הבעת סלידה וגועל מדבריה של חנה בית הלחמי

הבעת סלידה וגועל מדבריה של חנה בית הלחמי

מנהלת הפורום הזה לשעבר שמנהלת כיום את מטה הבחירות של חופרי כתבה בדף הפייסבוק שלה את הדברים הבאים:
"תשעה באב זו בעצם סיבה למסיבה. איזה מזל שנחרב בית המקדש. תראו כמה בלאגן יש מקיר בודד, תארו לעצמכם/ן מה היה קורה כאן לו היה מקדש שלם....".
תמיד ידענו את משנתה השמאלנית הרדיקלית והאנטי דתית של מי שהתחזתה כאן לסתם פמיניסטית נאורה ודאגה לסתום פיות של מי שלא מסכים איתה. הערב אני חושב שהיא חצתה כל גבול בדברים שכתבה. בוז לך חנה בית הלחמי !!!
ואני קורא למר חופרי : שלח אותה לדרכה, אלא אם כן גם אתה חושב כמותה.

זכותה לחשוב כרצונה

ואין שום סיבה להביא את תוכן דבריה לכאן.
אם הייתי מעונין לדעת מה הגברת חושבת הייתי כנראה נכנס לדף הפייסבוק שלה.

עדיף שלא נעסוק בה ולא נגרום לה לחזור לכאן.

מצד אחד יש מן הצדק בטענותיך

עדיף שלא נעסוק בה ולא נגרום לה לחזור לכאן. אך מצד שני כדאי שכולם יראו מי זאת האשה הזאת שכותבת דברי הבלע כאלה. מפאת כבוד הפורום אני נמנע משימוש במילים בוטות שעלולות לגרום למחיקת ההודעות.

benk11

New member
גועל נפש. חופרי כנראה ויתר מראש על הקול הדתי

אחרת אי אפשר להבין את שיתוף פעולה שלו עם שונאת דתיים/ גברים/ ימניים/ כל מי שלא חושב בדיוק כמוה - מוצהרת
אני שמח שכבר לא צריך לסבל את דברי השטנה שהיא פיזרה כאן בפורום ואת הזלזול שבו היא נהגה במי שלא יישר קו עם דעותיה

נינה לי

New member
חופרי לא ויתר על הציבור הדתי

להיפך, קביעת מזוזה במטה הבחירות שלו בנוכחות הרב דוד סתיו רק מוכיחה שהוא מעוניין בקהל הזה.
הבעייה היא בבחירות השגויות שהוא עושה. ראה ברוידא, בית הלחמי וכיו"ב.

ATAF151

New member
ברוידא זו בחירה חכמה

האיש הביא שני מנדטים מול בילסקי האגדי בשיא כוחו, אחר כך הביא 40% בהתמודדות על ראשות העיר מול האיש של בילסקי, לאחר שהיה אופוזיציה חריפה לבילסקי ועוזי כהן האהובים.

נינה לי

New member
האיש לא הצליח להיבחר מעולם

ומעל שמו עננה קלה של כישלון. מה גם שחוסר הניסיון המשווע שלו בכל מה שקשור לניהול ולהנהגה, הוא חיסרון גדול נוסף.

ATAF151

New member
לא הצליח להיבחר מול בילסקי וממשיך דרכו

בזמן שבילסקי נחשב לאגדה.

מנחם בגין הפסיד 29 שנים בבחירות.

ATAF151

New member
היה אפשר לכתוב את אותה הדעה באופן ראוי יותר

למשל להגיד שהיא חוששת מההשלכות השליליות שהיו אם היה קיים כיום בית המקדש, בלי לכתוב כותרת שזו סיבה למסיבה.

אגב, היא לא מנהלת את מטה הבחירות אלא את הדוברות.

זה כבר פתטי

אגב אני מתלבט כרגע בינו לבין ביילסקי לבין אולי להצביע בפעם הראשונה לרשימה הדתית.

חופרי איבד אצלי נקודות כשבחר בדוברת כזאת.

ATAF151

New member
אני לא בטוח שכרגע מומלץ להצביע לרשימה הדתית

שבראשה עומד אדם שכרגע נחשד בהתנהלות לא תקינה.
ובכלל אני נגד רשימות סקטוריאליות. יש כאן כאלו שמתרעמים אם מישהו מדיר ציבורים מסויימים כגון נשים, חרדים, מזרחים וכדומה, והרשימה הדתית מדירה מרשימתה בריש גלי את כל מי שאינו דתי גם אם הוא האדם המוכשר בעולם.

לעזרדר אני בודאי שלא אצביע

אבל אני מנחש שהקרירה הפוליטית שלו גמורה, אף אחד לא יצביע לרשימה שהוא חלק ממנה.

נראה לי שיש לך טעות

כפי שרבים הצביעו ויצביעו לכל מיני רשימות (בכל סוג של בחירות) ויגידו "אני סותם את האף בגלל הסירחון אבל מצביע" כך גם הציבור הדתי ברעננה יצביע ברובו לרשימה הדתית המאוחדת אם תהיה כזאת.

יש משהו שאינני מבין

אולי אני מתבלבל בינך לבין אחר, ואם כן הרי שאני מתנצל, האם זה לא אתה שכתבת בפורום שתצביע לרשימה דתית? ואם תהיה רק רשימה דתית אחת שהוא יכלל בה האם לא תצביע לרשימה הזאת?
כפי שכתבתי בעבר אבהיר שוב שאני בן רעננה וכמעט כל משפחתי עודנה גרה ברעננה ומשיחות עמם כולם ימשיכו להצביע לרשימה דתית מאוחדת אם תהיה כזאת או לבית היהודי. הכעס על עזרזר הינו רב ביותר בעיקר בגלל התעוזה שלו לקחת שלוש משכורות כאילו היה שלושה אנשים שונים. אך לזכותו יאמר שהוא "כמעט עוזי כהן" ועושה רבות למען העיר ואפילו חנה בית הלחמי שאנחנו כה כועסים עליה בימים אלה כתבה רבות בשבחו בעבר. כמו כן היו עוד רבים וטובים ממשתתפי הפורום שכתבו דברים בשבחו בכל הנוגע לתפקידו בעיריה.
ועם כל הכעס עלנו לזכור שהוא לא עשה זאת במסגרת התפקיד בעיריה שאותו הוא ממלא ללא שכר (טוב נכון יש לו כבר כל כך הרבה מהחברה קדישא שיכול לוותר כאן...)
לכן אני ומשפחתי נמצאים במעין הרגשת מחלוקת פנימית כי "בתאכלס" עזרזר נהדר לעיר.

למעלה