מצחיק, אתה רואה כמה שהמון קשור
לפני הכל לבחירת השירים. זה אפרופו דיונים אחרים שלנו.
הטעם שלך במוזיקה מסתבר (מכל ההודעות) הרבה הרבה יותר מגוון משלי המצומצם יחסית. אל תתעצבן, אבל מבחינתי בחרת שיר של קרן פלס? הלך עלייך, איבדת אותי (היא סתם דוגמה שזרקתי שהיתה היום, רוב המיינסטרים הזה פשוט הורג לי את האהבה למוזיקה, זה לא שהיא נוראית בעיניי, יש גרועים ממנה, היא פשוט לא מיי קאפ אוף טי, ואם מדובר בלהיט טחון שלה ושל כמותה אז בכלל אני מאבדת סבלנות ולא מסוגלת להקשיב בכלל).
ודווקא עם להיטים הכי הכי מושמצים, כמו זה של הלידיי שאתה לא סובל - אין לי שום בעיה. אפילו הייתי שמחה לבצע אותו בעצמי באיזה ערב קריוקי
(לא שהלכתי לכזה בחיים), כי מוצאת בו חן למרות הכל, במלודיה הבסיסית שלו, לפני הטחינה והסגנון המוזיקלי שלא קשור אלי והפדיחה שבלהגיד ששיר כזה עושה לך טוב
(אם כי לא אהבתי לצערי את הביצוע של רוז לזה כי העיבוד לא התאים לה בכלל לטעמי והיה צריך לשנות שם את כל האווירה).
לצערע גם לא מסוגלת לדרג את הערב הסתמי הזה להבדיל ממך, שום דבר לא עשה לי וואו, שום דבר לא זעזע אותי ממש. רק הערב לגבי אבישחר, זה לא שאת ה*שיר* הזה הציבור לא אהב לדעתי (למרות שלא יודעת, אולי יש סיכוי שזה ישן מדי ולא מוכר לקהל המסמס?
), זה העיבוד הגרוע ספציפית שהרס את השיר היפה, וחוץ מזה אבישחר עצמו שמסתבר שלא מדבר אל הקהל הישראלי.