משחק ההימורים

AmitNHB

New member

personanongrata:
Fights betted:
9
Betted correctly:
5
Money lost:
-39
Won Per Bets:
-4.33

isrhammer:
Fights betted:
10
Betted correctly:
6
Money lost:
-44
Won Per Bets:
-4.4

carlos condit:
Fights betted:
6
Betted correctly:
4
Money lost:
-52
Won Per Bets:
-8.66

forgottenwarrior :
Fights betted:
6
Betted correctly:
3
Money lost:
-71
Won Per Bets:
-11.83

shasan:
Fights betted:
69
Betted correctly:
35
Money lost:
-78
Won Per Bets:
-1.13

gn24:
Fights betted:
4
Betted correctly:
2
Money lost:
-79
Won Per Bets:
-19.75

maaw2:
Fights betted:
24
Betted correctly:
16
Money lost:
-88
Won Per Bets:
-3.66

zanshin:
Fights betted:
5
Betted correctly:
3
Money lost:
-107
Won Per Bets:
-21.4

ugipletzet:
Fights betted:
2
Betted correctly:
0
Money lost:
-200
Won Per Bets:
-100

ריק הטייס:
Fights betted:
23
Betted correctly:
14
Money lost:
-212
Won Per Bets:
-9.21

lorsin:
Fights betted:
4
Betted correctly:
1
Money lost:
-267
Won Per Bets:
-66.75

sniak:
Fights betted:
17
Betted correctly:
10
Money lost:
-273
Won Per Bets:
-16.05

באסטר1:
Fights betted:
51
Betted correctly:
28
Money lost:
-303
Won Per Bets:
-5.94

ניק דיאז:
Fights betted:
10
Betted correctly:
5
Money lost:
-309
Won Per Bets:
-30.9

זקס11:
Fights betted:
5
Betted correctly:
1
Money lost:
-357
Won Per Bets:
-71.4

ranzz:
Fights betted:
37
Betted correctly:
21
Money lost:
-357.01
Won Per Bets:
-9.64

moriarty:
Fights betted:
35
Betted correctly:
18
Money lost:
-410
Won Per Bets:
-11.71

matrix737:
Fights betted:
90
Betted correctly:
49
Money lost:
-459
Won Per Bets:
-5.09

adam153:
Fights betted:
61
Betted correctly:
35
Money lost:
-477
Won Per Bets:
-7.81

dshisgal:
Fights betted:
27
Betted correctly:
10
Money lost:
-479
Won Per Bets:
-17.74

vizmo:
Fights betted:
40
Betted correctly:
19
Money lost:
-534
Won Per Bets:
-13.35

אמיתי בשארי:
Fights betted:
75
Betted correctly:
38
Money lost:
-618
Won Per Bets:
-8.24

forgottenwarrior:
Fights betted:
33
Betted correctly:
16
Money lost:
-690
Won Per Bets:
-20.9

dbt1:
Fights betted:
36
Betted correctly:
20
Money lost:
-699
Won Per Bets:
-19.41

elvis18:
Fights betted:
40
Betted correctly:
18
Money lost:
-754
Won Per Bets:
-18.85

דותן ירושלמי:
Fights betted:
45
Betted correctly:
22
Money lost:
-780
Won Per Bets:
-17.33

galamis:
Fights betted:
72
Betted correctly:
34
Money lost:
-909.99
Won Per Bets:
-12.63

benitaz:
Fights betted:
66
Betted correctly:
33
Money lost:
-1016
Won Per Bets:
-15.39

cat food:
Fights betted:
29
Betted correctly:
12
Money lost:
-1173
Won Per Bets:
-40.44

dimano:
Fights betted:
72
Betted correctly:
36
Money lost:
-1397
Won Per Bets:
-19.4

greenstar:
Fights betted:
20
Betted correctly:
3
Money lost:
-1477
Won Per Bets:
-73.84

elvis18

New member
אני הולך לעשות קופה יפה ..בסונן נגד סילבה 2

ולעבור את כולם .. בסיבוב !! (כנראה שלא)

יאללה סונן מלחמה !!!

AmitNHB

New member

moich:
Fights betted:
54
Betted correctly:
32
Money won:
1094
Won Per Bets:
20.25

fatnoam:
Fights betted:
23
Betted correctly:
18
Money won:
776
Won Per Bets:
33.73

yardenbu:
Fights betted:
36
Betted correctly:
24
Money won:
606
Won Per Bets:
16.83

emiyos:
Fights betted:
14
Betted correctly:
13
Money won:
528
Won Per Bets:
37.71

bt24:
Fights betted:
28
Betted correctly:
18
Money won:
517
Won Per Bets:
18.46

חצי קראט:
Fights betted:
7
Betted correctly:
5
Money won:
466
Won Per Bets:
66.57

amitnhb:
Fights betted:
24
Betted correctly:
13
Money won:
443
Won Per Bets:
18.45

elad547:
Fights betted:
44
Betted correctly:
30
Money won:
411
Won Per Bets:
9.34

danielmo1:
Fights betted:
23
Betted correctly:
17
Money won:
344
Won Per Bets:
14.95

tal7345:
Fights betted:
8
Betted correctly:
7
Money won:
342
Won Per Bets:
42.75

acriminalbigman:
Fights betted:
40
Betted correctly:
21
Money won:
334
Won Per Bets:
8.35

udi102:
Fights betted:
22
Betted correctly:
15
Money won:
295
Won Per Bets:
13.4

ק ו ל ו ר ב י:
Fights betted:
84
Betted correctly:
46
Money won:
243
Won Per Bets:
2.89

dor28x:
Fights betted:
9
Betted correctly:
5
Money won:
243
Won Per Bets:
27

g m b:
Fights betted:
13
Betted correctly:
10
Money won:
225
Won Per Bets:
17.3

מרקו בי:
Fights betted:
72
Betted correctly:
42
Money won:
211
Won Per Bets:
2.93

benl89:
Fights betted:
45
Betted correctly:
30
Money won:
205
Won Per Bets:
4.55

izr:
Fights betted:
10
Betted correctly:
8
Money won:
180
Won Per Bets:
18

drorm5:
Fights betted:
28
Betted correctly:
17
Money won:
164
Won Per Bets:
5.85

iamstalker:
Fights betted:
23
Betted correctly:
11
Money won:
152
Won Per Bets:
6.6

ragede:
Fights betted:
60
Betted correctly:
36
Money won:
61.01
Won Per Bets:
1.01

frank edgar:
Fights betted:
4
Betted correctly:
2
Money won:
53
Won Per Bets:
13.25

אמיתי בשארי :
Fights betted:
4
Betted correctly:
3
Money won:
24
Won Per Bets:
6

kontanta:
Fights betted:
4
Betted correctly:
3
Money won:
12
Won Per Bets:
3

rashad evans:
Fights betted:
7
Betted correctly:
4
Money won:
9
Won Per Bets:
1.28

fatnoam

Active member
יאללה מקום שני

איך moich פתח כזה פער גדול? ועדת חקירה עכשיו או שאני יוצא לנפץ זגוגיות

AmitNHB

New member
ולהימרח על הרצפה כמו בטטה וכאשר המשטרה תרים

אותך בכ תוכל להתבכיין על אלימות...

dbt1

New member
הנה רעיון:

שהמנהל של הפורום יכבד את החוקים של הפורום.

dbt1

New member
זה לא נחשב פוליטיקה לדעתך?

זו בעיני סוגיה פוליטית מובהקת, והעובדה שהנימה של התגובה שלך הומוריסטית לא הופך אותה לפחות מקוממת בעיני, אם כבר להפך.

AmitNHB

New member
ממש לא !

מי שזוכר הודעות שלי מהימים שכן דיברנו על פוליטיקה בפורום יודע שאת מה שאומרים "אנשי המחאה" בדבר שחיתות, יחסי הון שלטון, אי צדק חברתי ועוד... אני אומר עוד מהימים בהם ההתלבטויות של דפני ליף היו כמה כפות סוכר לשים בין המוקצ'ינו לשוקוצ'ינו שלה בכפר שמריהו. בניגוד אליה אני גם היתי גם מגיע אל החלק של מה אפשר, מה רצוי ומה צריך לעשות ולא מסיים ב"זה לא בסדר ויאללא באלאגן" - גם אם הצעותיי לא היו טובות, גם אם לא היה ניתן ליישמן, גם אם לא הייתה לי את ההבנה הנדרשת... לפחות היתי מציע משהו מעבר לאנרכיה אבל לא ניכנס לזה כי זה באמת כבר מגיע לדיונים פוליטיים.

אולם מה שקרה לפני מספר ימים לא היה פוליטי וזה לא משנה אם אתה נמצא מימין או משמאל. מדובר בחבורת אפסים מתוסכלים ממכישלון המחאה בשנה שעברה ומחוסר עניין הציבור, שפשוט החליטו לקחת את החוק לידיים. "אין ברירה - חייבים באלימות - למען עתיד ילדינו"
כן, מעניין שכאשר ההמונים באו היה אפשר לשיר עם שלמה ארצי בכיכר ועכשיו שהתקדמנו אין ברירה וחייבים באלימות...

אותה חבורת אפסים הפגינו באופן לא חוקי, חסמו ציר תנועה ראשי, ניפצו זגוגיות, התעמתו עם המשטרה - הכל למען פרובקציות זולות בשביל שאחרי זה יוכלו להעלות לרשת כמה שניות של וידאו מהאיי פון 4 או הגלקסי 3 (מצב כלכלי קשה, כבר אמרנו ?) והלראות את "אלימות" המשטרה כלפייהם...

כנראה שהיתי אמור להזדעזע מאיזו לאטמה שקיבל שם איזה פרוע חוק, וואלה, לא יודע... כמו הרב המוחלט של מי שצפה בתמונות, גם אני אמרתי שמגיע להם, והרבה יותר מכפפות המשי בהן טיפלה בהם המשטרה וזאת חרף הסיקור המגמתי של התקשורת שמחפשת רק אש וצהוב אבל שוב... לא ניכנס לפוליטיקה של הענייין. bottom line: מדובר בפורעי חוק ותו לא. זה לא עניין פוליטי.

fatnoam

Active member
וואללה עמית מצטער שסיבכתי אותך

ולמען האמת אני מאוד מסכים בדיעות שכתבת. טוב אולי חוץ משלהרביץ לאדם אזוק זה בסדר (לדעתי זה לא בסדר, אני מאמין גדול בכל ישראל אחים וכו').

בכל אופן אני לא רואה שום רע בלספר בדיחות פוליטיות, כל עוד שזה נעשה בגדר צחוק. אני לא חושב שמה שכתבת צריך להעלות תרעומת גם אצל ראשי המפגינים.

אה, ודפני ליף כונפה.

AmitNHB

New member

אני מסכים איתך בגדול לגבי אדם אזוק רק שמכמה שניות של וידאו מתוך הפגנה של כמה שעות ומאות אנשים והתפרעויות קשה לשפוט מה הלך שם מעבר לרמה הכללית שברור שזו הייתה הפגנה לא חוקית ואלימה של אנרכיסטים לצורך הכותרות בעיתונים.

dbt1

New member
אתה לא פייר עכשיו

במקום להגיד שאתה לא מסכים ולסגור עניין אתה מנסה לגרור אותי לויכוח פוליטי לגמרי שאני – בהתאם לכללי הפורום – לא רוצה לנהל. מילא אם היית סתם גולש, אבל אתה מנהל הפורום.
אבל אתה יודע מה, בוא נלך על זה בסעיפים. קבל חפירה:

1. "אולם מה שקרה לפני מספר ימים לא היה פוליטי וזה לא משנה אם אתה נמצא מימין או משמאל".

כשאתה אומר ימין/שמאל אתה מתכוון לימין/שמאל מדיני? מישהו באמת צריך להתחיל ללמד את תלמידי ישראל ששאלות פוליטיות לא תמיד נוגעות למתנחלים/החזרת שטחים/פלסטינאים. העמדות החברתיות והכלכליות שלך הן גם עמדות פוליטיות – לא פחות, ולמעשה יותר מהעמדות המדיניות. מעבר לזה, גם אם אתה איכשהו מסרב לקבל שהמחאה היא על סוגיות כלכליות/חברתיות, זה עדיין לא מוציא אותך מהמגרש הפוליטי. "מהם הגבולות של מחאה לגיטימית" זו גם שאלה פוליטית מהמעלה הראשונה. למשל, האמירה לפיה כל המפגינים במוצאי שבת הם "פורעי חוק" מעידה על תפיסת עולם ריאקציונרית ושמרנית, שמשאירה שוליים צרים מאד לחופש הביטוי והזכות למחאה. אדם שחושב כך מכריע הכרעה פוליטית. הרבה מאד אנשים – שמחוייבים לערכים ליברליים וחירויות אישיות – מכירים בזכות הציבור לחסום כבישים כשהממשלה מזיינת אותו באופן שיטתי בתחת.

2. "מדובר בחבורת אפסים מתוסכלים ממכישלון המחאה בשנה שעברה ומחוסר עניין הציבור, שפשוט החליטו לקחת את החוק לידיים".

חוסר עניין הציבור? כשלון המחאה? אני מציע לך לבדוק קודם קצת עובדות לפני שאתה מדבר:
http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1740531

חוץ מזה, נניח שהסקר טועה ב40 אחוז, ו29 אחוז מהאנשים תומכים במחאה ובהפגנה שהייתה במוצאי שבת, אז זו כבר לא סוגיה פוליטית? יש איזו כמות של אנשים שצריכה לתמוך במטרה כזו או אחרת כדי שהיא תהפוך לסוגיה פוליטית? מזל, אני כבר חשבתי שפינוי עמונה היה טעון פוליטית, מסתבר שטעיתי.

3. . ""אין ברירה - חייבים באלימות - למען עתיד ילדינו" כן, מעניין שכאשר ההמונים באו היה אפשר לשיר עם שלמה ארצי בכיכר ועכשיו שהתקדמנו אין ברירה וחייבים באלימות..."

כשאתה שם מרכאות, אתה חושב שזה עובד על מישהו ואנשים חושבים שזה ציטוט אמיתי? כל מי שרוצה מבט למאחורי הקלעים של המחאה, ולבחון ממקור ראשון את הלבטים והשיקולים של האנשים שעומדים במרכז הסערה, מוזמן לקרוא את שני הפוסטים הבאים, ואת הדיונים שבעקבותיהם:
http://www.hahem.co.il/friendsofgeorge/?p=2985
http://www.hahem.co.il/scissors/?p=1015

למי שאין קוח לקרוא, ספויילר: רוב המעורבים מסתייגים לגמרי מכל אלימות, חושבים שהיא פסולה כשלעצמה ומזיקה למאבק. שני הפוסטים האלו אולי אנקדוטליים מעט, אבל יש עוד הרבה כמוהם – והם משקפים במידה הנאמנה ביותר את הלך הרוח של הגורמים המעורבים.

4. "אותה חבורת אפסים הפגינו באופן לא חוקי, חסמו ציר תנועה ראשי , ניפצו זגוגיות, התעמתו עם המשטרה"

כבר דיברנו על עמדות ריאקציונריות, שהופכות את הזכות למחאה, ברסמי, לאות מתה וחסרת משמעות.
בן אדם אחד ניפץ זגוזית אחת. בוא לא נדבר כאילו זה היה ליל הבדולח.

5. "הכל למען פרובקציות זולות בשביל שאחרי זה יוכלו להעלות לרשת כמה שניות של וידאו מהאיי פון 4 או הגלקסי 3 (מצב כלכלי קשה, כבר אמרנו ?) והלראות את "אלימות" המשטרה כלפייהם"

ברור. כי המאבק הלגיטמי היחיד הוא של אנשים שיש להם בטן נפוחה מרעב וחיים בצריפים. שהמעמד הבינוני יזדיין, יטחן בשכר דירה, אף פעם לא יוכל לקנות בית, ובסוף יעזוב את הארץ אם הוא רוצה לגדל ילד בכבוד. שיגידו תודה, לפחות יש להם אייפון.

6. ":כנראה שהיתי אמור להזדעזע מאיזו לאטמה שקיבל שם איזה פרוע חוק, וואלה, לא יודע... כמו הרב המוחלט של מי שצפה בתמונות, גם אני אמרתי שמגיע להם, והרבה יותר מכפפות המשי בהן טיפלה בהם המשטרה וזאת חרף הסיקור המגמתי של התקשורת שמחפשת רק אש וצהוב אבל שוב... לא ניכנס לפוליטיקה של הענייין. bottom line: מדובר בפורעי חוק ותו לא. זה לא עניין פוליטי".

אם אתה לא סופר כלום ממה שאמרתי עד עכשיו, לפחות תקשיב לזה, כי זה הכי חשוב: יש מעט מאד דברים בטוחים לגבי העתיד של הדמוקרטיה-ההולכת-ומתפוררת שנקראת ישראל, אבל הנה אחד מהם: אם אתם לא תצאו היום, עכשיו, ותמחו נגד הברוטליות והבריונות של המשטרה-בשירות-המשטר, אתם אלו שתחטפו מכות, ויותר גרוע, בעוד שנה, חמש שנים, או עשר שנים מעכשיו. ככה הדברים האלו עובדים.

גם אם אתה שמאלני ואתה רואה יסמניקים מכניסים מכות לילדות מתנחלות שחוסמות את הכביש (חוסמות כבישים! פורעות חוק!), גם אם אתה שונא חרדים ואתה רואה שוטרים דופקים מכות לחרדים בהפגנה במאה שערים, וגם אם אתה חושב שדפני ליף כונפה ואתה רואה איך 10 גברים מתנפלים עליה ושוברים לה את היד.
הדברים האלו יגיעו אלייך בסוף, לא משנה כמה חזק אתה מוחא להם כפיים עכשיו.

AmitNHB

New member
אני אגיד לך ת'אמת, אין לי כח להעמיק בכל מה

שכתבת. מודה שעברתי בחטוף... כבר בסעיף 1 אני רואה שהחמצת לגמרי את הפואנטה שלי. אתה בא להטיף לי על העתיד השחור ישראל ? חבוב, אני הראשון שיטען וטוען כבר שנים רבות שהמדינה הזו הולכת לעזזל מכל הכיוונים (פוליטי, מדיני, חברתי, השכלתי, חינוכי, בריאותי, תשתיתי...) יחד עם זאת ועם כל הקקה במדינה הזו ברמה הכי בסיסית עדין יש כאן בחירות פעם ב 4 שנים, (למעשה במדינתו המושחתת יש בחירות אפילו לעיתים קרובות יותר - יתרון של מערכת פוליטית רקובה, אני מניח... ) זהו המקום למחאות. אין למי להצביע, אתה תגיד לי
יפה, אז תקים מפלגה משלך או שדפני תקים מפלגה משלה ואז נתווכח על פוליטיקה בקלפי. כל המחאות העלובות האלו לא עוזרות לאף אחד. רוצים להרגיש טוב עם עצמכם שיצאתם לרחוב והפגנתם ? יאלאל סבבה. זכותכם להביע דעה ולהוציא את התסכול שלכם כל עוד תעשו את זה במסגרת החוק

זהו עניין אלמנטרי שאם אתה לא מסכים איתי עליו, אנחנו בבעיה: חוק יש לכבד ויש לאכוף ואף אחד לא מאליו ובטח שלא דפני ליף ומה אתה מזבל לי במח ש"10 גברים מתנפלים עליה ושוברים לה את היד"
אם היא הייתה נכנסת לניידת כמו שאמרו לה ולא נשכבת על הרצפה כמו שרלילה מפגרת, לא היו צריכים לנגב אותה כמו חומוס משם ואז לא הייתה נשברת לה היד, רחמנא לצלן, אני אמור לבכות עכשיו או אחר כך ?

"אם אתם לא תצאו היום, עכשיו, ותמחו נגד הברוטליות והבריונות של המשטרה-בשירות-המשטר"

יש בערך 1,000 דברים שמפחידים איתי בנוגע לעתיד של המדינה הזו וזה לא אחד מיהם. אם כבר, ההפך הוא הנכון.

מציע לך ליסוע לטיול בארה"ב, תעשה איזו עבירה בקטנה ככה אבל ממש בקטנה, אתה יודע... סע קצת מעל המהירות המותרת עד שיעצור אותך שוטר ואז שהוא יגיד לך לצאת מהרכב, תגיד לו שאתה לא רוצה, תצעק עליו קצת ,"פנסיה שמנסיה" לא יודע מה... תנסה להתנגד למעצר ואז אחרי שתראה מה קורה לך, ננהל שוב דיון על אלימות משטרה, סבבה ?

dbt1

New member
---

גבולות הציות לחוק וגבולות המחאה הלגיטימית, הן שתי סוגיות פוליטיות. למשל: סרבנות מיסים, סרבנות שטחים, סרבנות גיוס, סירוב לפנות התנחלויות, חסימת כבישים, וכן הלאה. כל אלו פעולות לא חוקיות, שמידת הלגיטימיות שלהם שנויה במחלוקת, בישראל ובדמוקרטיות אחרות בעולם. העמדה שלך לגבי הסוגיות האלו תשפיע במידה רבה על האופן שבו אתה מתאר את מאורעות מוצאי שבת. ה"אפסים פורעי חוק" של אדם אחד, הם "האידיאליסטים הצועדים לפני המחנה" של אדם אחר. תפיסת העולם שלך היא זו שקובעת איזה תיאור מהשניים נראה לך הולם יותר.

אני לא רוצה להגן בפורום MMA על החשיבות של הפרת חוק - בנסיבות מיוחדות - בפרט אם מדובר על הפרת חוק מינורית, כמו חסימת כבישים. זה לא המקום לדיון כזה. הנקודה שלי היא: תהיה עמדתך אשר תהיה לגבי אותם מפגינים, זה לא צו אלוהי שנפל משמיים - זו עמדה אידיאולוגית, שבחרת בה, במסגרת מאבק כוחות פוליטי. מוטב היה לו היית משאיר אותה מחוץ לפורום.

על המשטרה:
קודם כל, תלוי איפה בארצות הברית. יש מקומות שבהם המשטרה מאד מרוסנת, ולא אלימה, ויש מקומות שבהם המשטרה באמת אלימה. אבל קח לתשומת לבך שלוש נקודות חשובות:

1. אותם מקומות שבהם המשטרה ידועה בברוטליות שלה (ניו יורק, לוס אנג'לס, פילדלפיה, דטרויט), הם מקומות שלידם ישראל היא קרית הותיקן, מבחינת כמות הפשיעה האלימה. זה אומר רציחות יומיומיות, ואינספור מקרים של תקיפת שוטרים. בוודאי שהסטנדרט לאלימות משטרתית משתנה בנסיבות כאלו. ההשוואה מופרכת מהיסוד.
2. אתה מתעלם מתהליכים היסטוריים. זרועות אכיפת חוק מרוסנות יחסית עשויות להפוך תוך עשור בודד לחלום בלהות עבור האזרח. השאלה היא לא הכמות ברגע נתון, אלא המגמה, הכיוון אליו הרוח נושבת.
3. זו הנקודה החשובה ביותר: האלימות של השוטרים במטרופולינים הגדולים בארצות הברית מכוונת נגד פשיעה לא אידיאולוגית. אלימות כזו - במובנים רבים - מאיימת הרבה פחות על מרקם החיים של האזרחים הפשוטים, מהאלימות שעליה אנחנו מדברים. בישראל הולך ונעשה מסוכן יותר ויותר לצאת לרחובות ולהביע את תמיכתך בדבר מה שמאיים על אנשים בעלי כוח. במקומך הייתי פוחד מזה, ומוחה נגד זה.

AmitNHB

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... הרגת אותי.

"פשיעה אידיאולוגית "

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

זה אוכל גם מימין למפה ?

"החשיבות של הפרת חוק - בנסיבות מיוחדות "

Of course... הנסיבות המיחדות ... שכחתי מהנסיבות המיוחדות...

"אלימות אידיאולוגית" , הבנתי. סבבה. איזה בנק שורפים בשבת ?

dbt1

New member
ברור שזה "אוכל" מימין למפה,

לא קראת כלום ממה שכתבתי?

להיעצר בהפגנה זה עבריינות אידאולוגית לפי כל הגדרה. פתח ספר אזרחות של כיתה י'.

אל תגרור אותי לויכוח על גבולות הציות לחוק. כתבתי שאני לא רוצה - ולשם הפואנטה שלי גם לא צריך - להכנס לזה. פשוט תודה שהנקודה המקורית שלך (כן פוליטי/לא פוליטי) הייתה בולשיט, או שתגן עליה כמו בן אדם. המשחקים הרטוריים האלה לא עושים עליי רושם.

AmitNHB

New member
אני לא יודע על מה אתה רוצה שאני אגן ומה אתה

רוצה שאני אגיד בשביל להרשים אותך ? זה לא כזה מסובך: יש חוק, הוא נועד בשביל שיצייתו לו ובמידה ולא מצייתים לו צריך גורם עם כח (רמז:
) בשביל לאכוף אותו. זה לא משנה אם אתה שמאלן אנרכיסט או מתנחל ימני. אתה לא מעל לחוק ולא מעניינת לי את הביצה השמאלית האידיאולגיה שלך. לפני שאתה מציע לי לפתוח ספר אזרחות, אני אציע לך לפתוח מילון או סתם לשבת לרגע ולתהות - אידיאלוגיה מהי ? בסה"ך סט של ideas שמבטאות את האמונה שלך. אז אחד חושב שאלוהים נתן לו את עזה ושני חושב שהוא שובר חלונות בשביל עתיד הפנסיה של הילדים שלו ואחר מחר יבוא ויתקע לך סכין בחזה כי פגעת לו בכבוד... הכל אידיאולוגיה. שאדם גונב לך כסף בשביל לקנות אוכל לילדים שלו - זה לא אידיאלוגי

אני ממש לא גורר אותך לויכוח על גבולות הציות לחוק כי אין על מה להתווכח כאן. זה לא פוליטי זה עובדתי ואני מודיע לך, אם תרצה מתוך אידיאוליגיה, אם תרצה מתוך משחק רטורי שאני משחק: שקריאות לאי ציות לחוק, "עבריינות של אידיאולוגיה", "פשיעה לגיטימית" או איך שאתה לא קורא לזה אסורות בפורום ע"פ חוקי

הדיון הזה מסתיים.

dbt1

New member
אני מציע שתחזור בך מהשורה הלפני אחרונה.

לא קראתי לאי ציות לחוק באף אחת מההודעות שלי, ולמעשה הייתי מאד זהיר ונמנעתי לגמרי מלהכנס לדיון תיאורטי בנושא.
אתה יכול לחזור בך גם בפרטי.

בנימה אישית: אני גולש בפורום הזה כבר כמה שנים, ותמיד כיבדתי אותך כאדם אינטיליגנטי ובעל יושרה. אני כבר לא יודע לגבי אינטליגנטי, אבל יושרה בטוח אין לך.

למעלה