ססטיסטיקת פשיעה של המסתננים מאפריקה

dude101

New member
אני תמיד מעוניין לשמוע ביקורת,

אפליו אם אני לא מקבל אותה (כמו במקרה הזה), או אפילו לא חושב שהיא רלוונטית (כנ"ל) היא מאפשרת לי לדעת איך אני נתפס בעיני אחרים.

בכל מקרה, רשימה של דברים שלא עשיתי, אבל אתה חושב שכן:

לא אמרתי שאין לי דעה. אמרתי שאתה מניח שיש לי דעה, ושאני מנסה לשכנע אותך או להציג אותך בתור טיפש אם אתה לא מקבל אותה. נראה שהתעלמת מ"ושאני מנסה לשכנע אותך או להציג אותך בתור טיפש אם אתה לא מקבל אותה".

לא האשמתי אותך באג'נדה (אני אפילו לא מבין מה גורם לך לחשוב כך).
כן תהיתי מה אתה מנסה לעשות בתחילת השרשור, ושאלתי אותך את זה, בהתחלה בעקיפין ואז במישרין. בתגובה ענית לי שאתה מנסה "להראות שיש בעיה", בלי שום פירוט. מפה לשם, נתת שרשרת תשובות שלא נראו לי הגיוניות עד שהפסקת להגיב.

לא טענתי טענה. עניתי לשאלה ששאלת. אם היית אומר "תוכיחו לי שמדובר בפליטים, שבורחים מרדיפה או מלחמה במדינת המוצא שלהם , ותוכיחו מדוע המדינות השכנות לא מספיק טובות להם" לא הייתי טורח להגיב (טוב, אולי הייתי זורק איזו הערה על זה שאתה רוצה שיאכילו אותך בכפית במקום לבדוק בעצמך). חשבתי שאתה שואל כדי להבין איך מי שחולק עליך חושב, כשבפועל איתגרת את החולקים עליך לשכנע אותך, תוך הפלת נטל ההוכחה עליהם (בדומה למצב הזה).

לא שאלתי מדוע אתה מחזיק בדעה מסויימת מכמה סיבות:
1. זה לא מה שמעניין אותי. מה שמעניין אותי לדעת אם מה שאתה אומר נובע מטיפשות, עקשנות או סיבה אחרת. הבנתי שהדעה שלך היא שצריך לסלק את כל הפליטים מהארץ. סבבה. פשוט הצורה בה אתה מציג את העמדה שלך היא דבילית.
2. אני לא חושב שיש לך מודעות עצמית מספיק גבוהה (או שאתה לא מסוגל להפגין מודעות עצמית מספיק גבוהה במצבים מסויימים, כשזה אחד מהם) כדי לנתח את ההתנהלות שלך באופן כנה.
3. כבר הגעתי למסקנה שמה שאתה אומר מטומטם. ואתה הרי לא מסכים שאתה אומר דברים מטומטמים, נכון? ואני לא רוצה לנהל שיחה בשאלה אם אתה אומר דברים מטומטמים או לא. אז מה אני אמור לשאול אותך, בדיוק? לומר "הי, בראבו, צא מנקודת הנחה שאתה מציג את העמדה שלך בצורה מאוד מטומטמת, ותסביר למה אתה מציג את העמדה שלך בצורה מאוד מטומטמת"?
סבבה - הי, בראבו, צא מנקודת הנחה שאתה מציג את העמדה שלך בצורה מאוד מטומטמת, ותסביר למה אתה מציג את העמדה שלך בצורה מאוד מטומטמת. הנה, בקשה ישירה שלא משתמשת לשתי פנים. עכשיו בוא נראה מה תעשה איתה.

BravoMan

Active member
והתשובה שלי פשוטה:

אני מציג את העמדה שלי בצורה מטומטמת כי סט הערכים שלך ושלי שונים בתכלית.
&nbsp
מה שאתה רואה כמטומטם, אני רואה כראיות התומכות בעמדה נכונה ומוסרית.
&nbsp
ואם עדיין בכל זאת לא הבנת על מה השרשור הזה, אז אתן בכל זאת עוד ניסיון להסבר:
הבאתי סטטיסטיקה שמוכיחה שאוכלוסיית המסתננים היא ברובה אוכלוסייה שאינה מתאימה למחיה במדינת ישראל.
&nbsp
ולכן, כשאני טוען שיש לגרש את האוכלוסייה הזאת מכאן מיד ולאלתר, אני לא עושה זאת בגלל שנאה אישית כלשהי כלפי אנשים בעלי צבע עור מסוים או מוצא מסוים, אלא על סמך עובדות בשטח.

dude101

New member
אבל זה לא מה שביקשתי...

ביקשתי ממך לצאת מנקודת הנחה שמה שאתה אומר מטומטם. זה נאמר במפורש.
אז מה אתה עושה? מוצא דרך מתחכמת לומר שאתה לא מקבל את הנחת המוצא, ומנסה להציג את זה בתור תשובה.
רוצה לנסות שוב?
&nbsp
"הבאתי סטטיסטיקה שמוכיחה שאוכלוסיית המסתננים היא ברובה אוכלוסייה שאינה מתאימה למחיה במדינת ישראל." מה? איך זה מוכיח את זה?
אתה פשוט דורש מהקוראים פה להסכים שמה שהבאת מוכיח שהפליטים לא "מתאימים למחיה" בישראל כי ככה אמרת וזהו.

BravoMan

Active member
לא, לא רוצה לנסות שוב!

מסתבר, שאתה היחיד בפורום שמותר לו להתחכם.
&nbsp
נתתי לך את התשובה היחידה שיכולתי לתת לך בתנאים שהצבת.
לא מתאים לך? זבש"ך...
&nbsp
אני לא דורש מהקוראים פה שום דבר, לא לקבל ולא להסכים, ואפילו לא להגיב.
את התשובה ל-"איך זה מוכיח" פירטתי פה כבר מספר פעמים ואין לי כוונה לחזור על זה.
במיוחד שכבר קבעת שדרך הכתיבה שלי מטומטמת, אז מה הטעם?
&nbsp
בכל זאת, אציין נקודה מצחיקה אחת (לא באמת מצחיקה, דמיין את המשפט הזה נאמר בטון הכי סרקסטי שאפשר):
כתבת מקודם שהבעיה שלי היא שהנחתי דברים מסוימים עליך.
אבל בסוף אישרת שכל ההנחות שלי היו נכונות, אז אפה הבעיה בדיוק?

dude101

New member
אני מסכים שזאת התשובה היחידה שיכלת לתת

בגלל זה לא שאלתי קודם. אתה זה שהציע לשאול אותך ישירות, וזה מה שעשיתי.
אז הסכמנו שהעצה שלך לא מועילה?
&nbsp
לא יודע איפה הסברת למה זה מוכיח משהו, אבל כששאלתי אותך (במישרין, כן?) איך הלינק שהבאת קשור לנקודה, התעלמת מהשאלה.
אתה לא מאפשר למגיבים להתייחס לדבריך באופן ענייני, ובמקום זאת לא מותיר להם ברירה אלא להסכים עם דבריך או לנסות לסתור הוכחה שלא הצגת. בעיני הוגן לקרוא לזה "דורש מהם לקבל את דבריך" (כשהאלטרנטיבה היא, כמובן, לא להגיב).
סה"כ כתבתי "קוראים" במקום "מגיבים".
&nbsp
"אבל בסוף אישרת שכל ההנחות שלי היו נכונות," מה? על מה אתה מדבר?
כי תפסת אותי בניסוח לא טוב, זה מאשר בעיניך את *כל* מה שהנחת, כולל כשאמרתי במפורש שאתה מעוות את דבריי?
בדיוק בגלל יציאות כאלה אני מסיק שאתה מתנהג בצורה מטומטמת. לא בגלל העמדות או הערכים בהם אתה מחזיק.

BravoMan

Active member
טוב, נו סבבה.

אם ידעת מראש מה אני הולך לענות לך, וידעת שאינך יכול ו\או רוצה לנהל דיון על סמך מה שידעת שאני הולך להגיד, מה אנחנו עושים פה בדיוק?

dude101

New member
לא יודע, שורפים את הזמן?

לא אמרתי שאני לא יכול לנהל דיון על סמך התשובה שלך. אמרתי שהתשובה שלך לא עונה לי על השאלה.
&nbsp
בכל מקרה, אני יודע מה אני עושה פה. אם אינך בטוח מה אתה עושה פה, זה כבר עניין שלך עם עצמך.

trilliane

Well-known member
מנהל
אה, למען האמת טענתי שאתה מעוות את דבריי ממש בשעה האחרונה...

וגם לפני כן החלטת שאני תומכת בתחת-כחול אף שלא כתבתי אף מילה עליו או אליו (בדיון הזה).

BravoMan

Active member
אוקיי, אז נראה שטעיתי בנקודה זו. אתכם הסליחה.

רק להבהרה:
טענתי שאת תומכת בעמדה שלו ספציפית בנושא תלונות על אונס, לא בו אישית, כי ניסית להסביר לי היכן אני טועה בתגובה אליו.
ואת עדיין מנסה, גם אחרי ניסיונות שלי להבהיר את עצמי.
&nbsp
בטוחה שלא הבנתי אותך, או שאת פשוט לא מרוצה מהעמדה שאני נוקט כאן?

trilliane

Well-known member
מנהל
ראה תגובתי הטרייה... גם היא מכילה תיקונים להבנות שגויות שלך

BravoMan

Active member
יש לך פה כמה בעיות:

1. הכתבה מדברת על פליטים שבורחים לאירופה דרך לוב, ולא אלה שבורחים לישראל דרך מצריים.
חשבתי שאתה בעד דיוק כירורגי כשמגבים טיעונים?
&nbsp
2. אחרים העלו פה סטטיסטיקה על כך שאחוז גדול מהמסתננים האפריקאים לישראל הם גברים צעירים, וזו הסיבה לסטטיסטיקות הפשיעה.
לפי הכתבה, אונסים נשים ולא גברים, אז לרוב המסתננים כאן אין מה לחשוש מאונס.
(הם יותר אוכלוסיית היעד להיות עבריין מאשר קרבן)
&nbsp
על איזה חלק מ-2 אתה חולק כדי לסדר את העובדות לטובתך?

למעלה