אבישחר עף
סיכום הביצועים מאמש
וול, אומנם היה שיפור (קל!) מהתוכנית של רביעי, אבל עדיין יש להפקה ולמנטורים על מה לעבוד...אולי טוב שהתוכנית יוצאת להפסקה מאולצת.
גם היו יותר מדי הופעות "רגועות", בלי הפקה של ריקודים ותנועה על הבמה...שוב אני מניח שזה קשור לעובדה שאין מספיק זמן להכין נאמברים מושקעים ורציניים, אז תארו לעצמכם מה יהיה כשהתוכנית תעבור לראשון-שלישי ולמתמודדים יהיה רק יום אחד להתכונן להופעה של שלישי
הבנות
תמר- עדיין לא מצליח להבין איך היא שורדת בכל שבוע שעובר...אממ זה היה חביב, אך לא מספיק מרגש, והקצב היה מהיר מדי(what's the rush?
)
עדן- כבר שבוע שני שבחירות השירים שלה תמוהות...לא ברור לאיזה כיוון היא הולכת, מנסה להראות שהיא זמרת עמוקה/רצינית?
ענבל- הפכה להיות פייבוריטית שלי, היא ההוכחה למתמודדת שעובדת נכון וקשה! בכל שבוע היא מספקת את הסחורה, לא משעממת, והופכת כל שיר לשלה
הבנים
אורי- כאמור לא מבין המתמודדים שאני נלהב לראות, אבל...זו הייתה ההופעה הכי טובה שלו עד כה. גם השיר המקורי שביצע, וגם כל ההפקה מסביב...היה די סוחף
עברי לידר יצא ממש שחצן שאמר "הבתים חלשים, תבוא לעבוד איתי עליהם לפני שאתה מוציא את השיר לרדיו"
הבוגרים
אבישחר- בחירת השיר הפילה אותו...מדובר בשיר לא מוכר לרוב הקהל הישראלי לדעתי. זה היה חביב, אך תו לא...כבר ראיתי ביצועים טובים יותר בתוכניות שירה בחו"ל
רוז- היא כבר ביצעה את השיר הזה בשלבים הראשונים, לא? היה חביב, אך היא ממשיכה לאבד אצלי נקודות בתור פייבוריטית...
הלהקות
טומי ויאן- סוף סוף חזרו לעצמם! אהבתי את בחירת השיר, היא כ"כ התאימה להם...היה מרגש והיו הרמוניות יפות. אך לשבוע הבא אני מצפה שיבחרו שיר קצבי, כבר שתי תוכניות רצופות שהם מבצעים שירים רגועים...נקסט!
פיוז'ן- זה באמת היה נראה כמו מסיבת סיום יב'...היו יותר מדי רקדנים על הבמה
ושמתם לב שרק ל"ישראלים" היו סולואים בהופעה הזאת? כל האמריקאים שבלטו בביצועים קודמים-לא בלטו הפעם.
בוטום2: אבישחר ופיוז'ן.
שוב פיוז'ן? משהו לא עובד כנראה אם הקהל לא מתחבר אליהם...היה צפוי מבחינתי ששוב לא יוותרו עליהם בשלב כזה והם ממשיכים לשלב הבא(עד מתי?!)
באסה שאבישחר עף