אירוח בנושאי טיפול ושיקום

כן מה אני יעשה הייתה לי עצירות וטובי עזרה לי לפתוח את עצמי.

את יודעת אני מבין במדיוק איך לשלשל, ויודע איך גם לחרבן על כל הבא ליד זה עושה לי כיף ונעים ודי מצחיק, אז למה לא? למה לא לדפוק כבדה על אחת כמו טובי? לפחות היא כותבת מה היא " מרגישה" אז אפשר לכתוב לה בהתאם, את פה בתקן שמתקנת עוולות אנושיות. בקשר לטום והילדה, מה הוא עשה לה? זיין אותה? הוא לא נגע בה, סתם הייתה לו מחשבה במוח ( נכון זה מעוות ולא סקסי ילדות קטנות בנות 8 זה בכלל לא מחרמן חסר להם בשר וגוף אז מה הקטע בכלל? ומי כמוני יודע מזה נוער חרמן שמזיינים אותך, אבל הוא לא זיין לא נגע בה). בקשר לזונות ,זה מיעוד בשביל תום, תיצור איתי קשר בפרטי, אני מכיר היטיב את תחנה מרכזית, וגם את תל ברוך ועוד כל מיני מכוני לווי ( מה לעשות באתי מהשכונות ויש לי אחלה חברים שזה המקצוע שלהם). אז אם בא לך אחת טובה ,ישרה, לא מציקה, נותנת שירות, אני יסדר לך אחת לפנים, לא ילדות טום אני מצטער גם לנתי יש גבולות, ילדות מחוץ לתחום, גם אין טעם זה לא כיף ולא מחרמן ולא כלום, אז אני ינסה לארגן לך בחורה בובה ,נעימה, שקטה, שלא תעשה לך צרות כמו זוג הפמניסטיות המטורפות האלו, הצדקניות, אוהבות המוסר, הכאלו שלא קיבלו לכן לא רוצות שאחרות תקבלנה. קיצור טום יקרי, אל תסיים לב, תהיה אתה, בברכה שלך נתי

את חושבת שאוטיסטים הם לא מבינים מצבים? שהם מפגרים? טיפשים?

חסרי יכולת תקשורת? מה דעתך על הסוגיה הזו? לפי דעתי אנשים גבוליים - דרמה קווין.

אין פה אנשים - יש פה כתמים של פיקסלים.

מבינה מזה אומר? אין פה בני אדם יש פה סך הכל כתמים או של זרע במציאות או פיקסלים ברשת. אין בני אדם, ואין לאף אחד רגשות, וגם אם יד רגשות לא שם זין על רגשות של אף אחד, תתבע אותי,

אז אולי הגיע הזמן שתכתבי על עצמך? כי לא מכירים אותך.

את על התקן " השוטרת" ותו לו, לא תורמת שום דבר, מנסה לעשות צדק וכל מיני שטויות כאלו, פתאטי.

לא יודע איפה התגובה שלי אולי מחקו אותה? אז שוב.

כן הייתה לי עצירות ואז טובי באה ופתחה אותי לאלף חתיכות אז התחלתי לחרבן עליה, אני אוהב לחרבן במקומות ציבורים, ואוהב לדפוק כבדות על אנשים כמוה וכמוך אם אתם בכלל בני אדם או סתם בובות על חוטים, ושנית בקשר לילדה מה הוא עשה לה? הוא זיין אותה? טחן אותה? עשה איתה משגל אגרסיבי? הוא סך הכל פינטז עליה ( מבחינה חוקית אי אפשר לעשות וגם אם הוא היה עושה מניסיון בתור ילד שזיינו אותו נערים צמאי מין לא עושים כלום תראי מה כתב השופט " הוא זאב אבל היא לא כיפה אדומה" את מבינה?) ואחרון אם טום יקרי רוצה בחורה טובה ישרה, נותנת לא צועקת ,משוחררת, הוא יכול לפנות עלי לפרטי ( אני מכיר את כל תחנה מרכזית, תל ברוך, והרבה מכונה לוי) אצלנו יודעים לחנך את הנערות לתת טיפול נכון לכל גבר, ולא יציקו לך כמו זוג הפמניסטיות המטורפות, שלא יכולת לקבל שגבר יכול לתת כי הם לא מקבלות, ויש להם בעיות לקבל, אז הם מעדיפות רק להציק, עזוב אותם, תפנה עלי הבוחרות יודעת לתת טיפול נפלא, כולל אנלי, ירידות, קשירות, מה שבא לך, הם לא יתנו לך את זה ,טום יקרי תפנה עלי...

צריך לחסום את האפשרות לכתוב אנונימייות

אז הכל היה טוב, ואז אנשים שבאמת מוכנים לחשוף את עצמם ולשתף יכולו לכתוב, ולא כל מיני טרולים או כל מיני אנשים לא מזוהים, אני מצטער שיש אפשרות כזו, כל כך חבל.....

איפה כתבתי שאני שופט אותו תצטטי אותי.

כל כך אופיני לך לסלף את הודעתי כדי להוציא אותי אידיוט כי אני לא מסכים איתך, כל כך דיקטטורי מצידך, ובהמי, ותוקפני,

את כל כך טיפשה?

"שופט עם הכלים שבידי" מזה אומר תחשבי? זה אומר שעל פי הבנה שלי אני מבין אם אדם פועל טוב או לא - זה לא אומר שאני שופט אותו כדי לצלוב אותו כמו שעשיתי אלא אני קובע בעזרת הכלים שברשותי אם הוא פעל נכון או לא. מבינה או לא ברור לך?

אולי כי לא אכפת לי......

ואולי כי אני חושב שאם אתה מתעצבם על אדם מסיום צריך לפגוע ולומר מה אתה חושב ולא לנטרל את עצמך. בקיצור הוא מאוד דומה לי כנראה בגלל זה אני מגן עליו....

זה לא רק עניין של להגן.

אני התעצבנתי עליה בגלל זה כתבתי ככה, אבל לא משנה מהיום והלאה אני מתעלם ממנה.
ואתה צודק באמת לא צריך לקחת ברציניות, זהו אני הפסקתי את הוויכוח הזה.

אני רוב הזמן לוקח את החיים בקלילות.

אבל לפעמים גם אני מתעצבן מה לעשות אני גם אנושי...
שהיה גם לך שבוע מוצלח תום.

את רגילה לשפיך ולריח סירחון אז לך אין בעיה ....

גם לשפוך את יודעת ולא רק....

על זה אני אגיב בשני ציטוטים את חכמה ותביני. אחרון.

"אבל לאחר הקריאה היטיב לדעת מקודם כי אין הוא מטורף. העובדה שאתה נמצא במיעוט, אפילו מיעוט בן אדם אחד, אין משמעה שאתה מטורף. יש אמת ויש אי אמת, ומי שדבק באמת, אפילו כנגד העולם כולו, אינו מטורף." ~ וינסטון סמית' (עמ' 174)
&nbsp
"אולי יותר משאדם רוצה שיאהבו אותו רוצה הוא שיבינו אותו." (עמ' 202)

ועוד אחד החמור צוחק ולהקת הקופים דוהרים לשמים שחורים.

הבנת? זה לא ציטוט זה דעתי על "החמור " ועל "הקופים " ועל "השמים" וכו וכו.
&nbsp
ועוד אחד יפה :אֵין בּוֹר יְרֵא חֵטְא, וְלֹא עַם הָאָרֶץ חָסִיד,
וְלֹא הַבַּיְשָׁן לָמֵד, וְלֹא הַקַּפְּדָן מְלַמֵּד,
וְלֹא כָל הַמַּרְבֶּה בִסְחוֹרָה מַחְכִּים,
ובִמְקוֹם שֶׁאֵין אֲנָשִׁים, הִשְׁתַּדֵּל לִהְיוֹת אִישׁ.
&nbsp
" ולא כל המרבה בסחורה מחכים" אם אתה מבינה מזה אומר את במצב טוב.
&nbsp
&nbsp
בהצלחה, וביוש כפרה.

Happytom

New member
אוקיי

> בשאלתך לא ציינת האם התבצעה בעבר פנייה לסל שיקום?
הבנתי שאפשר לבצע פנייה רק דרך גורם מקצועי, ואינני בשום מסגרת טיפולית כבר המון זמן.
&nbsp
> במידה ולא, האם אתה מעונין?
כן.
&nbsp
> יציאה מבית ההורים היא ללא ספק צעד מאד משמעותי ואחד השלבים החשובים ביותר ביציאה לעצמאות,
&nbsp
זה מעבר לעצמאות, אני מרגיש לא בטוח בבית... אני עברתי התעללות בבית הזה.. וכל יום שאני יוצא לעבודה ובונה את עצמי.. אני יודע שאין לי מקום בטוח לחזור אליו.. ושאני חוזר הביתה אני חייב להסתגר ולהתגונן ולהרגיש לא טוב בגלל הנוכחות המאיימת של הוריי... זה לא עניין של עצמאות אפילו..
&nbsp
> האם אתה עובד במשרה שמאפשרת לך לחסוך ולשכור דירה באופן עצמאי?
כבר גרתי באופן עצמאי.
כדי לגור לבד היום אתה צריך להשתכר בין 8-10K.
אם אני אשכיר דירה... כל המשכורת שלי תלך על 4 קירות ולא יהיה לי אפשרות לחיים או לפיתוח אישי שלי.. מאין מעגל קסמים שכזה..
&nbsp
> במידה ואתה מקבל שירותי סל שיקום חשוב שתדע שאחד השירותים הקיימים הוא דיור מוגן,
&nbsp
האם אני יכול לקבל דירה משלי?
&nbsp
> כמו כן קיימים שירותי תעסוקה המספקים ליווי ותמיכה בשוק העבודה,
עם כל הכבוד, אני בכמה רמות מעל זה.
עקב האכילס שלי, שבסופו של יום אין את המקום הבטוח שאני יכול לחזור אליו, אין נקודת עיגון בסיסית שממנה אני יכול לבנות ולהתפתח...
&nbsp
> לגבי לימודים - ישנן מס' מסגרות של לימודים מקצועיים, כמו כן קיימת אפשרות לסיוע בהכוון לימודי ובהמשך גם תעסוקתי. גם כאן, השאלה היא אם יש לך סל שיקום.
אני יודע מה זה הכוון תעסוקתי, הם מציעים לך עבודות לפי מה שהשוק דורש.. ולא לפי מה שאתה רוצה או חולם... לא לזה התכוונתי...
&nbsp
> במידה ואינך צורך שירותי סל שיקום חשוב שתדע שכל שירותי השיקום והטיפול ניתנים גם באופן פרטי, וחלק מהן בעלויות נגישות במיוחד
איך אני משיג פתרון דיור?
&nbsp
תודה.

ואם את רוצה לדעת תרצי בחיפוש " האם אני פסיכופת".

ותראי מה אני עשיתי ומה התגובות היו לעומת טום המסכן סך הכל הלך לזונה... והיה לו איזה מחשבה ( סוטה אבל...) על ילדה....

עוד אחד על המצב.

אלוהים זרק אותי עם המפתחות לים.
ונפלתי אל הקרקעית ומצאתי נפתולי דמים.
ורידים סתומים, מוחי רופס, שבריר שיכרון
חולף, מתחלף עם צבע הכדורי הפלסטי.
שחר, אדום,סגול על הלשון מתגלגל, מעל
שמים שחרים מלאי עננים סבוכים, מתחת אספלט
שחר עטור שיפכון לב, הגענו הוא אמר " לאן שאלתי"?
אל השמש האפורה ואמרתי " היא חמה השמש?. ולא
ענה חלף מעלי, די לא די זה מציאות של חולה - משוגע.
&nbsp

אל תסיים לב עליה אל היסטרית חולת הנפש הזו.

המטרדנית, החופרת, חסרת החיים, תכתוב מה שבראש שלך ופשוט תתעלם, אני יאמץ את הגישה הזו, היא נראת לי הטובה ביותר.

למעלה