ולמען האמת, עידן נדב ואדיר שרים טוב יותר משני האחרים, כריזמטיים מהם בהרבה ומתאימים בהרבה לקהל של להקות נוער. לא ברור למה ההפקה דחפה לשם גם את השניים האחרים שאפילו אני שהצבעתי לפיוזן לא זוכרת את שמם.
יוהאן מדהים. לכי תראי את האודישן שלו ותביני שלהגיע ללהקת בנים הזאת זו ממש טעות בשבילו. הוא פשוט נעלם שם וחבל. גוסטבו - ובכן מהאודישן שלו הראו רק דקה. לא היו השמעות שלו כיחיד במחנה האימונים, אז קצת קשה להעריך אותו ווקאלית, כי גם בלהקה הוא לא בולט, וכמעט שלאין לו סולואים.
אבל השתיקה שלו בנושא עד כה הייתה תמוהה ומאכזבת.
אולי זה התבשל בתוכו והוא נכנע להפקה עד שהעיפו לו את תמר וקפצו לו הפיוזים?
אני מודעת לזה שאני משוחדת לגבי פורטיס, אני פשוט מחבבת אותו יותר מידי, קשה לי לחשוב שהוא מזייף כעס כדי לחפות על ההפקה
לאחר שהוא עשה לי ולחבר שלי את הלילה בהופעה מטורפת על חוף הים. אבל ממש, הוא היה נראה כזה משוגע חמוד עם אנרגיות+++
אבל נראה לי שבמסגרת התכנית, אפשר לקחת לרגע את הדבר הזה שנקרא SUSPENSION OF DISBELIEF ולקוות שהוא רק משחק פה ושאילו זה היה תלוי בו, הוא אכן היה מעיף את השיבוט הזה חזרה אל שנות ה-90 לשם הם שייכים
אני התלהבתי מזה שהוא הולך לשפוט, קיוותי שהוא יביא יותר מהעולם שלו לתוכנית וזה לא קרה, אבל הוא עדיין היה חמוד רוב הזמן למרות שאכזב אותי כהוגן עם הכרקוקליות ואני לא יודעת אם זה יותר טוב אם הוא משחק משחק בשביל ההפקה או פוסח על שני הסעיפים...
ואומר שהוא בטח, מבחינתו, משתתף במשחק מרובה-מפסידים בהזדמנות האחרונה שניתנה לו על להקת השיבוטים, ועלינו שאנחנו לוקחים את זה בשיא הרצינות כאילו היה מדובר בבחירת הנשיא הראשון שיטוס לחלל לתקשר עם חוצנים עויינים.