אני לא דיטאנית
אבל למודת דיאטות
רוב התפריט שרשמת מורכב מפחמימות (לחם, פירות, אנרג'י)
בבוקר תשלבי עוד איזו כף גבינה שאת אוהבת
תנסי בצהריים להחליף לסלט עם טונה / חזה עוף / גבינה בולגרית ורוטב או טחינה, לדעתי תראי שיפור בקצב הירידה.
תנסי להוסיף מרק ירקות מידי פעם.
פירות גם הייתי מפחיתה לאחד ביום, אלא אם זה מה שמחזיק אותך במסגרת, וגם אז לא יותר משניים. פירות זה אמנם "תמים", אבל יש בזה סוכר.
בגדול כל אחד לומד מה מתאים לו - עליי דיאטת לחם עבדה מעולה כי זה מאוד משביע ומדוד, אבל עליתי הכול חזרה בזמנו.
אספר לך מה התפריט שלי היום, אולי יעזור במשהו. אני כמעט 40 ק"ג פחות בשנה וחצי.
מאז הטבעת אני אוכלת "רגיל", כלומר אני לא בדיאטה ולא מודדת כל מה שנכנס לפה, אבל אוכלת בריא יחסית ומהכול. אני מציינת כמויות אבל אני לא באמת מודדת, לפעמים אני שמה יותר ולפעמים פחות, תלוי ברעב, וגם וכמעט תמיד אני לא מסיימת את הצלחת.
בוקר - נס קפה, אחר כך יוגורט או שניים (בהפרש של שעתיים) או פרוסת לחם שיפון מלא עם קוטג' וירק.
צהריים - לרוב סלט ירקות עם חלבון (ממלא ולא צריך פחמימה)
אחר כך נס קפה עם 2 תמרים או קצת אגוזים. אם אני צריכה סוכר (למשל כשאני עובדת עד מאוחר) אז אני מביאה לי שתי עוגיות או יוגורט ממותק.
ערב ארוחה מבושלת, שכוללת או סלט חי או ירקות מבושלים. 3 כפות (כי זה מה שנכנס) אורז/פתיתים/פירה עם חזה או רבע עוף. לפעמים קציצות. לפעמים מכינה לי בורגול / קינואה או אפילו חומוסים מבושלים עם קצת מלח (אוהבת....) יחד עם מנה בשרית.
ערב אני אוכלת בסביבות 6 ובדרך כלל לא אוכלת אחר כך מתוך הרגל.
פעם או פעמיים בשבוע אני מוסיפה משהו מתוק, בעיקר בסופ"ש כשאני אופה, אז לפעמים זו פרוסת עוגה בבוקר עם הקפה או קינוח במסעדה.
אגב לאכול בחוץ מוגבל אצלי לפעם בשבוע, כי אפשר להיסחף, וכך עליתי לי בשקט ובנחת איזה 40 ק"ג לפני הטבעת....
אני מקווה שעוד אנשים יכנסו וייתנו טיפים שעזרו להם לירידה במשקל!! אני אישית אשמח לשמוע, כי הירידה אצלי נעצרה אז אני צריכה שינוי כלשהו