שרשור חצי הגמר

LiRs Lullaby

New member
ענבל!

טוב לא ציפיתי שהיא תהיה כזו רגישה בשכבת הגיל שלה, משום מה היא משדרת משהו מלכת-כיתה כזה....

וההופעה הייתה בסדר. בחירת שיר טובה אבל היא לא ממש המריאה עם זה לשום מקום. מה שאומר, שאני בטח אוהב את זה בשמיעה חוזרת ביוטיוב

נודניקית שין דברים כאלה.

סימסתי הערב לפיוזן באופן נמרץ מהרגיל רק על מת שלא אאלץ לחזות בענבל יותר. היא שרה מעצבן, מניירות מעצבנות, הפרשנות שלה שהחלה מעניינת הפכה להיות שיבוט של אותם שטיקים, ושכל העומק התבזבז על האודישן המוצלח שלה.

אבל הם לא מתיימרים. הם באים לעשות fun

ולפי כמות הצפיות שלהם ביוטיוב, גם מצליחים. הם לא מתיימרים להיות משהו אחר, לעומת זאת כשענבל ביבי שרה את צל כבד אתה מבין למה הירח מתאבד.

נו, לפי כמות הצפיות שלהם ביוטיוב הם הכי חלשים

בחישוב הכולל לענבל ביבי היו יותר צפיות מהם והם בטח שלא תחרות מול עדן בן זקן.

אני לא מבין מה ההשוואה

ענבל ביבי הודחה בגלל פיוז'ן? אולי היא הודחה בגלל אורי שכיב?
למה תמיד פיוז'ן אשמים?

לענבל אין יותר צפיות ביוטיוב של ההופעות החיות, אלא פחות או יותר אותו הדבר (בסביבות 200 אלף, כאשר היתרון לזכות פיוז'ן קטן אבל קיים). גם לעדן יש פחות או יותר אותה כמות צפיות ביוטיוב בשלב ההופעות החיות.
לרוז (המשעממת לדעתי) לעומת זאת יש פי 2 יותר צפיות ביוטיוב.

אגב, לאורי שכיב יש פחות מ100 אלף צפיות ביוטיוב.

כנראה שכן הגיע לפיוז'ן להיות בגמר (לפחות לפי כמות הצפיות ביוטיוב), אבל אתה צודק שענבל (הפיבוריטית שלי) לא הייתה צריכה להיות מודחת, אבל לא על חשבון להקת פיוז'ן אלא על חשבון אורי שכיב.

לפי הספירה שלי לפיוז'ן יש הכי פחות

לאורי שכיב יש 120 אלף צפיות על "תביני" מהאודישן הראשון. לפיוזן יש 115 אלף בשיר הכי פופולרי שלהם. לא ראיתי שום ביצוע שהגיע ל-200 אלף.

פיוז'ן "חשודים" מפני שלההפקה יש הכי הרבה אינטרס לקדם אותם ומפני שהם כבר היו בתחתית כמה פעמים וניצלו פעם אחר פעם.

אבל זה לא משנה אם זה הם או אורי שכיב, מה שדפוק כאן הוא שברור שההפקה רצתה מתמודד לכל שופט ואם זה ככה אז למה כל הקשקוש הזה של אסאמסים? זו הונאת הציבור ואני באמת לא מבינה איך עדיין אנשים מסמסים לתוכניות ריאליטי. זה כמו לגרוס כסף במגרסה (אבל פחות כייף, לפחות המגרסה עושה צליל נעים כזה של טזזזז...).

אני דיברתי על ההופעות החיות

התחשבות בכמות צפיות באודישנים פשוט לא רלוונטית כי להקת פיוז'ן הוקמה במחנה האימונים.

בכל אופן, דיברתי על כמות הצפיות הכוללת של כל ההופעות החיות ביחד, ולא על כמות הצפיות הכי גבוהה (שם פיוז'ן בכלל מנצחת בהפרש גדול עם 115 אלף צפיות לעומת עדן ורוז עם 90000 כל אחת).

LiRs Lullaby

New member
אוי אורי שכיב בסיפורי משפחה קורעי לב....

אני מניחה שניפרד היום מענבל?

LiRs Lullaby

New member
חחחחח חולה על פורטיס!

פעם שניה שהוא מנסה לתת מחמאה ובטעות מתפלקת לו פאדיחה:

"אורי הופך להיות משה. הוא מיני משה".

אמר האיש שלא סובל משובטים.

GM1988

Well-known member
זה הכי בלתי נסבל

אני לא חושב שצריך להכניס את היחסים עם ההורים והמשפחה ולא יודע מה עוד לתכניות מוסיקה מהסוג הזה, ומשום מה, ככה למעשה בוחרים המתמודדים "לכבוש" את לב הקהל.
בסדר שזה החיים שלהם ומה שקורה אצלם בחיים וזה, אבל למה אני כצופה בתכנית צריך לדעת על זה?

מעניין אותי מה זמר עושה על הבמה ואיך הוא מעביר אליי ביצוע, ולא שההורים שלו גרושים זה 10 שנים, ושהוא גדל בלי אבא, ולא היה כסף לקורנפלקס ושהוא דאג לכל המשפחה ולאחים ולאחיות... רבותיי, נמאס!
זה לא מעניין... זה משעמם נורא, זה מרדים! דייייייי דיייייייי דיייייייייייייייייייייייייייייי

LiRs Lullaby

New member
אכן... פיוז'ן לפחות עשו בחירת שיר טובה

והאמת היא שהם עושים עבודה טובה בלסחוף את הקהל. יש סיכוי שהם ישארו לגמר......

למעלה