שרשור חצי הגמר

LiRs Lullaby

New member
כל כך חבל............. (במידה וזה יקרה)

יש בענבל את כל הכריזמה והמנעד הקולי של כל החבורה הזו גם יחד.

LiRs Lullaby

New member
אדיר זה ההוא עם המשקפיים?

כי באמת שמתי לב שהם פשוט כמה רמות מהשאר, והדואו הזה כנראה יוביל את פיוז'ן לגמר.

גם נדב יכול להוביל.

ולמען האמת, עידן נדב ואדיר שרים טוב יותר משני האחרים, כריזמטיים מהם בהרבה ומתאימים בהרבה לקהל של להקות נוער. לא ברור למה ההפקה דחפה לשם גם את השניים האחרים שאפילו אני שהצבעתי לפיוזן לא זוכרת את שמם.

יוהאן וגוסטבו

יוהאן מדהים. לכי תראי את האודישן שלו ותביני שלהגיע ללהקת בנים הזאת זו ממש טעות בשבילו. הוא פשוט נעלם שם וחבל. גוסטבו - ובכן מהאודישן שלו הראו רק דקה. לא היו השמעות שלו כיחיד במחנה האימונים, אז קצת קשה להעריך אותו ווקאלית, כי גם בלהקה הוא לא בולט, וכמעט שלאין לו סולואים.

LiRs Lullaby

New member
פורטיס ענק!!!!!

הבעיה היא שאחרי מה שקרה ביום ראשון אני תוהה אם זה לא ההפקה שאמרה לו לצאת עליהם ככה.

LiRs Lullaby

New member
אוקיי, ולפני שזה ישמע כאילו סתם קונספירטיבי

למה הוא לא אמר את זה עד היום? ה"משובטים!" שלו היה כל האודישנים ועכשיו הוא נזכר לצאת עליהם? וכמו שעברי לידר אמר - הוא באמת ראה הופעות של וואן דיירקשן?

כן, סוף סוף פורטיס

למרות שאיכזבת שהעדפת את המשובטים על הכרקוקליות, לפחות הפעם דיברת, אפילו שלא יצא הכי קוהרנטי.
ועברי פוץ, פתאום נהיה לי ממלכתי
"זה לא הדרך להגיד את הדברים...", הוא מעפעף לו כמטרוניתה ויקטוריאנית חסודה שהרגע פורטיס ירק לה לתוך ספל התה בחלב שלה.

LiRs Lullaby

New member
אז רק לי זה הרגיש מלאכותי?

כאילו, הייתה לו כל העונה וכל שלבי האודישנים כדי לומר את זה, ודווקא היום, רגע לפני הגמר הוא נזכר שהם משובטים?

העיקר שנזכר

אבל השתיקה שלו בנושא עד כה הייתה תמוהה ומאכזבת.
אולי זה התבשל בתוכו והוא נכנע להפקה עד שהעיפו לו את תמר וקפצו לו הפיוזים?
אני מודעת לזה שאני משוחדת לגבי פורטיס, אני פשוט מחבבת אותו יותר מידי, קשה לי לחשוב שהוא מזייף כעס כדי לחפות על ההפקה
אבל הכל אפשרי

LiRs Lullaby

New member
גמני משוחדת לגבי פורטיס

לאחר שהוא עשה לי ולחבר שלי את הלילה בהופעה מטורפת על חוף הים. אבל ממש, הוא היה נראה כזה משוגע חמוד עם אנרגיות+++

אבל נראה לי שבמסגרת התכנית, אפשר לקחת לרגע את הדבר הזה שנקרא SUSPENSION OF DISBELIEF ולקוות שהוא רק משחק פה ושאילו זה היה תלוי בו, הוא אכן היה מעיף את השיבוט הזה חזרה אל שנות ה-90 לשם הם שייכים

יכול להיות...

אני התלהבתי מזה שהוא הולך לשפוט, קיוותי שהוא יביא יותר מהעולם שלו לתוכנית וזה לא קרה, אבל הוא עדיין היה חמוד רוב הזמן למרות שאכזב אותי כהוגן עם הכרקוקליות ואני לא יודעת אם זה יותר טוב אם הוא משחק משחק בשביל ההפקה או פוסח על שני הסעיפים...

LiRs Lullaby

New member
אני אדון אותו לכף זכות

ואומר שהוא בטח, מבחינתו, משתתף במשחק מרובה-מפסידים בהזדמנות האחרונה שניתנה לו על להקת השיבוטים, ועלינו שאנחנו לוקחים את זה בשיא הרצינות כאילו היה מדובר בבחירת הנשיא הראשון שיטוס לחלל לתקשר עם חוצנים עויינים.

LiRs Lullaby

New member
ויש להוסיף

הוא בסך הכל פה בשביל לשלם משכנתא.

ואוף, ענבל הודחה.

למעלה