שרשור שאלות לתחילת שבוע

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי זה מחמיר בעיה קיימת, אבל גורם לה?

לא נראה לי סביר. השתמשתי בלקים תקופות ארוכות בחיי וראיתי גם נשים אחרות שעשו זאת בלי שום פטריות. למיטב ידיעתי בפטריות נדבקים, הן לא נמצאות שם תמיד ורק מחכות שתמרחי לק... בכל מקרה, אני לא מודאגת מהנקודה המסוימת הזו. כמובן, אם חו"ח אדבק, אמנע מלק במהלך הטיפול (לפי המלצת רופא העור).

זה נשמע הגיוני

הייתה כתבה לא מזמן על זה שבהרבה מקומות של מניקור אקספרס יש סכנה של הידבקות בפטריה מנשים אחרות

trilliane

Well-known member
מנהל
אוי!
אם כי אני לא חושבת שפטריות חובבות לק

יותר מדי כימיקלים... נראה לי שאם פטריות אכן עוברות במניקור אז דרך פצירות וכיו"ב.

מקשרת לערך על פטרת הציפורניים בויקיפדיה:
http://he.wikipedia.org/wiki/פטרת_הציפורניים
אין שם מידע לגב מניקור, אבל כן מצוינים סוגי לקים מיוחדים לטיפול בפטרת (אני מניחה שהם שקופים).

ניסיתי לחפש את הכתבה ולא מצאתי

סביר להניח שהפטריות עוברות מכלים שלא עברו חיטוי כמו שצריך, לא נראה לי שהפטריות יכולות לגדול בתוך לק.

yulli21

New member
שאלת לק

קניתי אתמול לק של קרליין עם קצת "נצנצים" דומה לזה שבתמונה. אני לא כל כך מבינה מה מקובל בלקים, זה נחשב "ילדותי" לדעתכן ללכת עם לק כזה?

hollypop girl

New member
ממש לא!

לא נראה לי שיש מקובל או לא מקובל, לי יש לקים בכל צבע אפשרי (ירוק, כחול, סגול ואפילו זהב ואני בכלל
לא אוהבת זהב
) ודווקא רוב הלקים שלי וורודים (שמבחינתי זה הצבע הכי בטוח אבל אני שמה אותו פשוט
כי אני אוהבת) וחלק מהם נחשבים לורוד בייבי (בהיר) בחלק מהם יש נצנצים וחלק מהם ניאוניים.
בקיצור, אם זה מוצא חן בעייניך אז למה לא? ורוד אמנם נחשב ל"ילדותי" לפעמים אז זה צבע יחסית טבעי(שדומה לגוון
הציפורן) ומתאים פחות או יותר להכל.

yulli21

New member
השאלה היא לא על הורוד

ורוד אני דווקא אוהבת ועל הציפורניים זה מתקבל מאוד טבעי, השאלה היא דווקא על הנצנצים אם הם לא ילדותיים. התמונות שאתן מעלות הן לרוב מאט או קצת שימריות, לא ראיתי נצנצים ובגלל זה אני קצת מתלבטת אם זה ילדותי?

trilliane

Well-known member
מנהל
התמונות שאני מעלה מלאות נצנצים לרוב

הלק שהעלית נראה לי דווקא עדין ושימרי לכל היותר ואפילו לא עם נצנצים אמיתיים, ממש לא ילדותי (וגם אם כן, מה אכפת לך? העיקר שאת אוהבת אותו). אישית אני לא מתחברת ללקים ורודים (ואדומים) דווקא כי אלה צבעים עדינים וקלאסיים ללק; אני מחפשת את הנועזים וה"מופרעים" יותר וכל המנצנץ יותר הרי זה משובח!

1שייכת

New member
ואם זה ילדותי, אז מה?

אני, בגילי המתקדם, כבר לא פוחדת ממושגים כמו ילדותי או קיטש. חיים רק פעם אחת ו-אם לא עכשיו - אימתי?

תלכי אחרי נטיות לבך, אחרי הטעם האישי שלך. מוצא חן בעינייך - כן או לא - זה מה שאת צריכה לשאול את עצמך. ותמיד תזכרי שאנשים דווקא מחבבים יותר מישהו שהוא נאמן לעצמו, אמיתי, ולאו דווקא איזה צנון יבש שהולך בתלם כמו כולם...

Nakuro

New member
חותמות :)

קניתי את הערכה של ביוטיקר וזה נראה לי אחלה העניין...
מאיפה אני מזמינה חותמות יפות וזולות?

למי שהזמינה מ- beautyjoint

אתן זוכרות אם אפשר לבדוק כמה יעלה המשלוח לפני שאני מתחייבת על הקניה?

עברה כמעט שנה מאז הפעם האחרונה שהזמנתי מהם...

trilliane

Well-known member
מנהל
לא צריך להתחייב לקנות, רק לשים בסל ולבדוק

זה אכן די מעיק אבל אני לא מכירה שיטה אחרת...
בעיקרון הם לוקחים $1 עבור דמי "טיפול" ושאר הסכום זה לפי משקל, אז הוא משתנה לפי ההזמנה ולא ידועה לי דרך לדעת מראש. אם זה עוזר לך, כשהזמנתי 5 לקים של קליןקולור לפני כמה חודשים שילמתי סה"כ $11.6 עבור המשלוח (לא כולל דמי הטיפול).

אבל גם בסל הקניות זה לא נותן לי מחיר משלוח

לא בדיוק הבנתי אותך... אז אין דרך לדעת מה יהייה מחיר המשלוח ואני צריכה לבצע את ההזמנה כדי לדעת?

גם אני בפעם האחרונה הזמנתי כמה לקים אבל הפעם אני מזמינה יותר מוצרים (גם איפור).

trilliane

Well-known member
מנהל
סליחה שלא הייתי ברורה: לשים בסל ולהגיע לקופה

כמובן... רק במעמד החשבון הם מחשבים ומוסיפים את עלות משלוח. אבל לא צריך להתחייב לקנות, אפשר לנטוש את העסק בשלב הזה אם המחיר לא מתאים.

למעלה