סופ"ש
בשישי שברתי את צום הקרפצ'יו שלי של 9 חודשים במיט בר
התאספנו כל בני הבית (עכשיו יש שני גמדים בבית) במיט בר.
גמד א' בן 6.11 ביקש שניצל וצ'יפס. עשינו עסקה, הוא יטעם את הסטייק ואם לא יאהב אני מזמינה לו שניצל וצ'יפס.
לראשונות שיחיה לקח חציל בטחינה שהיה מצויין.
אני כמובן לקחתי קרפצ'יו ונהניתי מכל ביס ושניה. זה החלק הכי קשה בהריונות לאכול סטייקים לכיוון המדיום וול ולוותר על הקרפצ'יו. לא עובר לי בשר מבושל בגרון.
לעיקרית חלקנו פריים ריב של 900 גרם עשוי מדיום לכיוון הרייר (שיחיה חונך). ליד הסטייק הגיעו כרובית מטוגנת, צ'יפס ופירה.
גמד א' אכל בתאווה את הסטייק והכריז שזה הסטייק הכי טעים בחיים שלו, הוא חיסל את הפירה ועוד ניגב עם הצ'יפס את מה שנותר בצלחת (לא אמרנו שהוא לא מצחיק).
קינחנו
גמד א' כדור גלידה וניל שנאכל עד תום (הילד וואחד פלצן בגלידה שלו, "אמא, גלידה בלי גרגירים שחורים כמו שאת עושה בבית זה לא טעים- לכי ספרי לו כמה עולה וניל היום).
אני לקחתי סורבה אננס, הם מייצרים את הגלידות והסורבה במקום והם מצויינים.
שיחיה לקח גלידה מלבי שלוותה בפרופיטרולים קטנטנים במילוי קרם פיסטוק אם אני הבנתי והיה מאוד מרוצה.
גמד ב' הסתפק בבקבוק מטרנה וישן בעגלה במשך רוב הארוחה.
680 ש"ח כולל טיפ.
בשבת צהרים רגילים אצל החמים, עוף בתנור, קציצות ותפו"א.
משם לאחי ליומולדת לגמד הראשי שלו
חזרנו הביתה רצוצים ורעבים אז הכנתי פסטה ברוטב אלפרדו מינוס הפטריות כי שיחיה לא אוהב וגם לא קניתי במשק קנטור בשישי.
השירות היה מעט מבולבל ואיטי בניגוד לחוויות האחרות שלנו במיט בר.