לבוש חושפני וביגוד בכללי

מסכים חלקית

נכון, אין חוק נגד בהייה. אולם, ישנם קודים הקשורים להתנהגות חברתית, המקטלגים בהייה כאקט המפר פרטיות.
עם-זאת, אני מסכים אתך לגמרי, שקשה מאוד להימנע מהצצות "חטופות" במחשוף עמוק ואטרקטיבי.

אני אף מסכים אתך שגם בחורות ימצאו עצמן מתאמצות להתרכז בפניו של בן-שיחן, אם הוא בעל נתונים מרשימים ולובש בגדים שמבליטים אותם. זו צביעות והיתממות לטעון אחרת.

dori78

New member
ואם זה לא ביגוד?

היה לי פס כחול בשיער במשך 4 שנים.
הפסקתי עם זה כי הבנתי, שאנשים מסיקים מזה שאני "בחורה זורמת".
זה היה בתקופה הסטודנטיאלית שלי ולא רציתי תווית כזאת.

היום כשאני עובדת במשרד - על אחת כמה וכמה לא אחזיר את הפס, למרות שהוא היה יפה בעיניי.

כמו שכבר כתבו - יש חשוף ויש חשוף.
יש עוד כמה שלבים בדרך, בין מחשוף שמגלה חריץ לבין חולצה שחונקת בצוואר.
ביגוד כזה או אחר לא אמור להוות הצדקה להטרדה מינית, אבל נשאלת השאלה איפה עובר הגבול בין התייחסות לגיטימית (אין לי בעיה להחמיא לנשים אחרות במשרד, כשגבר יעשה את זה זה יתקבל בצורה שונה) לבין הטרדה.

spaysi8

New member
פס כחול זה מגניב ממש!

ואם כבר הייתי מצפה שיחשבו שאת פריקית :O

FashionKitty

New member
יש להראות נשית ומושכת

לבין להראות זורמת ופרוצה. יש גם עניין של מיקום וזמן.

ברור שחצאית קצרצרה נראית אחרת במשרד מאשר במועדון.

אישית, אני לא יכולה אף פעם להתעלם מהלבוש של אדם. אני כן חושבת שיש לזה הרבה מאיך שאנחנו אומרים לגבי עצמנו.

אבל חשוך כשלעצמו לא אומר לי כלום. חשוף אבל מאוד מיני זה כן משדר מיניות. יש הבדל בין שורטס קצת רופף וגופיית סבא, לבין שורטס צמוד ומאוד מאוד קצר על גבול התחתון וגופייה שמבליטה את החזה.

spaysi8

New member
אני לא לובשת כזה זנותי

בחיים לא אלבש מכנס קצר צמוד,
וגופיות חשופות הן בד"כ בסגנון גופיות סבא, פשוט בגלל שיש לי "חזה שופע" זה נראה עלי יותר חשוף מעל אחרות..

אבל גם הלבוש הקיצי הרגיל שלי נראה חושפני בגלל ה"קימורים" וזה מבאס כי בחורה אחרת שתלבש את אותו הדבר- בכלל לא יחשפו שהיא התלבשה חשוף..

FashionKitty

New member
נכון

יש הבדל בין מי שיש לה חזה שטוח שנראית נערית במה שאת עלול להראות זנותית. אבל אני עדיין חושבת שזה גם תלוי בגובה המחשוף והכול. מניסיוני האישי גם, זה שמשהו קצר לא אומר שהוא פחות מחמם ממשהו קצת יותר ארוך. זו יותר פונקציה של בד מאשר אורך - ובכל מקרה, צריך לקחת בחשבון שבגדים כן משדרים משהו כלפי הסביבה.....

N o R i K o

New member

מסכימה גם עם סקרנית, לי אישית מפריע לראות בנות שלבושות חשוף מדי - קודם כל, אני באמת לא חושבת שמחמיא לאף אחת שכל החזה שלה או כל התחת שלה בחוץ, ולא משנה כמה הם יפים. חוץ מזה, זה מטריד את הצופים בה, כי כל אחד יתאמץ ממש שלא להסתכל, ובכל זאת יסתכל.
באופן כללי אני לובשת הרבה מכנסיים קצרים וגופיות יחסית פתוחות אבל כל דבר במידה ובהזדמנות המתאימה - אני לא אלך ככה לעבודה בדיוק כמו שאני לא אלך לים במכנס ארוך וחולצה סגורה. למזלי הרב מעולם לא הוטרדתי כך שאני לא באמת יכולה להעיד על תגובות סביבה כשאני לבושה כך או אחרת... אני פשוט חושבת שכל דבר צריך להיות במידה, כמו שאף אחת מאיתנו לא מתכננת להתלבש כמו במאה שערים, בנות צריכות להבין לבד מה ללבוש ומה לא ללבוש.

yaniv450

New member
הטרדה מינית

הטרדה מינית היא דבר כלל לא מוצדק גם אם תלכי ברחוב כמעט בעירום כדוגמא קיצונית.
אבל העניין שאת צריכה לקחת בחשבון שכאשר את הולכת במחשוף כזה או אחר יש אילו שאת מעוררת אותם מינית וזו לא אשמתך שהם כמו חיות אבל כך אנחנו בנויים.
התאווה הזאת יכולה לסובב לאדם את הראש לגמרי.

תשאלי את עצמך למה את רוצה ללכת במחשוף כזה או אחר.
האם זה בגלל הסביבה עניין חיצוני? האם זה בגלל שנוח לך יותר?
נעים לך המבטים מהסביבה? תשומת לב? האם זה לחץ חברתי? צו האופנה?

עכשיו תעשי חשבון נפש מה חשוב לך יותר, נוחיות וצו האופנה, מה שהחברה מכתיבה לך כדבר טוב וחיוני או הטוב שלך הפנימי.

spaysi8

New member
החשוף אצלי הוא בעיקר נוחות

אני בחורה שחם לה בקלות ולכן מכנס קצר או חצאית מיני, וגופיית סבא- זה הכי נוח ומאוורר מבחינתי.

אני גם חושבת שזה נראה יותר טוב (בלי קשר למה באופנה, פשוט איך שזה יושב עלי)

לכן אני לא מפסיקה לגמרי להתלבש חשוף אלא מנסה למתן..

למעלה