שרשור חצי הגמר

Brady

New member
שלום חבר הפקת אקס פקטור. צפיתי בשביל בחורה

אחת - ענבל ביבי. שאל את החברים שלי, הם עדים לכך שעשיתי:
א) קפה עם פיוז'ן
ב) פיפי עם שכיב
ועם עדן סתם שיחקתי עם החתולה.

אין ביבי = לא רואה. עשיתם בדיחה ושכונה עלובה מפורמט טוב, מקווה שיאסרו עליכם ליצור עוד עונה. אני לא מאמין שאני מייחל שתעופו מהמסך עוד לפני כוחרא נולד! עד כדי כך

Brady

New member
אני יודע מישהו
בכוכב נולד אני לא צופה

כבר שנים, ובת'ה וויס הפסקתי אחרי העונה הראשונה. מאקס פקטור היו לי ציפיות כי זו אמורה להיות הפקה ברמה, של הפורמט הכי טוב בעולם. לצערי זה התברר כיותר גרוע מהשניים הנ"ל
גמרתי את הסיפור גם איתם. אצפה בתכניות מבריטניה וזהו

LiRs Lullaby

New member
למה נראה לך?!

שאני אצפה בגמר?! שילכו לחפש אותי ההפקה הזבלה הזאת. מבחינתי התכנית פשוט הסתיימה היום, המנצחת הלכה הביתה, ומזל טוב לפיוז'ן על הזכייה באקס פקטור הראשון והאחרון. וכוסומו עם ההפקה, חבורה של ליצנים.

juspan

New member
דווקא מרגיש לי מההתחלה

שמכוונים לזכיה של עדן. ובאמת שאין לי שום דבר נגדה, והיא סוג של פרחולה חמודה מאוד ומאוד ישראלית, כך שאבין את הזכייה ולא אזדעק (להבדיל מפיוז'ן).

Love Music Yoni

New member
האמת? אם היא הייתה מודחת בהוגנות, זה היה סבבה

לגמרי. הקהל מצביע הכי פחות, לגיטמי.
הבעיה היא שכאן זה היה בשחיתות ובהתערבות הכי מגעילה שראיתי. בכל תולדות הריאליטי בישראל.

limor98

New member
ל"מישהו" וכל השאר. קצת ארוך אבל זו האמת שלי.

"מישהו"- מפתיע ביותר שיש סימון של כוכבית ליד שמך.
לפחות תכתוב שאתה מההפקה, ואל תתחבא מאחורי שמות בדויים.

אני מאוד מנסה לחשוב מחוץ ל"תיאוריות הקונספירציה " המטורפות שהולכות בחוץ.
אבל זה פשוט לא הגיוני. לא הגיוני שלהקה שזכתה 3 פעמים לכבוד המפוקפק של האחרונים באס-אמ-אסים עקפה את ענבל, שכבר מספר פעמים לא הועמדה להדחה, וזכתה למחמאות היסטריות מהשופטים ואהבה עצומה מהקהל בבית (ובצדק- beat it היה אחד הביצועים הטובים אי פעם בריאליטי לטעמי , בייחוד ביחס לזמרים הבינוניים שהציפו את התכנית הזאת ).

לעדן יש קול יפה והיא חיננית ביותר אבל הצלילים הגבוהים והנמוכים שלה פשוט לא טובים- לא מקצועית מספיק ולא ייחודית מספיק בשירתה (מעבר לכך שעצוב לי שמודל החיקוי לילדינו היא בחורה שאומרת "ספרים? נראה לכם שאני קוראת ספרים?" ) ,
אורי שר יפהפה אבל בהחלט צעיר מדי ולא מספיק מעניין כדי להעמיד מופע שלם, כך שאנשים יבואו רק לכבודו , פיוז'ן- כולנו יודעים מה הסיפור שלהם. פשוט סתם סתם סתם. הם שרים יפה וזזים טוב, אבל יש עוד אלף כמוהם. ענבל ביבי לעומת זאת, יש רק אחת. היא זמרת שגורמת לך להתאהב.
ורוז.. היחידה שמגיע לה להיות בגמר ולזכות. ראו את זה כששירי שרה עם הקבוצה שלה.
היחידה שהשתוותה לכריזמה ההיסטרית ולקול המופלא של שירי הייתה רוז.
אבל גם הופעה שלמה שלה לא בטוחה שהייתי הולכת לראות.

התכנית הזאת היא סביב השופטים ובר לצערי. מוכשרים כפי שיהיו ויפה כפי שתהיה- אין במתמודדים מספיק כשרון או ייחודיות. "שיבוטים".וחבל. אם אנשים כמו נטע רד (שהיא מקסימה אך ללא קול לחלוטין) , או דניאל ביטון (שמזייפת ללא הכרה, גם היום) עלו לשלב כה מתקדם, וכרקוקלי וענבל נפלו לפני הגמר - המתמודדות הכי מוזיקליות והכי מעניינות ומאתגרות (פה זה כבר קונצנזוס ).

אז כן, הקהל שלכם מאוכזב. ואתם צריכים להפסיק עם הצביעות, להתמודד עם זה ולתת להם מענה . כי די ברור שנינט או מרינה לא ייצאו מהתכנית הזאת, וזה עצוב שעושים צחוק מחלומות של המתמודדים האלה, וגורמים להם להאמין שבאמת יש להם סיכוי להשתלב בתעשייה.
כי הקהל שלכם הוא מי שהופך אתכם למי שאתם. וזה נורא ואיום שאתם מזלזלים בו באופן הזה.

זה הטעם שלי וזו האמת שלי. מצטערת אם פגעתי במישהו באופן אישי, אבל אני מקווה שזה המקום הנכון להוציא את מה שאני מרגישה כלפי תוכנית שגרמה לי לרגע לחשוב שהולך להיות משהו חדש ומעניין בריאליטי בארץ . וטעיתי בגדול.
שיהיה לילה טוב לכולם :)

GM1988

Well-known member
לא התחברתי לענבל במהלך הLIVE הראשונים,

אבל הילדה הזו לקחה את הירידה הקלה לעלייה עצומה! כלכך הפתיע והתפתחה מהר, נתנה פייט טוב לאחרים ולאחרות, ואומנם היום היה לה טיפה צולע עם בחירת השיר, שגם היום זה היה ברמה לא רעה, היה מגיע לה מאד להגיע לגמר.
אבל חייב להגיד שזה היה ברור לי שזה או היא או פיוז'ן - מה שאומר - פיוז'ן בפנים, ענבל בחוץ.

חבל מאד שלא נתנו לה הזדמנות. חבל. לא שזה באמת משנה תכלס, כי מסגרת התכנית תגמר שבוע הבא והשאר תלוי בחבר'ה האלה שיחליטו לאן לקחת את כל השיעורי בית אחרי התכנית.
לפי דעתי לכמה מהם יש סיכוי להתברג בתעשייה ולעניין את הציבור, אבל מבחינת פורמט התכנית נטו - זה לא היה מקצועי לעשות מה שהם עשו, אבל הנה - פיוז'ן שלהם בגמר, תיהנו הפקה!

Brady

New member
נכון מאוד. ההדחה של מיי בכוכב לדוגמה

עצבנה אותי אבל הבנתי שהיא כנראה יותר מדי בשביל הציבור, ורוני וולאדי פשוט יותר קלים לעיכול. השלמתי והמשכתי הלאה

מה שמרתיח אותי כבר חצי עונה זו השחיתות המטורפת שהולכת שם. עם כמה שאני מת על ענבל, העובדה שפיוז'ן שם יותר מעצבנת אותי מזה שהיא הלכה. העובדה שדווקא הכישרון הכי גדול הוקרב בשביל הזבל שלהם - זה הדובדבן שעל הקצפת. של גלידה רקובה בטעם וניל זימבבוואני

אז מסתב שבכל זאת יהיו 4 בגמר

מה שאומר שהשועל עשה טעות ששינה את הניחוש שלו ברגע האחרון.

LiRs Lullaby

New member
רוז בהופעה הפותחת

היא כזו מקסימונת

אבל האם העובדה שמדובר בחצי גמר אומר סיפורים אישיים קורעי לב של רבע שעה בהמשך התכנית?

LiRs Lullaby

New member
טוב, היא נתנה ביצוע טוב

אבל קיוויתי שהיא תיתן קצת יותר בחצי גמר... היא נורא לחצה.

mmeny

New member
רוז בשיעמום הרגיל

בשבילי מופע צעקות כרגיל.
אין אצלה שום דבר חדש

למעלה