לולה וקובה ו FARO כולל ארוע
סוף שבוע עם אורחת אחת בלבד שבאה רק ללינה וארוחת בקר
ששי לפנות ערב , קפצנו לארוחת ערב בלולה וקובה , מסעדה נעימה בהוד השרון
פתחנו להם את הערב ....וחגגנו בקטנה יום נישואים
ראשונות - ממיוחדי היום - לו סוכריות פסטה במילוי ריקוטה (68שח ככל הזכור לי) לי שרימפס קריסטל עם פלפלים קלויים - חלקם היה קמחי במידת מה, לא להיט
במסעדה אחרת אולי הייתי מחזירה את המנה. אבל הייתי רעבה
עיקריות- לי מנה קבועה ומצוינת שלהם- חזה עוף עם פירה בציר בשר- חה עוף עסיסי מאד, פירה טעים . הוא לקח סלט עגבניות שרי , רבעי ארטישוק, מוצרלה וקרוטונים . מנה נדיבה טעימה
מים צוננים קבלנו בקנקן . ויתרתי על קינוח היות ובבית חיכתה לי עוגת לימון ועוגת קראנץ ריקטוה שנקנו בקונדיטוריה חדשה ברעננה. עוגת הלימון נהדרת
שבת לפנות עקב שעה שש ליתר דיוק- הגענו למסעדת FARO , מסעדה חדשה שנפתחה מעל תחנת דלק פז במתחם אם הדרך.
הושיבו אותנו בסוף המסעדה- קצת חשופים לשמש , בקשתי לעבור והמלצרית אמרה- תכף יהיה כאן ארוע. לא אמרו לכם? לא, לא אמרו ....
היינו ארבעה, קבלנו שולחן עגול קטן . חלקנו שתי ראשונות- סלט שורשים- השורשים היו פרוסות דקות ולא שרוכים עם גבינה מלוחה ואגוזים, מנה שקשה לאכול עקב גודל פיסות השורשים (44שח) וקרפצ'ו עגבניות- מנה נהדרת של פילה עגבניות קלופות, זילופי פסטו, סלט חצילים , טפנד זיתים , עלי חסה רעננים (44שח) , מנה שזועקת תוספת לחם, אבל שכחתי לבקש פוקאצ'ה וכשהמנות הגיעו נראה לי מאוחר מדי
טרם סיימנו את הראשונות והעיקריות הגיעו
פילה סלמון עם ירקות ירוקים ופירה (82) הסועדת בקשה סלט ירקות במקום הירקות ואמרו שאי אפשר, אמרה שטעים.
פילה מוסר ים על קרם גזר וגזרים צלויים , הציעו תוספת ב 15 או 18 שח אבל הוא אכל את הפירה של אשתו , שאכלה את הסלמון. אמר שהדג טעים
לזניה ירוקה- בכלי חרס לוהט- שפע ירקות- הסועד אהב מאד
ולי אנילוטי שורשים וכמהין עם שרימפס - האנילוטי היו רביולי , די קרירים- נראה ששמו בצלחת ורק אז הכינו את השרימפס, לא הרגשתי כמהין . השרימפס , נראה שהכינו בגריל והיות טובים
בשלב זה החלו המוזמנים להגיע לארוע (בת מצווה כנראה) , התחילה מוסיקה רועשת, התלבטנו אם לקחת קינוח. אחד הקינוחים היה 3 כדורים גלידה ואחד הטעמים לימון יווזו - בו חשקתי. עם המזל שלי- הטעם הזה לא היה וגם לא סורבה משמש. לקחנו - שוקולד , קוקוס ומסקרפונה עם פירות טריים. הפירות היו אכן טריים רעננים והיו תוספת טובה לגלידה
על אספרסו כפול גבו רק 10 שח והוא היה מצוין ועל סן פלגרינו רק 22 שח , קרח לבקשתנו הוגש בכוס אבל בלי כפית להוציא
החשבון 490 שח כולל 2 סאן פלגרינו ו2 קפה
בשעה שבע בדיוק יצאנו ! שעה ! זו היתהארוחה עם חברים שהתכוונו לשיחה ארוכה , אבל הרעש סביב היה בלתי נסבל והרגשנו לא נוח להשאר. בקושי פלסנו דרך החוצה בין כל החוגגים
החלטתי להתקשר היום למסעדה לשתף בחוויה. המנהל האזין, הביע אמפתיה ותו לא . צודק ?