לבוש חושפני וביגוד בכללי

כשמישהי מתלבשת חשוף מידי היא מטרידה אותי

יש חשוף ויש חשוף
יש הבדל בין ללבוש גופיה ומכנס קצר ושרואים טיפונת את החזה מבצבץ
לבין מישהי שכל החזה שלה בחוץ - תורידי את החזיה וזהו..
יצא לי שעליתי במעלית עם מישהי כזאת ואני בתור אישה הרגשתי מוטרדת ומובכת
אני לא חייבת לראות את האיברים האינטימיים שלך מול העיניים (ואי אפשר שלא להסתכל)
מישהי כזאת שלא תתפלא אם יטרידו אותה מינית כי היא בעצמה מטרידה (מאלצת אחרים לצפות בפורנוגרפיה)
אותו כנ"ל הג'ינסים שהיו חושפים את כל התחת. תתלבשי חשוף אבל אני לא צריכה לראות את האיברים האינטימיים שלך לגמרי וכהנה..
לגבי הטרדה מינית תתפלאי אבל בעברי הרחוק הייתי דתיה והתלבשתי מאוד צנוע וזו דווקא היתה התקופה שספגתי הכי הרבה הטרדות
מיניות, כך שזה לאו דווקא קשור לבגדים.

spaysi8

New member
לגבי מה שאמרת

נכון שזה שאישה עם -כל- הציצים בחוץ זה די מגעיל גם בעיני,
אבל אני לא חושבת שאת יכולה לקרוא לזה פורנוגרפיה ולהגיד שזה מטריד אותך כי היא לא עושה שום דבר לא חוקי ואת לא מחויבת להסתכל לה עמוק לתוך המחשוף,
בניגוד להטרדה שהבחור אשכרה בא ונוגע בי וזה כן משהו שעובר על החוק וכן משהו שניתן לקרוא לו הטרדה..

אין פה שום קשר ללבוש

מטרידים יהיו גם ללא קשר ללבוש, אם את חושבת שתעלימי את זה על ידי לבוש צנוע אז לדעתי את טועה...
תתלבשי איך שנוח לך ומה שאת רוצה, לי בתור גבר הרבה יותר סבבה לשאת ולתת דברים עם בחורה עם מחשוף, או ג'ינס שמבליט, תענוג פשוט...
תשמעי אין מה לעשות, ככה בנוי הטבע... ומה זה "חבר שלי לא אוהב את זה", מה הוא הבוס שלך? או שהוא איתך כמו שאת, או שלא...

spaysi8

New member
בקשר לחבר

הוא מכיר אותי מכיתה ח' והיינו ידידים מאוד טובים,
הוא יודע שאני בוטה, פרובוקטיבית ומתלבשת חשוף,
והוא הכי חמוד כזה ובחיים לא יגיד לי בקטע של אגו כזה לא להתלבש חשוף,
הוא פשוט אמר לי שהוא חושב שאני נראית טוב גם בלי רוב הציצים בחוץ ושהוא לא אוהב שכל העולם רואה את זה, אבל ממש לא כפה עלי וממש לא דיבר בצורה תקיפה..
באמת שהוא חמודי כזה! בא לי לצבוט לו את הלחיייםםם

ובקשר ללבוש-
אתה לא הראשון שאומר זאת אבל עובדתית פחות מטרידים אותי בימים שאני מתלבשת פחות חשוף.
אני לא מפסיקה לגמרי להתלבש חשוף כי בכל זאת יותר ממחצית מהבגדים שלי חושפניים וגם זה הכי נוח כמו שאמרתי למעלה,
אבל כן בימים שלא בא לי שכל העולם יבהה או יפנה אלי אני מתלבשת בצורה יותר "חסודה".

ואל תדאג, איתי תמיד כיף לדבר

חMודי

New member
הכי מצחיק אותי בנות מאוד רזות

45-50 קילו
וחזה E-F-G קאפים

הזוי בחורה מאוד רזה וחזה ענקי.

DIGITAL MAN

New member
זה שאת הולכת עם מחשוף המבטים אלייך לא יפסקו

והמחשבות של רוב הגברים שאת נותנת\ זורמת וכו...
אין כמעט גבר שלא יבהה לך במחשוף משנייה והלאה, אבל אותי אישית זה מביך להסתכל, אם תקלטי אותי בוהה לך במחשוף, מה תחשבי עליי, הנה עוד סוטה מין, וכו... אני ממש לא, יש כאלה שלא מתביישים ויש כאלה שכן,
בכלל אני מעריך נשים שהולכות צנוע יותר, אני לא מדבר על שרוול ארוך וחולצה סגורה הרמטית, וחצאית עד הריצפה, חולצה שמכסה מעט מעל הציצים ומכנס לא צמוד שלא מראה את החריץ מקדימה בשבילי זה צנוע מספיק, זה קשה?!

חMודי

New member
האם מבחנתכן חזה גדול זה אכן סיוט

לבחורה שלא יודעת להתמודד איתו?

spaysi8

New member
אז זה בדיוק מה שאני מנסה ללבוש עכשיו

וזה ממש חמוד שמביך אותך ומעיד שאתה אחלה בנאדם :)

מאני מכבדותא

כבר ידועה האמרה מפי אותו חכם שקרא לבגדיו הכבוד שלו (ראי כותרת: מאני - בגדים, מכבדותא - כבוד).

כלומר, כפי בגדייך, כן הכבוד שלך.

כמו כן, אמת כי אין לאף אדם רשות לגעת בגוף של מישהו אחר בלי רשות (זה, עוד נלמד בגן). אך, לומר אלבש חשוף ולצפות ללכת ברחוב ב'שלום ושלווה'. זה מראה על חוסר הבנה כיצד בנוי נפש הגבר. חוסר הבנה כיצד בנוי כבוד האישה. ומתי באמת נסתכל על הפנימיות ולא נתמקד בחיצוניות שבה.

צבב

New member
מה לעשות

מראה חיצוני זה מה שאנשים פוגשים בך לפני הכל. הלבוש הוא חלק בלתי נפרד מהמראה החיצוני ואי אפשר להתעלם מכך.
גם גברים שמודעים לכך מתלבשים בהתאם לרושם שהם מועניינים להציג. אם לתכי לרופא וישב על מקומו אדם שלבוש בסרבל עבודה מוכתם של פועלי בניין זה יראה לך מוזר ותשאלי אותו איפה הרופא ומה הוא עושה כאן.
אם לא מפריע לך שמתיחסים אלייך כאובייקט מיני אין כל בעיה שתתלבשי כאובייקט מיני. אך אי אפשר להתלונן על כך שהלבוש שלבשת משפיע על דעתם של אנשים לגבייך.

spaysi8

New member
האמת שקרה לי משהו כזה עם רופאה!

הלכתי בת"א לרופאת משפחה במקום שלא הייתי בו לפני כן,
ראיתי בחוץ אשה מבוגרת עם פנים לא מטופחות (קמטי עישון),
שיער צבוע בצורה רעה מאוד, שיניים של מי שעישנה שנים,
מעשנת כמובן, גוף רזה ושברירי, וקול של ערסית צרודה.
שאלתי אותה איפה הרופאה (באמת שחשבתי שבמקרה הטוב היא הפקידה) ומסתבר שהיא הייתה הרופאה והיא הייתה ממש על הכיפאק!

הזוי ממש..

הגעתי בעקבות הכותרת

אין לאיש זכות להעיר לך על לבושך, לבהות בך ובוודאי שלא להטריד אותך מינית.

עם-זאת, אני יכול לספר לך על בחורות שעובדות איתי, שמגיעות למשרד בלבוש מאוד נשי (חצאיות קצרות, שמלות קייציות עם מחשוף ועוד), שבכנות, גורמות לי לא אחת, לחוש שלא בנוח בשעת אינטראקציה איתן.

כאשר בן-אדם (מינו אינו רלוונטי) נראה טוב, קשה מאוד שלא ליהנות ממראהו (בעיקר שלה). מאוד נעים וטבעי להשתהות במבט על בחורה אטרקטיבית ומטופחת. וכאשר היא לבושה בבגד שהולם את נתוניה הפיזיים, קשה מאוד (מאוד) להתעלם מנתונים אלה ולהתרכז בפניה בלבד.

אני מודה שאינני יכול להתעלם מהאמביוולנטיות - מצד אחד, לא אעז לומר לקולגה שהיא נראית נפלא היום. מצד שני, קשה מאוד להתעלם מנוכחותה ומצד שלישי, אינני יכול להרשות לעצמי להביט יותר משניה או שתיים וכן, לעיתים, אני חש מוטרד מינית.

אני יכול לספר על מספר סיטואציות במקום העבודה, בהן עובדות המשרד הביטו לאורך זמן בבחורים בעלי מבנה גוף אתלטי ונאה שהזדמנו למקום בענייני עבודה. כל אחד יכול היה להיווכח שהבחורות סקרו בשעת שיחה ועוד יותר אחריה כמובן, את אותם בחורים. צביעות? בהחלט. הוגן? לא.

spaysi8

New member
לגבי המבטים אני סבבה

כי אני מבינה שקשה להסיט מבט כשהבגד הולם את הבחורה עד מאוד ולעיתים קרובות אני פשוט לוקחת זאת בתור מחמאה,
הבעיה היא כשמתחילים המשפטים או המגעים ואז זה כבר לא מחמיא והופך למטריד.

אז זהו

את, מתברר, הוגנת וכנה עם עצמך ומכירה את עובדות החיים.

התכוונתי לאחוז גבוה מאוד בקרב בחורות, שנוהגות להתלבש בסגנון פרובוקטיבי, על-מנת לבלוט ו"מופתעות" כאשר הסביבה לא נשארת אדישה כלפיהן.

שוב, איני מצדיק, חס-וחלילה, הטרדות מסוג כזה או אחר. ועדיין, לא ריאלי מצד בחורה שמתלבשת בסגנון פרובוקטיבי, לצפות לאדישות מהסביבה. הרי לסגנון לבוש פרובוקטיבי ישנה מטרה.

spaysi8

New member
נכון כי בנות הן טיפשות;)

סתם סתם שלא יתחילו לצאת עלי פה :O

h a j b i

New member
אין שום חוק נגד בהייה

זכותי להסתכל על מה שבא לי (כשמישהי אומרת שאסור להסתכל זה תמיד מזכיר לי איזה ערס שפולט: "על מה אתה מסתכל???") בחורה שבאה עם מחשוף, יודעת (ולרוב אף רוצה) שיסתכלו. גם אני אם אבוא עם חולצה בלי שוולים, יסתכלו לי על הזרועות ואם אבוא עם גופייה, יסתכלו לי על החזה, זה ברור לי כשמש.

וכן, אני יכול להבין גברים ואף נשים שמרגישים מוטרדים מלבוש חושפני מידי. זה צביעות לטעון אחרת. אני מבטיח לבנות פה שאני יכול לבוא עם לבוש שהן פשוט לא יוכלו לשבת איתי באותו חדר מרוב שיהיו נבוכות וזה בהחלט חוסר התחשבות.

לרוב זה לא קיצוני ברמה הזו. לרוב נשים באות עם לבוש שמצד אחד יגרום למעט אנשים להרגיש קצת לא נעים מצד אחד ומצד שני יגרור פה ושם מבטים מאחרים.

למעלה