תערוכת E3 של Sony!

מישהו 2

New member
עכשיו כל העולם ינסה לפענח את זה

הם לא יודעים שאין טעם. זה המוח המעוות של הידאו קוג'ימה במסווה של גאונות P:
חייב להודות שהוא סקרן אותי. מחכה לראות מה התוצר הסופי של הדבר הזה

evilplate

New member
אחת מהמסיבות הכי טובות שראיתי

היה כל כך קצר וכל כך טוב.
&nbsp
אם היו מראים עוד קצת אינדים, פרסונה 5 ומשחקים אחרים מצופים שאמורים לצאת זה היה מושלם, אבל גם ככה קרוב לשלמות.
&nbsp
סוני חיסלה את E3 וזה לא פתוח אפילו לדיון, התחרות פשוט בדיחה בהשוואה.
&nbsp
גם לא ברור איך הם מוציאים גרפיקה כזו מהמכשיר, אני בהלם.

ספיידרמן בלעדי לPS4.

Insomniac בעיני עמדו במשימה בהצלחה. זה נראה משחק הספידרמן הכי מושקע שקיבלנו מעולם! וואי :) אני עדיין שמח שהם מפתחים את זה ולא סאקר פאנץ!

evilplate

New member
חשבתי שזה משחקון אימה ל VR

כיוון חדש לגמרי לסדרה, לא יודע בדיוק איך לעכל אותו, אווירה יותר מפחידה ורצינית מכל RE לפני, לא ראינו מספיק גיימפליי לשפוט אבל למרות שהייתי מעדיף משהו שקשור לגיימפליי הקלאסי או ל TLOU נחכה כדי לראות עוד.

מישהו 2

New member
skylanders במסווה של קראש בנדיקוט

זה ללא ספק היה אחד הטרולינג האיכותי שראיתי כבר שנים.
כל הרמזים שנזרקו, אנצ'רטד ובסוף זה מה שקיבלנו תוספת של סקיילנדרס

evilplate

New member
הוכרזו על רימאסטרים שלטענתו נבנו מאפס לפס4

לא יודע מה זה אומר בדיוק, קשה לי להאמין שנקבל 3 משחקי קראש ברמה של R&C האחרון.
&nbsp
אבל כן זה טרולינג ברמות.

מישהו 2

New member
Final Fantasy XV PS4/VR

נראה לי סוני שלחו את הצמד עם הדמו הגרוע למיקרוסופט כדי לחבל להם בתצוגה

מישהו 2

New member
איפה the last of us2 וההרחבה של אנצ'רטד 4?

לפחות ההרחבה של אנצ'רטד 4 הייתה יכולה להיות נהדרת לצד כל הפצצות שהם הנחיתו על ההתחלה.
&nbsp
אבל לא נורא..
&nbsp
לסיכום, לדעתי ה- E3 היה חלש השנה, לסוני הייתה התצוגה הכי טובה מבחינת זרימה, נטו משחקים. אבל עדיין בגדול מבינים שרוב המשחקים לא יוצאים השנה, והכנס נגמר לי די מהר עם תחושה קלה של אכזבה מעקצצת

evilplate

New member
הם בכיף יכלו להוסיף כמה משחקים

ואני לא מדבר על המשחק של סאקר פאנץ' או דברים שלא ידועים.
&nbsp
פרסונה 5 שיוצא השנה ביפן מן הסתם מוכן לתצוגה, יכלו להציג את גראביטי ראש 2 ששחררו לו טריילר אחרי התצוגה, למה לא במסיבה? זה לא שאין להם זמן, החלטה לא ברורה.
&nbsp
גם יכלו להציג כמה אינדים מצופים, כולל NMS, והייתי בטוח שיציגו את WD2 כחלק מההסכם עם יובי.
&nbsp
בקיצור, הבעיה העיקרית זה האורך של המסיבה, היו חסרים עוד כמה משחקים והם היו צריכים גם לסיים עם GOW4 בתור הפאנץ' עם כל הכבוד למשחק הזומבים החדש.
&nbsp
אבל אין ספק שהיא היתה מצוינת והיא הרבה יותר טובה מהאחרות, מבחינתי סוני הצילה את E3, כבר התחלתי להרגיש שמשחקים לא מעניינים אותי מרוב שלא התלהבתי משום דבר שראיתי במסיבות האחרונות, ואז סוני באה ושוב גרמה לי להרגיש את ההתלהבות שהיתה חסרה לי השנה.

סוני סיפקה את הסחורה בגדול- אני נורא מרוצה.

הוריזון- נראה מטורף ככל שרואים אותו, יש גלגל דיאלוגים, ואופציה לרכב על הדינוזאורים פשוט המשחק הכי מעניין שסוני מפתחים כרגע.

GOW 4- בחיים לא הייתי מאמין שסדרת GOW יכולה לעבור סוג של רייבוט כזה, זה נראה משחק שמעורר הרבה רגש, כאילו נוטי דוג החליטו לעשות האק אנד סלאש.
שמח שהוא מפותח ולא IP חדש.

המשחק זומבים של סוני בנד- אנשים קוראים לו "המשך דל תקציב לוידיאו לDVD לTLOU.

אני לא מסכים אני חושב שהוא נראה אחלה לחב'רה שעד היום עשו משחק ויטה, הוא נראה לי שונה מאוד מTLOU, כמו איוול אני מרגיש שהירי מרגיש מאוד בוסרי ולא כייפי, ומקווה מאוד שזה ישתפר, אבל גם אם לא, אני רוצה לתת לו צ'אנס בגלל שזה משחק מבוסס סיפור וגוף שלישי.

המשחק של קוג'ימה וריידוס- אני זהיתי את העינים של ריידוס מההתחלה הנה ההוכחה שלי http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/194/180852089/מחשבים/קונסולות_משחק

שמח שצדקתי. ושמח שסוני הצליחו להציל את המשחק בלי לשלם על זה בליונים חחח. לא משנה לי אם זה יהיה משחק אפיזודי או משחק שיוצא בחבילה אחת, אני תומך בקוג'ימה ריידוס וסוני ויש לי אמונה בשלושתם שזה יהיה אחד המשחקים הגדולים של הדור.

ספיידרמן- עמד בכל הציפיות שלי, מודה שאפילו סופרמן היה מספק אותי, אבל ספיידרמן זה רמה אחרת של הייפ סומך על מפתחי סאנסט ולא יכול לחכות!

קראש- בא לי על הרימאסטרים.

רזי 7- האכזבה היחידה אבל נראה מה קורה עם זה.

evilplate

New member
סיכום יפה

הוריזון באמת נראה מטורף, עד עכשיו תצוגה מושלמת אחרי תצוגה מושלמת למשחק הזה, לא ברור איך משחק עולם פתוח על הפס4 נראה ככה.

GOW כל כך שונה ממה שציפיתי, שינו את הסדרה לגמרי, זה כבר לא משחק פעולה האק אנ' סלאש מהיר עם אקשן נון סטופ, מצלמה קבועה והמון אלימות מוקצנת, אלא משחק האק אנ' סלאש סינמטי שנראה שמנסה להיות בוגר הרבה יותר עם דגש על סיפור רציני, איזה כיוון מפתיע!

אני פתוח אליו ולא שולל ואולי זה כיוון טוב לסדרה, אם היו מביאים GOW 3.5 שכזה שמשחק כמו הקודמים רק עם גראפיקה טובה יותר כולם היו צועקים "מחזור" וכו'

לא אומרים את זה בדיוק על גירס 4 כרגע? הסדרות הללו כל כך דומות במובנים מסויימים, גם ראשי תיבות זהים, גם מספר 4 בסדרה לכל אחת ובעיקר, שני סדרות שהתחילו להרגיש ממוחזרות מאוד לקראת הסוף של הדור הקודם וזכו להמון ביקורות שליליות כשיצא המשחק ספין אוף האחרון של כל אחד בסדרה (Ascension ו Judgement)

כל אחד לקח כיוון שונה לדור החדש, מפתחת אחת החליטה להביא גירס בגראפיקה יפה יותר וזה לא יכל להראות גנרי ומשעמם יותר, מפתחת אחרת לקחה כיוון חדש לגמרי וכולם מדברים עליו! בין אם אהבו או לא, לאנשים אכפת בניגוד לגירס ששכחו ממנו דקה אחרי שנגמר הטריילר.

וכצפוי הוא נראה מהמם.

דטרויט נראה המשחק הכי מבטיח שדייויד קייג' עשה, וכן זה אולי לא אומר המון במקרה שלו אבל זה אשכרה נראה לגיטימי ומעניין לדעתי, ונראה שכרגיל להחלטות תיהיה משמעות רצינית.

ספיידרמן, קודם כל בניגוד לחשש שהיה לנו הם הלכו על כיוון ריאליסטי (בטח מארבל וסוני קבעו את ה theme של המשחק, אם זה היה תלוי באינסמניאק בטח היה מצויר :p) ואחרי המסיבה אינסומניאק גם התראיינו ואמרו שמדובר במשחק הכי גדול שהם עשו ועובדת עליו הקבוצה הכי גדולה שהיתה להם אי פעם!

גם כמובן שמדובר במשחק מארבל הכי גדול שנעשה.
יעני אין יותר AAA מזה, הפקה ענקית של סוני ומארבל, פוטנציאל ענק!

מסכים איתך שהמשחק של הזומבים נראה מעולה בשביל החבר'ה האלה, בניגוד למה שחשבנו אחרי שראינו גיימפליי ממושך מהאורדר, פה יש הרבה פוטנציאל, הקונספט של החקירה של עולם אפוקליפטי עם אופנוע מגניב מאוד והמפתחים אמרו שהוא משחק עם דגש גדול על סיפור (וגם ראינו את זה במובן מסויים), לא נראה שזה יהיה עולם פתוח עם תוכן זבל ושטויות כאלו אלא משהו מפוקס יותר עד כמה שאפשר.

מסכים איתך על RE7, אני לא רוצה לשלול מראש אבל הוא נראה כמו הפקת אינדי ברמה של Outlast, כמו שכתבתי מקודם, לפני החשיפה הייתי בטוח שמדובר במשחקון אימה אינדי מושקע שכזה, קאפקום תפרנית על כל הראש אה? :(

אני מקווה שיהיה בכלל גיימפליי ולא תברח ותסתתר כל המשחק כמו Outlast, אם המשחק הוא הסתתרות ובריחה/ התגנבות נטו בלי מכניקות אז מבחינתי תמחק אותו, לא רוצה לראות עוד וזה מאכזב מאוד, בינתיים לא שמעתי עליו מספיק פרטים כדי לדעת.

זה גם לא מבשר טובות לרימייק 2, קאפקום נראית לי פשוט בתחתית מבחינת תקציב, אני מקווה שיראה לפחות ברמה של הרימאסטר של REmake בשלב הזה.

וכמובן קיבלנו טריילר ל TLG ותאריך יציאה השנה וגם ראינו שאולי ה VR אצל סוני הוא הכי פחות מתקדם אבל אם אתם רוצים לשחק במשחקי VR נורמלים שנראים קצת יותר ממשהו שלא היה מתקבל על האייפון (ברצינות, 99% ממשחקי ה VR ל PC כרגע הם זבלוני shareware שכאו, יש סרטון מצחיק בנושא שראיתי) אז צריך PSVR, סוני משקיעה בכותרי VR רציניים יותר מכולם.

לסיכום, מסיבה פשוט מעולה גם אם יכלה להיות ארוכה יותר, פייסינג על גבול השלמות עם משחק אחרי משחק ללא רגעים משעממים כמעט, בניגוד לכל המסיבות האחרות שרציתי להרדם ברגעים רבים.

כן נראה שאינסמניאק סוני ומרוול מנסות לייצר פה את ה"ארקהם"

שלהן. במובן הזה שהם הולכים להתייחס אליו ברצינות כמו שרוקסטדי וWB מתייחסות לבאטמן.

אינסמניאק אפילו אמרו שזה יהיה משחק ששם דגש על פיטר פארקר לא פחות מאשר על ספיידרמן ואני לא רוצה לעשות לעצמי/לנו הייפ, אבל זה גורם לי לחשוב שאולי יהיו אפילו רגעים שמשחקים את פיטר פרקר וזה די מגניב אם זה יהיה ככה :)

וכאילו אם אינסמניאק אומרים שזה משחק יותר גדול מסאנסט אוברדרייב ברמת המושקעות שלו, אז מצפה לנו מינימום משחק של 8+ נראה שהם לא יורדים מהציון הזה בדור הזה בנתיים.

אני גם לא חושב שספידרמן קיבל עד היום מפתחת ברמת הכישרון של אינסמניאק אז בכלל יש פה סיכוי למשחק שמציב רף חדש למשחקי ספיידרמן לחלוטין :)

בקיצור אני מתלהב ואופטימי בטירוף ולא יכול לחכות לראות את העיר ואת הסיפור :)

יש לי הרגשה שאם מרוול וסוני היו רוצות להוציא משחק שהוא cash in הם היו מדברות עם פלטיניום וזהו
.

גם מאוד מרגיע שהמשחק לא מבוסס על איזה סרט.

דטרויט באמת נראה משחק מעניין יחסית לדיוויד קייג, אני בטח אקנה אותו במצבע
אבל זה נראה משחק מאוד נחמד לשחק אותו איזה כמה ימים ברצף כמו שעושים
צפיית בינג' על איזו סדרה :)

וכן בהחלט יאו העלילה פה נשמעת הרבה יותר מעניינת מהמשחקים הקודמים שלו, עם הרבה שאלות מוסריות ופילוסופיות של "מה זה להיות אנושי"

אולי אין לו איכות כתיבה, אבל זה הכי קרוב שנגיע אליו לשליטה בסדרת טלווזיה :)
אני רוצה את המשחק גם :)

כן, וואו ראיתי הרבה אנשים שקוראים למשחק של הזומבים "האורדר החדש"
אני לא קולט מאיפה ההשוואה. נגיד תיקח את המפתחים של Life is strange.

ברור לי כבר מעכשיו שהמשחק החדש שלהם לא יהיה מדהים בגיימפלי, כי הם לא טובים בגיימפלי אין מה לעשות
.

אני לא רואה אנשים מתחילים להתעלם לגמרי מהמשחק החדש שלהם עם הערפד
רק בגלל שהגיימפלי לא top notch.

במשחק כזה, השלם עולה על סך החלקים שלו בעיני, ואם אני אקבל חוויה רגשית מעניינת אני אסלח על גיימפלי פושר.

(אבל אחד שיש לו גיימפלי לא כמו עם האורדר חח)

ראיתי בגיימפלי המון דברים מענינים. אהבתי את הקטע הזו שהדמות משאירה
את האויב למות בידי הזומבים ואיך שהוא מסתתר ומחפש לעצמו מחסה זה נראה אינטרקטיבי, לא משחק מסילה כמו האורדר.

מי שיתייחס לזה כמו TLOU 2 ויבוא עם ציפיות של משחק נוטי דוג, הפסד שלו חחח.

אני מקווה שהמשחק הזה ישחרר את נוטי דוג לעבוד על IP חדש, כי שתי סדרות זומבים מסוני, זה יהיה קצת משעמם.

חפרתי בהודעה אבל עוד לא הגעתי לרזי 7 חחח.

אז במידה ושרדת עד כאן אני אמשיך.

צדקת לגמרי שאמרת לפני הרבה זמן שאתה דואג שקפקום תביא לנו איזה משחק רזי 7 דל תקציב ואני האמת בהלם כמה צדקת בזה, כי מי היה מאמין שהסדרה הכי מפורסמת שלהם תקבל פחות תקציב מdead rising ? זה לא נתפס לי.

כנראה שגם סוני וגם מייק לא רצו לממן את רזי 7 או משהו.

לפי דעתי, היה עדיף שיעשו משחק רזי טוב בגרפיקה של דור קודם, ולא את המשחק אינדי שקיבלנו.

מה זה, זה פשוט גרוע.

אני לא מאמין שאנחנו בכלל צריכים להתפשר על משחקיות של outlast.

עם כל הכבוד למתים המהלכים אם יש סדרה שהפכה את הזומבים לפופלארים בעידן המודרני זו סדרת רזידנט איוול, ובושה שאין להם תקציב לעשות משחק איכותי.

בהתחלה חשבתי שההדגמה זה המשחק של קוג'ימה.לא גם שהם הראו שזה רזי 7
לא רציתי להאמין, רציתי לחשוב שהם צוחקים עלינו חח.

מייק או סוני או נינטנדו היו צריכות להתערב ולפתח רזי חדש גם במחיר של בלעדיות.

גם מה זה משחק רזי שאי אפשר לראות בו טוסיק של בחורות ?

כל כך מאכזב, אבל התערוכה היתה כל כך מרשימה שאפשר לסלוח על זה.

נראה לי שבPSX סוני כהרגלה תדאג להראות יותר תוכן יפני מאשר מערבי.
כמו שבקודמות היא נתנה זמן לסטריט פייטר 5 וני נו קוני. אז שם היא תדאג ליפנים.

evilplate

New member
ברור שקראתי הכל

אני קורא מהר וגם כותב מהר, לכן גם לי יש יכולות חפירה מתקדמות :p

אינסומניאק אגב הגיבו ב GAF ואמרו שהטריילר של ספיידרמן זה in-game, לא in-engine וכל השטויות האלו, אלא גיימפליי ישיר, וואו זה נראה פשוט מדהים!

אני כבר לא יודע להחליט איזה משחק יותר יפה גראפית, זה או הוריזון, אבל הפס4 שובר שיאים גראפיים כל E3 מחדש, אני לא מבין איך משחקי עולם פתוח של צד ג' נראים כל כך מסכן בהשוואה, ברצינות. (וכן אינסומניאק הם כמעט כבר צד א' עם סוני מרוב שהם עובדים איתם כל כך הרבה שנים ביחד, אני מתערב שיש להם גישה לטכנולגיות של הצד א' שלהם, זה שהם עשו משחק בלעדי אחד ל ONE לא משנה את זה)

וכן, הקבוצה הכי גדולה של אינסומניאק אי פעם עובדת עליו, ב GAF הוא אמר שהרוב הגדול של החברה כולו מפוקס על המשחק הזה, זה גם הפרויקט הכי שאפתני של מארבל בגיימינג והם אומרים שזה הראשון, זאת אומרת מארבל נכנסת חזק לגיימינג בניגוד למה שעשתה עד כה והם מתכוונים להפציץ ב AAA מדהימים מבחינת הפקה והשקעה כמו הסרטי קולנוע שלהם זה נראה :) (צריך לזכור שגם בקולנוע מארבל היתה עושה סרטים זבלונים ונשכחים במשך לא מעט זמן עד שעשו סוג של מהפך בחברה והעלו הילוך והיום הם תאגיד מפלצתי בעולם הקולנוע, יש מצב שהם מנסים את את אותו הדבר גם בגיימינג)

ואני ממש מתלהב שהם אומרים שהפוקוס יהיה על פיטר פארקר וספיידרמן, זה לא כמו עם באטמן שהמשחק מתרכז נטו עליו, לי זה נשמע שאנחנו הולכים לשחק גם כבנאדם "פשוט", זה יכול להיות כל כך טוב לשחק את פיטר פארקר בחלק מהמשחק ולהחליף לספיידרמן כשפתאום קורה משהו.

אפילו ללכת "לעבודה" ולהשיג סקופים כפיטר פארקר- ספיידי שכזה, כמו בסדרה ובסרטים, זה יכול להיות ממש מגניב.

בקשר לדטרויט, כמה שאני אוהב את המשחקים בסגנון הזה בחיים לא הוצאתי עליהם מחיר מלא, גם פה זה לא יהיה שונה, אבל האבי ריין עדיין היה אחד מהחוויות הכי חזקות שלי על הדור הקודם (צריך לזכור שאז הוא היה חדשני מאוד וחוויה ייחודית, היום הוא בטח זבל גמור כשאין את האפקט שאתה משחק בז'אנר חדש), זה שקשה לי להוציא מחיר מלא על משהו שאני יודע שאסיים בשעות בודדות ואמשיך הלאה (אני לא מאלו שעושים מליון משחקים חוזרים כדי לראות את כל התסריטים, מקסימום אני מעיף הצצה ליוטיוב לראות עוד סופים אבל לרוב גם את זה לא) לא אומר שאני לא מצפה מאוד למשחק ושהוא לא יהיה חוויה כיפית בטירוף עבורי :)

בקשר למשחק זומבים, אני לא מבין בכלל את ההשוואה לאורדר, מי שעשה אותה הזוי בעיני, זה משחק עולם פתוח, כבר מבחינת חופש ועיצוב זה לא אותו הדבר, ה THEME שונה לגמרי גם, אני לא מוצא נקודת דימיון אחת, אם מתכוונים שהירי לא מספיק טוב אז דווקא באורדר הירי מרגיש סבבה לגמרי ככה ששוב, אין שום דימיון פה בנאדם.

אם כבר שמעתי השוואות ל TLOU בעולם פתוח ושאנשים חשבו בהתחלה שזה טיזר אליו, זה יותר מתאים כי בתכל'ס לפני שהראו את הטייטל גם אני חשבתי ככה שזה הטיזר להמשך בכיכובה של דמות חדשה לגמרי, זו דווקא מחמאה גדולה שהם הצליחו להעביר הרגשה קולנועית שכזו בטריילר, שאפשר היה לחשוב שזה נעשה ע"י נוטי דוג באיזשהו רמה.

אני מקווה שישפרו את המכניקת ירי אבל יש מצב שזה תובעני על הפס4 להביא ירי טוב למשחק שנראה ככה עם כל כך הרבה אויבים על המסך (לפני ההשוואות ל DR4, הוא לא קרוב ללהראות ככה), ירי טוב זה אומר פידבק טוב יותר של הזומבים שזה אומר אנימציות מתקדמות יותר להכל, יכול להיות גדול על החומרה, אני מקווה שלא ונראה שיפור.

מסכים איתך שזה עלול להיות יותר מדי אם יצא גם TLOU2, הזומבים בסכנה לההפך למאוסים כמו מה שקורה ל COD עם המלחמה העתידנית שלו שיצאה לכולם מהחורים (בניגוד ל BF שקלעו בול וחזרו לעבר שזה מה שכולם רוצים עכשיו למרות שהמלחמות עבר יצאו לכולם מהחורים בדור הפס1 ו 2 :) )

בקשר ל RE7, ידעת שיש לו כבר דמו בחנות? לא הורדתי עדיין אבל עוד סימן רע לא ככה?

מרגיש כאילו הם מנסים לעשות את המשחק ויראלי כמו משחק אימה אינדי שכזה (בדומה למה שקוג'ימה עשה עם PT שם הוא ניסה ליצור אינדי במכוון), ממתי משחק שאפתני שמוכרז מקבל כבר דמו תגיד לי? זה רק אומר שמדובר בסקופ די מסכן ושהוא מנסה להתבסס על יוטיוברים שיפרסמו אותו.

אני מקווה שאני טועה, אני אשמח לנסות את הדמו, שלא יראה שאני מתלונן על דמואים, פשוט מרגיש לי סימן רע כי משחקים גדולים לא עובדים ככה מבחינת פרסום.

יש ב GAF כבר 70 עמוד רק על המשחק הזה לבד, הכי הרבה מכל המשחקים של E3, אני מנחש שרובם על הדמו, מעניין אותי לשמוע מה האינטרנט חושב על הכיוון החדש של RE.

evilplate

New member
שיייייייט ניסיתי להוריד את הדמו דרך החנות רשת אבל הוא מוגבל

לפלוס בלבד

&nbsp
ראבאק אני מנוי לפלוס כל הדור הזה, סובל מכל רגע, ברגע שנגמר המנוי ואני חווה הקלה לראות כל חודש את הליינאפ המעפן שאני לא צריך לשלם עליו יותר, הם מביאים לי את הדמו הזה, אוף :/
&nbsp
כרונו תוריד אותו ותאמר לי איך הוא!
&nbsp
&nbsp

למעלה