John the Savage
New member
ג'ויה בהרצליה פיתוח
נפגשנו עם אחותי ומשפחתה, שבחרה את המסעדה, בג'ויה והרצליה פיתוח. אחותי רצתה להשתמש בקופונים שנועדו כעקרון לארוחת ערב. אמנם בשום מקום לא נאמר שאי אפשר להשתמש בהם גם לצהריים, אבל נראה שהמלצרים קצת הסתבכו עם הקופונים לצהריים ולכן החלטנו להזמין מתפריט הצהריים הרגיל.
אני הזמנתי למנה ראשונה סביצ'ה שהיה די טעים, ולינגוויני קרבונרה שהיה לא רע (לא מיוחד, אבל נחמד). אישתי הזמינה למנה ראשונה "אנטיפסטי עונתי" ולמנה עיקרית טליאטלה ראגו. האנטיפסטי היה ירקות קלויים סטנדרטיים, וזה כל מה שאפשר לכתוב על המנה. הראגו היה פשוט לא טעים. אישתי אכלה ממנו כמה ביסים, ואז ביקשה לטעום את המנה שלי. טעמתי גם את המנה שלה. כמה ביסים, וויתרתי. אם הייתי פותח קופסאת שימורים של עגבניות ושופך פנימה בשר קצוץ, היה יוצא יותר טעים. יצא ששנינו אכלנו בעיקר את הקרבונרה וכמעט לא נגענו בראגו.
בסוף הארוחה חיפשנו מלצר בשביל תפריט קינוחים. אחרי עשרים דקות של המתנה וחמש פניות למלצרים, סוף סוף הגיע אלינו מלצר לגבי הקינוחים. אמרנו לא תודה וביקשנו חשבון, והלכנו לאכול לקינוח גלידה בגלידריה ממול.
נפגשנו עם אחותי ומשפחתה, שבחרה את המסעדה, בג'ויה והרצליה פיתוח. אחותי רצתה להשתמש בקופונים שנועדו כעקרון לארוחת ערב. אמנם בשום מקום לא נאמר שאי אפשר להשתמש בהם גם לצהריים, אבל נראה שהמלצרים קצת הסתבכו עם הקופונים לצהריים ולכן החלטנו להזמין מתפריט הצהריים הרגיל.
אני הזמנתי למנה ראשונה סביצ'ה שהיה די טעים, ולינגוויני קרבונרה שהיה לא רע (לא מיוחד, אבל נחמד). אישתי הזמינה למנה ראשונה "אנטיפסטי עונתי" ולמנה עיקרית טליאטלה ראגו. האנטיפסטי היה ירקות קלויים סטנדרטיים, וזה כל מה שאפשר לכתוב על המנה. הראגו היה פשוט לא טעים. אישתי אכלה ממנו כמה ביסים, ואז ביקשה לטעום את המנה שלי. טעמתי גם את המנה שלה. כמה ביסים, וויתרתי. אם הייתי פותח קופסאת שימורים של עגבניות ושופך פנימה בשר קצוץ, היה יוצא יותר טעים. יצא ששנינו אכלנו בעיקר את הקרבונרה וכמעט לא נגענו בראגו.
בסוף הארוחה חיפשנו מלצר בשביל תפריט קינוחים. אחרי עשרים דקות של המתנה וחמש פניות למלצרים, סוף סוף הגיע אלינו מלצר לגבי הקינוחים. אמרנו לא תודה וביקשנו חשבון, והלכנו לאכול לקינוח גלידה בגלידריה ממול.