תערוכת E3 של Sony!

בדיוק, מבחינת ספנסר הסקורפיו עדיין נלחמת בניאו.

אני חושב שזה די ברור לספנסר שכשהPS5 יגיע הוא יקרע את הסקורפיו לגזרים. הסקורפיו לא יהיה מסוגל להתחרות בPS5 הפער בינהם בכוח יהיה גדול מדי לטובת הPS5.

מבחינת מייק יהיה להם מכשיר שהולך להתחרות בPS5 וזה לא יהיה בכלל הסקורפיו לכן מבחינתי בעלי הONE ידפקו כי הם יגלו שאפילו שהם שידרגו לסקורפיו הם צריכים לשדרג שוב כדי להישאר בקצב.

בעוד שאצל סוני יהיה לך PS5 וPS5 ניאו בהמשך ותוכל להחליט אם הPS5 ניאו בכלל חשוב לך, כמו עכשיו.

V Has Come To

New member
ואתה תשחק DR4 באיחור של שנה...

נראה כמה אז יהיה לך כיף להיות פאן בוי של סוני :)

לפחות יצא הפאנבוי מייק שבך ממליץ לך לעבור לאקס בוקס.

אתה זה שמאבד את הביצה שלו על כל גירס 4 או דד ריסינג או בלעדיות זמנית לטומב ריידר, אבל משחק איכותי של ספיידרמן זה לא טוב בשבילו. זה שחופר כאן כל הזמן כמה הוא אוהב משחקים עלילתים עם דמויות אבל days gone זה לא בשבילו.

הסטנדרטים שלך מוזרים אחי.באמת נראה לך שאני אאבד שעות שינה על הבלעדיות של DR4 ? בניגוד אליך שתנסה לגנוב לחברים שלך בוקס בשבילו, אני אשחק בו רק כשיהיה במצבע של 5 דולר וגם אז אני לא בטוח בזה.

סוני תמיד תהיה חברת הקונסולות הכי טובה לגיימרים כמוני, זה שאני אומר כאן את האמת שלא נעימה לך לשמוע זו לא בעיה שלי, גם שאמרתי את האמת על זה שסוני
לא תחסום משומשים היו פה פאנבויז של בוקס שלא אהבו לשמוע את זה, לא מזיז לי.

V Has Come To

New member
אני לא אצטרך לגנוב אקסבון אחי...

אני פשוט אקנה אחד :) אחרי התצוגה של מייקרוסופט בE3 זה כבר היה לי די ברור..כלומר יש לי תנאי שDR4 או גירס4 צריכים לעבור את הממוצע 7 וזה יספיק לי...בגלל שירדתי כרגע מהעניין של לקנות מחשב גיימינג ב8K ש"ח לא ממש תיהיה לי ברירה...
ועוד דבר..לדעתי העתיד של מייק נראה לא רע בכלל עם הסקורפיו..אתה באמת חושב שבונים מפלצת כזאת בשביל רק משחקי צד ג' והבלעדיים שראינו בE3? אני בטוח שהם מכינים לנו דברים מטורפים..צפה לE3 הבא..יש לי הרגשה שהם יציגו לנו דברים מאוד שאפתנים גם אם הם לא ידברו אליך באופן אישי...

אתה כזה חסר סבלנות :) לקנות אקסבון בשביל DR4

קונה לי קונסולה חדשה לגמרי בגלל משחק שתוכל לשחק עוד שנה על הפס4 בגרפיקה יותר יפה ממה שהוא יהיה על הONE ? אף פעם אני לא אבין את ההגיון הזה אבל תהנה.

ובהצלחה עם זה שגירס יעבור את הממוצע 7 כי הוא נראה בדיוק זה משחק של ממוצע 7.

ופתאום אתה מאמין שמייק תשלוף איזה בלעדי לסקורפיו? שאמרתי את זה בשרשור של מייקרוסופט אמרת לי שאני אומר את זה כי אני שונא את מייקרוסופט.

בגדול זה הכסף שלך תהנה. לא כל מה שמייקרוסופט הציגו לא דיבר אלי סקילבאונד דיבר אלי מאוד וגם כתבתי את זה בשרשור של מייקרוסופט אבל אני לא אלך לקנות קונסולה בשביל משחק אחד (חוץ מסדרה אחת) אז בטח שאני לא הייתי קונה אקסבון.

מקווה שאני טועה ושמייק תהמם לכולנו את המוח בשנה הבאה, אבל איך לומר? אני בספק רב.

תצפה לעוד בלעדי זמנית לשנה, שלא יעניין כמעט אף אחד חוץ ממך :)

V Has Come To

New member
זה כבר לא רק בשביל משחק אחד...

שלא כמו DR4 גירס4 בחיים לא יגיע לPS4 וכמו שאמרתי אני לא מתכנן בקרוב לקנות מחשב גיימינג אז לא תיהיה לי דרך אחרת לשחק אותו..ויש לי עוד עותק פיזי של TR החדש שלא הספקתי כמעט לשחק בו כי הייתי שאנן מדי ובסוף הייתי צריך להחזיר לחבר את האקסבון...
ולא התכוונתי לזה שלסקורפיו יהיו בלעדים שלא יצאו לאקסבון הרגיל..התכוונתי לזה שלמייק יהיו בלעדים שאפשר יהיה לשחק על כל הפלטפורמות שלהם אבל על מחשבי גיימינג חזקים והסקורפיו הם יהיו מאוד שאפתנים ועם גרפיקה של לפחות כמו UC4...

מקורות של יורוגיימר הPS4 ניאו יוצא השנה.

שמועה בלבד
מקורות של יורוגיימר/השלוחה שלהם Digital Foundry מסרו להם שאפילו שהניאו פיספס את E3. הוא ייצא השנה.

ליורגיימר/DF יש המון מקורות אמינים בנוגע לחומרה אפילו יותר מקוטאקו ככה שאני מתייחס לשמועה הזו ברצינות כרגע.

יש כל מיני תאריכים שסוני יכולה לחשוף בהם את הניאו אם הוא יוצא השנה.
באוגוסט- יש gamescom
בסוף ספטמבר יש- טוקיו גיים שואו.
יש PSX בדצמבר.
ותמיד תמיד יש סיכוי שסוני תכריז על איזה אירוע Livestream חד פעמי שכזה שבו היא תעדכן את כולנו לגבי הניאו.

כמו שכבר אמרתי וחפרתי פעם רבות, אני בונה על חשיפה בTGS.

גם כי סוני רוצה אירוע שהיפנים יצפו בו והם יודעים שהמערב צופה בTGS, אבל את היפנים ממש לא יעניין גיימסקום והאירוע בפריז הוא נישתי מדי לחשיפה גדולה כזו.

בנוסף, סוני בטוח תרצה כמה שיותר זמן לעבוד על הדמואים של GOW 4 ועוד משחקים ככה שיראו כמה שיותר פצצה על הניאו בחשיפה הראשונית שלו- חשיפה בסוף ספטמבר נותן להם 3 ומשהו חודשים ללטש את הדמואים.

אם סוני ילכו על חשיפה בPSX ויציאה בסוף דצמבר זה יהיה הזוי כי זה יהיה רק טכנית 2016.

וחוץ מזה אני מאמין אישית שסוני רוצה לתת זמן מסך לני נו קוני/בלעדיים יפנים/JRPG חדש בPSX והניאו ברור שיהיה שם אבל כמכשיר שכבר נחשף.

http://www.eurogamer.net/articles/d...t-use-for-playstation-neo-and-project-scorpio

aaamar

New member
עוד אתרים רושמים שהNEO יצא השנה

לדעתי זה נכון מכמה סיבות
1. PSVR, שאמור לרוץ בצורה טובה יותר על הNEO ולא יזדקק לקופסא הנוספת שמבצעת חלק מהעיבוד והסנכרון
2. XBOX SLIM-S שמריץ תכנים של 4K וידאו, לא מאמין שסוני תשאר מאחור כאן/
יש גם דיבור על שתי גרסאות NEO, אחת עם 5.5 TFLOPS שתתחרה בSCORPIO (שאמור להיות עם 6) ויעלה 599$ וכמובן יכוון לשוק הגיימרים הכבדים
והשנייה עם 4 TFLOPS (שאמורה לעלות 499$ ולצאת בקיץ, אבל כנראה מנסים להוריד לה בעלויות )
http://www.gamepur.com/feature/2339...formance-ridiculously-expensive-possible.html

בפועל שתיהן יכולות להיות מבוססות על אותו כרטיס מסך ה RX480, פשוט ההבדל הוא רק בתדר
PlayStation 4 NEO - 2306 (Shader Units) x 2 x .911 (Clock Speed) = 4.2 TFLOPS
AMD Radeon RX 480 - 2306 (Shader Units x 2 x 1.2 (Clock Speed) = 5.5 TFLOPS

http://www.game-debate.com/news/203...cked-radeon-rx-480-chips-in-playstation-4-neo

גיימפלי של 11 דקות מThe Surge (נראה דארק סולס עתידני)

המשחק החדש של יוצרי lotf (שהיה די חיקוי בוטה של דארק סולס)
אני חייב להגיד שהמשחק הזה נראה לי יותר מעניין מדארק סולס כי האסתטיקה שלו יותר מדברת אלי, אהבתי גם שאפשר לבחור איזה חקלים בגוף של האויב אתה יכול לתקוף
סטייל פוללאטו/וגרנט סטורי, מקווה שיהיו השלכות טקטיות מענינות, ושנוכל אשכרה לשתק איברים שלמים של האויב.

מה שמאכזב במשחק ונראה קצת פתטי זה שנראה שאין נשקים חמים במשחק הזה.

אני מבין שהם מנסים לעשות דארק סולס מדע בדיוני ולא שוטר, אבל כאילו פאק, זה נראה פתטי שהדמות שלנו נראת כולה מהמאה ה29 ונלחמת עם נשק כזה.

זה ממש מפגר שאנשים שעושים משחקים דמוי סולס מפחדים להכניס נשקים חמים ולרענן את הנוסחא, אפשר להכניס נשקים חמים ועדיין לעשות את המשחק מאתגר

Absolver גיימפלי. נראה שילוב בין סליפינג דוגס לג'ורני.

נראה משחק ממש מגניב! יש לזה עלילה אבל עיקר החוויה זה שחקן נגד שחקן וחקירה של העולם. מין הכלאה כזו של ג'ורני סליפינג דוגס וNo man sky לפי דעתי.

המפתחים מבטיחים שזה לא MMO או משהו.
אני אהבתי את מה שראיתי פה נראה כייפי מאוד.
יוצא כמובן לPS4/ONE.

הWait mode של פפ15 נראה נפלא

וואו, סקוור החזירו לי את ההייפ בשתי דקות מרוב שזה נראה לי כייפי. במצב הWAIT Mode אפשר לעצור את המשחק ולקבוע מה הדמות שלך תעשה אחרי שתצא מהwait mode, אפשר אפילו לבחור לתקוף חלקי גוף ספציפים של האויב מה שעושה את קבלת ההחלטות להרבה יותר מענינת.

אפשר להשתמש בכל היכולות בWAIT MODE קסמים, שילובים של קסמים הכל.
בעצם אפשר לשחק ככה את כל המשחק.

וואו, זה כל כך vagrant story/טרנזיסטור.

פשוט וואו, שאורלי כתבה כאן על הWAIT MODE חשבתי שזה יהיה מעפן אש.

זהו עכשיו אני יכול לחזור להתלהב מהמשחק.
WOW.הם רק חייבים להמשיך לנגן את המוזיקה מהמשחק כשאתה בWAIT MODE השקט הזה מרגיז.

PlayGirl3

New member
כבר שכחתי שאפשר לפגוע בחלקי גוף מסויימים במשחק הזה

היו צריכים בטריילרים החדשים לשים יותר דגש על זה ועל איך חברי הקבוצה משתפים פעולה. זה יותר מעניין מלראות אותם נוסעים במכונית ורוכבים על צ'וקובו.

ראית אגב את פרק 2 של האנימה? זה ממש מוזר לראות שהעולם שלהם הוא ממש כמו שלנו ואז פתאום לראות את הטריילרים האלה שהם נלחמים במפלצות ענקיות.

כן זה היה הזוי לי בהתחלה
, ממש אהבתי את זה.

כזה מוזר לראות את נוקטיס כנסיך הולך לבית ספר שנראה ממש אחד מהתקופה שלנו.
חשבתי שבתי הספר שהוא ילך אליהם יהיו בכלל בטירות ישנות והוא ילמד שם להילחם.
במקום זה, לא רק שזה ממש נראה כמו התקופה שלנו, הוא ממש בא במגע עם בני המעמד הרגיל, ואנשים יכולים לפנות אליו חופשי ממש אהבתי את זה.

הבעיה היחידה שלי זה שהם כל הזמן אוכלים המבורגרים ועושים אותי רעב :)

אני ממש אהבתי את שני הפרקים האלה. מצא חן בעיני שהבחור הבלונדיני היה ילד שמן, שבכלל התקרב לנוקטיס לא כי הוא רצה להתקרב אליו, הוא פשוט עשה את זה בשביל לונה ההיא כי היא ביקשה ורואים שהיה בינהם איזה רומן וירטואלי כזה של מכתבים.

אז מצא חן בעיני המשולש אהבה הזה שהולך להיות כאן כי נראה שהבלונדיני עדיין מעוניין בלונה גם עכשיו, ונוקטיס ממש לא (או שכן והוא סתם אדיש)

בכל מקרה עכשיו הסיפור כבר לא נראה לי כמו איזה חבורת בנים מעפנה.

בזמנו לפני שנמורה עזב את המשחק בשביל לעשות את KH3 הוא קרא לפפ15
"Fantasy based on Reality" וכנראה שהסיפור לא השתנה הרבה מהחזון המקורי שלו למרות שהגיימפלי כן.

אני שמח כי אני אוהב את זה וגם אוהב שהעולם מלא בטכנולוגיה, פלאפונים מתקדמים וכו' :)

אני אוהב את זה שהם לא הלכו לקיצוניות לא ימי הביינים ולא מדע בדיוני מקווה שהסדרה תמשיך בכיוון הזה.

וכן, בנוגע לגיימפלי הם ממש לא יודעים במה להתמקד.

אני מקווה שהם מעצבים בוסים מגניבים שממש יגרמו לנו לנצל את האפשרות לתקוף אברי גוף ספציפים.

נגיד שיש בוס שיורה אש מהיידים, אז אם נשתק לו את היידים הוא לא יוכל לירות אש עלינו יותר, ואם נשתק לו את הרגליים אז או שהוא יזוז ממש לאט שנוכל לתקוף אותו הרבה יותר פעמים ממה שהוא יוכל לתקוף אותנו או שהוא לא יוכל לזוז בכלל.

זה יהיה מאוד אסטרטגי ומרתק אם הם יעשו את זה כמו שצריך.

בהוריזון לא נצטרך להתאמץ בשביל למצוא חפצים לקראפטינג.

כל מי ששיחק איזשהו משחק עולם פתוח יודע שהדבר הכי מעצבן זה למצוא קווסטים שיהיו בהם את החפצים שאתה צריך כדי לייצר נשק אולטימטיבי/מגן אולטימטיבי.

אז מסתבר שבהוריזון יש מאפיין שנקרא “create a job." שבו אנחנו נוכל לבחור את הitem שאנחנו רוצים והמשחק יתן לנו fetch quest שבסופו נקבל את האייטם שאנחנו רוצים.

כמובן שהמצב הזה אופציונלי לגמרי מי שלא רוצה לשחק ככה זה סבבה.

זה מעולה לדעתי כי נבלה פחות זמן להתפלל שנקבל את הitem drops שאנחנו רוצים בשביל ליצור נשק טוב, ונבלה יותר זמן בלהשתמש במערכת הקרפטינג ולמתוח את הגבולות שלה.
http://kotaku.com/horizon-zero-dawn-has-a-smart-solution-to-to-a-common-1782178588

PlayGirl3

New member
fetch quest...?

עדיף היה שהיינו יודעים איזה רובוט מפיל כל חלק ואיפה אפשר למצוא אותו והולכים להילחם בו בלי קווסטים עלובים שחוזרים על עצמם.

למעלה