תערוכת E3 של Sony!

בטח שאני אוריד את הדמו של רזידנט איוול 7 :)

בלילה אני אשחק בזה עם כוס קפה בחושך ואוזניות. בכל זאת חייב לנסות זה פאקינג רזי.

אני כל כך שמח על מה שסיפרת על ספיידרמן שכחתי שאינסומניאק באמת מגיבים קבוע בGAF.כזה מדהים שכל מה שראינו זה גיימפלי טהור. אני גם מאמין למה שמרוול אומרים שהם רצינים לגבי המשחק והשקעה במשחקים, כי כמו שאמרתי הם יכלו לבחור בפלטיניום אם הם היו רוצים צוות שמריץ משחקי בינונים כמו צבי הנינג'ה.

יש לי גם הרגשה, שסוני לא היתה מלכלכת את עצמה בבלעדי מעפן.
הם כל כך משקיעים לבנות ספרייה של אקסקלוסיבים משובחים שקשה לי להאמין
שהם ירשו שיהיה להם בליינאפ משחק ספיידרמן שיהיה הכבשה השחורה.

נכון, תמיד אפשר לטעון נגד זה שהאורדר הוא כבשה שחורה שסוני הסכימה שיהיה קיים בליינאפ, אבל זה היה בהשקת המכשיר והתנאים היו אחרים, סוני לא תתן יד לבינוניות הזו בליינאפ יותר והם אמרו את זה.

אני לא יודע איך לתאר לך כמה אני שמח שיש ספיידרמן מושקע כזה, אני מעריץ כל כך גדול של ספיידרמן שהיה לי את משחק הPS1 בזמנו וחרשתי לו על הצורה רק כי אני פאנבוי.

ובהשקת הPS4 קניתי משחק של ציון 6 של ספיידרמן (כן אל תצחק עלי חחח)
אז לקבל משחק ספיידרמן אמיתי שיש בו גם אלמנטים שמשחקים את פיטר פארקר, וואו.

בנוגע לרזידנט איוול 7 עוד לא קראתי את השרשורים בGAF אני אקרא בלילה על כוס קפה גם כן, אם אתה רואה דברים מענינים תגיד לי באופן כללי אני די בטוח שהרבה אנשים ירגישו כמונו.

זה כבר לא משנה כמה רזידנט איוול 7 יהיה טוב או לא טוב, ההרגשה הבלתי נמנעת היא שזה משחק רזידנט איוול רק בשם.

זה כמו שנוטי דוג תפתח the last of us 2 מגוף ראשון לאנדראויד עם ערכי הפקה מושקעים ביחס לאנדרואיד, אף אחד לא יוכל לראות בזה TLOU 2 לא משנה כמה טוב הוא יהיה.

נראה לי שבשביל רובנו אם לקחת את הגוף השלישי מרזידנט איוול, אם הרסת את האפשרות לראות בנות יפות עם אקדח וציצים יורות בזומבים שינית את הסדרה.

אני עדיין בהלם שזה קרה בכלל.זוכר איך כל הזמן אמרת לי שזה הולך לקרות לדעתך דבר כזה של רזידנט איוול 7 בלי תקציב, ואני כל הזמן חפרתי לך שזה לא יכול לקרות, כי קפקום מתכננת משחק ברמה של TLOU ...אלוהים זה מה שהם אמרו הרי.

כאילו רזי 6 מכר מעל 6 מליון עותקים קפקום באמת חיים בסרט שהמשחק הזה יוכל למכור במקרה הכי טוב מעל מיליון (וגם זה רק בגלל השם)

אני לא יודע אם הדמו הוא דבר שאנחנו צריכים לדאוג ממנו או לא, כי גם אם אני מוריד אותו וגם אם הוא יהיה טוב, אז הוא יהיה דמו נחמד, הוא לא יהיה משחק רזידנט איוול בשבילי אז לא משנה כמה אהנה ממנו, הוא לא יממש את הציפיות שלי לראות רזי בדור הנוכחי.

אני מקווה שהמשחק הזה יכשל נחרצות וקפקום תחזור מהר מאוד לסגנון הרגיל.

evilplate

New member
אתה יודע אפשר לאמר גם על

GOW4 שהוא נשאר כזה רק בשם, יש כאלו שחושבים ככה, אין אלימות קשה, אין משחקיות אקשן נונ סטופ, אווירה רצינית יותר וכו'
&nbsp
אבל יש מבחינתי הבדלים למה אחד בסדר והשני לא:
&nbsp
קודם כל תקציב, GOW4 הוא עדיין משחק AAA מהרמות הכי גבוהות שיש ונראה מדהים, RE7 זה אשכרה משחק ברמה של אינדי שאני בהלם פשוט, אם היו הולכים על לנסות משהו חדש, משחק כמו PT רק כ AAA עתיר תקציב אז אולי הייתי עם ראש יותר פתוח, יכול להיות שהם היו מביאים משהו אדיר לז'אנר הזה שתמיד נמצא בתקציבים נמוכים ומערננים אותו בצורה שלא נראתה ככה שהם היו סוג של פורצי דרך.
&nbsp
דבר שני, ממה שראיתי עד עכשיו (הצצתי בדמו) זה משחק בסגנון אינדי שכזה בלי מכניקות, זה קיצוני ברמה שכאילו גם GOW חדש יהיה בלי מערכת קרב ורק הליכה ובריחה ממפלצות, זה לא פאקינג RE, ב RE חייב להיות גיימפליי ומערכת קרב, ולשנות מצלמה כמו ב GOW זה לא אותו הדבר כמו להפוך את המשחק לפאקינג גוף ראשון!
&nbsp
שמע אני ראיתי את הדמו ואני בהלם, איך לעזאזל הם קוראים לזה RE7? איך זה משחק ראשי בסדרה? מה קרה לקאפקום!?
&nbsp
הייתי ממש בסדר אם זה היה ספינאוף כמו שיש מליארד בערך ל RE כולל משחקי אקדח אור וכו', אבל זה כאילו ש RE ראשי יהפוך למשחק אקדח אור מבחינת היגיון, לא יאומן פשוט.
&nbsp
RE4 היה ריבוט לגיטימי, אולי לא מתתי על הכיוון כמעריץ של הישנים אבל נתתי לו כבוד, שינו את הזווית מצלמה (כמו ב GOW החדש), שינו את הטון לפחות אימה ויותר קליל (גם כמו שינוי הטון ב GOW החדש שנעשה יותר רציני ופחות טראשי), הגיימפליי והעיצוב של המשחק היו שונים, לא רק שהמשחק היה הרבה יותר אקשן ומהיר כבר לא היית בתוך מבנה קבוע שאתה חוקר כל המשחק ופותר חידות אלא היית מתקדם תמיד לאיזורים חדשים (כמו שגם מבנה המשחק של GOW השתנה והוא לא מסילתי כמו בעבר אלא בעל סקייל גדול יותר מבחינת חופש), אין בעיה והכל בסדר גם אם לא לטעמי, אבל הם לא הפשיטו כל טיפה מהמהות של הסדרה עם RE4 כמו שאני רואה שהם עושים עם RE7, יש דרך לעשות ריבוט ו RE7 זה לא הדרך.
&nbsp
אני אומנם אמרתי לך ש RE החדש בטח לא יהיה בעל תקציב כמו של הקודמים אבל בחלומות הכי הזויים שלי לא חשבתי שיהיה ככה.

אני עד עכשיו בשוק מזה גם כן. איך הם עשו את זה.

זה כמו שתזמין המבורגר מבורגר קינג או איזה מקום שאתה ממש אוהב לאכול בו המבורגרים וכשההזמנה תגיע תגלה כשהם עברו לייצר פיצות למרות שהם עדיין יקראו לעצמם בורגר קינג.

זה הזוי. ואם אתם כבר עושים רייבוט, למה לעשות רייבוט שמרגיש כאילו הלכתם
400 צעדים אחורה במקום צעד אחד קדימה? מה נסגר!

רזי זו סדרה שכל כך ידועה בזה שהיא גוף שלישי היא אחת הסדרות הראשונות שעשו את זה,אחת הסדרות הראשונות שכשהיינו ילדים נחשבה "למבוגרים"
בגלל האלמנט הזה שהכל היה בגוף שלישי וראית בחורות כוסיות הורגות זומבים.
עכשיו זה אולי נדוש אבל אז זה היה חדש היה רק את זה ואת טומב ריידר בערך.
(או הורגות דינוזארים בשבילי גם דינו קריסיס זה רזידנט איוול)

רזי 4 לפחות השאיר את ליאון לפחות השאיר את הגוף השלישי לפחות השאיר את העלילות המפגרות סוג סרט B.

רזי 7 סתם נראה כאילו בקפקום ראו את הדמו של PT וראו שאנשים נדלקו עליו, ולכן החליטו לעשות ממנו משחק מלא.

סוני צריכה להתבייש שהיא לא דאגה לממן רזי 7 נורמלי, מה זה זה אייקון של התעשייה,

מסכים איתך שגם GOW 4 שומר על מה שחשוב לקהל של הסדרה שלו, הגרפיקה שלו מפילה ראשים כמו הקודמים בסדרה, קרייטוס, דמות סופר אהובה כמו שליאון נשאר ברזי 4. זה לא שקרייטוס נלחם פתאום עם אקדחים ורובים והפך לשוטר מגוף שלישי עם חיילי מארינס או משהו.

אפילו דום 3 בזמנו לדעתי לא עבר שינוי דרסטי כזה מהמשחקים הקודמים לעומת רזי 7 הזה.

היפנים בטח גם מתחרפנים מהשינוי הזה אני הולך לעקוב אחרי התגובות שלהם בזמן הקרוב.

והכי מוזר? זו לא סתם סדרה בשביל קפקום זו משחק ראשי בסדרת הדגל.
זה לא DR שהם יכלו לעשות לו רייבוט כזה ולאף אחד לא היה איכפת, זו הסדרה ששמה אתכם על המפה.

לא משנה כמה הוא יהיה טוב, אני אגיד מקסימום שהוא היה משחק אימה טוב, אבל את זה אני יכול להגיד על המון משחקים.

evilplate

New member
כן הם ללא ספק מושפעים מ PT

ברור שהוא יהיה המשחק הכי מפחיד בסדרה בהפרש גדול, בטח עם VR, אבל אפשר לחשוב כאילו RE היתה כזאת סדרת אימה מטורפת, כן היו כמה הקפצות פה ושם אבל גם הקלאסיים זה יותר חיקוי אימה B MOVIE קצת טראשי שכזה, זה לא סיילנט היל שניסה להביא אווירה הכי רצינית ומדכאת שאפשר, בשביל SH ניסיון כזה אולי יותר מתאים כי הם תמיד ניסו להיות הכי מפחידים לתקופה בניגוד ל RE שיותר הביא אימה הוליוודית שרואים ב 4 בלילה בערוץ הסרטים של פעם.

מה אני אגיד לך, יכול להיות שהוא באמת יהיה טוב לסגנון שלו, אבל מבחינתי זה משחק שמקסימום אקנה במבצע, זה לא סגנון שאני מסוגל להוציא עליו 60 דולר לא משנה עד כמה הוא טוב וגם מאכזב אותי שמותג שאני אוהב הלך למקומות כל כך לא קשורים למהות שלו, מבחינתי לשם RE אין שום משמעות כשאני רואה את המשחק הזה וגם אם הסגנון הזה היה מדבר אלי הייתי מתלהב ממנו כמשחק אימה אבל מתאכזב ממנו כ RE חדש.

בדיוק נשבע לך גם שהם חשפו את השם קיוויתי

שזה הולך להיות כמו סילינט הייל 4 שרק בדירה של הגיבור הוא בגוף ראשון.
אם זה היה נגיד גוף ראשון רק בפלשבקים/חלומות/מקומות ספציפים שאתה יודע שהגיימפלי משנה בהם פאזה,אז לאף אחד לא היה בעיה עם הגוף הראשון הזה, להפך אני חושב שהיינו מצדיעים להם על הגיוון.

אבל דאמט לא כמשחק ראשי שכל המהות שלו זה גוף ראשון.

החשיפה הזו היתה הדבר היחיד שביאס אותי בתערוכה של סוני, לא שזו אשמתם
שרזי 7 מקבל תפנית כזו...

כנראה שהתקווה היחידה שלנו למשחק רזי טוב בשנים הקרובות זה הרימיק של רזי 2 שם אני לא מאמין שקפקום תרשה לעצמה לשחק משחקים, זה משחק יותר מדי אייקוני.

evilplate

New member
פרטים נוספים על GOW מריאיון עם היוצר

&nbsp
The gameplay is being re-imagined, but the storyline is being continued within Norse Mythology.
&nbsp
We play as Kratos for the whole game.
&nbsp
The game is set “many years aftr God of War 3
&nbsp
It’s a much more intimate and player-controlled experience.
&nbsp
The accessibility should be the same as previous game, but the gameplay is totally different.
&nbsp
It’s a big game, but it’s not an open world.
&nbsp
“More to come” on more characters that will be included in the game.
&nbsp
The game will be released “soon,” not this year.
&nbsp
Quicktime Events won’t be included in the same way they were in the previous games.
&nbsp
המשך ישיר לקודם ככה שזה לא ריבוט מאפס עלילתית, הוא יהיה הרבה יותר גדול בסקאלה בניגוד למשחקים הקודמים שהיו די על מסילה, אבל הוא לא עולם פתוח, שינוי רדיקלי לגיימפליי ולסגנון של הסדרה שהופך להיות אינטימי יותר כמו שכבר ראינו בעצמנו.

פשוט נפלא בעיני שהם הולכים על רייבוט ושQTE עוברים שינוי.

גם אם זה לא רייבוט עלילתי :) יש לי עדיין מה לומר על ההודעה הקודמת שכתבת אבל כאן אני אתייחס רגע רק לGOW החדש כדי שזה לא יהיה מבולגן.

הנוסחא הרגילה של סדרת GOW כבר נטחנה עד דק בעיני בדור הPS3.
אם היו שומרים על הנוסחא הקודמת בדיוק כמו שהיא הייתי קונה אותו בשביל showcase לגרפיקה אבל לא הייתי מתלהב באקסטזה ממנו כמו שהתלהבתי מהרייבוט הזה.

הם עשו פה משחק מדהים שנראה לי שאני יכול לקחת את העלילה שלו ברצינות קצת, במקום איך שהתייחסתי לעלילות של GOW בזילזול ובקושי הייתי עוקב אחרי מה שקורה בעלילה.

הם הולכים על גישה מעניינת מאוד בעיני, מין שילוב בין הגישה הסינמטית של נוטי דוג, לגישה הסינימטית של ninja תאורי.

אפשר ממש לראות איך the last of us שינה את סוני מקצה לקצה במובן הזה
שיש במשחק הזה השפעות מTLOU בעיקר ביחס בין קריטוס לילד שלו, שמזכיר את הדינמיקה של ג'ול ואלי.

אפשר לראות איך סוני מאז TLOU רק הופכת את עצמה לחברה יותר ויותר סינימטית
ורואים שהיא רוצה שכמעט כל חברות הפיתוח שלה יישרו קו עם החזון הסינמטי הזה.

אני מתלהב רצח.

החשש היחיד שיש לי? שזה יהפוך קצת לסימולטור הליכה. כאילו אני לא באמת דואג, אבל אני רוצה שיהיה פה המון אקשן.

הקרב של קרייטוס מול הענק ההוא, היה יותר מדי טוב, צריך הרבה קרבות כאלה ושלא יעברו את הגבול עם יותר מדי רגעים שקטים לעומת אקשן. צריך איזון עדין וטוב שאני מקווה שהם ימצאו אותו.

evilplate

New member
מסכים, אפילו משחק עולם פתוח עם זומבים

הם מנסים ליישר אותו לפי החזון הזה, להכניס לו סינמטיות ורגש, ראית את הטריילר הראשון? (לא התצוגת גיימפליי) שהוא מעלה זכרונות מאשתו לפני שהעולם נחרב?

אני מת על זה שהם מנסים ליצור עולם רגשי מסויים למשחקים שלהם, להכניס קונטקסט עלילתי כמעלה ראשונה, שלא תרגיש שאתה עושה דברים סתם אלא תהיה מעורב יותר רגשית.

זה ההבדל בין סתם לחסל מאות זומבים ברחוב ב DR4 עם הקשר עלילתי מינימלי וכשאתה סתם בוהה במסך לבין קטע שאתה מרגיש שאתה נלחם על חייך ב set piece מול עשרות זומבים שפורצים מכל מקום אחרי שמי שרדפת אחריו הקריב את עצמו כמו שראינו בדמו האחרון.

אני לא אומר שזה רע השטותניקיות של DR4 שמרגיש כמו משחק ארקייד שכזה שאתה משתולל ופורק עצבים עם כל מני נשקים מגוחכים עם הקשר עלילתי מינימלי, אבל אני הרבה יותר מעדיף את הכיוון שסוני לוקחת עם המשחקים שלה.

כן, בגלל זה אני לא מבין איך פרסונה יכול לא להתלהב מהדמויות

ומהעולם של המשחק שהטריילר הזה הציג ובאותה נשימה להתלהב ממשחק כמו DR4
(או מהתערוכה של מייק בכללי
)

האמת שאני כן מבין איך פרסונה התלהב מהמשחקים שמייק הציגו, הם פשוט קולעים לטעם שלו, אבל כמוך גם אני יותר מתחבר למה שסוני עושה עם השקעה מטורפת ברקע לדמויות.

המשחק של קפקום זה כייפי כמו שלשחק מריו זה כייפי אבל מריו בחיים לא יהיה חוויה רגשית לאף אחד חח.

עצם זה שיש אופנועים וזה עולם פתוח כבר מבדיל את המשחק מTLOU בענק בשבילי, זה כבר מאפשר סיטואציות של גיימפלי שבחיים לא היו בTLOU, אז אני גם לא מבין את כל הטענות בGAF שכאילו זה סוג של "TLOU " דל תקציב.

וגם הדמות פה כל כך שונה מג'ול בעיני, ג'ול בעיני הוא אחד שהדחיק לגמרי את החיים שלו לפני המגפה כמנגנוון הגנה ולכן כמעט לא נחשפנו לחלק הזה בחיים שלו חוץ מההתחלה.

בעוד הגיבור של המשחק הזה נראה כאילו הדבר שנותן לו מוטיבציה לקום בבוקר לעוד נסיעה על האופנוע בשממה הזומבית זה הזכרונות מהמשפחה ובטח נקבל הרבה סצנות זיכרון כאלה כמו שהזכרת ונכיר את החיים שלו לפני המגפה.

מעניין אותי.

מה גם שבכל משחק עולם פתוח אני תמיד מוצא לי אופנוע ובחיים לא מחליף אותו
ככה שאני מסודר גם בקטע הזה של הגיימפלי.

מה שכן, אתה יודע מה יעיף לי את הריאות? אם סוני תעשה 180 מעלות מTLOU
ותתן לנו להשפיע על העלילה, זה יהיה ממש שונה מTLOU.

V Has Come To

New member
לא מבין לי איך המשפטים "זה נראה בסדר" או "אהבתי" משדרים לך ש

התלהבתי מהמשחקים האלו או מהתערוכה של מיקרוסופט...
הודעה כמו: "אני לא מאמין שאני לא חולם את זה וווווווווווווווווווווווווווווווווווואו
גאד גאד גאד, מה זה." שאתה כתבת על המשחק של קוג'ימה זה נקרא התלהבות...
אתה חושב שלא הייתי רוצה שהמשחק החדש של גירס יעבור שינוי כמו של גוד אוף וור? ברור שכן...אבל אם כבר לצערי הם בחרו שלא לשנות את הנוסחה במילימטר לפחות המשחק החדש עם הנוסחה הישנה נראה בסדר...וזה כל מה שאמרתי ב-ס-ד-ר...
לגבי DR4 - גם פה הציפיות שלי לא בשמיים ובהחלט לא הראתי התלהבות...אני פשוט חושב שזה היה נכון ואוהב שהם חזרו למקורות של 2 המשחקים הראשונים במקום ללכת קדימה או להמשיך בקו של ה3...יש כנראה משחקים שאתה לא יכול יותר מדי לשחק עם העיצוב והחדשנות שלהם אחרת זה פשוט לא עובד כמו שצריך והם מאבדים מהקסם שלהם...אני זוכר שאמרת דברים דומים על סדרת היטמן אז נראה לי שאתה יכול להבין על מה אני מדבר...
הסדרה הזאת היא בהחלט לא לכולם ואני יכול להבין למה הרבה לא מתחברים אליה...אני אישית מאוד נהנה מהגיימפליי הארקיידי שלה, ההומור המטורף, והקומבואים ההזויים של הנשקים..גם ה cutscenes של הפסיכופטים והסיפור עשויים בצורה טובה לדעתי...גם אם יש להם עומק של שלולית...ואפרופו פסיכופטים..יש כמה שקשה מאוד לחסל וכשאתה כבר מצליח זה נותן הרגשת סיפוק גדולה...
בכל מקרה להשוות את DR4 לDays Gone זה דבילי לדעתי...ובקשר לDays Gone -
תבין..אני מאוד בעד הרעיון של משחק שמתמקד בכנופיית אופנוענים...מאז Full Throttle אני מאוד מתחבר לנושא הזה ומת שיצאו עוד משחקים כאלו...
אבל מה לעשות שהדמות הראשית נראת קיטשית בעיני ושאני מתבאס שהם בחרו בנושא הכי לעוס וטחון שיש כיום ולא ניסו אפילו לחשוב לשים כנופיית אופנוענים בסיטואציה הרבה יותר מעניינת...
אני בטוח שבקרוב מאוד נשמע ראיונות עם המפתחים של המשחק והם ינסו לשכנע אותנו שהאוייבים במשחק הם לא זומבים אלא משהו שונה ממה שאנחנו רגילים אליו...אבל כולנו יודעים שאלו זומבים וזה לא משנה איך ינסו למכור לנו את זה...

אבל זה הקטע! מפריע לך שיש זומבים בdays gone כי זה לעוס

וטחון ולא מדבר אליך כי אפילו לא ניסית לראות המתים המהלכים רק כי אתה מתעב זומבים, ועדיין הזומבים לא ממש מפריעים לך לאהוב את מה DR4
.

הדמות הראשית של days gone נראת לך קיטשית אבל זה לא מפריע לך שלפסיכופטים בDR יש עומק של שלולית במילים שלך.

פשוט סיקרן אותי כל הקטע הזה שאתה ישר מבקר את days gone בעוד שעל dead rising ישר הגבת "אהבתי"

למרות שאתה מתעב זומבים
אל תשכח שאני לא ידעתי על כל ההיסטוריה שלך עם DR ועל החיבה שלך לסדרה הזו.

אני גם יודע שאתה מת על שוטרים מגוף שלישי (לא שאני לא ) אבל אתה נרקומן של שוטרים בגוף שלישי אתה ישר רואה שוטר גוף שלישי אתה תסחב למישהו את האקסבוקס מהבית שלו כדי לשחק בזה :)

אז אני מודה שחשבתי שקל למייק למשוך אותך אליהם למרות שהשוטרים גוף שלישי שלהם פחות מענינים משל סוני חחח.

אבל שוב מודה שחשבתי שיהיה קל למייק להלהיב אותך עם כל שוטר גוף שלישי שהם יביאו.

בעיקרון, שמח בשבילך שכנראה DR4 הוא לא אקסקלוסיבי לONE ויגיע אלינו.
אגב מה חשבת על הוריזון? אתה אף פעם לא מתייחס אליו בחשיפות.

V Has Come To

New member
אתה מנסה להציג את זה כאוקסימורון אבל אתה יודע שזה לא באמת המ

צב...
אם מסתכלים על הנתונים היבשים אז נכון שניהם משחקים על זומבים בעולם פתוח אבל אתה באמת יכול להשוות בין 2 המשחקים?
DR זאת סדרה שקיימת מ2006 והמשחק החדש הוא כבר ה4 בסדרה..אתה חושב שזה הגיוני שפתאום במשחק החדש היית נלחם בחייזרים או בגנגסטרים במקום בזומבים? זה כמו שאני אתבאס שברזידנט החדש אתה שוב נלחם בזומבים(האמת שאני מבואס ממנו אבל לא מהסיבה הזאת)
המשחקים האלו מקבלים כרטיס יציאה מהכלא ממני בהתעסקות שלהם בזומבים כי כל עוד הם מוציאים כותרים חדשים אין להם באמת ברירה...הברירה השניה היא לא להוציא את המשחק בכלל בשביל לא לגעת שוב בנושא הטחון הזה אבל ברור שעדיפה הברירה הראשונה...
DR הוא לא משחק סטורי דריבן..אתה יכול להתעלם מהעלילה ופשוט לכתוש זומבים...אתה באמת חושב שאני מצפה ממשחק שאתה יכול לקחת מכסחת דשא וכיסא גלגלים ולשלב אותם לנשק אחד שקוצר זומבים שיהיה לו סיפור עמוק שמותיר בי חותם רגשי? זה פאקינג משחק ארקיידי מטומטם מאוד מצד אחד אבל כיפי ביותר מצד שני..וזה שהוסיפו למשחק הדבילי הזה דמויות עם יעני סיפור רקע וקטעי וידאו מצחיקים זה רק בונוס מבורך מבחינתי..זה לא מה שעושה את המשחק...
שאני בוחן משחק כמו Days Gone שלוקח את עצמו הרבה יותר ברצינות ושאפתנות מDR גם הסלחנות שלי היא בהתאם והרבה פחות גמישה...
במשחק כזה שהוא story driven אם אתה לא מתחבר לעיצוב של הדמות הראשית זה הורס הרבה מהחוויה...
וכמו שאמרתי DR ורזידנט הן כבר סדרות ותיקות..מה בידיוק התירוץ של היוצרים של Days Gone לבחור נושא כזה נדוש וממוחזר? אתה יודע מה..אם זה היה משחק בלעדי של מיקרוסופט עוד הייתי יכול להבין את ההחלטה שלהם לעשות משחק זומבי\אפוקליפטי רציני בשביל להתחרות בTLOU...עדיין הייתי צוחק עליהם וקורא להם פתטיים וצפויים אבל לפחות הייתי יכול להבין מאיפה הרעיון הזה מגיע...
יש כבר משחק(שסיכוי טוב שיהפוך לסדרה)בלעדי עם בידיוק אותו נושא לסוני אז למה פאקינג צריך עוד אחד? איפה היצירתיות?
ברור שאם המשחק הזה יפצה על הנושא הבנאלי עם גיימפליי מעולה אני לא אפסח אליו...אבל חבל שאני אצטרך לגלגל את העיניים ולפהק כל פעם שאני אראה סצינה שמזכירה לי משהו שכבר ראיתי 1000 פעם במשחק\סרט אחר על זומבים...
לגבי הוריזון -
מבחינה טכנית הוא מדהים..בהחלט אחד מהקלפים החזקים של סוני וגם יש לי אמון כמעט מלא בגרילה שיעמדו בציפיות של האנשים ויוציאו משחק מצויין...
באופן אישי לצערי גם כאן לא ממש התחברתי לדמות הראשית ולסיפור הכללי(מה שכן לפחות במשחק הזה הסיפור הוא דווקא כן יחסית מקורי)אז הוא לא מייצר אצלי איזה הייפ מטורף כמו אצל האחרים...אני גם אצטרך לחכות שהמשחק יצא ולראות כמה האלמנטים של הRPG חזקים בגיימפליי שלו...
אני ממש לא פוסל אותו אבל הוא לא בטופ אצלי מהמשחקים שאני מצפה להם...אני מאוד מקווה שהוא ישנה את דעתי...

PlayGirl3

New member
אחלה תצוגה, אני רוצה כמעט את כל המשחקים שהראו

אני יכולה לוותר על TLG, המשחק לגו, סקיילנדרס ו-COD אבל כמעט כל דבר אחר שהראו היה נראה מדהים!
GOW החדש נראה כמו שילוב של אנצ'רטד והמשחק החדש עם הויקינגית המשוגעת.
days gone נראה מעניין בטירוף רק חבל שזה שוב משחק הישרדות זומבים ולא משהו קצת יותר מקורי. כשהראו את הטריילר בהתחלה קיוויתי שזאת תהיה אפוקליפסה מסוג שונה, אבל אני עדיין אשחק בזה כמובן.
הורייזון ממשיך להעיף לי את המוח מחדש בכל סרטון שהם מראים. הקרב שם היה מושלם.
איך ששמעתי את הקול של ספיידרמן ידעתי שזה הוא עוד לפני שהראו אותו, איכשהו הקול והדיבור ממש דומים בין כל הגרסאות של ספיידרמן. בינתיים הוא נראה מצויין וכיפי. שמחה שהם לא הלכו על משהו יותר קארטוני כמו במשחקים הקודמים שלהם.
גם את הקול של הג'וקר זיהיתי מייד. באטמן ארקהם ל-VR? ועוד של רוקסטדי! וואו, זאת הפתעה. סקרנית לראות עוד מזה. דווקא למשחק הזה היו צריכים לשמור את הסיסמה "be the batman"

PlayGirl3

New member
גם אם יהיו לסקורפיו 50 ליבות, מי שקונה אותו פראייר

כל המשחקים הטובים אצל סוני. נקודה.
סקורפיו זה למי שרוצה לשחק minecraft ב-4K

.

מאז שחזרנו הביתה לסוני אחרי הרומן הקצר שלנו עם מייק בדור הקודם, זה די ברור לי שאני נשאר עם סוני עד סוף הדורות שיהיו.

תחשבי על זה אפילו כל הרימאסטרים האלה שיש עכשיו? גם לקנות אותם זה לא יהיה לנו מיותר. נוכל לשחק אותם על כל מכשר פלייסטישן שייצא גם בעוד 12 שנה.

כולל כל הספרייה שיש עכשיו. תחשבי קונסולה אחת שיש בה אינספור בקלוג של JRPG מהדורות הקודמים שלא הגענו אליהם בזמן, משחקים של נוטי דוג, המשחק של דרייל שנוכל לשחק גם בעוד 8 שנים ...

סוני פשוט שיכנעו אותי לעשות איתם חתונה קתולית (במובן של קונסולות, כן ? חח)

אני לא מאמין שהם פשוט הלכו והגשימו לנו את הפנטזיה הזו של משחק עם דרייל וקוג'ימה.

בעיני? מי שנשאר עם ONE/ קונה סקורפיו הוא אחד משני דברים.

1. הוא פרייאר בענק כמו שאמרת, שמעדיף לשלם על מחשב PC בינוני במקום להשקיע במחשב סוף הדרך (כי אין הבדל במשחקים)
2. הוא לא כזה גיימר רציני.

אם אתה לא גיימר רציני ואין לך סוני אז חפיף...
נינטנדו עדיפים בעיני על מייקרוסופט ואני אומר את זה בשיא הרצינות.

מישהו 2

New member
זה עניין של טעם אישי

ולא חסרים אנשים שהמשחקים של מיקרוסופט מושכים אותם יותר. אבל אני בהחלט מסכים שהמשחקים המעניינים, היצירתיים. המשחקים האלה שלא מפחדים 'לצאת מהקופסא' ולהביא לנו חוויה ייחודית גם כשמדובר במשחקי AAA בהפקה גבוהה מאוד.
&nbsp
את המשחקים הנדירים האלה אפשר למצוא אך ורק בצד של סוני.
&nbsp
עם זאת אני חייב להודות שאני מקנא באקסבוקס, כי פיל ספנסר מאמין בעקרונות מאוד טובים ואני לא יכול שלא להעריך - את העדכונים המאסיביים החודשיים שהאקסבוקס מקבל כל חודש.
אצל סוני עדכונים זה דבר נדיר יותר, ובאופן כללי ביפן נראה שהמנטליות היא להוציא מוצר שכולל בתוכו את כל הפיצ'רים האפשריים וברמת גימור הטובה ביותר האפשרית. אבל ברגע שהוא יוצא הם נורא בגישה של "זה המוצר, זה מה שיש".
&nbsp
אנחנו יכולים לשכוח לדעתי מאופציה של השמעת מוסיקה תוך כדי משחקים, או כל מיני מערכות חדשות לגמרי ומתוחכמות כדי להתחבר עם שחקנים אחרים באונליין.
&nbsp
אני מעריך את כל העניין שקונים משחק פעם אחת והוא מתאים גם לאקסבוקס וגם למחשב (ווינדוס 10). זה כל כך אלנמטרי מצידם לעשות דבר כזה האמת. לא הייתי מצפה אחרת.
&nbsp
אני מעריך את החשיבות שלהם לאחד בין כל הגיימרים, האפשרות להתחבר לאקסבוקס לייב מכל מקום ולשחק ביחד. ואני הכי הרבה מעריך את התאימות לאחור של המשחקים.
&nbsp
סוני עדיין מחזיקה בכל הכותרים המעניינים לדעתי, אבל בכל הקטעים האלה שציינתי לעיל הם די מאניקים ואני מקווה שהם יישרו קו.

מה ? אתה רוצה לשמוע מוזיקה בזמן שאתה משחק?

מה הבעיה, תזרים את המוזיקה שאתה רוצה מהנייד לPS4 בזמן שאתה משחק.
זה מה שאני עושה שאני משחק SF עובד מצוין.

מישהו 2

New member
האמת לא כזה חשוב

אבל וואלה אתה אומר שה-PS4 מנגן מוסיקה בזמן שאתה בתוך הסטריט פייטר?

*** עדכון: אני מתנצל על זה הפיצ'ר באמת קיים כבר לא מעט זמן

בטח :)

אתה מזרים מהמחשב הנייד לPS4 לא משנה איפה המחשב נמצא בבית וכמובן שאתה מנמיך את המוזיקה המעצבנת של SF ומשאיר את האפקטים וזהו, מאמין שאתה יכול לעשות את זה לכל משחק.

PlayGirl3

New member
מי שהפיצ'רים האלה הם מה שחשוב לו

שיהנה לשמוע מוזיקה תוך כדי שהוא משחק minecraft

למעלה