אקס פקטור פרק 19 לייב 8 (השרשור הראשי)

snirf

Active member
מסכים עם הTOP3 שלך

ענבל והאחים אגמי

האחים חייבים להגיע לגמר!!!

מה שהפיל את אבישחר השבוע לצערי היו בחירות השירים שלו...חבל

snirf

Active member
אבישחר עף
סיכום הביצועים מאמש

וול, אומנם היה שיפור (קל!) מהתוכנית של רביעי, אבל עדיין יש להפקה ולמנטורים על מה לעבוד...אולי טוב שהתוכנית יוצאת להפסקה מאולצת.
גם היו יותר מדי הופעות "רגועות", בלי הפקה של ריקודים ותנועה על הבמה...שוב אני מניח שזה קשור לעובדה שאין מספיק זמן להכין נאמברים מושקעים ורציניים, אז תארו לעצמכם מה יהיה כשהתוכנית תעבור לראשון-שלישי ולמתמודדים יהיה רק יום אחד להתכונן להופעה של שלישי

הבנות
תמר- עדיין לא מצליח להבין איך היא שורדת בכל שבוע שעובר...אממ זה היה חביב, אך לא מספיק מרגש, והקצב היה מהיר מדי(what's the rush?
)
עדן-
כבר שבוע שני שבחירות השירים שלה תמוהות...לא ברור לאיזה כיוון היא הולכת, מנסה להראות שהיא זמרת עמוקה/רצינית?

ענבל-
הפכה להיות פייבוריטית שלי, היא ההוכחה למתמודדת שעובדת נכון וקשה! בכל שבוע היא מספקת את הסחורה, לא משעממת, והופכת כל שיר לשלה

הבנים
אורי- כאמור לא מבין המתמודדים שאני נלהב לראות, אבל...זו הייתה ההופעה הכי טובה שלו עד כה. גם השיר המקורי שביצע, וגם כל ההפקה מסביב...היה די סוחף
עברי לידר יצא ממש שחצן שאמר "הבתים חלשים, תבוא לעבוד איתי עליהם לפני שאתה מוציא את השיר לרדיו"

הבוגרים
אבישחר- בחירת השיר הפילה אותו...מדובר בשיר לא מוכר לרוב הקהל הישראלי לדעתי. זה היה חביב, אך תו לא...כבר ראיתי ביצועים טובים יותר בתוכניות שירה בחו"ל
רוז-
היא כבר ביצעה את השיר הזה בשלבים הראשונים, לא? היה חביב, אך היא ממשיכה לאבד אצלי נקודות בתור פייבוריטית...

הלהקות
טומי ויאן- סוף סוף חזרו לעצמם! אהבתי את בחירת השיר, היא כ"כ התאימה להם...היה מרגש והיו הרמוניות יפות. אך לשבוע הבא אני מצפה שיבחרו שיר קצבי, כבר שתי תוכניות רצופות שהם מבצעים שירים רגועים...נקסט!
פיוז'ן-
זה באמת היה נראה כמו מסיבת סיום יב'...היו יותר מדי רקדנים על הבמה
ושמתם לב שרק ל"ישראלים" היו סולואים בהופעה הזאת? כל האמריקאים שבלטו בביצועים קודמים-לא בלטו הפעם.

בוטום2: אבישחר ופיוז'ן.
שוב פיוז'ן? משהו לא עובד כנראה אם הקהל לא מתחבר אליהם...היה צפוי מבחינתי ששוב לא יוותרו עליהם בשלב כזה והם ממשיכים לשלב הבא(עד מתי?!)
באסה שאבישחר עף

Nightingale5

New member
זה היה צפוי שאבישחר יעוף

אני לא מבינה למה לא בוחרים לו שירים שיותר יבליטו את היכולות שלו, דווקא סטיבי וונדר נשמע לי טוב, מוזיקה שחורה של פעם
אבל בהחלט אר אן בי מפופ מיינסטרים של היום (כמו בתכנית הראשונה, רק שיר ועיבוד שיראו יותר יכולות ווקאליות)
אולי יכל לחבר אותו טוב יותר לקהל הצעיר שטורח לסמס (כל זאת נאמר טרם צפייה בפרק של אתמול)
מה גם שאם הוא לא יכול לשיר באנגלית מבלי שהמבטא יצא מאולץ אז אני לא רואה אותו בונה קריירת מוזיקלית על טהרת האנגלית
אם קטלין רייטר המושלמת לא מצליחה לפרוץ בענק אז למה שהוא כן?

ברור שהייתי רוצה להנות ממנו יותר לפחות בתכני הזאת שהיא בועה מוזיקלית בפני עצמה לעומת רוב הדברים שמצליחים בתעשייה של האמנים שהם מישראל ולא מחו"ל
אבל ההפקה הזאת רוצה בכוח לשמור אבל הלהקה שלהם ויהי מה וזה ממש לא פר כלפי שאר המתמודדים שיותר מוכשרים מהם
הרי זה ברור שגם אם הם יגיעו לגמר (בעזרת ההפקה) אולי בלחץ יוציאו סינגל אחד ויתפרקו כי כשזה לא זה, זה לא זה
הרי זה ברור שהם הסכימו לברירת מחדל הזאת של להיכנס לתכנית בתור להקה מאשר לא להיכנס בכלל
על מנת בכל זאת לקבל חשיפה שתקדם את קריירת הסולו שלהם בעתיד
נראה לי אדיר טוב בכלל ירצה לחזור ללונדון (כי הוא בא לפה רק לתכנית)
ולגבי זה שהפעם נתנו סולו ל"ישראלים" כנראה זה בשביל להראות שגם הם יודעים לשיר, מן חלוקה שווה יותר, למרות שמאוריציו לא נראה הכי ישראל
היחידי שם שכתוב לו על המצח "בוי בנד" זה נדב קרני ולא רק בגלל שהוא חתיך אלה גם הגוון קול שלו בול מתאים, פשוט כל השאר לא קשורים אחד לשני וזהו.
סורי שהחפירה הופנתה דווקא אלייך.

xjoiq

New member
היכולות של אבישחר הם בנמוכים ובקטיפתיות

הוא לעולם לא יהיה ביג וויס סינגר ורק עיבודים מינוריים יכולים להתאים לו "ולהבליט" אותו

Nightingale5

New member
דווקא התו שעשה באודישן השני במחנה אימונים

זה שעצרו אותו, היה יחסית גבוה ויפה
חבל שלא נתנו לנו להנות ממנו יותר

xjoiq

New member

אולי השירים שהכי יתאימו לו זה לא בלדות עוצמתיות אלא בלדות עם "גיחות עוצמתיות קלות" (כי בינינו אין לו ממש ריאות חזקות וכמו שאמרתי הוא לא ביג וויסר)

Nightingale5

New member
אני חושבת שזה הכל עניין של פיתוח קול נכון

שלא יודעת אם אי פעם הוא עשה
פוטנציאל לדעתי יש בכמויות!

xjoiq

New member
פיתוח קול מפתח בעיקר מנעד(ושליטה וכיוצ"ב)

ריאות זה מן אללה-מה שקיבלת זה מה שיש לך אולי ייתכנו כמה אחוזים של שיפור(לא משהו קיצוני)

snirf

Active member
סטיבי וונדר וכל הז'אנר שציינת זה אחלה

אבל שוב, זה לא חומר שיגרום לצופים בבית להתחבר אליהם ולסמס לו...היות ולא מדובר בשירים מוכרים ממש לקהל הישראלי...לא מדובר בקהל בארה"ב, שם שירים של סטיבי וונדר, והשיר שאבישחר שר בפרט, נחרשים בתוכניות מוזיקליות כהן אלו

ואם פיוז'ן יגיעו לגמר זה רק בעזרת ההפקה...

אני אישית מקווה שאחרי פעמיים בהם ניצלו, אז הפעם השלישית לא תהיה גלידה אלא הביתה

מאוריציו? התכוונת אולי לגוסטבו?

(הקולומביאני אאל"ט).
מאוריציו היה האיטלקי הנחמד שהודח בבתי השופטים.

kobyz21

New member
טוב הקרב על הזכייה העונה הוא בין ענבל לאחים!

ענבל הצליחה לעשות חידוש נחמד מאוד ומרענן לשיר חרוש, יופי! ממשיכה להיות אחלה כל שבוע, מזכירה לי קצת את שר לויד הבריטית, גם יוצאת אקס פקטור כמדומני...
האחים המבצעים הכי מצטיינים ויציבים העונה, גם אתמול נתנו ביצוע מצויין לשיר הזה, רק חבל שבחירת השיר היתה זוועה ועשתה להם עוול, שיר כל כך חלש, בחיים לא שמעתי אותו ולא יודע של מי הוא בכלל.
גם עדן בסופו של דבר יכולה לאיים על התואר, רק היא חייבת להרים את עצמה, יש לה המון כישרון בגרון, אך חייבת להפסיק לתת ביצועים תדמיתיים, שטחיים, בלי כמעט נשמה, צריכה להיות יותר שורשית ועם כוונה בביצועים שלה.

snirf

Active member
מבחינתנו הקרב הוא ביניהם

אבל בפועל אני סקפטי שזה מה שיקרה
מה שבטוח עדן תהיה שם, זה כבר צפוי מראש.

kobyz21

New member
כן בפועל יכולים לקרות כל מיני שטויות...

בכל זאת ריאליטי...

danlevin1

New member
הלוואי

אבל לא יודע יש לי תחושה שעדן תזכה או רוז
אני מת שענבל או האחים יזכו אבל ענבל
כבר הייתה בשתיים האחרונים על התוכנית הראשונה וזה מדאיג
למרות שהיו מקרים בעבר וזה רק שעתיים הצבעה (ואפילו פחות)
וגם האחים אני רואה אותם בגמר אבל לא יודע נראה לי שהם
לא יקחו , נראה לי הם יסיימו שני כי בדרך כלל מי שמסיים שני יותר איכותי-
כמו באמריקאי האחרון שג'ף גוט סיים שני או עונה לפני זה עם קרלי רוז

בקיצור , הלוואי ואני טועה

X יו יו S

New member
אתה יותר מידי אופטימי
אם אחים יגיעו לגמר

זה יהיה הישג
ושלא תבין אני רוצה שהם יזכו

אבל לפי מה שקורה בתוכנית קשה לי לראות אותם מגיעים לגמר

עינבל היא הדבר היא הדבר הכי מעצבן בתוכנית.

האנטגוניזם שהיא מעוררת רב מהכשרון שלה ולכן לא נראה לי, ואני אף מקווה, שלא תגיע לגמר.

GM1988

Well-known member
סיכום פרק 19:

רק היום התיישבתי לראות את התכנית ולא כששודרה בזמן אמת.

הכוכבים של הערב:

רוז - מאד אהבתי את ההפקה והביצוע. זה היה נאמבר מוצלח מכל הבחינות לשיר המאוס הזה כבר.

ענבל - ואוו הפעם זה היה הכי טוב עד עכשיו! היא מתעלה על עצמה בכל פרק אחרי שירדה טיפה, וזה הולך לה ביג טיים! מעולהההההההה!

אורי (גם אני מופתע) - זה היה הביצוע הכי טוב שלו, הכי מרגש, הכי משוחרר, הכי טבעי, הכי נכון, הכייייי הכייייייייייי! ואוו כלכך מתאים לו לשיר שיר מקורי של עצמו וזה ממריא.

טומי ויאן - הפעם גם הם עשו טובה ובחרו שיר שמרגש בפשטות שלו (בלי כל הגימיק עם החברה ובלה בלה בלה). ביצוע יפה.

המתמודדים הפחות מוצלחים בפרק:

פיוז'ן - אני שם לב שאת חלוקת השיר הוא מרבה לעשות בין נדב לעידן, ופחות נותן מקום לשאר החבורה. עם נדב זה ברור מהאודישן כבר, אבל למה הבחור האנגלי לא מקבל כמה משפטים עם הקול המהמם שלו, והבחור השחרחר שיש לו קול טוב, ואפילו המבוגר שביניהם.
ההופעה שלהם הייתה משעממת אבל קופצנית כהרגלם, אבל זה היה ריק מכל.

תמר - טוב, תמר מראה בשתי התכניות האחרונות שמבחינת שירים היא לא מצליחה להיות מגוונת, וכל שיר הוא זוועה אחד אחרי השני, והקול שלה גם נשמע לא טוב, על אותו קו, בלי עליות בלי מורדות, הכל שטוח, טיפה גם צווחני ולא נעים לאוזן. הביצוע האחרון היה גם מהיר ולא מרגש.

עדן - "אני לא יכולה בלעדייך" עוד היה בסדר, אבל הפעם זה המשיך קו לקראת ירידה... היא לא הצליחה להחזיק את השיר טוב לכל אורכו.

אבישחר - לצערי אני נאלץ להגיד ששני הביצועים - גם הסולו וגם הסולו הדחה, היו שירים גרועים! גרועים לאבישחר! השד יודע למה הוא בחר אותם, זה נשמע טוב אבל זה לא מעניין מספיק, ובמיוחד לא מעניין אחרי תכניות קודמות שהוא מתרומם לכיוון נכון בתכנית. חבל.

לדעתי הגיע לאבישחר להיות מודח היום אבל רק בגלל שהוא לא הפציץ. לא בחר שיר שיוכל להציל אותו מהדחה והמועמדות לשם בכלל.
חבל שוב.

danlevin1

New member
כל מה שכתבת על תמר - דיסלייק גדול

השורה שכתבת על תמר היא מגוחכת
אתה לא מתחבר אליה וזה בסדר אבל לכתוב עליה גיבוב של שטויות זה כבר
חוסר הבנה במוזיקה
היא שרה שירים יפים , הקול שלה יפהפה ואיכותי , היא לא עסוקה בשואו כמו באחרים
יש לה חוסר ביטחון על הבמה - כן , היא מיהרה בשיר - כן , על כל זה אפשר לעבוד כי בסיס מצוין יש לה
אבל לזייף - היא ממש לא זייפה והיא הבחורה הכי נעימה באוזן העונה

למעלה