תערוכת E3 של Sony!

מישהו 2

New member
מעולה!

יש לך במקרה קשר לזה או שזה במקרה? ; )
&nbsp
בעיקר בהורייזון וב- GOW4 היו רגעים שחשתי בצניחות FPS קטנות או תנועה לא חלקה.
לא משהו רציני, והאמת בתור " Console Peasant" שאני , אני לא מזלזל ב- 24FPS של "חוויה קולנועית." יש בזה דווקא משהו שמוסיף לEPIC של המשחק אבל זה בעיקר בסצנות אקשן מעבר. בגיימפליי זה יכול להעיק אבל אני בטוח שזה בסדר. ואפשר כמובן שעד שהם יצאו יעבדו אפילו טוב יותר

לי אין קשר לזה חשבתי שלך יש קשר לזה :)

אני בדיוק הבחנתי בזה. אם לאף אחד אין קשר לזה אז כייף לראות שתפוז סופרים קצת את הפורום הזה.

שמע אני אצפה שוב בGOW4 ובהוריזון ואחפש את הנפילות האלה אבל עצם זה שאני צריך לחפש אותם זה כבר מרגיע אותי.

וכמו שאמרת שהם ייצאו הם יעבדו עוד יותר טוב.

בהוריזון נראה לי שזה בלתי נמנע שיהיו פה ושם האטות בכל זאת משחק עולם פתוח נראה לי אפילו הניאו לא יוכל להימנע מהאטות פה ושם, אבל אני די בטוח שקטסטרופות כמו המכשף 3 לא יהיו לנו בהשקה עם הוריזון.

מישהו 2

New member
אחרי בדיקה ברשת על הוויצ'ר

ראיתי שזה מאוד מוכר שהאופטימיזיצה של הוויצ'ר על הקונסולות לעומת המחשב ובאופן מאוד ספציפי על המשחק הזה לא טובה.
ואני מיהרתי לשפוט את כל חווית הקונסולה בשלמותה בגלל הוויצ'ר. שכחתי כמה משחקים אחרים בסה"כ עובדים ממש סבבה.
&nbsp
&nbsp

כן, תזכור שהמפתחים של המכשף 3 היו עד עכשיו מפתחי PC.

הם רגילים לזרוק על הגיימרים משחקים כבדים והם יוצאים מתוך הנחה שלבן אדם יהיה מחשב של 13 אלף שקל לשחק אותם על אולטרא ב4K או משהו.

המכשף 3 זה פרויקט הקונסולות הרציני הראשון שלהם.
כן הם הוציאו את המכשף 2 לאקסבוקס בדור הקודם אבל זה לא נחשב, זה היה פורט מזעזע.

גם בט'סדה (המפתחים של פולאאוט וסקיירים ) אותו סיפור, לא משנה כמה אמרו שסקיירים רץ על הPS3 כי הPS3 חרא, בסוף גם פולאאוט 4 רץ חרא על הפס4.

אני חושב שאנחנו חייבים לבוא עם ציפיות של אופטימיזציה על הפנים למשחקי התפקידים הגדולים של בט'סדה וCDP אחרת אנחנו נתאכזב כל פעם מחדש מהם.

אבל הם לא מעידים על הPS4 בכללי ולא חושב שרק בגללם שווה לנטוש את הספינה.

Caligula המשחק של יוצר פרסונה המקורים מגיע למערב

באביב 2017 לויטה מגיע בגירסה דיגיטלית בלבד גם באמריקה וגם באירופה יכיל דיבוב יפני.אטלוס וסגה יפיצו.

נחמד לראות את ההשקעה בשחקני JRPG בשנה האחרונה.

יהיו ברזידנט איוול 7 קרבות ירי "פה ושם"

קפקום מאשרים לגיימספוט שיהיו קצת קרבות ירי ברזידנט איוול 7 אבל מדגישים ללא ספק שהירי הוא לא העיקר במשחק ורוב הזמן יהיה עדיף למצוא דרכים אחרות להילחם.
(או לברוח)

כמו כן קפקום אמרו שאם המשחק יפחיד אותנו יותר מדי אז פשוט שנעצום עינים בתוך הקסדה.
ן

טוב, אני סיימתי עם ההטרלה של קפקום אני לא מתכוון להתקרב לרזידנט איוול 7 אני לא משתתף בבדיחה שלהם.
זה ביזיון מה שקורה פה,ביזיון.
פשוט אכזבת התערוכה. ולחשוב שסוני ביזבזה זמן על החרא הזה, שהיו נותנים זמן מסך לפרסונה 5.
http://www.videogamer.com/ps4/resid...l_have_some_gun_combat_producer_confirms.html

PlayGirl3

New member
הבעיה היא שהם קראו למשחק הזה רזידנט איוול

אם הם היו מציגים את זה בתור משחק חדש כולם היו אומרים שזה היורש של PT ורצים לעשות הזמנה מוקדמת

כן, אבל באיזו רשות בדיוק הם לוקחים לי את התענוג.

של לראות את ג'יל רצה לה רטובה מהגשם כשאלפי זומבים רודפים אחריה והיא יורה בהם, ונראת כל כך סקסית שהיא עושה את זה? במיוחד בסרטוני הקישור כשכל השיער שלה נרטב? באיזו רשות.

התענוג הזה של לראות בחורות יפות שהן גם טומבויי חזקות זה אולי שורש הסיבה שאני משחק במשחקים האלה.

לקחת לי את זה בשביל הקסדה זו חוצפה גדולה מצידם.

ועוד לעשות משחק רזידנט איוול שבאמת יכול לעשות לי התקף לב? ולהגיד לנו לעצום עינים אם אנחנו מפחדים? מי באמת רוצה לפחד במשחק רזידנט איוול.

הם השתגעו.

אם הם לא היו משתגעים הייתי כבר מנסה את הדמו אבל הם הוציאו לי את החשק שהם השתמשו בשם של רזידנט איוול.

עוד גיימפלי מVampyr (באיכות יותר טובה מהקודם)

המשחק ממש מזכיר לי שילוב בין בלאדבורן לאלן וויק, בלאדבורן בגלל העיצוב הגותי הזה והדגש על נשקים קרים ואלן וויק כי הגיבור דומה לגיבורים של רמדי.

הם מראים פה את גלגל השיחות שלהם וסביבות. זה יהיה משחק מאוד מעניין לדעתי.
לשחק רופא שאמור להיות שיא האנושיות וצריך לכבד כל בן אדם שהוא רואה, שהוא גם ערפד שחייב לרצוח בשביל לחיות זה מעניין, במיוחד שזה בא מהיוצרים האלה שיודעים לעשות השלכות לבחירה שלך.

אני עדיין חושב שהייתי רוצה לראות את סקוור עושים איתם את המשחק, חסר לי הטאץ הקסום הזה של סקוור, אבל עדיין אחד המשחקים המענינים שבפיתוח לפי דעתי.

וההדגמה הזו גרמה לי לחשוב שהוא יהיה יותר טוב ממה שחשבתי.

מרוול : ספיידרמן היא סדרת משחקים בלעדית לפלייסטישן.

מרוול אמרו היום שהמשחק של ספיידרמן הוא ההתחלה של סדרת משחקי ספיידרמן שתמיד יהיו בלעדיים לסוני, ותמיד יפותחו על ידי יוצר R@C מרוול אומרים שעכשיו איכות תהיה בראש סדר העדיפויות שלהם ואחרי שהם מצאו מפתחת מתאימה לספיידרמן

הם מחפשים עכשיו מפתחות מתאימות אחרות לשאר הIP שלהם כדי לפתח להן סדרות משחקים ברמת AAA

מרוול אמרו שנגמר הקטע הזה של משחקים באיכות נמוכה שיוצאים סמוך לסרטים.
לטענת מרוול זה לא אומר שלא נראה את ספיידרמן כדמות אורחת בכל מיני משחקים אחרים, אבל הסדרה הראשית שלו היא אצל סוני.

איזה IP של מרוול הכי הייתם רוצים לראות הופך לסדרת משחקים איכותית ובאיזה ז'אנר?

אני הייתי רוצה לראות JRPG של אקס מן. כלומר משחק אקס מן סל שיידינג בתורות
או עם מערכת קרב טקטית.

כי אני לא רואה איך אתה יכול לנהל קבוצה כמו האקסמן במשחק עולם פתוח ושזה עדיין יהיה כייף, עדיף מבוסס תור.

מה אתם רוצים?

PlayGirl3

New member
הנה כמה רעיונות למרוול שהם יכולים להתחיל לעבוד עליהם כבר מחר

משחק האלק בפיתוח סנטה מוניקה- האלק מגיע לאסגרד ונלחם בענקי הקרח ושאר המפלצות מהעולם של ת'ור סטייל GOW.

משחק של רוג מהאקס מן בפיתוח סאקר פאנץ'. מכיוון שהיא גונבת את הכוחות של כל מי שהיא נוגעת בו הסגנון של אינפיימוס מתאים לה מצויין.

משחק על בלאק ווידו בפיתוח נוטי דוג סטייל אנצ'רטד עם הוק איי וניק פיורי על תקן הלנה וסאלי. פורצים לבסיס של הידרה במקום למקדשים עתיקים. אם יש מישהי שיכולה להרוג מאות אנשים כמו דרייק אבל בצורה אמינה זאת נטשה.

אהבתי במיוחד את הרעיון על בלאק ווידו ורוג'.

משחק על רוג יהיה כל כך שולט. אני רוצה משחק שלה שיהיה מוקדש לכל הסיפור שלה מההתחלה מהרגע שהיא מתנשקת עם קודי ומגלה את הכוחות שלה דרך זה שהיא עובדת בשביל מיסטיק ועד זה שהיא חלק מהאקסמן.

רק מה, בניגוד לספיידרמן, אני אישית רוצה משחק על רוג שהוא סל שיידינג שיהיה עיבוד מושלם לסדרה המצוירת של אקסמן משנות ה90 זאת שהייתי רואה כל צהריים בזאפ לראשון, וסובל את כל השידורים הגרועים שלהם רק בשביל עוד פרק.

לא רוצה משחק בסגנון ריאליסטי, אני כן רוצה עלילה מאוד בוגרת אבל שיהיה מצויר.

בנוגע לנאטשה? רעיון אדיר. כל כך מושכת, ואנחנו באמת צריכים גיבורה כזו במשחקי שוטר.

מרוול כבר אמרו שהם התחילו לעבוד על משחקים. עצם זה שהם עובדים עם TT על משחק מראה שהם באמת רצינים כשהם בוחרים מפתחים כרגע.

אני חייב להגיד על איזה גיבורים אני לא רוצה משחק.

אני לא רוצה משחק על וולברין, ואני לא רוצה משחק על גמביט.

כאילו אני חולה על וולברין הוא דמות האקסמן האהובה עלי, אבל תכלס אורלי איזה משחק מעניין אפשר לעשות על וולברין? הכוח הכי מעניין שלו, זה כוח של בריאות מתחדשת, כוח שניתן דרייק גנב לו כבר, ולארה קרופט גנבה לו, וגיבורי מאפיה ובעצם כל משחק בעולם גנב לוולברין את הכוח הכי מעניין שלו
.

משחק על ג'ין מהאקסמן יכול להיות כל כך טוב, גם כן כמו רוג שהם חייבים להתחיל לעבוד על זה לדעתי.

PlayGirl3

New member
אם פלטינום היו מפתחים משחק וולברין רציני

אבל כזה שמרוול מפקחת עליו שלא יהיה זבלון כמו קורה/רובוטריקים/צבי הנינג'ה, תאמין לי שהיית קונה day 1.

אה, אם זה משחק סטייל DMC/ביונטה אני מסכים.

אני דיברתי על משחק עולם פתוח של וולברין שנשמע לי משעמם, וראיתי הרבה אנשים מבקשים משחק כזה משום מה.

לכי תדעי אולי נקבל משחק כזה מתישהו באמת.

סוני: כל המשחקים שיצאו בדור הזה יעבדו על הPS4 הרגיל.

אני יודע מה חלקכם חושבים "כרונו למה פירסמת משהו שהוא בכלל לא חדשות"

אז זהו אני חושב שזה כן חדשות :) עם כל הכאב ראש שספנסר עושה אני חושב שזה טוב מצד סוני להבהיר כבר מעכשיו שאצלם עדיין יש דורות ושבדור הזה הPS4 הרגיל יהיה רלוונטי לכל אורכו.

סוני אמרו שהמטרה העיקרית של הניאו היא למנוע מגיימרים לעזוב את הפלייסטישן בסוף הדור בשביל המחשב. זה די הגיוני כי תמיד לקראת סוף הדור המשחקים רצים חרא בקונסולות, וזה די ברור שעל הניאו הם ירוצו יותר טוב.

אם נסתכל על ספנסר לעומת סוני, הוא לא מפסיק לזיין במוח ולשלוח מסרים כפולים.
ספנסר כל כך משגע את השכל שאפילו יורוגיימר החליטו לכתוב מאמר על המסרים הכפולים שלו.
http://www.eurogamer.net/articles/2...ssages-at-e3-arent-pretty-for-xbox-one-owners

תוסיפו את הסיסמא שלו "אין יותר דורות אין יותר מגבלות"
ותקבלו כאוס.

לעומתם סוני אומרת, בדור הזה הPS4 זה כל מה שאתה צריך, הניאו זה בונוס.
http://www.playstationlifestyle.net...s4-will-able-play-games-releasing-generation/
אם זה לא משכנע אנשים שהניאו זה הnew 3ds של סוני, אני לא יודע מה ישכנע אותם שסוני הולכת על חזון שונה מאוד משל מייק, היא בעצם מעתיקה את נינטנדו כמו שתמיד אמרתי שהיא תעשה.

מישהו 2

New member
בהתחשב בבאלגן שהולך, מתחיל לראות את הניאו כרעיון לא רע

ומעניין אותי מתי מבחינתם הדור הזה באמת יסתיים לגמרי. ואם בדורות הבאים תהיה תמיכה לאחור ל- PS4

זה באמת מרתק, לפי דעתי סוני תוציא PS5 בסוף 2019 ולא נוכל...

לשחק משחקי PS5 על PS4/ניאו אבל בהחלט נוכל לשחק משחקי PS4 על PS5 כולל עותקים פיזים.

עם הסקורפיו זה כזה בלבול מוח כרגע נראה שהסקורפיו כן יוכל להפעיל משחקים של האקסבוקס החדש שיבוא אחריו אבל בצורה נחותה.

מייקרוסופט הם כאלה חסרי עמוד שידרה כאלה חסרי ביטחון בעצמם ומלאים זיגזג שלא יפתיע אותי כלל אם כשייצא הPS5 הם יזנחו את האסטרטגיה שלהם של ביטול דורות ויזנחו את בעלי הסקורפיו האומללים שישקיעו בקונסולה הזו.
בקיצור, אני חושב שהסקורפיו הוא חתול בשק לכל מי שיקנה אותו.
(אישית אני מעדיף חתול על אקסבוקס אבל זה רק אני)

מישהו 2

New member

כל החברות רוצות את הכסף שלנו בסה"כ, אני לא רואה את סוני אחרת מזה.
אבל לזכותם אני יכול להגיד שאני מאוד מעריך את היציבות שלהם ואת העובדה שהם מאוד חד משמעיים , ברורים. הם מציבים את החוקים בשטח.

תצא קונסולת PS4 חזקה יותר. אבל היא לא הכרחית כי *כל* המשחקים יעבדו על ה- PS4 הרגיל וזה רק כדי למנוע מאנשים לברוח למחשב גיימינג כשהפער בהבדלי הגרפיקה וביצועים הולך וגדל.
אני זוכר בימי ה-PS3 שיצא סקיירים והייתי מאוד סקרן לשחק בו, אבל לא הייתי מסוגל כי ידעתי כמה הוא נראה ורץ טוב יותר במחשב, פשוט דילגתי עליו בגלל זה. עכשיו לפחות יש את האופציה ל- PS4 "משודרג" כשזה יקרה. כמה אני יכול כבר להתלונן על זה שהם בסה"כ נותנים לנו את האופציה?

אם היה לי אקסבוקס הייתי יוצא מהתערוכה של מיקרוסופט מבולבל, ומתבלבל עוד יותר עם כל המסרים של פיל ספסנר. הוא כאילו מחסה בדיבור שלו את כל הבעיות ואיך הכול אפשרי וללא מגבלות ואין דורות מצד אחד ומצד שני מדבר על שדרוג מפלצתי לקונסולה שמריץ 4K. זה לא עובד, משהו שם לא רציונאלי.
כשה- PS5 יצא, אני לא רוצה שה- PS4 שלי יריץ משחקי PS5. חשוב לי רק התהליך ההפוך. אני ארגיש רגוע יותר כשאני יודע שהמפתחים ינצלו את החומרה החדשה למשחקים שנראים מדהים. וכמו תמיד המון משחקים כמו פיפא וכאלה עדיין יצאו בעותקים נפרדים גם ל- PS4 וגם ל- PS5. זה הכי טוב שאפשר.

בכל זאת יש בזה קצת סיכונים, אנשים עדיין יתלוננו אם ההבדלים יהיו תהומיים בין הקונסולות, סוני אמרו בעצמם שאנשים רגילים לקנות קונסולה ושהיא מספיק טובה להם לזמן ארוך. זה משהו שהם יצטרכו לעבוד על להרגיל את השחקנים בעולם למדיניות החדשה הזאת ונראה איך זה יעבוד.

בדיוק, ותחשוב על זה שנשחק משחקי PS4 במצב ניאו על הPS5.

כאילו זה לא רק שכל משחקי הPS4 שקנינו דיגיטלית ופיזית יעבדו על הPS5. כשתכניס משחק פס4 לפס5, אתה לא תראה אותם בגרפיקה של הפס4 שיש לנו עכשיו אתה תראה אותם בגרפיקה של הPS4 ניאו, אז זה בכלל יהיה שווה לחזור למשחקים מהדור הזה שלא הגענו אליהם.

הPS4 NEO - כן בהחלט הוא סה'כ אופציה והדוגמא של סקיריים היא כל כך טובה כי בדיוק על זה מדובר, גם elder scrolls 6 בדוק יקרטע על הפס4, אבל הוא יעבוד נהדר על הניאו, זו בדיוק האופציה שהניאו מאפשר, מי שיעדיף לסחוב עוד שנתיים עם הפס4 הרגיל יוכל לעשות את זה בסבבה.

ספנסר אומר לכל אחד מה שהוא רוצה לשמוע, זה גם מרצה את מי שמדבר איתו באותו רגע, וזה גם גורם לזה שהוא מייצר למייקרוסופט עוד כותרת באתרי חדשות.
(הורג שתי ציפורים במכה הבן אדם)

אתה יכול להרגיש שלמייקרוסופט לא מזיז בשיט שהלקוחות שלה קיבלו כאב ראש.
אם הם יכולים ליצור בילבול שייצר להם כותרות זה עדיף להם.

חוץ מזה, שחקני הארדקור של אקסבוקס לא יקחו סיכון שמייק תדפוק אותם עם הסקורפיו הם פשוט יקנו את הסקורפיו מהפחד שהיא תנטוש את הONE הרגיל.וזה מה שנספנסר מנסה לעשות, הם מנסים להיות מעורפלים כדי שקהל יONE יעדיף לקנות את הסקורפיו על יתר ביטחון וזהו.
מה שהם לא יודעים זה כמה היא תדפוק אותם עם הסקורפיו.. חכה ותראה.

ברור שסוני רוצה את הכסף שלנו וברור שמהרגע שהניאו ייצא היא תשוויץ בטריילרים שמראים כמה משחקים נראים עליו יפה אבל היא לפחות אומרת לנו בפנים
"אל תבנו מחשב גיימינג בסוף הדור בשביל GTA 6 הנה עוד קונסולה בשבילכם"

מישהו 2

New member
כנראה שעד כמה שספנסר מציג את הסקורפיו

כמפלצת זאת חייבת להיות עדיין מבחינתו המקבילה שנלחמת בניאו ושהוא מתכנן משהו אפילו חזק יותר מאוחר יותר.
&nbsp
לא הגיוני לי שאם הסקורפיו תהיה עליית מדרגה משמעותית כל כך בחומרה הוא לא יחשיב אותה כדור חדש ויתן למפתחים להחליט איזה משחקים יעבדו גם על הסקורפיו וגם על הוואן ואיזה משחקים יעבדו כבר רק על הסקורפיו.

למעלה