שרשור שאלות לתחילת שבוע

trilliane

Well-known member
מנהל
לא; גם ככה המשלוח יקר למדיי, אני חסכנית

לפי השם זה נותן ביטוח למשלוח; מה המשמעות שלו בדיוק אין לי מושג, לא חקרתי. אולי מספר מעקב, או שאם החבילה לא הגיעה יש לך אחריות, לא יודעת.

hollypop girl

New member
הסרת לק גליטר

שמתי שתי שכבות של לק דליל ואז עוד שכבה של גליטר מרבלון ומעליו עוד שכבה של אותו הלק.
ואחרי כמה ימים כשניסיתי להסיר זה פשוט לא עבד בשום דרך!
הלק עצמו ירד אבל הגליטרים סירבו לרדת גם אחרי שניסיתי עם אצטון, בסוף אחרי שניסיתי לקלף ולשפשף
אותם ירדו כמעט כולם ואלה שנשארו פשוט וויתרתי בתקווה שהם ירדו בפעם הבאה (עם הלק הבא)
למישהי יש רעיונות איך להסיר אותם בפעמים הבאות?

trilliane

Well-known member
מנהל
שיטת האלומיניום

מצמידים לכל ציפורן חתיכת פד/צמר גפן טבול במסיר וסוגרים ברדיד אלומיניום למשך כעשר דקות. אח"כ מושכים החוצה ובד"כ כמעט הכול יורד (ומה שלא קל לגרד).

משהו שנתקלתי בו לאחרונה: אם הלק המוסר פיגמנטי במיוחד השיטה הזו עלולה לגרום לו לצבוע את הציפורניים (כי בעצם משרים את הלק עם מסיר על הציפורן). כשזה קרה לי (עם Space Cadet של אורלי, שהבסיס שלו הוא טורקיז שקוף) פשוט טבלתי אח"כ את הציפורניים ב-TWIST (המסיר הוורוד עם הספוג) וזה החזיר אותן לצבען הרגיל, אבל זו הייתה עוד טרחה, אז את שאר הציפורניים כבר הורדתי בדרך הקשה בשפשוף עיקש, אחת אחת...

hollypop girl

New member
זאת אומרת, לשבת עם פד ספוג במסיר

כשחתיכת אלומניום (הזה שקונים בגלילים למטבח?) עוטפת אותו? וככה על 10 אצבעות למשך
10 דקות? וואו...זה הרבה עבודה...

trilliane

Well-known member
מנהל
כן
אפשר לשבת מול הטלוויזיה, כך אני עושה

זה ממש לא הרבה עבודה, להפך! לשפשף ולהיאבק בכל ציפורן וציפורן זה הרבה עבודה.
סדר הפעולות שאני עושה:
גוזרת פדים לחצי, מקפלת כל חצי (יוצא גודל של רבע), מספיגה במסיר לק (פשוט מצמידה לפיה והופכת את הבקבוק לשנייה).
מצמידה לציפורן ועוטפת בחתיכת רדיד אלומיניום (רגיל למטבח, אכן).
ככה חמש אצבעות ביד אחת, זה לוקח דקה גג.

מכיוון שלא נוח לטפל ביד השנייה אחרי שהראשונה כבר עם אלומיניום אני מחכה 10 דקות (שאותן אני מעבירה מול הטלוויזיה כאמור, אז זה עובר בצ'יק) ואחרי שסיימתי עם הראשונה אני עוברת לשנייה.

ממש לא ביג דיל. הבעיה היחידה, כאמור, היא שבלקים מסוימים זה יגרום להם להשאיר יותר צבע על הציפורן (שהם לא היו משאירים אלמלא כן). אבל עשיתי את זה הרבה פעמים ולרוב זה לא קרה לי, הציפורניים התקבלו חלקות ונקיות (כמעט לחלוטין).

noash5

New member
אפשר גם פחות מעשר דק ואח"כ לנקות עוד טיפה

גם אני חשבתי בהתחלה שזה המון עבודה.. להיפך! זה עובד ממש טוב ומקל על השפשופים והלכלוכים...

yaelsn

New member
אני עושה את זה בלי אלומיניום

ועם צמר גפן רגיל
יש את הכדורוני צמר גפן האלה, אתן בטח מכירות. אפשר "לפתוח" אותם לרצועות ארוכות, וכל רצועה כזאת לחלק לשניים.
מספיגים במסיר לק ומניחים על הציפורן כמו שכתבת, ואחרי דקה-שתיים כבר אפשר "להחליק" אותם החוצה ורוב הלק יורד.

הנה מדריך מצולם:
http://gingerbreadmanne.blogspot.co.il/2010/09/5-minutes-nail-polish-removal-tutorial.html

זה עובד פחות טוב עם גליטרים גדולים, אבל תנסו ותראו אם זה מתאים לכן או לא:)
אגב, זה נהדר ללקים כהים שבד"כ מלכלכים את כל האצבע כשמנסים להסיר אותם

למעלה