אקס פקטור יום ראשון 5.1

LiRs Lullaby

New member
האחים יאן-אגמי-מריו

בחרו דווקא שיר טוב. אבל כמה זיופים אוי מיי גודנס.

LiRs Lullaby

New member
איך אני חולה על פורטיס והניסוחים ה"עדינים" של

ו

"הייתה בעיה קטנה בשירה" כן, קוראים לזה "זיופים"

מזכיר לי את האנשים שמתחילים במשפט "תראה, אל תיקח את זה באופן אישי אבל...." וכל משפט שיגיע לאחר מכן הוא תמיד אישי. כאילו, אפשר לומר "אל תיקח את זה באופן אישי, אבל אתה מכוער?" ככה פורטיס עם ה"הייתה בעיה עם השירה אבל אתם חמודים" אויש הוא הרג אותי

xjoiq

New member
הכפיים האלקטרוניות מוסיף המון לביצוע של שכיב

LiRs Lullaby

New member
אלהים אדירים,

זה אורי שכיב?

אז זה בערך הזמן שלוקח לגדל כריזמה? חודש וקצת? זה הקטן גדול יהיה? זו פעם ראשונה שהקול שלו תופס אותי וגרם לי ממש להסתכל על הביצוע שלו (בניגוד לפעמים אחרות בהן אני רואה "אורי שכיב" ומתפנה לפורום) והוא מראה נוכחות בימתית. ממש השתפר!!!

juspan

New member
כ"כ הצחיקה אותי ההעמדה הזו עם הציירים

זה פשוט מגוחך לאללה כל ההמחזות האלה.

וכרגיל אורי שכיב שר שיר שאני לא מכירה ולכן מתחילת העונה הוא נשמע לי כאילו שר אותו שיר בלופ. אבל זה בטח בעיקר אומר עלי ולא עליו
שיהיה, אותי הוא משעמם למוות.

LiRs Lullaby

New member
גם אני לא הכרתי את השיר ועדיין

מצאתי שאורי פשוט מילא את הבמה בנוכחות שלו, ואפילו עברי לידר שלא היה לו שום דבר רע לומר עליו, על הקול או על הביצוע, הצליח להוציא איזשהו "כן, אבל המילים בלה בלה בלה שקרכלשהו"

juspan

New member
המקסימום חיובי שאני יכולה להגיד

בהקשר של הנוכחות, שפתאום גיליתי שיש לו פנים חמודות כאלה (אולי חמודות זו לא המילה המדויקת, אבל משהו נעים כזה ומשורטט שלא ראיתי בכלל עד היום).

LiRs Lullaby

New member
הו, אני בטוחה שהוא יקח גם את זה

לפחות לא כתבת את זה כמו שפורטיס ניסח, יעני "חמוד אבל בצורה זייפנית כזו?" או שמא זה היה "זייפן אבל בצורה חמודה כזו?"

כמו לירס, אני הרגשתי חיות ממנו היום

בדרך כלל זו פינת הנמנום הקבועה שלי, הפעם הוא גרם לי להקשיב לו. היו לו גם שני רגעי כמעט סלסול שחיבבתי.

אוי, זה מזעזע

אחרי ההמחזה של האחיות כרקוקלי (השם יקום הדחתן) קיוויתי שהם ירדו מזה.

למעלה