אקס פקטור יום ראשון 5.1

LiRs Lullaby

New member
לא נראה לי שבבחירת הקהל תמר תלך

זה קצת מוזר שפיוז'ן מועמדים בערך מתחילת העונה, והם כל הזמן מקבלים ניקוד "קצת מעל" המתמודד מולם (שבאופן מפתיע יוצא אקט חדש בכל הדחה).

LiRs Lullaby

New member
אז אתה אומר להוציא את הטישו?

שירי ומשה יאלצו להראות תצוגת משחק יוצאת מן הכלל כדי להעביר את פיוז'ן. תמר הייתה היום הרבה יותר טובה מהם, ובאופן כללי יותר אהודה.

xjoiq

New member
כמו נביא הייתי הא?

מוותר על הכבוד הזה והייתי מעדיף שייחסך ממני הסחי והקבאס שההפקה אירגנה לנו

xjoiq

New member
צריכים להכין נאומים למשה ושירי בקצב הכתבה

למה מה חשבת?
ההפקה צריכה לוודא שבדיוק הטקסט הרצוי ייאמר

danlevin1

New member
לצערי תמר מודחת -

עוד פעם הפיקציה תעבור על חשבון אקט מבטיח , והפעם תמר היא הקורבן
אם ענבל ביבי או רוז לא מנצחות אז התוכנית לא שווה

snirf

Active member
אני מעוצבן
טומי ויאן? פשוט לא הגיוני

טומי ויאן קיבלו את מס' הקולות הנמוך ביותר הערב? תחשבו על זה...זה פשוט לא הגיוני!
פיוז'ן תמיד בתחתית, אז "במקרה" גם הפעם הם עומדים לבחירת הקהל ולא עפים מידית? תמוה למדי

ככה...מסכים שהביצוע של טומי ויאן היה חלש ומאכזב.
כלומר ניתן להם שיר חזק ומבטיח, אבל הביצוע היה פשוט לא מוצלח

הפריע לי שהם פשוט צחקו במעמד ההדחה ולקחו את זה בקלילות...כאילו משהו סמוי לנו הצופים מהעין...

תמרVSפיוז'ן-כאילו שזה לא ברור שפיוז'ן ימשיכו...וכך הם הגיעו בדרך מתוחכמת ביותר של ההפקה(!) לחצי הגמר
אני מקווה שזה השלב האחרון שהם יגיעו אליו, ושאין מצב שהם יגיעו לגמר

מחר אכתוב ביקורת מפורטת על התוכנית, פשוט הייתי חייב לשחרר קיטור.
זה מתסכל שהתוכנית הולכת לעזאזל בגלל הלחץ שלהם לסיים אותם! זה לא פייר בכלל

אה ו...האחיות כרקוקלי הן הפספוס של העונה לטעמי

LiRs Lullaby

New member
זה כבר מתחיל להרגיש כאילו

ההפקה מסדרת את ה"הדחות הכפולות" כך שפיוז'ן תמיד יוצאים בתחתית אבל ניצלים מההדחה הראשונה, ואז בהדחה השניה במקום לתת לקהל להחליט, נותנים לשופטים.

snirf

Active member
בדיוק
היום זו הייתה ההוכחה המוחלטת

אני רק מקווה שהמקסימום שפיוז'ן יגיעו זה חצי הגמר ולא מעבר...

ענבל לנצחון

שתלך לקוסם מארץ עוץ, כי לב אין לה

וגם לא יושרה.

בלה בלה בלה, פיוז'ן כל הזמן בתחתית ראית עברי?, בלה בלה בלה, הקהל לא מתחבר לפיוז'ן, בלה בלה בלה, תמר נתנה ביצוע מצויין היום, בלה בלה בלה הלב שלי - תמר מודחת.

LiRs Lullaby

New member
חבל שהיא יודעת בעיקר לעשות פקה פקה

אבל ברגע האמת היא או שפוטה של עברי או של ההפקה. אני מניחה שיש לה איזשהו הסכם שמונע ממנה להדיח באופן מפורש את פיוז'ן/מונע ממנה להעביר את זה לדדלוק במידה ופיוז'ן בתחתית?

LiRs Lullaby

New member
לגמרי פארשית

רגע אחד היא אמרה שהקהל לא מצליח להתחבר לפיוז'ן כבר פעם 3 ברציפות, ואז הולכת ומדיחה את תמר. טיפשה.

GM1988

Well-known member
בדיוק
למה היא טרחה להדגיש ככה שמשהו לא עו

עובד בקשר ללהקה שהם מודחים כל פעם, ומעיפה את תמר, שהיא כן חושבת שהיא זמרת מעולה והכל

לדעתי אין פה הרבה מה לדון, כי אני וכולכם פה יודעים שמדובר בהפקה שמקדמת את פיוזן, וכל מי שיגיע איתם להצבעות וכד' - יפסידו.
היה מאד פשוט לזהות את זה במהלך התכניות האחרונות, וספק שמשהו ישתנה.
מה שכן - חבל שמדובר במתמודדים טובים שנאלצים לעזוב בגלל הפרוטקציה המזלזלת הזו באותם המתמודדים.

לאחים ולתמר לא היה שום סיכוי לקבל אפשרות לעבור את פיוזן - גם אם הם היו ממציאים את עצמם ומביאים ביצועים ונאמברים מעלפים!
הם עדיין היו מודחים מהתחרות. נקודה.

כשעברי אמר שהוא מאד מופתע (על ההדחה של האחים) - אני אמרתי

למעלה