לנשים הגבוהות של הפורום (וגם לגברים)

Berethor

New member
טוב זה כבר לא מוצדק לדעתי

כל עוד הוא גבוהה ממך ולא להפך הכל בסדר, אז זה היה טיפשי מצידו לדעתי. גבר אמור להיות גבוה מאישה, אבל זה עדיין לא אומר שזה חייב להיות בפער עצום, אני בגובה 180 אפילו הרגשתי ש165 זה נמוך מדיי יחסית עליי, וברור שהעדפה שלי מבחינת גובה זה למישהי גבוהה יותר מזה, אבל בטח שלא יותר גבוהה ממני, אני לא בעד קיצוניות לשני הצדדים. באמת עצוב לשמוע את זה אם גבר גבוהה מחפש רק נמוכות בהרבה יחסית עליו, זה גם בא על חשבון נשים גבוהות שהפסידו שידוך שהרבה יותר מתאים להן מהבחינה הזאת.

בדיוק. וזה יכול לחרפן

אני די בטוחה ממה שעולה מדבריך, שלא היית פוסל בחורה נהדרת כי היא 1.78-9 ונמוכה רק בס"מ או שניים

אהיה הוגנת - זה נדיר שרציתי נמוכים ממני. והם היו ממש מיוחדים, ונמוכים בד"כ בגג 2-3 ס"מ

אבל זאת אני.
אני חוזרת ואומרת - יש לא מעט זוגות מאושרים מאוד שיחסי הגובה הפוכים מהמקובל, ולא בס"מ או שניים, ולא אצל כולם זה במקרה. חלקם אפילו מעדיפים זאת כך.

Berethor

New member
כן לא הייתי פוסל על זה

אני יודע ומאמין שגבר הוא זה שצריך להיות גבוה יותר אבל זה לא חייב להיות בפער עצום.

אני מצטערת שככה אני מתפרצת לשיחתכם אבל...

אני חייבת לשאול...
גבר באמת פסל אותך כי לא היית 1.78 ס״מ?
<מעקמת פרצוף הרגע>

דיברת מקודם על ״נורמה חברתית״ שעוסקת בהבדלי הגבהים בין נשים וגברים..
אני יכולה לומר לך שראיתי המון זוגות שהאשה גבוהה לפחות ב- 10-15 ס״מ יותר מהגבר וזה לא ממש הפריע להם..
היום,אני באמת לא חושבת שלפסול אדם בגלל שהוא יותר נמוך ממך זה דבר הגיוני,אחת כמה וכמה שמדובר באדם שקיימות בו כל התכונות שתמיד חיפשת בגבר..
כל עוד לך ולו הבדלי הגובה לא משחק תפקיד,אינך אמורה להתייחס/להתרגש ממה שהחברה חושבת...

**מקווה שהפעם ההודעה הזאת תשלח...זהו הניסיון השלישי שלי לשלוח את התגובה.

Berethor

New member
הטבע הוא חלק מאיתנו בכל מקרה

ואני לא הולך נגד הטבע, בטח שלא בדברים שנכונים כמו שהם. מדובר פה בעניין טבעי ומולד ולא רק בעניין חברתי, ולפסול על גובה זה הגיוני יותר מלפסול על כל יתר הדברים שאמרת, למרות שלגיטימי לפסול גם עליהם. אז מה אם זה חיצוני? הגוף הוא חלק מאיתנו, זה טיפשי להתעלם מזה. חוץ מזה גובה נחשב לדבר טוב, אז מישהו שפוסל בחורה שגבוהה ממנו לא עושה את זה כי היא לא מספיק טובה לדעתו כמו ביתר הדברים שמציינת, אלא סביר להניח שלהפך כי הוא לא מספיק טוב בשבילה, הם פשוט לא מתאימים כי הוא נמוך ממנה בעוד שזה לא אמור להיות ככה. הוא יראה כמו ילד או גמד לידה, לא כמו גבר אמיתי, זה נראה מאוד רע בגלל שזה לא דבר טבעי ולא דבר מתאים. לדעתי זה אחת הסיבות הכי הגיוניות שיש לחוסר התאמה.

זה מאוד מאוד עניין חברתי.

בדיוק כמו זה שאשה "אמורה להיות" עם רגליים וגוף חלקים משיער (דבר שהוא ההיפך הגמור מ"דרך הטבע").
חוץ מזה - עובדה שכן יש זוגות רבים כאלה.

מנומשת27

New member
כפי שאת רואה

את האדם היחיד שרואה לנכון לחלוק על ברת'ור. הדבר לא קשור, חס וחלילה, לכך שברת'ור אומר שטויות, אלא לכך שברת'ור נולד עם ידע בלתי-נדלה אודות היקום (וכל מה שמעבר לו), ולכן כל ניסיון לחלוק עליו נועד לכישלון.

Berethor

New member
את בכוח מנסה לערבב הכל אבל זה לא ילך לך

זה שאישה מורידה שיער זה באמת עניין חברתי ולא עניין טבעי, אבל זה שגבר גבוהה מאישה זה כן עניין טבעי. אפילו נשים שמנסות לשכנע את עצמן בכוח שלא אכפת להן מזה, בסופו של דבר ירגישו שזה נראה מגוחך אם הן היו גבוהות יותר מהגבר שאיתן ובצדק, כי זה באמת מגוחך.

Saladin

New member
תמיד כשמישהו אומר לי שמשהו "טבעי"

אני נהיה חשדן. לפעמים נוח לאנשים להסתכל על בעלי חיים ולהשתמש בהם כדוגמא לזה שמשהו מתהנל כפי שהוא צריך בהכרח להתנהל. זה פשוט שטויות ואפשר להביא דוגמאות סותרות על כל דוגמא שמובאת. מה "מוצדק" בזה שגבר צריך להיות גבוה מהאישה? יש לך איזה צו אלוהי שאומר את זה שאתה יכול להביא כאסמכתא?

Berethor

New member
זה קודם כל עניין ביולוגי

אתה תנסה להתכחש עליו ואולי יש לך אינטרס לכך, ואולי אתה סתם מנסה לשחק אותה יפה נפש על חשבוני. אפילו גבר שבאותו גבר של אישה הוא בעצם נמוך ממנה כי לגבר יש גובה ממוצע שהוא גבוה יותר מזה של אישה, אבל אם הגבר נמוך מאישה, זה בכלל מגוחך.

AlanSmith

New member
יש אנשים שצריכים להיגמל מפחמימות, יש אנשים

שצריכים להיגמל מסמים, יש אנשים שצריכים להיגמל מסיגריות. אתה צריך להיגמל מהמילה טבעי, מצמד המילים "באופן טבעי" ומהמילה "ביולוגי". אני יודע שזה לא פשוט אבל בהחלט תרגיש הרבה יותר טוב אחר כך. תאמין לי.

בהצלחה.

Saladin

New member
שים לב

לכך שחלקתי על זה שהזיווג של גבר גבוה עם אישה נמוכה ממנו הוא מוצדק, שהרי אתה השתמשת במילה צדק. לא חלקתי על זה שזה קיים, בטבע כמו גם אצל בני האדם. אגב, מי אמר שאצל בעלי החיים אין "מוסכמות" גם כן ושהם לא מושפעים מ"לחצים חברתיים"? וכמו כן יש גם מינים שבהם הנקבה יותר גדולה מהזכר.

Berethor

New member
הבעיה שאתה מנסה להציג את זה כמשהו חברתי

שלמעשה זה משהו טבעי, גבר פשוט נולד גבוה יותר מאישה, זה חלק מההבדלים שטבעיים שבין זכר ונקבה. לכן כאשר האישה גבוהה מהגבר משהו פה לא בסדר, ולכן זה בעייתי ולא להפך. זה שיש מינים שהנקבה גדולה מהזכר זה נכון, אבל בני אדם לא שייכים לאחד מאותם מינים, וזה גם נדיר בטבע וקיים בעיקר בקרב חרקים.

Berethor

New member
אגב הבעיה הזאת נוצרת

בעיקר מהסיבה שגם בין גברים שונים יש הבדלי גובה, לכן למרות שטבעי שהגבר גבוה יותר וגם ההמוצע שאומר שגברים גבוהים יותר הוא אחת ההוכחות לכך, עדיין היו מקרים שאישה גבוהה מהגבר, מאותה סיבה שיש גברים נמוכים יותר, בכל אופן זה נראה לא טוב, ובצדק, זה בהחלט חוסר התאמה.

למעלה