תערוכת E3 של Sony!

גבר אתה מחפש את סוני בנרות וגם נותן לאינטרנט להרוס לך

רוב האנשים כאן (חוץ ממך ופרסונה) מעדיפים פלייסטישן. נו אז מה? אל תקח את זה אישית ואל תתן לזה להרוס לך את הכייף מהתחביב. הרוב כאן מעדיפים פלייסטישן כי גדלנו על המותג מאז שאנחנו ילדים.

מפה ועד לקחת את זה למקום של "אפילו פה מתעסקים הרבה בלרדת על האקס בוקס יותר מאשר מלהנות מ PS וזהו"

אתה כאילו רוצה בועה כזו שכולם מתייחסים יפה לכולם ומחמיאים לכולם, תן לי להגיד לך שזו בועה משעממת בגיימינג

זה סה'כ אינטרנט אל תתן לזה להפריע לך להנות מהקונסולה משחקים.

אנשים שנמצאים בפורומים של גיימינג בדרך כלל אוהבים להתנגח זה בקונסולה של האחר
.

אם אתה נותן לזה להשפיע לך על ההנאה אז אתה נותן לאינטרנט יותר מדי קרדיט והשפעה על התחביב שלך וחבל.

קח את זה בסבבה ותהנה מזה :)

אתה לא חושב שהPS4 היא קונסולה טובה? סו וואט זכותך, לא בגלל שכאן ובNEOGAF יש העדפה לפס4 אז אתה צריך פתאום שיהיה לך PS4 או להעדיף אותה.

גם מה הקטע הזה קהילה? חח מה זה פה כתות או משהו? סה'כ אנשים שקנו את הפלטפורמה עם המשחקים שיותר דיברו אליהם.

אתה עושה מזה קצת יותר ממה שזה באמת.

סוני היא ממש לא אפל, לאפל יש מעריצים שדומים יותר לכת של הזויים.
כן,יש לך קבוצה גדולה של אנשים שיש להם העדפה ברור למותג הפלייסטישן בגלל הילדות שלהם ובגלל שהספרייה מגוונת יותר וחלק בכלל מעדיפים את סוני רק בגלל ההשקעה שלהם במשחקי סינגל.

איך שאני רואה את זה? אתה קצת לוקח את זה לכיוון של "כל הזמן יורדים על הONE ומייקרוסופט ואני בקבוצה של המפסידים"

על זה אני מדבר שאני אומר שאתה קצת נותן לאינטרנט יותר מדי משקל בתחביב הזה.

סה'כ קנית מוצר שיותר מעניין אותך מהפלייסטישן. ואם הפלייסטישן יעניין אותך יום אחד יותר מהוואן, אז תעבור אליו ואם לא אז לא.

אתה גם נותן יותר משקל לאיך שסוני נראים ומתנהגים ממה שאני לפחות נותן להם.

אני לא רואה את סוני כחברים שלי. אני רואה אותם כחברה שהקונסולה שלהם
הרבה יותר מגוונת מהקונסולה של מייקרוסופט.
ואני מרגיש שהPS4 הוא יותר תמורה לכסף.

אבל שוב, אם הייתי כמוך שמחפש מכשיר שעושה הכל אולי הייתי מעדיף וואן.

אני אישית הייתי מעדיף סטריימר/או פשוט לשים מחשב קטן בסלון.
במקום שהPS4 יעשה לי כל מיני דברים כמו הזרמת מוזיקה ותוכן.

אני לא מתחבר אישית למנטליות שקונסולה תעשה לי תפקידים אחרים חוץ ממשחקים.

חלק מזה זה גם מתוך OCD אני לא רוצה לשחוק את הPS4 בצפיית סרטים
.

ספנסר וסוני רוצים שתרגיש שהקהילה שלהם הכי טובה כי זו העבודה שלהם וכל אחד רוצה להעביר את כל הגיימרים לצד שלו זה טבעי.

עטלפוני

New member
זה לא פוגע לי בהנאה מהמוצר, אבל לפעמים זה מעייף בדיונים

אם אתה אומר שאני "מחפש" את סוני, על כל מילה שמיקרוסופט אומרים (גם מחוץ לעולם הגימיינג) יש עדר כתבים שמחפש את הספין השלילי. הם חברה שלא יכולה לנצח :)
&nbsp
ולצורך העניין כן, עבורי ההפרדה בין הקונסולות היא מיותרת. בדיוק כמו שכשאני רוכש סרט בלו-רי אני יכול לנגן אותו על כל נגן, וכשאתה רוכש דיסק אודיו אתה יכול לנגן אותו בכל רכב. אני מעדיף עולם משעמם בו כל משחק רץ על כל מערכת (זו חלק מהסיבה שאני לא מתרגש מהרצון של מיקרוסופט להרוג את האקס בוקס כמכשיר ולהחיות אותו כמותג, הלוואי והייתי יכול לרכוש משחקים של סוני דרך קליינט PSN כמו שאתה תוכל לרכוש משחקים של אקס בוקס דרך קליינט אקס בוקס).
&nbsp
כל ההתנגחויות האלה לא ברורות לי - COD נגד BF וכו'. זה הרבה פעמים הופך צד אחד מ "לא מתאים לי" ל "לא טוב", וזה מגוחך לדעתי.
&nbsp
מצד שני, אני לא אדם מאוד תחרותי מטבעי (לכן גם פחות מדבר אלי מולטי), אז אולי סתם אין לי סיפוק מההנאה שבוויכוחים האלה.

זה כמו להיות חלק מפורום של אוכל ולהתלונן.

שמתווכחים שם איזו תוכנית ריאלטי על בישול יותר טובה/איזו מסעדה יותר טובה.
זה מה שעושים בפורומים/כתבות על גיימינג. על מה ידברו? שחקני הבוקס יתנו מחמאות לאנצ'רטד וישחקו אותה כאילו הם מתים לשחק באנצ'רטד כדי ששחקני הPS ירגישו טוב עם עצמם ושחקני הPS שלא אוהבים היילו ישחקו אותה כאילו הם היו מתים לשחק בהיילו? כדי ששחקני הבוקס ירגיש טוב עם עצמם ? חח.

מייקרוסופט לא יכולה לנצח בדור הזה כי בדור הזה היא איבדה אותו זה לא אומר שסוני תישאר בטופ לתמיד בדורות הבאים.

העתיד שאתה רוצה.. אולי הוא יגיע בעתיד הרחוק אבל גם אז אתה תהיה חייב להיות רשום לשירות של סוני ומייק בנפרד.

התחרות הזו שאתה לא אוהב היא מה שיצרה את את ההבדלים בין הקונסולות.
בלי תחרות ממיקרוסופט אין סיכוי שסוני היתה משקיעה בבלעדיים.

אין דבר כזה עולם אוטופי שחברות ענק כמו סוני ומייק יוציאו כסף על משחקים שעולים מליונים אם לא כדי להפוך את המוצר שלהם לאטרקטיבי יותר.

כמו תמיד, אי אפשר לאכול עוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אם הדיונים על הconsole wars לא עושים לך את זה, פשוט אל תאלץ את עצמך להשתתף בהם או לקרוא כתבות על זה.

עטלפוני

New member
האמת שזו דוגמא טובה בהקשר לפורום אוכל

לדעתי אין כזה דבר מסעדה טובה, ואין כזה דבר סדרת ריאלטי טובה - זה עניין של טעם אישי. אפשר בפורום להחליף מתכונים/לבקש עצות כשמשהו לא הולך/רעיונות לארוחות חג וכו' וכו'.
&nbsp
ההשוואה לאנצ'רטד/היילו לא קשורה, לא חייבים לדבר עליהם בהקשר של פירגון או מלחמה. דיונים עליהם לא חייבים להיות שזורים זה בזה, ושניהם יכולים להיות מעפנים או אדירים בלי קשר אחד לשני.
&nbsp
שאלה, אתה חושב שהיוצרים של אנצ'רטד לא היו מוצאים בית אחר ? הם לא היו יכולים לקבל מימון או הפצה מחברת ניטרלית כמו יוביסופט ?
&nbsp
אגב, ע"פ מיקרוסופט כבר "אין דורות", אז הלך לה הסיכוי לנצח.. היא לנצח תשאר בלימבו של הדור הנוכחי :)

מישהו 2

New member
סוני לא האמינה כי מיקרוסופט תציג את סקורפיו ב- E3

http://www.ign.com/articles/2016/06...corpio-reveal?abthid=5761a97fcc71898c67000029
&nbsp
"הייתי מופתע על ההכרזה על משהו שיהיה רק בעוד מעל לשנה"
&nbsp
הדגיש כי סוני לא הייתה מעוניינת לאמר דבר על ה- PS4 NEO בשלב הזה. אבל בגלל כל השמועות המבוססות הם החליטו לצאת בהצהרה רשמית חיובית כדי לא לאכזב את קהל המעריצים שיבוא ל- E3 ויגלה לאכזבתו שאין שום מידע על ה- NEO.
&nbsp
בנוסף הם מדגישים את היותה של ה- neo שדרוג ל- PS4 הקיים. לא הבדל של דור

הם עשו בשכל הניאו היה הורס את התערוכה שלהם.

כי במקום להתרכז במשחקים שנחשפו אנשים היו מתעסקים כל הזמן בשאלה אם הגרפיקה שהם רואים היא מהניאו או מהPS4 הקיים. סוני כנראה הבינו שזה כאב ראש והדרך הכי טובה להמחיש שזה משחקים שרצים על הPS4 הרגיל זה לא להביא בכלל את הניאו.

הכי הורג אותי פיל ספנסר. שאלו אותו אם הוא מרגיש לא בנוח שכל הזמן אומרים לו שהליינאפ של סוני יותר טוב משלו.

הוא ענה משהו כמו : המשחקים של סוני אין להם בכלל תאריכי יציאה לכל המשחקים שלי יש תאריכי יציאה.

חחח הוא מדבר כאילו כל מה שאנחנו משחקים על הפלייסטישן זה משחקים של סוני.
יש לי הצפה של משחקי צד ג' לשחק השנה שלא מעניין לי את הביצה מתי המשחקים של סוני יגיעו אני רק צריך לדעת שהם בדרך ואת זה קיבלתי בE3.

עטלפוני

New member
תשובה שלא קשורה בכלל לשאלה

למרות שת'כלס גם השאלה מפגרת, מן הסתם זה מבאס לקבל פידבקים שהליין אפ של המתחרה הגדול שלך מוצלח יותר, מה הם רוצים שהוא יגיד "סבבה לי, אני מעדיף משחקים גרועים" ?

meishar84

New member
ככה או ככה הNeo יוצא בספט'- אוק' ויש 3 סימנים מאוד חזקים לזה

1. מספטמבר המשחקים שיצאו לפלייסטיישן יהיו מחוייבים להוציא באוקטובר עדכון בשביל תמיכה בניאו, מאוקטובר כל המשחקים שיצאו יחוייבו בתמיכה בניאו.
2. ה Playstation VR יוצא ב13 לאוקטובר, תאריך סופי.
3. באוקטובר אני בארה"ב

קרב בוס מהמם מNieR: Automata וגיימפלי בכפר.

הקרב בוס פשוט מהמם ביופיו, במיוחד איך שהוא מתפתח לקרב דמוי שוטמאפס שיש אינספור כדורים שנירים לעברך ואתה צריך להתחמק.

נראה שכל התקציב על עיצוב אויבים הלך על הבוסים.

הגיימפלי שבכפר נחמד. נחמד לראות שבאמת יש כפרים ושאפשר לקנות דברים ושזה פאקינג JRPG.

נחמד מאוד גם לראות סביבות קצת יותר ירוקות בתוך כל האפוקליפסה הזו.
הדאגה העיקרית שלי מהמשחק היא דאגה שכולנו הבענו בשלב מסוים, נראה שיש רק סוג אויבים אחד או משהו.הרובוטים המגעילים האלה תמיד חוזרים על עצמם
בגדלים שונים.

פעם הם קטנים ופעם הם ענקיים, ופעם הם יכולים לרחף ופעם יש להם מגן, די נמאס לעין שלי כבר לראות אותם.

ברור לי שכל אחד דורש אסטרטגיה שונה אבל הם נראים די זהה וזה מעפן במשחק כזה,אני לא מבין איך הם פלטיניום מרגישים בסדר עם זה שאין להם גיוון באויבים.

מעבר לזה? אהבתי שיש איתך את הרובוט הקטן הזה שאתה יכול להיתלות עליו ולרחף בעזרתו באוויר ואפשר לראות שאפשר להגיע בעזרתו למקומות סודיים במפה וזה בטח ישמש לפתירת פאזלים וכאלה.

בעיקרון המשחק הזה הוא קנייה בטוחה בשבילי כי הוא יהיה מהנה, אבל בגלל שהוא הפקת AA ,בבירור זה יחכה למבצע של אזור ה140 שקל.

PlayGirl3

New member
נראה שחסכו הרבה כסף על המשחק הזה

הסביבות, הכפר, הבניינים, העצים... לא נראים טוב.
ומשני הסרטונים האלה שוב עולה התחושה שאין במשחק הזה בכלל דיבוב.
חוץ מהבוסים הקרבות נראים מאוד רפטטיביים.

גיליתי עכשיו שלמשחק הולך להיות דיבוב ביפנית... אז

אני חושב שאנחנו יכולים להיות אופטימים לגבי המערב, הרי היפנים פחות אוהבים דיבוב מאשר אנחנו אז למה שהם יקבלו ואנחנו לא

http://nichegamer.com/2016/04/16/nier-automata-voice-cast-and-new-characters-are-confirmed/

אם סקוור יזלזלו בנו אז אל תדאגי נחזיר להם ונקנה את זה במחיר של 10 דולר :)

אבל אני די בטוח שיהיה דיבוב עכשיו.

אני חשבתי שהאזור שהראו אתמול אם ראית, המדבר הוא היה נראה זוועה, ממש רע. אבל הסביבות שקישרתי אליהם שיש בהם צמחיה הם די יפות לדעתי.

וכן מסכים מאוד על הקרבות.

אבל אני אופטימי כי סקוור הם לא אקטי או מייקרוסופט, סקוור חוץ מזה שהם מפתחים מוכשרים בטירוף בפני עצמם הם גם יודעים להדריך אחרים.

מספיק לראות מה הם הוציאו מוצרי Life is strange ומה הם עשו עם הIP של איידוס.
אני סומך עליהם שהם יכולים להוציא מפלטיניום משחק טוב.
(גם אם לא אגדי)

סקוור: אנחנו לא מבטיחים שDQ11 יגיע למערב אי פעם.

"זה לגמרי יהיה תלוי במכירות של dq builders" פחח, כן סקוור למה לא תכריחו אותנו לקנות משחק מיינקראפט.

איזה יופי שאנחנו חיים בשנת 2016 שהאיינסידרים של סוני כבר גילו לנו שסקוור החליטה להביא את DQ11 למערב כבר מזמן.

ל

אני כותב על זה, לא כי אני מאמין לסקוור, אני כותב על זה כי נמאס מכל הדרמה שהם עושים כל הזמן על הסדרה הזאת

דרגון קווסט ראשי מוכר במערב כמו משחקי פרסונה החדשים ופייר אמבלם, שיסתפקו בזה ושלא יעשו לנו תנאים כל הזמן.

http://www.polygon.com/e3/2016/6/15/11951250/dragon-quest-builders-e3-2016

Indigo Prophecy מקבל רימאסטר לPS4 ביולי.

המשחק של יוצרי הבי ריין/דטרויט וכו' מקבל רימאסטר לPS4 ביולי ויעלה 15 דולר.
לא מדובר בפורט של גרסת המחשב אלא ברימאסטר משופר יותר ממנו שסוני מפתחת בעצמה.

ככה שמי שחייב את מנת הדיווד קייג' שלו לפני שדטרויט מגיע, אז הנה זה.
אני בטח אשחק בזה.

PlayGirl3

New member
גם Marvel: Ultimate Alliance 1+2 מגיעים ל-PS4

לא ברור עדיין אם אלה יהיו רימאסטרים/פורטים/גרסאות ה-PS2 אבל דירוג של שני המשחקים האלה וגם של Transformers: Fall of Cybertron ל-PS4 עלו לרשת.

אקטי, אם אתם כבר מוציאים את המשחקים האלה מהבוידם תביאו גם את Spider-Man 2!

יש! מרוול Alliance הם כאלה כייפים.

ממש ירדו למשחקים האלה על החיים אבל הם כייפים.

וספיידרמן 2 כן! בהחלט, זה משחק הספיידרמן הכי טוב שהיה.
נהנהתי גם מ shattered dimensions בדור הקודם, אבל זה רק בגלל שאני הפאנבוי הכי גדול בעולם של ספיידרמן, אפילו רימאסטר של זה הייתי קונה שוב.

לא יודע אם נוכל לחזור אחורה לגרפיקה הזו שלהם

אבל הם היו פשוט מעולים בדור הPS2.

גיימפלי לVampyr

המשחק החדש של יוצרי life is strange.
זה נראה כמו בלאדבורן עם כוחות על ערפדיים ועלילה.

זה יכול לצאת משחק מגניב למדי, הפיתוח עדיין לא הגיע לשלב האלפא אז אפשר לצפות שזה יהיה הרבה יותר מלוטש ממה שאנחנו רואים כאן.

אני ממש רוצה לשחק בזה.

נכון זה לא AAA וזה נראה די מגושם, אבל אפשר להעריך אותם על הסיפור המעניין שהם מנסים לספר והשימוש בכוחות העל נחמד.

זה בטוח יהיה יותר טוב מריממבר מי.

מישהו 2

New member
לא הרגשתי שום בעיה עם הפריים רייט. אגב אנחנו בעמוד הראשי

של תפוז :) איפה הרגשת בעיות עם הפריים רייט? לדעתי כל משחק שהראו רץ בצורה מעולה על הPS4 הרגיל, זה ברור שמשחק כמו GOW 4 הולך להרוויח בענק מהניאו אבל לא בפריים רייט, הוא פשוט יראה הרבה יותר יפה ממה שראינו.
(והוא כבר נראה מדהים איך שהוא כרגע)

למעלה