אקס פקטור פרק 19 לייב 8 (השרשור הראשי)

GM1988

Well-known member
אחרי שמשה הדיח את אבישחר לשירי

היא תחזיר לו את זה במידה ואורי יעמוד להדחה. אבל זה רק אם פיוז'ן לא יעמדו יחד איתו, כי אחרת היא תדיח את פיוז'ן

LiRs Lullaby

New member
בכמות הזו של פרסומות

ללא ספק אפשר לפתוח שולחן שכולל את כל המאכלים הנ"ל. אוי כמה פרסומות.....

LiRs Lullaby

New member
איזה מזל שזה לא הימורים על כסף

הייתי מפסידה ת'תחתונים עם כל הדברים שקרו הערב

juspan

New member
למי יש חמ"ל מבית גדול יותר

לזה שיש לו 18 אחים ואחיות או ההרכב שמורכב מ- 8 מתמודדים (אה הם רק 5, 6? משהו כזה
).

אני לא משוכנעת

אני חושבת שהקהל בבית הדיח את פיוז'ן וההפקה דאגה להם. הם כבר פעמיים הגיעו להדחה מה שאומר שהקהל לא אוהב אותם, וההפקה יודעת שברגע שיעזבו את התחרות הלהקה תתפרק, ולכן היא דואגת להשאיר אותם בתחרות.

וגם שירי יודעת שלהפקה יש יד בדבר, כי כשנודע שאבישחר מודח, המצלמה התרכזבה בפניה, והיא לא אמרה חבל, או כמה עצוב שהוא עזב, או משהו בסגנון. היא אמרה: "ממש!" ולי, אם הייתי שומעת את הקול, ולא רק קוראת שפתיים, זה נראה כמו שאתה לא מאמין שככה עשו לך, שסובבו את הגלגל לרעתך! היא לא האמינה לרגע שהקהל הדיח אותו ואולי....

באמת הקהל הדיח אותו, כי הכתבה שעשו עליו ב7 לילות ממש לא עשתה עימו חסד, ואני בטוחה שהרבה אנשים לא הצביעו לו בגלל הכתבה, וזאת הסיבה שהוא היה מועמד להדחה.

אבל... ברגע האמת אם מעמידים אותו מול פיוז'ן הוא לוקח בענק, ובאמת חבל שהוא הודח

Nightingale5

New member
איזה כתבה
לא קונה ידיעות

יש מצב יש אותהאיפשהו בנט בסריקה?
את יכולה אולי לתת לי תמצות קל שלה בשביל להבין מה בדיוק הרגיז את הקהל?

בבקשה

בכתבה הזאת דובר על כך שלאבישחר, שהגיע ממשפחה מרובת ילדים - 5 אחים ו-4 אחיות, יש לו תיקים במשטרה על אחזקת גראס וחשיש ושימוש בהם. וגם על שימוש באלכוהול (לא זוכרת באיזה אופן, יש מצב על נהיגה בשכרות).

כמובן שבכתבה הוא אמר שהימים הפרועים הללו מאחוריו, וכל מה שהוא רוצה עכשיו זאת הזדמנות לפרות קדימה עם החלום שלו. אבל אני מנחשת שהרבה מהמסמסים שפטו אותו בחומרה על עברו הפרוע ולא נתנו לו קולות.

Nightingale5

New member
אוי נו באמת

למה ענבל בן שטרית לא באה מהסמים והאלכוהול? יכול להיות שגם לה היו עוד הסתבכויות בעקובת ההתמכרויות השונות

הוא דיבר על זה בראיון וידיאו ב-YNET שלגדול בקהיה סגורה בדיומנה שזאת עיר קטנה שקצת קשה לגדול ולהתפח ממנה
נורא גם להתדרדר וליפול ולעשות דברים לא טובים והוא באמת יצא מיזה וזה מאחוריו

אותי את לא צריכה לשכנע

הוא היה הפייבוריט שלי בתוכנית! ולאחר שקראתי את הכתבה הוא עדיין היה הפייבוריט שלי בתוכנית!

רק מה? יש אנשים אחרים ממני וממך, ואני מנחשת שהעבר שלו השיג אותו מבחינת הקולות שהוא קיבל. לדידי היה מגיע לו להיות בגמר ולא מודח.

GM1988

Well-known member
תודה על כמה משפטים מהכתבה

אני לא חושב שזו הסיבה שהוא הודח, מאחר והוא עמד עם פיוז'ן, שכמו שטוענים פה - ההפקה דואגת שיישארו בתחרות.
לא נראה לי שאנשים שקראו את הכתבה בחרו לא להצביע לאבישחר, כי בסך הכל הסיפור מראה על עבר של בחור שעבר משהו בחיים.
אדם לא מחזיק/משתמש בסמים או אלכוהול בגלל שחייו דבש... וגם ראינו שכשאביו הפתיע אותו ובא, אבישחר לא הרגיש עם זה בנוח.

ברור לי שפיוז'ן לא ימשיכו הרבה או לא ימשיכו בכלל אחרי התכנית, אבל אבישחר הוא בחור שכן מגיע לו לנסות ולהצליח בתחום התעשייה בארץ. השאלה אם זה באמת יקרה או שהוא ייעלם כמו רבים אחרים שסיימו תכנית וזה לא קרה להם מעבר.
מעריצים מעריצות יש לו כבר, השאלה איך הוא יפתח את זה ואם יהיה מפיק שירצה להחתים אותו על חוזה.
לפי מה ששמעתי, את עדן כבר החתימו (זה נכון אגב?) - אז את אבישחר צריך להחתים וכבר לקבוע תאריכים להופעות

בכיף

מה שהתכונתי להגיד שיכול להיות שבגלל הכתבה הוא קיבל פחות קולות מהאנשים בבית, ולכן בסוף הערב עמד להדחה וגם הודח בסופו של דבר (טוב אף אחד לא יכול לנצח את פיוז'ן).

מקווה שנמשיך לראות אותו הלאה ושלא יעלם

ומסכימה איתך לגבי פיוז'ן, גם אני חושבת כך

למעלה