אתה רציני
למה מי שבחיפה לא קיבל טילים לפני 6 שנים על הבית שלו? לא קיבל פיגועים? וחבל שאתה מוסיף מילות גנאי כמו טיפשות, כי גם זה לא נכון וגם לא לשם רציתי להגיע.
זה מה שאתה לא מבין, אף אחד לא בטוח במדינה הזאת מפני השונאים שלנו. יש לנו אויבים ושונאים בכל מקום, שמאיימים באופן פומבי ותקשורתי להשמיד אותנו, משהו שאין עליו שום ערעור. מה שאותי מרגיז, וזה למה הגבתי בצורה קצת תקיפה שוב אם היית מכיר אותי היית יודע שאני רחוק מלהיות בן אדם תקיף, היא העובדה שעם כל זה שלא חסר לנו כל כך הרבה אויבים מסתובבים "אויבים" גם בתוכנו. כאילו מה באמת, מישהו יכול לחיות עם טילים כל יום על הבית שלו? מה אותם יפי נפש מצפים שיקרה, אנחנו נחטוף ונחטוף ומה נעשה, ננסה לדבר איתם? אפשר לדבר עם טרוריסטים שונאי עם שרוצים בהשמדתנו? ויורים לעבר אוכלוסיה אזרחית ללא שום דופי?. באמת, בוא תן לי פתרון אחר. הצבא הישראלי, מנסה בכל כוחו להבחין בין אזרחים לטרוריסטים והוא אפילו מצליח. אתה יודע מה בנק המטרות של צה"ל? רק מטרות העוזרות לטרור - מחסני נשק, בורות שיגור, מפקדות של ארגון טרור. שאלה לי אליך, החמאס שולח כרוזים לתושבי שדרות לפני שהוא מפציץ אותם? למה אנחנו עושים את זה? כי אחת ממטרות המבצע הוא לא לפגוע באזרחים. זה חוסנו, יושרו וחמלתו של הצבא שלנו.
עכשיו שוב לנושא ההפגנה,
מבחינת החוק ברור שמותר להם להפגין, כמו שמותר שתהיה חברת כנסת שעולה על המרמרה ונפגשת עם טרוריסטים. השאלה האם זה לגיטימי? לדעתי לא, לפחות לא בשלב הזה שהעם צריך להיות מחוזק. אני רואה את ההפגנה ואני נפגע מזה, מצטער אולי לא גדלנו על אותם ערכים אבל אני גדלתי על אהבת הארץ והגנה שלה, ולעשות הפגנה לזכרו של ארכי-טרוריסט שאחראי להרג ישראלים רבים וחטיפתו של גלעד שליט מצטער פשוט מעורר בי צמרמורת. בנוסף אפשר לגנות פגיעה באזרחים, אם הייתה פגיעה כזו שהיא מכוונת כמו של אויבנו. אבל הפגיעה שוב אני אומר, היא אך ורק שהטרוריסטים בעזה מתחבאים עם טילים מאחורי אוכלוסיה אזרחית, זו האג'נדה שלהם וכך הם שורדים, משתמשים באזרחים כמגן אנושי, ועדיין אנחנו מצליחים לשמור על מינימום נפגעים בצד שלהם.
שוב אני מוכרח להגיד שהייתי צריך להיות פחות תוקפני כלפיך, אבל תבין מאיפה זה נובע ותבין שמבחינתי יפי הנפש והשמאל הקיצוני בישראל יגרום יום אחד למיטוט העם והמדינה שלנו. שתהיה שבת שקטה.