הבעת סלידה וגועל מדבריה של חנה בית הלחמי

כל ישראל נגעלים זה מ(דבריו של)זה

ואחר כך באים להטיף לנו על אהבת ישראל ואחדות ישראל, ונגד שנאת חינם.

אדוני הנכבד !

אני ממש לא שונא אותה אלא מרחם עליה. ודברי הסנגוריה שלך מוכרים לא מהיום. שא ברכה והצלחה. ואני אוהב אותך בלי שמכיר אותך !

מה הבעיה בביקורת?

הדעות של חנה מכוערות בעיני וזכותי לבקר אותן.
מה הקשר לאהבת ישראל? האם כולנו צריכים להסכים בכל נושא?

כמו שאני מבקר אנשים כמו איתמר בן גביר אני מבקר את חנה, מבחינתי הם שני צדדים של אותו מטבע.

אתה צודק במאה אחוז

וכפי שלחנה היה קשה עד בלתי אפשרי לקבל ביקורת כשניהלה את הפורום הזה כך נראה ש"זאת אותה הגברת בשינוי האדרת". ואני מבקש להבהיר בטרם יאשימו אותי בכך, שאין בכוונתי להגיד שהקסטנרית היא חנה בעצמה בכסוי אחר אלא זאת פשוט אותה השיטה של "לא מוכנה לקבל ביקורת".
ובבניין ציון ננוחם... (משפט שמתאים ליום הזה).

איני חולק על זכוותך לבקר

אני רק מצר על אותו גמל שאינו רואה את הדבשת של עצמו.

כשהוא מבקר דעות ומעשים של אחרים, הוא בעיניו מממש זכות אזרחית בחברה דמוקרטית. אבל כשאחרים מבקרים דעות ומעשים שלו, הוא מאשים אותם בשנאת ישראל, מזכיר להם שבגלל שנאת חינם חרב בית המקדש, ומכריז ברוב מתיקות שהוא אוהב אותם אהבת חינם.

מצר, בלי הרבה תקווה שמשהו ישתנה.

כל העניין הוא

שבעניין הגב' בית הלחמי מדובר באשה שמפיצה את משנתה הסדורה בכל מקום אפשרי (ויש לה הרבה מקומות) ואין כאן עניין של ביקורת על מעשים וגם לא דבשת של עצמך שאינך רואה. הרי לא ראיתי בשום מקום שמישהו מ"הקהילה שלי" (כיפות סרוגות) יפיץ באותה הצורה את משנתו כפי שהיא מפיצה. לכן ההשוואה ממש לא במקום במקרה הזה.

מצא את ההבדלים

יש ביקורת לגיטימית, ביקורת ענינית שאפשר לקבל.
לעומת זאת יש אנשים שכמו קאטו הזקן תמיד יחזרו על ביקורות שתמיד מופנות לאותם ציבורים, אנשים כאלה אינם מעבירים ביקורת, הם מטיפים לשנאה.

ההבדל היחיד שאני מוצא הוא

שאת הביקורת שלך אתה תמיד רואה כלגיטימית, עניינית ושאפשר לקבלה,
בעוד שאת הביקורת עליך אתה תמיד רואה כהטפה לשנאה.

קסטנרית

New member
ממש חבורת גברים עלובים ומגוחכים

אם כל מילה של חנה בית הלחמי מוציאה אותכם מהחורים.
תבדקו את עצמכם קודם כל לפני שתטיפו לאחרים (ואל תחזרו לכאן לספר מה מצאתם).

נכון את צודקת גברתי הסנגורית

ועצוב מאוד שחנה נזקקת לסנגורים אחרי הטינופת שהיא מוציאה. שתחשוב קצת לפני שהיא כותבת את דברי הבלע שלה.

קסטנרית

New member
זה מגוחך

רק כותבים את השם "חנה בית הלחמי" ואתה מגיע לכאן. עוד רגע בהתקף לב.

ארזS

New member
אחרי תקופה ארוכה שנמנעתי מלכתוב בפורום הזה

ומנהל הפורום מודע לסיבות, אגיב בקצרה למרות שבינתיים אינני מתכוון לחזור לפעילות שהיתה לי פה בעבר [מן הסתם אני יודע שיש כאלה ששמחים על העדרותי...]

גב' חנה בית הלחמי ידועה בשנאתה לכל מה שמריח דת וגם לגברים.

גברים דתיים הם בכלל בעיניה כמו מטלית אדומה בעיניו של שור זועם...

כפי שאומר הביטוי הידוע "אין הנחתום מעיד על עיסתו" - כך היא מעידה על עיסתה, וכל מילה נוספת מיותרת.
מיותר לציין שכל דברי הסנגוריה מגוחכים.

ולא, אין לי כל כוונה להשיב על אף תגובה שמישהו יכתוב לי.
אני משאיר לכם את זכות המילה האחרונה...

BellA עלמה

New member
יש לי שאלה

האם כל מה שחנה בית הלחמי אומרת \כותבת הוא בגדר אורים ותומים (ז"א קדוש)?

בעיניי ממש לא! ואם היא מייצגת את חופרי זה מעיד גם קצת עליו.

חנה אמרה X וכתבה Y

BIG DEAL!!
הייתי מעוניינת לעסוק פה בעינייני העיר . אם דבריה ודעותייה של חנה מעניינות אותי אלך לדף הFB שלה (מה שאני לפעמים גם עושה ).

יש לי תשובה

ברור שלא כל מה שהיא אומרת זה אורים ותומים (ורחוק מלהיות קדוש...) אבל זה נאמר וחשוב לדעתי שגם המשתתפים הלא רבים בפורום הזה ידעו על כך..

אינני חושב שזה מעיד על חופרי. לעניות דעתי דעותיו בנושאים שונים שונות מדעותיה, ואין קשר בין הדברים לעובדה שהיא דוברת מטה הבחירות שלו.

ביג דיל או לא ביג דיל, זה נושא מענייני העיר כי חנה היא אישיות מוכרת בעיר רעננה ולכן זה נושא ששייך לרעננה. ולפייסבוק שלה לא אטריח עצמי להכנס אפילו פעם אחת. מספיקות לי נאצותיה המפורסמות במקומות אחרים...

קסטנרית

New member
תגיד, המשפחה שלך יודעת שאשה אחת,

אי-שם ברעננה (שאתה אפילו לא גר בה) עושה לך את כל זה?

אני הייתי תוהה............

למעלה