במשתה התכוונתי כמובן לעימות אבל גם במשתה אין
S shirush3 New member 22/8/13 #48 אני איתך אני גם מבינה את ה"לחץ" של "תחפרו על מרטין" בקאסל זה פשוט כיף לראות עוד אנשים אוהבים את זה אני מנסה להפנים שזה מה הולך להשאר לי בקרוב עד שיצא השישי
אני איתך אני גם מבינה את ה"לחץ" של "תחפרו על מרטין" בקאסל זה פשוט כיף לראות עוד אנשים אוהבים את זה אני מנסה להפנים שזה מה הולך להשאר לי בקרוב עד שיצא השישי
ע עדושית New member 22/8/13 #50 לחץ? אבוי. אז אני ממש צריכה להפסיק אבל כן, זה כל מה שנשאר אחרי שמסיימים את חמשת הספרים והאדון מרטין טרם הוציא את השאר
לחץ? אבוי. אז אני ממש צריכה להפסיק אבל כן, זה כל מה שנשאר אחרי שמסיימים את חמשת הספרים והאדון מרטין טרם הוציא את השאר
S shirush3 New member 22/8/13 #51 אני פשוט זוכרת איך זה היה בהתחלה "מרטין! עדכונים! חפירות!" אבל זה גם גרם לי לחזור לקרוא
S shirush3 New member 22/8/13 #54 אני כבר קראתי עוד לפני שחזרתי לתפוז פשוט הייתה לי הפסקה איפשהו בעמודי ה170+ עשית לי חשק לחזור לקרוא
S shirush3 New member 22/8/13 #47 ממש לא זה כיף לקרוא תגובות על מרטין גם אם הן לא "וואוו" ו"OMG" יש הרבה נושאים לדון עליהם
M Macphista New member 23/8/13 #67 רגע, שאלת המשך שמציקה לי כבר כמה זמן נדע מה קרה לבנג'ין סטארק? אח של נד שנעלם מצפון לחומה?
ע עדושית New member 23/8/13 #70 המממ ? לא ממש. כמו שאמר יורן בספר הראשון לרוב ובראן - סביר להניח שהוא מת. כמו רויס ו-וויל לפניו וכל האנשים שנעלמו מעבר לחומה
המממ ? לא ממש. כמו שאמר יורן בספר הראשון לרוב ובראן - סביר להניח שהוא מת. כמו רויס ו-וויל לפניו וכל האנשים שנעלמו מעבר לחומה
M Macphista New member 23/8/13 #73 אז אני צופה קמבאק! אם לא ראינו גופה, הוא עוד ישוב. אולי בגרסת גוויה לבנה עם עיניים כחולות, אבל הוא ישוב!
אז אני צופה קמבאק! אם לא ראינו גופה, הוא עוד ישוב. אולי בגרסת גוויה לבנה עם עיניים כחולות, אבל הוא ישוב!
S shirush3 New member 21/8/13 #5 חופשי בסימן קעקועים בהמשך לשיחה שהייתה בסכמ"ש: למי יש קעקוע? ומי היה רוצה לעשות?( ) איפה ממוקם הקעקוע? קשר רגישי אליו? תמונה:
חופשי בסימן קעקועים בהמשך לשיחה שהייתה בסכמ"ש: למי יש קעקוע? ומי היה רוצה לעשות?( ) איפה ממוקם הקעקוע? קשר רגישי אליו? תמונה:
M Macphista New member 22/8/13 #10 ג'ון סנואו בהמשך לדיון שלנו משבוע שעבר (או לפני שבועיים) על האם קית' הרינגטון (ג'ון סנואו) שווה או לא, פשוט רק אשים את התמונה הזו פה...
ג'ון סנואו בהמשך לדיון שלנו משבוע שעבר (או לפני שבועיים) על האם קית' הרינגטון (ג'ון סנואו) שווה או לא, פשוט רק אשים את התמונה הזו פה...