נכון את צודקת הבעיה היא שהמשעות שלי היא שונה.

כי אני מופרע תקשורת דייהנו - אוטיסט בעל חשיבה שונה, עולם שונה, והבנה שונה, קראי ערך בווקפדיה ותביני...

כן נכון אבל לכל אחד יש גם הגדרות שונות זה היופי בשפה.

שהיא יכולה להיות הכי פתוחה, וגימישה, אבל אנשים כמוך מסתכלים על הערכים במליון, ואין להם עולם הגדרות משל עצמם, אצל אוטיסטים זה מעט שונה, לכן אני מוגדר " מופרע תקשורת" כי התקשורת שלי היא לא התקשורת של נורמה - יענו את הבנת? אז אני לא משדר על אותו גל, תקראי לי חולה, מפגר, לא יודע לתקשר ככה אני אוטיסט לא מתבייש להפך.

קראתי הכל וגם הגבתי אם את לא זוכרת.

גם אז לא תפסתי אותו כרע ואותה כתמימה זה מורכב יותר, מה לעשות קשה לי עם הגדרה אחת, אני חיי בעולם של המון הגדרות שסתורות אחד את השנייה, בקיצור אני כדי שתביני ותקלטי בעניך הנורמטיביות ותייחסי בהתאם אני " מפגר תקשורת" יש כאלו שחושבים שיש גם דברים בהיותך אוטיסט אני בין אלו, אבל העולם שלי הוא לא העולם שלך, ושל 99.9 אחוז בעולם ממש לא, הוא כאו,ס וסתירות, וסכנים ומה לא..

נכון ואנחנו צריכים להגדיר מוסר על מנת שאני יבין אותך ואת

אותי : כי אני לא רואה במה שעשה מעשה " לא מוסרי" ואת רואה שכן. אז אני רוצה להיכנס לראש שלך, ולהבין....

אני חשבתי שהגדרת את המעשה של טום כלא מוסרי? לא?

אז לא הגדרת מוסר? תקיפה+ קללות במקרים בם עוזרים לך - נבל לא?

אני מאמין שהבנתי אותה.

ולפי מה שאת אומרת ומסבירה הוא לא נראה לי רע - מה אני אעשה?

אני אולי טועה אבל אני לא רואה בני אדם כטובים או רעים.

אולי אני מטומטם אבל נראה לי בני אדם הם לא זה ולא זה, אני מנסה להבין אנשים מה לעשות כאלו נבלים כמו טום, אני רואה פה בחור אומלל שמנסה לצאת מהבוץ, וכואב לי לקורא אותו ( וזה דבר נדיר מאוד) ושאני קורא אחרים אני לא מרגיש כלום, כנראה פשוט אני מזדהה איתו. אולי אני דומה לו? בגלל זה, כנראה בגלל זה.

כנראה כי אם אני אחשוב שאדם שפוגע באחרים הוא רע אז אני היה רע

רע מאוד, יכול להיות שזו גם הסיבה.

אני מבין מה שאני אומר.

למה אף אחד לא מבין מה אני אומר?: אני ראיתי שהגבת לי עד כה לא רע, וגם אפילו נסית לעזור לי, נראה שאת הבנת אותי לא רע מה קרה? מה פתאום השתנה? כי אני לא מסכים עם דעתך?: ואני לא כותב דבר והיפכו את לא מבינה מה אני כותב, כדי לך לנסות קדם להבין לפני שאת פולטת שטויות. יש אנשים שבהחלט מצליחים להבין וגם נהנים ולא מעט, אם את לא את מוזמנת לא לקורא אותי.

ואגב מזה אקוטי? אם לא הודעות שסתורות אחד את השנייה?

או במילים אחרות כאוס, חוסר סדר, זה לא הגדרה?

באמת? נראה לי שבמשך השנה בערך שאני פה.

הגיבו לי לא מעט אנשים ( וגם אני הגבתי להם) והם ממש תיקשרו איתי יופי, אז נראה לי שאני די מובן לא? אחרת למה כתבו לי? או שהרצון שלך לרדת עלי, כי אני לא מסכים עם אבחנתך עביר אותך על דעתך? ואת כבר לא אובקטיבית? אלא פועלת מהבטן? כי אמרת לי בזמנו שאני עוזר ותומך, איך בן אדם שלא מובן יכול לעזור?

אני לא אמרתי שאת לא מבינה אותי.

אני אמרתי שאת לא מבינה מציאות מורכבת זה שונה, אני כן כותב דבר והיפכו לפעמים אולי הרבה. אבל ניתן להבין אותי אם מתאמצים. זה עדיין לא עונה על השאלה דעד כה הצלחת להבין אותי ולענות לי,מה את אומרת על זה? אולי נהייתי לא ברור בתקופה האחרונה ( מיום חמישי שעבר) יכול להיות ואת צודקת, ואני באמת לא ברור....

בקיצור כנראה אני חולה נפש מה לעשות.

זה החיים לא מבינה - כן מבינה - לא משנה - עזבי.

אז מהי הגדרה?

אני יודע מזה אקוטי אני לא עד כדי כך מסוטל, כל אדם שקורא אותי אומר ככה, זה לא דבר כל כך טוב, אבל לפחות זה מה שאני מרגיש....

אגב בקשר לחוסר היגיון את צודקת לא סתם מאבחנים אותך כפסיכוטי.

................ זה עובדה יש פעמים שבאצת אני לא מחובר למציאות, אבל הפעם נראה לי שהייתי סחי לגמרי....

את הבנת אותי לפרקים.

שאת רצית להבין אותי והגבת לי בכמה אשכולות שכתבתי - הבנת אותי מתי שלא הסכמתי איתך אז אמרת שאני חסר היגיון ולא מבין את עצמי ולא מבינים אותי, אז אני שאלתי אותך אם אני כזה לא מובן איך עד כה הגבת לי? לא ענית לי התחמקת....

הנה אחת הגדרות לפחות לדעתי כשיר.

המת היפה כבר היה מצוי בגני
פורח, שטוף זהב - אור וריח מים
בגובה גומה לאגס נח מת נהדר.
שבילים זרויי חול רך בהיר
עיטרו לדשא, הכל ראיתי חדש
מת מתנה שם נח וחיכה לי.
אביב ים - תיכוני מוקדם ועומד
בלאט, הסיע אותי כפרפר לאן
שכאב מתוק הפציע כמו שחר.
וגהרתי מעל אומללי המרהיב
הלבן ודמו עיגול יפה ביותר
לוח לבו, צוארו אהבתי כרגע.
יכולתי לקונן לשיר להקפיא
מת שלי, אין שירים בדמי
הארץ הורישה שירים למת אחר.
תודה ובכי מתי שלי יפהפה
הצפוי במו עיני עמדתי לראות
איך יופי בתנאי כהרף זועה.
&nbsp
את מבינה מה שכתוב פה? אם כן את פסיכוטית ברוכה הבאה.

למעלה