אקס פקטור יום ראשון 5.1

השיר הזה גדול על היכולות הקוליות שלה

אולי בעתיד, אבל אחרי פיתוח קול. לא היה לה כבר אויר בסוף.

juspan

New member
כן, גם אני רציתי

כי לפחות היא מצליחה לעניין אותי ולגרום לי להביט בעיקר אל המסך ולא לגלוש, אבל לצערי באמת שזה היה סתם, פשוט סתם.

פורטיס הפעם עשה בחירת שיר מוטעית לעדן

בחר לה שיר מאוד קשה ולא מתאים ליכולותיה הווקאליות.
השועל מקווה מאוד שהיא לא תודח בגלל זה.

juspan

New member
אתה באמת חושב שמצביעים בגלל ביצוע?

אחזור ואומר, זה לא ממש אפשרי כשיש כאלה שמופיעים כמה דקות לפני סגירת הקווים. ועדן פופולרית, קשה לי להאמין שבאמת היא בסיכון, למרות שמה אני יודעת (ועוד עם כל חוסר האמינות בנוגע לפיוז'ן...)

LiRs Lullaby

New member
איך היא תזכה בגמר אם היא תודח עכשיו?

עדן תישאר עד הגמר, לא משנה כמה בחירות שירים מוטעות היא תעשה.

juspan

New member
וואו, אני כ"כ שמחה ששירי/רוז

זרקו לפח את רשימות שירי ההעצמה הנשיים שהשתמשו בה עד כה.
אני בכלל לא רגילה לשמוע את השיר הזה בביצוע נשי (בכל הריאליטיז תמיד איזה בחור רוקר עושה לזה קאבר).

זה ריגש אותי בהתחלה, אבל הבעיה שזה לא שיר שאפשר לתמצת ולהכניס את כל ההתפתחות והדרמה שבו ל- 2 דקות וחצי. זה היה בעוכרי הביצוע, אבל אהבתי בגדול.

עם כל הכבוד לרוז, ויש הרבה כבוד

הביצוע שלה לקווין לא מתקרב בכלל לביצוע של רייצ'ל פוטר לקווין.

juspan

New member
וואלה, לא זכרתי שהיא שרה את זה בכלל

בשלב האודישנים/כסאות וכאלה?
אבל להבדיל ממך לא התחברתי בכלל לרייצ'ל, רחוק מזה (למרות שהערכתי באובייקטיביות שיש לה כמובן קול, ואתה יודע מה? דווקא הצווחה הלא מוצלחת כביכול שדפקה ביום שהודחה, ושגרמה להרבה ביקורות וצחוקים, היתה הדבר הכי חמוד בעיני בה בכל התחרות הזו ואני אהבתי:).

כנ"ל

בכלל, היו תוכניות שלא הכרתי שום שיר כמעט, אז היום יש לפחות שירים שאני מכירה וזה היה יופי של בחירה.
מצד אחד זה בעייתי כי פרדי מרקורי הוא כזה מלך וזה שיר מורכב ועם זאת שיר שהמון מבצעים, ולא שזה היה ביצוע מושלם אבל אהבתי

LiRs Lullaby

New member
יו, תמר שרה את רויאלס!

חשבתי שהשיר הזה תפור לגוון הקול שלה! וזה גם שיר מצויין באופן כללי. מקווה שהיא תחזיק אותו

השורד

New member
זה שיר מזעזע במקור

מהשירים האלו שאין לאף אחד מושג למה הם הצליחו.
איכשהוא עם העיבוד המאד מוצלח שעשו לו, ועם ביצוע לא רע של תמר, הוא הצליח להישמע נחמד היום.

ברוכה השבה תמר

לא מכירה את השיר, אהבתי אותה היום. התאים לה מאוד לגוון הקול.
איזו תוכנית מפתיעה היום!

LiRs Lullaby

New member
איך את לא מכירה?

השיר הזה תקוע בכל חור. למעשה, אני חושבת שהוא כל כך מוכר, שהוא גם יציל אותה היום מהדחה, ולו בגלל שהוא פופולרי יותר מכל השירים שהיו היום ביחד (אולי למעט בוהמיין רפסודי).

באמת? של מי הוא?

אני כזה בורה ב"מוזיקה של הצעירים היום"...
אני שומעת רדיו אבל על דיאטה של 88 ו-106 בעיקר.

למעלה