לנשים הגבוהות של הפורום (וגם לגברים)

Saladin

New member
אגב

יש מינים של לוייתנים שבהם הנקבה גדולה מהזכר. כרגע אני לא מצליח לחשוב על עוד דוגמאות אבל נכון שברוב המינים הזכר גדול מהנקבה. אני עדיין לא מסכים שאפשר לשרבב את הקטיגוריה המוסרית של צדק לתוך העניין אבל זה עניין לדיון פילוסופי שלם שאני מנחש ששנינו לא רוצים להיכנס אליו עכשיו ולי זה בטח לא יעזור לסיים את שתי העבודות שאני צריך להגיש ליום ראשון

Berethor

New member
למה לתת פרטים לא נכונים

גם אצל נשרים הזכר גדול מהנקבה. אבל הוא צדק לגבי ללוויתנים.

Saladin

New member
לפי ויקיפדיה אתה צודק לגבי הנשר, אבל

אצל רוב העופות הדורסים הנקבה גדולה מהזכר.

המינים שאני מכירה שאצלם הנקבה גדולה מהזכר

הם כאלה שאצלם הנקבה אוכלת את הזכר בסיום ההזדווגות.

Berethor

New member
good point

זה באמת קיים בעיקר אצל חרקים ואצל חרקים גם באמת נורא נפוץ שהזכר מת בדרך זו או אחרת אחרי ההזדווגות, אז הנה עכשיו יש עוד סיבה למה גברים מרגישים לא בנוח במצב מהסיטואציה הזה..

Berethor

New member
כמובן שאני לא מסכים עם זה

גם כימיקלים ופלסטיקים למינהם מעשה ידי אדם קיימים זה הופך אותם לדבר טבעי, לא, לכן לא כל מה שקיים הוא טבעי. יש הרבה דברים שהייתי קורה להם לא נורמליים או מעוותים או מלאכותיים. האג'נדה של כל מה שיכול להתקיים בעולם הוא טבעי ובסדר היא טיפשית ביותר לדעתי. לא צריך להיות ידען גדול כדי לעודד כאוס. מה שכן אני מסכים שיש דברים שהם חברתיים אבל יש דברים שהם מולדים, בכל אופן כמובן שזה לא משנה באותה מידה שאני משתמש בלא טבעי ובצדק אני יכול גם להשתמש בלא נורמלי או לא מוסרי, או דפוק וכו.

הבעיה היא שמעולם לא טרחת לנמק

מדוע מה ש"לא טבעי" הוא גם "לא מוסרי". האם גם שימוש ב"כימיקלים ופלסטיקים למיניהם" אינו מוסרי?

Berethor

New member
טרחתי לנמק, אתם לא טרחתם להבין

לא בכל המקרים מה שלא טבעי הוא לא מוסרי, לשם כך יש לנו בינה כדי להבדיל מתיי מה שטבעי הוא גם נכון לנו ומתיי לא, למשל בכימיקלים ופלסטיקים כאשר זה מוביל לזיהום סביבה למשל זה בהחלט לא מוסרי. במקרה של גובה זה פשוט לא נורמלי ומגוחך כאשר גבר נמוך מאישה, כי מבחינה טבעית ומינית גבר אמור להיות גבוה יותר מאישה, זה פשוט חוסר התאמה.

Berethor

New member
לא כל דבר צריך לנמק

אלו דברים שאמורים להיות ברורים גם ככה, ובמלא גם אם אני ינמק עדיין היו פה אנשים שלא מסוגלים להבין בכל מקרה, או שבמכוון או בגלל בעיה אמיתית.

AlanSmith

New member
אתה מזכיר לי איזה בדיחה ששמעתי על נהיגה.

יעקב חוזר מהעבודה בסקודה הירוקה שלו, פתאום הנייד מצלצל... אישתו על הקו צורחת:
"יעקב.. תיזהר! הודיעו בחדשות שאיזה משוגע אחד נוסע נגד כיוון התנועה בדיוק בכביש שאתה חוזר דרכו הביתה!"
יעקב משיב: "הודיעו על משוגע אחד? יש כאן טעות! צריך לעדכן אותם שכולם בכביש הזה משוגעים" ...

למעלה