אשמח לשמוע את דעתכם
היי לכולם, הרבה זמן שלא הייתי כאן
אני מטובעת 3 שנים, התחלתי במשקל כמעט 125 ק"ג (גובה 1.70), בשנה הראשונה סגרתי מאוד בהדרגה עד שהגעתי למגבלה מצויינת, תמיד היה לי יותר קשה עם שתייה מאשר אוכל, אבל הסתדרתי. ירדתי בשנה הראשונה עד למשקל 95 ק"ג והרגשתי טוב מאוד עם הסגירה ועם המשקל.
בהמשך במשך שנה עברתי מספר הפלות רצופות, במהלכן פתחתי באופן הדרגתי כל פעם את הטבעת כי היא ננעלה עקב נטילת הורמונים ומדללי דם, הגעתי מסגירה של 10.25 לסגירה של 7 שאיתה הכול עובר ובכמויות רגילות, הגבלה כמעט ולא מורגשת (אפילו לא הייתי צריכה לשתות לפני אכילה).
כל הזמן הזה איכות החיים שלי עם הטבעת הייתה מעולה, אני לא מקיאה בכלל, יודעת לאכול לפי הכללים ומאוד מקפידה.
בחצי השנה האחרונה ניסיתי לסגור חזרה את הטבעת, מאוד באיטיות, מכיוון שעליתי בהדרגה מאז תהליך הפתיחה כבר 10 ק"ג, וזה מאוד מפריע לי להיכנס להריון. אפילו הפסקתי טיפולי פוריות כדי לרדת במשקל אבל כלום לא זז (ירדתי 2 ק"ג בשלושה חודשים, ואני אוכלת מאוזן ומעט, לאורך כל היום, כמו בספרים....)
כל פעם סגרתי רבע, היום אני סגורה 8, סגירה אחרונה לפני 3 שבועות. בחודשיים האחרונים (במהלכם סגרתי באמצע פעם אחת רבע) המגבלה שלי עם השתייה מאוד מורגשת, לעומת מזון שאין כמעט מגבלה בכלל. אני שותה חם / קר / מים / ממותק (אני לא אוהבת אבל ניסיתי)בעמידה / ישיבה וכלום לא עוזר. אני מצליחה לשתות 1.5 ליטר סך הכול ביום אבל במאבק וכאבים כל פעם שאני שותה יותר משלוק אחד.
אתמול בלילה, למרות אני לא שותה או אוכלת כמה שעות לפני, פתאום הגעתי למצב שרוק לא עובר ומתחיל ריפלוקס .
כמובן שהיום אגש לפתוח את הטבעת כדי שלא יחמיר.
למישהו יש עצות? אני מאוד מתקשה לרדת במשקל, כרגע הטבעת לא מסייעת בעניין כי אני לא יכולה להמשיך במצב שקשה לי לשתות ובטח ובטח לא במצב שהתחיל ריפלוקס.
כבר עלתה לי מחשבה על ניתוח ריוויזיה לשרוול, בגלל שלחוץ לי לרדת במשקל ולהמשיך בטיפולי פוריות.
אשמח לכל עצה / הכוונה