לאמצע שבוע או יותר נכון: איך היה לשירן??

Shiri from the block

Active member
נוף מתוך סנטרל פארק עוד סיפור קצרצר...
ביום שלפני זה... רצינו ללכת למוזיאון שנמצא בחצי של סנטרל פארק.. ועל הדרך יש את הרחוב שבו צולם הבית של בלייר מגוסיפ גירל למי שמכיר.
אניווי, הלכנו 1000 בלוקים, בלי צחוק, בשביל להגיע למוזיאון המזורגג הזה רק כדי להגיע 20 דקות באיחור ולגלות שהוא נסגר ב 17:00 ואנחנו הגענו לשם ב 17:20

אחרי זה היינו כל כך גמוריםםםםםםםםם, לקח לנו איזה שעה הליכה.. לא היינו מסוגלים להגיע לרכבת התחתית וגם שם זה היה להתחיל לחפש חחח היה נורא!! לא יכולנו לדרוך על הרגליים יותר!

אניווי, למחרת הגענו ב-9 בבוקר למוזיאון רק להיות בטוחים
ואחרי זה יצאנו להסתובב בסנטרל פארק

Shiri from the block

Active member
מזרקה מפורסמת.. רואים אותה במלא סרטים הדבר הראשון שקפץ לי לראש זה גוסיפ גירל ובסרט מכושפת!

Jimmy Kane

New member
גם לי קפץ ישר הסרט המכושפת

אבל אני לא זוכר עוד סרטים או סדרות שהיו בסביבה הזאת

Shiri from the block

Active member
עוד הקשר לסרט מכושפת... בטח שיר תזהה הסצינה שהנסיך אדוארד מוצא את מה שמה.. שכחתי את השם שלה
ואז הוא קופץ מהגשר ומתחיל לשיר ואז נדרס ע"י רוכבי אופניים
ואז ממשיך לשיר

Shiri from the block

Active member
הבניין של חבריםםםםםםםםםם פה חברים, זה הבניין החיצוני של חברים שרואים כמעט בכל פרק!!!
הכי קטע, אני והשותף הגענו לשם והצטלמנו עם הבניין ואז הגיעו קבוצת תיירים והמדריכה מסבירה מה צולם איפה ואיזה סדרות וכו'.. ואז היא שאלה אם מישהו יודע איזה סדרה צולמה עם הבניין הזה,
ואני כזה "i know.. but im not part of the group"
ואז המדריכה צחקה חחחח ואז שאלה שוב ו-2 בנות צעירות ענו לה שזה חברים חח אז הן צילמו אותנו שוב ואנחנו צילמנו אותן.. עסקה שווה

Shiri from the block

Active member
וחוזרים למיילי... אבל את הסיפור אני ארשום בהודעה הבאה, זה סתם מיילי מגיעה לאירוע חתימת האלבום החדש שלה.
(לא רואים אותה בתמונה אבל היא שם חח)

למעלה