לאמצע שבוע או יותר נכון: איך היה לשירן??

Shiri from the block

Active member
מיילי מיילי מיילי... מה עשית לנו מייליייי
אז ככה.
בהודעה הקודמת סיפרתי שראינו אותה מופיעה בטודיי שואו ואז היא אמרה שהיא הולכת לחתום על אלבומים למחרת.
טוב, אנחנו שואלים כמה מעריצות איפה החתימת אלבומים הזאת הולכת להיות והם אמרו לנו שזה מחר בפלנט הוליווד (מסעדה).
טוב. אנחנו יש אחרי ההופעה הולכים לפלנט הוליווד לוודא מה הולך מחר ולהיות מוכנים מראש......... אז שאלנו את המלצר החביב בכניסה מתי מיילי חותמת על אלבומים מחר והוא אמר לנו 7 בערב.
אז סבבה אנחנו קיבלנו את התשובה הזאת והפעם אמרנו ניהיה חכמים ונגיע לשם איזה 4 שעות לפני החתימה כדי שניהיה ראשונים. הא אגב אמרו שרק ה-200 איש הראשונים שיגיעו יפגש איתה והיא תחתום על האלבום.
טובבבבבבבבב, הולכים למחרת, מסתובבים בניו יורק והכל ונהנים ואז ב-3 וחצי בצהריים אומרים יאללה, בוא נלך למיילי!
אז הגענו ב-4... ומה אנחנו רואים?? 3 תורים: תור שנכנס בטוח לחתימה, תור שאולי יכנס לחתימה, ותור שאולי אולי(!!) ייכנס לחתימה!! באנגלית זה נשמע מצחיק טוב: the maybe line & maybe maybe line!! מגוחך!
קיצר, אותו מלצר חביב שיקר לנו ולא טרח לעדכן אותנו שהיה אפשר לקנות את האלבום (שבו מקבלים צמיד שמכניס אותנו לרשימה הבטוחה) עוד ביום שבו באנו אליו!!!! רק שזה היה בערב ואנחנו היינו שם בצהריים. איזה מעצבן!!!
מסתבר שאנשים חיכו שם כבר מ-9 בבוקר והם היו רק בתור של האולי!!!!!!!!!
קיצר, אנחנו כישראלים עשינו קצת דרמות, התחננו לעובדים שם שבאנו במיוחד מישראל בשבילה
ושבבקשה יכניסו אותנו לתור של הבטוחים! קיצר כל אחד אמר שהוא ינסה ואז ביקשנו לדבר עם המנהל ואחרי שזה לא עזר דיברנו עם המנהל של המנהל!!
אז בכינו לו קצת (לא באמת) ועשינו פרצופים והוא אמר(!!!!) שהכי טוב שהוא יכול לעשות זה להכניס אותנו להיות ראשונים בתור של ה maybe!!!!

ההמשך בהודעה הבאה כי תפוז לא נותן לי לשלוח את ההודעה חח

קיצר סבבה היינו שם בשורה השנייה, אנחנו מחכים מחכים... מחכים... מחכים... ובכל הזמן הזה עמדנו.. ובכללללללללל הזמן הזה... עד 10 בלילה(!!!!) שמענו בריפיט 2 שירים: Wrecking Ball ו Cant Stop. בריפיט!!!! ריפיט אינסופי!!!!!! 6 שעות!!!!!!!!!!! 2 שירים!!!!!!!!!!!!!!
אני לא יודעת אם אפשר לקלוט אפילו את הרמת טחינה של לשמוע 2 שירים במהלך 6 פאקינג שעות

קיצר. במהלך הערב בזמן שהבטוחים נכנסו היה שומר חמוד שדאג לעדכן אותנו ואמר שלפי איך שזה נראה מצבנו טוב ואנחנו ניכנס לבפנים!
אז אנחנו מחכיםםםםםםםםםםםם ומחכיםםםםםםםםם ומחכיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ומחכים עוד ועוד ועוד......... ועוד... ועוד!! ובסוף.. ב9 וחצי בערב (מיילי הגיעה לשם ב7 וחצי) השומר אומר לנו שלמיילי ממש כואב היד והיא לא יכולה לחתום על עוד אלבומים.
וכולם שם התעצבנווווווווווווווו,, כל הילדות בת 14 שם צרחו כמו מטורפות, כולם שם אמרו שהם ישברו את האלבום שלה על הרצפה
היו סופר דרמטיים חח
קיצר הצענו להם שאם היא לא יכולה לחתום אז שלפחות תצטלם!! ואז הוא יעני הלך לבדוק את זה וחזר ואמר שהוא ייקח את הדיסקים מאיתנו ומיילי תחתום עליהם. אז מה הקטע?? אם כבר "היא" תחתום עליהם בטענה שבאמת כואבת לה היד, למה לא פשוט להכניס אותנו פנימה?

קיצר יצאה התנהלות מפגרת לגמרי.

אז ב-10 בערב הלכנו משם מיואשים ועייפים וישבנו קצת בסנטרל פארק וחזרנו לדירה של בת דודה שלי..

אוף זה יצא ממש ארוך :X

Shiri from the block

Active member
השורה האמצעית לא רלוונטית
חשבתי שתפוז לא שלח לי בגלל האורך אז עשיתי העתק הדבק חחח
חבל שאי אפשר לערוך הודעותתתת

איך היה לכם כ"כ הרבה סבלנות???

והרגת אותי עם השמות של התורים

איזה הזויים, ואיך אפשר להשמיע 2 שירים בריפיט 6 שעות?

shirush3

New member
2 שירים בריפיט ב6 שעות?????

מלחיץ אותי לחשוב על זה.

נשמע מתיש ומעייף.
ד"א זה משהו די ידוע שבארה"ב מחכים בתור אפילו יום לפני. יש שם אנשים משוגעים.

Shiri from the block

Active member
התעייפתי
לא תיכננתי לעלות כל כך הרבה תמונות!

אניווי,
זה ה memorial לבניין התאומים.. זה הבניין החדש שבנו שהוא גבוה יותר ממה שבנייני התאומים היו.

Jimmy Kane

New member
גם אני הייתי שמה

צילמתי שמה תמונה יפה שרואים כזה פרח מושחל לתוך השם של מישהו וברקע רואים את הבריכה

Shiri from the block

Active member
משם לקחנו מעבורת לפסל החירות היינו אמורים לעלות עליו, אבל בגלל השביתה שהייתה באמריקה עם עייני אובמה נגד הרפובליקנים אז רוב הדברים שתיכננו לעשות היו סגורים
בעיקר בוושינגטון. חרא.

Shiri from the block

Active member
ועכשיו החלק הכייפי, קומיק קון ניו יורק!! טוב זה סיפור מצער בעיקר חח.
קודם כל שממש כמה ימים לפני הטיסה שלנו לניו יורק גיליתי שיש קומיק קון ניו יורק!! אבל לצערי גם הימים עם השחקנים המעניינים כל הכרטיסים נגמרו, וגם עזבנו את ניו יורק ביום שישי בבוקר

אז נשאר לנו רק את יום חמישי.. שלא היה שחקנים מעניינים, זה בעיקר סתם יום פתיחה של הכנס..
אניווי עדיין היה כיף, אבל מבאס אותי שפיספסתי את ג'ניפר מוריסון ביומיים

ואם כבר, גם מחוץ לקומיק קון היה פוסטר קידום של וואנס אין וונדרלנד

Shiri from the block

Active member
והייתה תערוכה מיוחדת ל-75 שנה לסופרמן (אמרתי לכם שיהיה הרבה סופרמן
)
אז הביאו את כל החליפות של כללללללללל מי ששיחק את סופרמן: כריסטופר ריב
, דין קיין
, טום וולינג
, ברנדון ראות' והנרי קאביל (?)
אם זה מעניין אתכם תבקשו ואני אעלה את השאר.. כרגע מבחינתי כריסטופר ריב הכי רלוונטי.
ולמי שזה מעניין אותו- ברנדון ראות' הכי גבוה מכולם ואז נראה לי טום וולינג ואז כריסטופר ריב.. אם אני זוכרת נכון.

Shiri from the block

Active member
זה חלק ממה שקניתי פוסטר של רג'ינה, פוסטר של אמה, לוח שנה של משחקי הכס, וקניתי גם שרשרת של Mocking bird ממשחקי הרעב.. והיו עוד כמה שאני לא זוכרת כרגע..

Shiri from the block

Active member
כל הדמויות מזינה היו שם
זה היה ממש משעשע וכיף לראות את זה!!

ואגב זה דוגמא מעולה לכך שאנשים בניו יורק לא יודעים לצלם שיט

התעצבנתי מלא כי הרבה תמונות נהרסו לנו בגלל אנשים שלא יודעים מזה להחזיק מצלמה בצורה יציבה ופשוט ללחוץ על הפתור

למעלה