הבעת סלידה וגועל מדבריה של חנה בית הלחמי

אני כתבתי שאני שוקל להצביע לרשימה דתית

בשתי מערכות הבחירות האחרונות לא הצבעתי להם.

יחד עם זאת, אם עזרדר יהיה ברשימה אני בודאי שלא אצביע לה.
באנגלית יש מילה שלצערי אין בעברית, accountability, הציבור חייב להעניש איש ציבור שסרח, אחרת השחיתות תגדל.
עזרדר הוא אדם לא ישר, הוא לא ראוי לאמוני. נקודה.

עם כל הכבוד לרשימה הדתית, אני מצפה ממנה, כמו מכל מפלגה, להיות נקיה לפני שבכלל אכניס אותה לרשימת המפלגות הראויות לקולי.

======
ומחמאות מחנה זה בעיקר ענין של אינטרסים.

ATAF151

New member
לא מבין למה להצביע עבור רשימה דתית

איך היית מרגיש אם אני הייתי מצביע עבור רשימה שפוסלת אדם רק בגלל שהוא דתי ומאפשרת רק לאנשים חילוניים למהדרין להיות בה.
הרשימות צריכות להיות מעורבות, חילונים, מסורתיים ודתיים ביחד.

אפילו יאיר לפיד שנחשב למנהיג החילונים, הכניס איזה 3 או 4 דתיים לרשימתו, כאשר אחד מהם מספר 2 שלו.

ATAF151

New member
עיר מומרצת?

מרץ הייתה סיעה זעירה במועצה, עד הבחירות האחרונות בה הם מצאו את הפטנט של התנצחות עם הסיעה הדתית.
הרי שני המועמדים המובילים חופרי ובילסקי ממילא לא מתכוונים להזיז שום דבר נגד הדתיים והם כבר הוכיחו את זה במעשים, לכן אין שום זכנה שאתה זקוק לסיעה הדתית סקטוריאלית.
להזכירך, כרגע מרץ באופוזיציה ודווקא הסיעה הדתית בקואליציה, כלומר ממש אין כאן המרצה.

ATAF151

New member
אני לא יודע אם אני תמים

אבל אני בהחלט מעדיף קואליציה עירונית של סיעת ראש העיר עם הסיעה של דן ברוך למשל מאשר קואליציה של מרץ והסיעה הדתית המאוחדת.

גם דעתי חיובית על דן ברוך

אך יש תושבים שזקוקים לסיעה דתית על מנת שתשמור על האינטרסים שלהם. וזה שמרץ ברחו כמו שפנים זה כי הם יודעים (תמיד) רק לצעוק.

ATAF151

New member
לדעתי לך מתאים להצביע חופרי

אם היית אנטי חופרי ומשתוקק לבילסקי, אז בוודאי שתצביע בילסקי, אבל אם אתה חצוי ביניהם, לדעתי עדיף להמשיך עם הקיים מאשר להסתכן עם חילופים.

gabiskon

New member
די, לא יכול להיות. איזה יופי שהניהול כאן נקי

מאג'נדה פוליטית.

אז יכול להיות שלכולם מתאים להצביע חופרי?

למה לא ענית לו לשאלה שנשאלת?

למי אתה מתכוון להצביע? גם אותי זה מאוד מאוד מעניין.

gabiskon

New member
אומר לך מה אני לא מתכוון לעשות

אני לא מתכוון לנהל פורום ולומר לגולשים בו למי "מתאים" להם להצביע

אולי תדייק טיפה יותר?

אני מרגיש שאתה מנהל את הפורום יותר מהמנהל האמיתי ואתה קורא לאנשים למי לא להצביע. אז אולי תואיל להציע למי כן להצביע ולא תתחכם עם "דברים נסתרים"?
ולמען הגילוי הנאות: כפי שציינתי כבר בעבר אחזור ואציין שוב שלא אצביע לאף אחד ברעננה כי זכות ההצבעה שלי היא בבני ברק (לצערי הרב אבל "זה מה שיש" לי כעת, ושם אין בחירות בכלל כי התוצאה ידועה מראש 100% לחרדים ולכן חוסכים את הכסף של הבחירות). לכן לא תוכל להגיד עלי שאני בעד או נגד מישהו... אני הכי נייטראלי שיש (אם כי תמיכתי ה"נפשית" נתונה לבית היהודי או לכל רשימה משותפת אם תהיה כזאת). ואם הייתי צריך להצביע וההצבעה היא בשני פתקים באמת שלא הייתי יודע למי להצביע לתפקיד ה"מאיור"...

אחחח...

איזה שיר יפה "יש דברים נסתרים, לא נבין לא נדע"
כאילו השיר הזה נכתב עליך. אתה מתחכם בצורה בלתי רגילה.

ATAF151

New member
למנהל הפורום מותר לגבש דעה

אסור לו לפסול תגובות המביעות דעות אחרות וכך אני אכן עושה.
אני לפחות מפרסם את דעתי, אתה בינתיים לא מפרסם בעד מי תצביע.

איך אפשר להמליץ לאלמוני שרק תוקף אחרים

ולא מביע דיעה אחת בעד מישהו או משהו?

למעלה