לבוש חושפני וביגוד בכללי

spaysi8

New member
אל תדאג

השטוחות-רזות-בלונדניות-תלאביביות שלך ישארו חשופות כמו שאתה אוהב :p

נוש14

New member
אני מבחינתי

לובשת מה שמרגיש לי נוח ובד"כ זה יהיה יותר לכיוון הפשוט, בד"כ ג'ינס וחולצה. מיני למיניהם לעולם לא וגם כמעט ולא מחשופים. לא כי יש בזה משהו רע, אלא פשוט כי זה לא באופי שלי ולא הטעם שלי. מבחינתי מידת ההשקעה תהיה לפי המצברוח והמקום שאני הולכת אליו אבל אני תמיד אנסה לעשות מעבר בשביל להיראות לפחות סביר, בעיני לפחות כי באמת שאין לי שום מושג בסטיילינג ובאופנה אבל מנסים עם מה שאפשר. ביומיום אני לא מוטרדת אם יטרידו אותי מינית. לדעתי גם חשוף לא אמור לשדר שאת זורמת ומי שמסיק את זה הוא דפוק בשכל. בכל אופן, זכותך ללבוש מה שבא לך אבל אם את חושבת שכדאי טיפה למתן אז לכי על זה ובלי קשר לזה, לאנשים תמיד יהיה מה להגיד אז תעשי מה שטוב לך.

spaysi8

New member
אני יכולה לשאול

האם חווית הטרדות מיניות (ואם א"כ קיבלת את התירוץ ש"דרשת את זה"?)
כי לפי מה שאת מספרת על הלבוש שלך זה אכן נשמע כמו משהו שפחות "צועק" למטרידנים למינהם,
ומעניין אותי לדעת האם זה באמת גורם להם לא לגשת לבחורות כמוך..

AlabamaW0rley

New member
וואו, יש לך המון בטחון עצמי

אם באמת אף פעם לא פחדת משיפוט של אנשים.

אני כן חושבת הרבה פעמים על מה שאני לובשת. למשל, אני עובדת במקום עם רוב גברי. אז מצד אחד יש יתרונות להיותי אישה צעירה ונאה שמתלבשת יפה. מצד שני, זה בולט. לפעמים אני רוצה להטמע ברקע, שלא ישימו לב, שלא ידברו אלי, שלא יחשבו. ואת זה את לא יכולה לעשות כשאת בחצאית ועקבים - ואני מדברת על לבוש משדרי סולידי לגמרי. אז בימים כאלה אני בכוונה לובשת דברים "גבריים" כדי לא לשדר יותר מדי סקס.

אז כאילו... את יכולה לצעוק עד מחר שזו זכותך ללבוש מחשוף בלי שאנשים יחשבו דברים שגויים עלייך. אבל את לא תחנכי ערסים עם המחשופים שלך. הכי טוב זה להתאים את הלבוש לקהל היעד.
אגב, המחשופים שלך מלכתחילה נועדו לשדר משהו למישהו, את הרי לובשת אותם בחוץ ולא בבית כשזו את והמראה, אז לא נראה לי הגיוני להעלב שאנשים מייחסים למחשופים פרשנויות שונות...

spaysi8

New member
האמת שכן, יש לי בטחון עצמי גבוה..

לגבי המשרד- מבאס לגמרי שאת צריכה להתלבש שונה בימים שלא בא לך תשומת לב מיוחדת, נכון שככה זה, אבל זה ממש מעצבן! ואם כל המכנסיים בכביסה?!

לגבי המחשוף- אני חושבת שזה מחמיא ונוח (גופיות למשל זה הדבר הכי נוח בעולם ותמיד יהיו עם מחשוף, וכשיש לי חולצה בלי מחשוף בד"כ חם לי והיא חונקת בצוואר- אז זה לגמרי מתוך נוחות ולא מתוך זעקה לתשומת לב).
אני לא נעלבת מפרשנויות של אנשים ולכן עד לא מזמן הייתי מתלבשת ככה כל הזמן,
אני כן נלחצת ובוכה ונפגעת מהטרדות מיניות ולכן הפסקתי (כמעט) להתלבש ככה..

AlabamaW0rley

New member
מצאת על מה להתעצבן

זה לא מבאס. יש ימים שבהם אני רוצה להשאר בפיג'מה וחלוק. אבל זה לגמרי לא מקובל. מעצבן הקטע הזה של לחיות בחברה אנושית. צריך להתלבש לפי צו האופנה, בהתאם לגיל ולמעמד. צריך לאכול בפה סגור. אסור לבהות במחשופים של בחורות. אסור לתקוע גרעפסים ונאדים בציבור. עצבים!

חוץ מזה, אפשר לדעת למה את קוראת מחשופים? כי בין חולצת גולף שבאמת עוטפת את הצוואר לבין מחשוף נדיב יש טווח רחב מאוד. חולצת טי לא יכולה ללחוץ בצוואר אלא אם את ארנולד שווארצנגר.
אז בואי נודה שהעניין של הנוחות הוא קצת.... בולשיט.
מנגד, לא כל בחורה שחושפת גוף בצורה מעודנת היא בהכרך זונת צומי. את כן רוצה להשתמש במיניות שלך כדי להשיג סטטוס ויחס טוב יותר. צריך רק לדעת שהשיטה הזו לא פועלת בכל המקרים ועם כל האוכלוסיות. בדיוק כמו ציפורניים בנויות שמקושטות ביהלומים: היכנשהו זה הולך מעולה ובטח מסמל דברים חיוביים, ובמקום אחר יסווגו אותך כפרחה שחבל.

spaysi8

New member
גופיות סבא זה הכי נוח,

והכי חשוף בערך.. על כזה מחשוף אני מדברת..

ואני גם תוקעת גרפסים כל הזמן :)

פרח יבש

New member
קשה לי להתחבר למה שכתבת...

אני באופן כללי מתלבשת איך שבא לי, עם איזה מחשוף שבא לי, וכמה צמוד שבא לי. אף פעם לא עניין אותי מה יחשבו אחרים. אני אוהבת את הגוף שלי ונהנת ממנו. מן הסתם הכל בגבול הטעם הטוב.

אני גם חוויתי 2 הטרדות מיניות.

אחת - הייתה בצבא, יצאתי עם קצין בדרגת רס"ן לשטח, היינו שנינו לבד באיזה מקום סגור, הוא לא היה המפקד שלי. זה היה חורף, והייתי על ב', מדים ענקיים, לבשתי פליז שגדול עליי ב-2 מידות לפחות, ככה שלא רואים את הקימורים... אבל מי שרוצה - רואה...

השנייה - חזרתי ברגל מהעבודה, עליתי במעלה הרחוב, הייתי עם סתם מכנס מגעיל וחולצה... מדים של העבודה... ואיזה ערבי שעשה ריצה בא מאחוריי, נתן לי פליק בתחת, ושאל במבטא המגעיל שלו "מה קורה?!" (אני גרה בעיר מעורבת).

קיצר. באותה נקודה, גם אני התחלתי לתהות אם זה אולי משהו שאני משדרת, ואיך זרים רואים אותי.
אבל אם זה קשור ללבוש שלי? לא.

אישה יכולה ללבוש מה שבא לה. ולא כל מי שיש לה קצת מחשוף - זו לא הזמנה לבחור הראשון שהיא נתקלת בו שהיא רוצה לשכב איתו.
אבל יש כאלה מפגרים שלא מבינים.

spaysi8

New member
קודם כל- מפתיע

באמת שלא שמעתי עדיין על בחורה שהוטרדה מינית במצבים שבהם נראתה פחות מושכת (למרות שאולי זה אומר עליך שגם במדי ב' את סקסית במיוחד
)
כן אני יודעת שלא הכל קשור ללבוש, וכמו שמד-אלוט אמר, מטריד תמיד יהיה מטריד, אבל אני יודעת שרוב הבנות שהוטרדו -שאני מכירה- הוטרדו כשהיו לבושות חשוף/צמוד/שניהם ולכן הסקתי שיותר מטרידים מינית במצבים כאלה.

הקטע הוא, שמעבר ללבוש שלי, אני גם בנאדם מאוד פרובוקטיבי, יש הטוענים שאני מנסה למשוך תשומת לב, אבל באמת שפשוט יש לי ראש כחול וכל דבר כמעט מזכיר לי סקס, ולכן לפעמים אנשים שלא מכירים אותי ורואים שאני כזו "פתוחה" ישר מסיקים שאני גם "זורמת".
אז זה לא רק הלבוש אצלי.. אבל חשבתי שאם אמתן את הלבוש אולי מראש אנשים לא יגשו אלי..

או שאולי אני חיה בלה-לה-לנד ולא משנה מה אלבש או אעשה, ימשיכו להטריד אותי, ובמקרה הזה נותר לי פשוט להמשיך להסתובב עם גז מדמיע וללמוד איך להפעיל אותו..

חMודי

New member
מה כוונתך, תסבירי, בבקשה

"הקטע הוא, שמעבר ללבוש שלי, אני גם בנאדם מאוד פרובוקטיבי, יש הטוענים שאני מנסה למשוך תשומת לב, אבל באמת שפשוט יש לי ראש כחול וכל דבר כמעט מזכיר לי סקס, ולכן לפעמים אנשים שלא מכירים אותי ורואים שאני כזו "פתוחה" ישר מסיקים שאני גם "זורמת".
אז זה לא רק הלבוש אצלי.. אבל חשבתי שאם אמתן את הלבוש אולי מראש אנשים לא יגשו אלי.."

לבוש זה חלק עיקרי
באופי, לדעתי.

dori78

New member
לפי מה שאת אומרת, הטרדה מינית קשורה למשיכה

וזה לא תמיד המצב.
אונס זה פשע של אלימות, לא של מין.
בכל שנה נאנסות נשים ברחבי העולם, לא כי מישהו נמשך אליהן ולא התאפק, אלא כי מישהו רצה להוכיח שליטה בהן.

spaysi8

New member
אונס- כן, הטרדה מינית- לא תמיד

כשאני מדברת על הטרדות כמו כאפה בתחת או איזה משפט "מלוכלך" או מגע במתניים ובגב.. דברים כאלו שלא בטוח שהיו מובילים לאונס, אז כן אני חושבת שזה קשור למשיכה לפחות בסיסית..

dori78

New member
אחלה דוגמאות

כאפה בתחת או נגע במתניים או בגב - למה שמישהו שאני לא מכירה ירשה לעצמו לגעת בי?
בדיוק מהסיבה שהזכרתי: כי נדמה לו שהוא שולט ומחליט, כולל על הגוף שלי.
מה זה אם לא אלימות?

spaysi8

New member
אני לא מצדיקה,

פשוט אומרת שלא כל גבר שנגע לי בתחת היה מסוגל לאנוס (בין אם כי הוא חושב שזה לא מוסרי או פשוט כי הוא פחדן)

פרח יבש

New member
חחח אני אגיד לך מה

אני לא מודעת כ"כ לאיך שאני ניראית,יכול להיות שאת צודקת
מבחינתי אני סתם רגילה.. חח
אבל שוב, בגלל מה שאני חוויתי, אני די חושבת שהטרדות וזה קשורות להתנהגות פרובוקטיבית.
זה בסדר להיות עם אופי סוטה, לדבר על סקס, לרמוז רמזים מיניים, (מי לא עושה את זה תכלס?
) אבל עם חברים שלך, לא עם זרים...
עם חבר שלי וחברות שלי אני הכי רומזת, הכי צוחקת על בדיחות גסות, והכי קינקית בעולם. אבל אני לא משדרת את זה כלפי חוץ.
אפילו לא עם ידידים-בנים.
אני לא יודעת איך את מתנהלת סתם בפאב או במקום ציבורי, שגורם לאנשים להסיק שאת "זורמת", אבל בטח יש בך משהו מאוד פתוח וחופשי בהתנהגות.
האמת שאפשר להגיד עליי שמאז שהוטרדתי, נהייתי הרבה פחות פתוחה וקלילה. אני אומנם עדיין אני, אבל פחות משדרת את זה כלפי חוץ - כי לא בא לי יחס כזה או אחר.
חוץ מזה, יש לי חברה שנאנסה במהלך חייה בערך 4-5 פעמים, כל פעם ע"י גבר שונה. היא לא מתלבשת בצורה פרובוקטיבית, אין לה "נתונים מושכים", היא פשוט באופי שלה מאוד קיצונית, מאוד מוחצנת, מאוד זורמת, מאוד לא מודעת לעצמה ולמה שהיא משדרת.

ולכן לדעתי ההתנהגות זה הדבר העיקרי שמשפיע, ופחות צורת הלבוש ואיך שאת ניראית.

spaysi8

New member
וואו

בקשר לסיפור על החברה..

בקשר להתנהגות-
אני גם לזרים די פתוחה אבל כן מנסה לעצור את עצמי כדי לא להגיע למצבים כאלה..

פרח יבש

New member
כן, סיפור די טראגי :-\

לא מבינה איך היא מגיעה למצבים כאלה...

אבל שוב, פשוט תהיי יותר מודעות

למעלה