ל"מישהו" וכל השאר. קצת ארוך אבל זו האמת שלי.
"מישהו"- מפתיע ביותר שיש סימון של כוכבית ליד שמך.
לפחות תכתוב שאתה מההפקה, ואל תתחבא מאחורי שמות בדויים.
אני מאוד מנסה לחשוב מחוץ ל"תיאוריות הקונספירציה " המטורפות שהולכות בחוץ.
אבל זה פשוט לא הגיוני. לא הגיוני שלהקה שזכתה 3 פעמים לכבוד המפוקפק של האחרונים באס-אמ-אסים עקפה את ענבל, שכבר מספר פעמים לא הועמדה להדחה, וזכתה למחמאות היסטריות מהשופטים ואהבה עצומה מהקהל בבית (ובצדק- beat it היה אחד הביצועים הטובים אי פעם בריאליטי לטעמי , בייחוד ביחס לזמרים הבינוניים שהציפו את התכנית הזאת ).
לעדן יש קול יפה והיא חיננית ביותר אבל הצלילים הגבוהים והנמוכים שלה פשוט לא טובים- לא מקצועית מספיק ולא ייחודית מספיק בשירתה (מעבר לכך שעצוב לי שמודל החיקוי לילדינו היא בחורה שאומרת "ספרים? נראה לכם שאני קוראת ספרים?" ) ,
אורי שר יפהפה אבל בהחלט צעיר מדי ולא מספיק מעניין כדי להעמיד מופע שלם, כך שאנשים יבואו רק לכבודו , פיוז'ן- כולנו יודעים מה הסיפור שלהם. פשוט סתם סתם סתם. הם שרים יפה וזזים טוב, אבל יש עוד אלף כמוהם. ענבל ביבי לעומת זאת, יש רק אחת. היא זמרת שגורמת לך להתאהב.
ורוז.. היחידה שמגיע לה להיות בגמר ולזכות. ראו את זה כששירי שרה עם הקבוצה שלה.
היחידה שהשתוותה לכריזמה ההיסטרית ולקול המופלא של שירי הייתה רוז.
אבל גם הופעה שלמה שלה לא בטוחה שהייתי הולכת לראות.
התכנית הזאת היא סביב השופטים ובר לצערי. מוכשרים כפי שיהיו ויפה כפי שתהיה- אין במתמודדים מספיק כשרון או ייחודיות. "שיבוטים".וחבל. אם אנשים כמו נטע רד (שהיא מקסימה אך ללא קול לחלוטין) , או דניאל ביטון (שמזייפת ללא הכרה, גם היום) עלו לשלב כה מתקדם, וכרקוקלי וענבל נפלו לפני הגמר - המתמודדות הכי מוזיקליות והכי מעניינות ומאתגרות (פה זה כבר קונצנזוס ).
אז כן, הקהל שלכם מאוכזב. ואתם צריכים להפסיק עם הצביעות, להתמודד עם זה ולתת להם מענה . כי די ברור שנינט או מרינה לא ייצאו מהתכנית הזאת, וזה עצוב שעושים צחוק מחלומות של המתמודדים האלה, וגורמים להם להאמין שבאמת יש להם סיכוי להשתלב בתעשייה.
כי הקהל שלכם הוא מי שהופך אתכם למי שאתם. וזה נורא ואיום שאתם מזלזלים בו באופן הזה.
זה הטעם שלי וזו האמת שלי. מצטערת אם פגעתי במישהו באופן אישי, אבל אני מקווה שזה המקום הנכון להוציא את מה שאני מרגישה כלפי תוכנית שגרמה לי לרגע לחשוב שהולך להיות משהו חדש ומעניין בריאליטי בארץ . וטעיתי בגדול.
שיהיה לילה טוב לכולם