עדושית

New member
תתחדשי!

מה עוד קנית?

לי יש ברשימה שם כרגע רק את המארז החדש של הארי פוטר שאני ממש ממש מתאמצת לא לקנות

Macphista

New member
Raymond Carver: Collected Stories

זה הדבר הכי מרכזי ברשימה שלי.
רכשתי עוד כמה עניינים שקשורים לסיפורי אגדות ומכשפות וכו'. יותר בצד האקדמי מאשר סיפורת.

השם ישמור!!
איזו זוועה

הכי הזוי שקניתי לזואי את הספר של בת הים הקטנה בגרסת ילדים מצויירת, לא טרחתי לקרוא אותו כי ידעתי מה יש בו, ושהקראתי לה אותו בערב התבררה הזוועה, שבת הים צופה בנסיך מתחתן עם מישהי אחרת, מתה והופכת לאדווה (קצף), נורא!

Shiri from the block

Active member
חתוללללללללל
אז כיאה למישהי שחולה על חתולים, נושמת חתולים ומחשיבה את עצמה חצי חתול חצי אדם, הדבר הכי הגיוני שיש זה שהקעקוע הראשון שאני אעשה יהיה של חתול!
אז שוטטתי באינטרנט שעות על גבי שעות וימים על גבי ימים וחודשים על גבי חודשים ובסוף הוחלט על זה!!

פינקתי את עצמי ביומולדת 21 שלי נראה לי, שיצא בדיוק ביום שבת אז בת דודה שלי עשתה לי ואחותי חשבה שזה לא בסדר כי זה שבת ולעשות קעקוע שזה אסור בתנ"ך זה לא מתאים
הו וול

Shiri from the block

Active member
קעקוע שני מייקללללללללל
את הקעקוע השני שלי לקח יותר מידי זמן לעשות
אבל זה רק כי במשפחה לא אוהבים קעקועים אז אני מנסה לכבד אותם ולהחזיק את עצמי כמה שאפשר

אניווי,
לא תיארתי לעצמי לעולם שאני אעשה קעקוע מייקלי. עם כל כמה שאני אוהבת אותו וחושבת שהוא הנשמה הכי טהורה בעולם (כן כן
), עדיין לא ציפיתי לעשות קעקוע שלו!
אבל הרצח שלו (כן כן
) השפיע עלי קשות והייתי בדיכאון קשה הרבה זמן עם מלא בכי ודמעות וריקנות בלב.... אז החלטתי שבתאריך שנתיים לאחר הירצחותו (2011) אני אקדיש לו קעקוע

הקעקוע זה לוגו מאוד מפורסם של מייקל שהיה על האלבום HIStory שלו. אם שמים לב רשום שם MJ מחובר :)

Shiri from the block

Active member
כי הייתי ממש עצובה הרגשתי חוסר רציני בלב... לא הפסקתי לבכות כל פעם ששמעתי שירים שלו, והייתה תחושה שהבנאדם הכי טוב שקיים בעולם כבר לא פה... אז הייתה הרגשה רעה כזאת.
זה היה כזה, מי יציל את העולם שלנו עכשיו, כי מייקל תמיד היה הומניטרי ודאג לעולם ולטבע ולילדים וחולים וחיות ועוד.. אז היה קשה קיצר. סערת רגשות בואי נגיד.. קצת קשה לשחזר את זה עכשיו.

Macphista

New member
מממ

תגידי.... לא הטרידו אותך כל ה... שמועות... על... הפעילויות ה"אחרות" שהיה "דואג" עבור ילדים?

Shiri from the block

Active member
מטריד אבל לא מאמינה לזה אם אנשים באמת באמת היו עוקבים אחרי הפעילויות של מייקל, אחרי העדויות מהמשפטים שהיו לו, כולם היו יודעים את האמת.
אבל אנשים מעדיפים להתעסק במה שצהובונים אומרים להם כי מבחינתם מה שכתוב בעיתון זה מה שנכון. וזה חבל ועצוב...

מייקל הציל חיים של הרבה ילדים חולים וחבל שאנשים לא מתמקדים בכל מה שהוא עשה ותרם לעולם.
פעם עשיתי עליו מחקר למשהו, וראיתי שהוא הסלב שתרם הכי הרבה כסף לצדקה יותר מכל סלב אחר. זה היה בשנת 2007-2008.
אבל במקום להתעסק במה שהוא כן עשה עובדתית, מתעסקים בשמועות על מה שהוא לא עשה.

Shiri from the block

Active member
קעקוע #3!!!
אני תמיד רציתי לעשות קעקוע שקשור לדיסני, ותמיד ידעתי שזה יהיה משהו שקשור לסימבה או מלך האריות עקב האובססיה הקשה שלי לאריה החתיך |מזילריר|
אך רצה הגורל ושירן לא הצליחה להחליט על איזה קעקוע סימבאי לעשות, והתחלתי לחפש באינטרנט כל מיני קעקועים של דיסני עד שהיה קעקוע של מישי מהיפה והחיה, שזה הסרט דיסני השני הכי אהוב עלי מאז שאני בת 7, החלטתי שאני גם רוצה קעקוע כזה!
אז הקעקוע הוא בעצם הורד המכושף של החיה. ממש אהבתי את הרעיון ורציתי משהו שיראה כמו קסם וכאילו הורדים נופלים וזה מה שיצא

וזה היה הרפרנס: http://24.media.tumblr.com/tumblr_lw8hqown621qesyiao1_500.jpg
כולם אמרו לי ששלי פי אלף מהתמונה ההיא אז אני שמחה

את זה עשיתי ממש לא ממזמן, בדצמבר 2012

וזהו!!!
יש עוד קעקועי דיסני מתוכננים, ועוד הרבה קעקועים אחרים מתוכננים... אז בשאיפה שלפחות חלק מהם יקרו בשנה הקרובה

shirush3

New member
העלת את זה כשעשית!

עכשיו אני זוכרת
זה ממש יפה!
אני כ"כ רואה את עצמי עושה מתישהו גם קעקוע שקשור לדיסני

אהבתי! את כולם בעיקר שהם לא

"אין יור פייס" כזה, מרומזים ויפים ומלאי מחשבה

Shiri from the block

Active member
תודה
האמת שהקעקועים הבאים שאני רוצה לעשות הם כן יותר "אין יור פייס" אבל אני דוחה אותם עד כמה שאפשר בגלל המשפחה, למרות שאני לא גרה בבית, ועושה במקומות שפחות רואים.. וזה מתסכל אותי ממש חח

למעלה