Glass Hosteria ( כוכב מישליין)
ראשית תודה לEREZAVN על הפניה למסעדה הנהדרת הזו הנמצאת בTRASTTEVERE
למי שרוצה להגיע אליה אני ממליץ ללכת ברגל דרך הרובע היהודי לעבור את הגשר ולסייר קצת ברחובות הקטנים והנהדרים של השכונה (המוצפים במסעדות שנראות כייפיות)פשוט פותח את התאבון
חלק מרצפת המסעדה עשוי זכוכית (טרנד שהיה מפתיע לפני הרבה שנים במסעדה המדהימה של מארק ווירה במג'ב וכאן כבר לא הפתיע) וכנראה מכאן נגזר שמה
החלטנו לוותר על תפריט הטעימות שנראה מעניין כי אחי צהריים של פסטה לא היינו מסוגלים לעמוד בו בכבוד
הארוחה התחילה במתאבן של קרם מלון בו שחו שרימפס נא פרוסות צנונית ועלי תבלין מנה כייפית לפתיחה
לראשונה חלקנו רביולי מופלא ממולא בפרמזן מיושן 60 חודשים ברוטס אספרגוס לטעמנו המנה המנצחת של הערב
לעיקריות לובסטר סלעים בלאסי עם אבוקדו וסלט מלפפונים מנה טובה ומעניינת
בשר של יונת בר שהוגש בשני אופנים : חזה בציר יין שהיה פרוס דק יחסית מצופה בפרוסות גזר ושקדים והונח על קרם בוטנים עדין וטעים ושוק בציפוי פריך מטוגן
קינוחים טארט בננות על חמאת בוטנים בבצק היו אגוזים נגיסים ומוס בננות
סלסלה עשוי חוטי סוכר שקופים (מבנה יפה) ובתוכה גלידת אייריש קרם בתוך רוטב טפיוקה עם קפה ושקדים מסוכרים
צלחת פטיפורים מעניינת ומגוונת
במשך הארוחה הגיעו פעמיים סלסלות לחמים שונות וטובות וקציפת שמן זית נהדרת
כמובן שהיה גם יין לבן איטלקי
כדאי לציין שהמחירים כאן נמוכים בכ15-25% ממחירי מסעדות דומות בפריס