משחק ההימורים

dbt1

New member
המחאה לא שייכת לסתיו שפיר,

יותר משהיא שייכת לך ולי. הדרך הבטוחה למוסס את המחאה הזו, היא לזהות אותה עם מגזר אחד - שמאל, אשכנזי, תל אביבי (רק אחת משלוש התוויות נכונה לגבי, אגב, וגם על זה לא כולם יסכימו), ולכן אני מקבל את ההסתייגויות שלך. יחד עם זאת חשוב שתזכור שזו האחריות שלך, ולא של אף אחד אחר, להשמיע את קולך.

אתה מאמין שיצרפו אותנו למחאה?

אז תן לי לעדכן אותך כשבאנו שנה שעברה להזדהות עם המחאה(ישראל שלי)
וצעקנו שאנו רוצים ותומכים במחאה אך לא להוביל לחילופי שלטון צרחו עלינו פאשיסטים החוצה!!!
התקשורת הציגה כאילו עשינו פרובוקציה וזה שקר וכזב!!! באנו להביע נכונות עם בסיס המחאה על פי אמונתינו אבל דחו אותנו
וצרחו עלינו ואפילו כמעט הגיעו לחילופי מהלומות אשכרה כמעט תקפו כמה מחברי הקבוצה
דחו קיללו אף אחד לא חיבק וקיבל אותנו! הבנו מהר מאוד למי שייכת המחאה או מי משתלט עליה..
חבל שלא היית כדי לראות את החרפה
בקיצר רוצים אותי ואת שאול או עמית צרפו אדם חרדי, דתי לאומי, ימני, שמאלני..
וזה יהיה רצון העם היושב בציון
שום סקרים לא יראו את האמת! את התוצאות רואים ברגליים..בנתיים ההפגנות ריקות עשרות עד מאות בודדות וזה בזכות
ילדים קטנים מתנועות נוער..
אבל מי שדוחה את הרוב בעם לא יתפלא אם דוחים אותו חזרה..
ההיסתייגויות שלי הם מאוד מהותיות זה דבר שהמחשבה לא סובלת!
עד שלא יקחו את הדברים לתשומת ליבם אני בצד השני של המתרס

dbt1

New member
למה לא צרחתם בחזרה?

יצאתם למחות, אז למה נתתם שיגרשו אתכם? הרי יצאתם בשביל עצמכם, ובשם ערכים שבהם אתם מאמינים, לא יצאתם כדי לעשות טובה לאף אחד, וגם לא כדי לעשות פרובוקציה. למה אתם לא חוזרים עכשיו? הרי דברים לא השתפרו. האם יש כלפיכם איום מתמיד באלימות, ולכן אתם לא יכולים להצטרף לאף הפגנה? אז למה שלא תארגנו אחת משלכם, כזו שבה תצעקו את הססמאות שאתם בוחרים?

אני לא מאמין בטוהר הכוונות של י"ש, ויתכן שיש עובדות לגבי הארגון שאתה לא מודע אליהן. קריאה מומלצת: http://www.hahem.co.il/scissors/?p=794

יחד עם זאת, אני מתנגד לצרחות, גירושים, ואיום באלימות פיזית, ולא רוצה להגן עליהן.

ממילא התקשורת מגוייסת למטרת מאהל רוטשילד

ולא לנו..
אתה מפקפק בכוונות ישראל שלי
אך לא בכוונות דפני ליף וחברותיה מעניין..

כוונות ישראל שלי שתהיה ממשלת ימין בשלטון עם תיקון חברתי בעוד שמאהל רוטשילד רוצה להחליף את..
ישראל שלי לא התיימרה למשהו אחר
ודווקא מצחיק הלינק שהבאת הכותרת "תמיכה במשטר"
המילה "משטר" מזכירה לי את מע' שלטון של שכנינו קונוטציה מעניינת

אני חושב שאנחנו טוחנים מים אנו נישאר חלוקים והעם יחליט עם מיהו בקלפי..

dbt1

New member
אני מפקפק בכוונות של כולם,

אבל משתדל לבדוק לפני שאני מאשים.

אתה צודק. אני בכלל יצאתי דביל: התחלתי את הפתיל הזה במחאה על מה שנראה היה לי כמו תוכן פוליטי, ותראה איפה אנחנו עכשיו...

שבת שלום :)

תגגל בגוגל על כותב הכתבה

אתה תבין לאיזה מחנה הוא שייך
ההבדל ביני לבינך אני מטיל ספק בכולם
כולל מי שבמחנה שלי כולל רבנים ימנים שמאלנים
אתה מטיל ספק באופן חד צדדי

אם אתה רוצה נעשה מיני סקר כאן

מי שמסכים איתך ירשום 1DBT

ומי שמסכים איתי ירשום אמיתי בשארי

אני מאמין בכל ליבי שאתה רוצה צדק חברתי

ואני לרגע לא מפקפק בך
רק כל אחד רואה צדק חברתי בצורה שונה בגלל זה יש דמוקרטיה
שתשקף את רצון העם
לגיטימי לכעוס ולא להסכים העיקר לא לעבור על חוקי המדינה
כי כל אחד חושב שהוא צודק וחסר לנו אם איש הישר בעיניו יעשה
שבת שלום

הארץ גזענים?!

אם תקרא את האותיות הקטנות של הסקר תראה שמדובר על הציבור היהודי במדינת ישראל.
פעם ראשונה שהעיתון ה"נאור" הזה עושה הפרדה בין יהודים לערבים. כנראה כשזה נח לתוצאות זה לא גזעני..

ביקורת על הסקר הזה תמצא כאן:
http://www.latma.co.il/article.aspx?artiId=6079

dbt1

New member
איפה הביקורת?

התמונה?

אז הארץ הזמין בכוונה סקר שלא כולל ערבים. למה? מה יצא לו מזה? הסקר כולל דתיים וחרדים - אוכלוסיות שבאופן מובהק תומכות פחות במחאה החברתית. אם הייתי צריך לנחש - וזה ניחוש בלבד - הייתי אומר שהעדרם של הערבים נובעת מהעדר העניין בעמדתם בציבור היהודי - אליו הכותרת הזו מכוונת. גם הארץ מחפש בראש ובראשונה כותרות מעניינות. הייתי גם מנחש שעמדת הערבים הייתה משאירה את אחוזי התמיכה על כנם/מעלה אותם מעט, ולראייה עמדות הערבים המתועדות מסקרי שנה שעברה. בקיצור, קשה לראות מה הטיעון פה, פרט לקטנוניות.

זקס11

New member
עמית, רק הערה אחת קטנה

דעתי על תנועת המחאה לא שונה בהרבה מדעתך.
אבל, ופה יש אבל גדול- המשטרה בפירוש הרבה יותר ברוטאלית מבעבר.

AmitNHB

New member
מעולה. הגיע הזמן.

בארה"ב היו כבר מזמן שולפים טייזרים אבל פה צריך 10 שוטרים בשביל לנגב במשנה זהירות איזו בטטה מהרצפה ואז שבטעות נשברת לה ציפורן בוכים לי על אלימות משטרתית. גיב מי א-פאקינג ברייק, בראדר.

moich

New member
חחחחחח אתה לא יודע שהדוסים תמיד גונבים?

ולענינו הכול היה בזכות איזה ארוע, אני אפילו לא זוכר איזה שהימרתי על כמה אנדרדוגים רציניים ופגעתי בכולם.

למעלה