הנה קבל דוגמא לסקר אחר
http://www.inn.co.il/Poll.aspx/431
לפני שתטרח לגשת ללינק אני אגיד לך שערוץ 7 הוא זה שסקר,
התשובה שלך מן הסתם תהיה ברורה ואני אגב אסכים איתה..
כי כשאתה דתי סוציאליסט קפיטליסט ההשקפה משפיעה על שיקול הדעת ועל ראיית העובדות לצד שאתה חושב שהוא נכון
גם ערוץ 7 נגוע בזה קמיל פוקס ,שופטי בג"ץ,ורבנים..
אנחנו בני אדם ואנשים מטים את העובדות לפי השקפותיהם
בגלל זה אסור אף פעם לשבור את הכלים!!! "
כי אז איש את אחיו בלעו"
ולעניינו אם היו שואלים אותי אם מחאה היא מוצדקת הייתי אומר כן!!!
כי אני רוצה שינוי בשוק הנדל"ן כי השוק הפרטי כבד עליי מאוד ולדעתי אם יקומו חברות נדל"ן ממשלתיות הן יכולות להוריד את מחירי הנדל"ן בשוק
אם כי בנימין נתניהו מאמין גדול בהפרטה ואי אפשר להאשים אותו! אני מנהל מדור בדאר ישראל במשך שנים ארוכות בתקופתי
רשות הדאר עברה מרשות לחברה עם התערבות פחותה של הממשלה הגרעון בדאר צומצם ע"י תהליך ההפרטה מ-800 מליון ש"ח ל-100 מליון ש"ח שיוצא ממני וממך כי אין מה לעשות כי כשיש חברה ממשלתית ראשיה לא מנהלים אותה כראוי וגורמים להפסדים כבדים(כי אנשי הקומבינה תמיד בוחשים מינויים פעם הם היו מאוד פוליטים היום זה יותר בשליטת הוועדים שמגובים מההיסתדרות) ועובדה שתהליך ההפרטה הוריד מעול המדינה 700 מילון ש"ח שזה שווה לסל התרופות,הלוואי שמישהו רציני בלי קומבינות יקים חברות נדל"ן ממשלתיות עם אנשים מקצועיים אך זה כמעט לא יתכן כי זה חזק מביבי מופז וגלאון ברגע שכך יהיה הוועדים ימשלו במינויים ביד רמה ואז כל ההתייעלויות שוות לתחת אני רואה אצלינו את רמת הקומבינה זה פשוט לא יאמן
אבל כך זה בכל מקום..כך שגם לי יש תסכול מתמשך בעניין
אז בטח שאני רוצה מחאה אבל לא כזאת שתביא לידי חילופי שלטון לא כזו שתשליט משטר סוציאלסטי כי עדיף קפיטליזם חזירי
מסוציאליזם קיצוני שמביא לקומוניזם ובמקרה הגרוע פחות לפשיטת רגל אני לא יכול להזדהות עם מטרותיה של דפני ליף
כי כל הפרופסורים שהיו בועדת המוחים הם היו סוציאלסטים מובהקים שאין לי איתם דבר וחצי דבר
כך שאני גם חושב שמחאה היא דבר נכון לעכשיו אך איני מזדהה עם מטרת המוחים במיוחד שאני חושב שחלק ממטרותיה
היא להביא גם לחילופי שלטון ושיטה כלכלית במיוחד שעובר על העולם הגלובלי משבר כלכלי קשה ביותר עם בעיות מלחמה קשות שיכולות להעמיק את המשבר לחריף יותר ונראה שמוחי רוטשילד פשוט מתעלמים מהנושא הזה
לא רוצה מהפיכה רוצה שינוי מתקן ואולי זה ההבדל בינינו..
אין לי שנאה כלפיך ולא לחבריך מרוטשילד אבל יש לי הרבה כעס