אקס פקטור פרק 19 לייב 8 (השרשור הראשי)

Brady

New member
נכון?! זה פתטי. ההפקה גם לא הייתה נותנת

לפורטיס לחשוב בכלל להוציא את המילה אבישחר מפיו, אם לא היו יודעים שאבישחר בבוטום בהצבעות.
לא תוכלו לשמור על המוצר המהונדס שלכם לנצח, חברים. הבועה תתפוצץ.

juspan

New member
ואיי, בדיוק מה שרציתי לומר

שכל שבוע על מישהו אחר מהשופטים מוטלת ההצגה הזו המתוסרטת לגמרי. מעניין איך שירי תצליח לשחק את התפקיד הזה שלה בשבוע הבא בנוגע לפיוז'ן

LiRs Lullaby

New member
מסכנה שירי

מה לעשות, על טעויות משלמים. למרות שבמקרה שלה לפחות יש לה אס ענקי שילך איתה עד הגמר (רוז).

קמוש1

New member
משה הזה תחמן! כמו כל השופטים

הוא יודע ששירי לא תגיד שום דבר נגד המתמודד שלו אורי שכיב ולכן הוא בחר באבישחר!

adizush

New member
אני מעוצבנת

נכון שאבישחר לדעתי לא עמד בהבטחת האודישן, אבל עדיין הוא שר היום יפה מאוד לדעתי ובטח הרבה יותר מפיוז'ן.
ועוד לא התאוששתי מהדחת הכרקוקליות! מאוד מעצבנת אותי הטענה של עברי בפרק הקודם ושל משה היום שהמתמודד השני (כרקוקלי/אבישחר) כבר מוכן ובשל ולפיוז'ן צריך לתת עוד זמן. הלו, זה לא כיתה טיפולית פה! כאילו הם יודעים שהם עושים בחירה לא הגיונית לגמרי ומנסים לתרץ אותה.
וכן, הא-קאפלה של פיוז'ן הייתה מאוד יפה, וכן הם בוי בנד לא רעה. אבל לדעתי את דרכם בתחרות הם מיצו, הקהל בבית יודע את זה, חבל שהשופטים (חלקם לפחות) לא משלימים עם רוע הגזרה ומקווה שלא ימשיכו להעיף בגללם זמרים מוכשרים ו"בשלים".

danlevin1

New member
לגמרי

התוכנית אוטוטו נגמרת , אין זמן לעבור דרך
צריך את המתמודדים הכי מוכנים ובשלים להגיע לגמר ולזכות

xjoiq

New member
דירוג ביצועים של הלייב8(פרק 19)

אז ככה:

2 הביצועים המובילים של התוכנית היו של ענבל ביבי והאחים אגמי
ענבל ביבי היא כוכבת שקורמת עור וגידים בשילוב עיבודים מוצלחים במיוחד ושעשויה להוכיח לסיימון קאוול שיש כשרונות אצל הנייטיבז בלבלט ואילו האחים אגמי בעלי צלילים מרגשים שאפילו יותר מרגשים מלהקת הדגל של הבנים שהוא הדריך באקס פקטור האחרון רסטלס רואד.
כל כך האחים אגמי מרגשים שהייתי מדרג אותם כהביצוע של התוכנית ואת ענבל ביבי כביצוע מס' 2

אחריהם קצת במרחק מסוים במקום השלישי אורי שכיב עם שדרוג של השיר המרגש שלו מהאודישן

אחריהם במקום הרביעי אבישחר עם השיר החביב של סטיווי וונדר ועם צלילים די נעימים שאבישחר יודע להפיק מגרונו(פלא שדווקא השיר הזה הציבור הכי פחות אהב)

במקום החמישי תמר עם קאבר לשיר שהמקור שלו די יפה והיופי שלו טיפטף גם לקאבר. גם הטונים עצמם של תמר הם לא צורמים ואפילו נעימים בצורה כזו או אחרת הבעיה שלה זה לחבר את השיר עם הרגשות שלה(ביום רביעי היא דווקא הצליחה יותר)ולא להגיש את השיר בצורה חד ממדית

במקום השישי פיוז'ן עם קאבר לאחד השירים היותר טובים שיצאו פה בארץ כמה שההגשה היתה ברמת ב'צפר עדיין השיר היה נעים וזרם בעיקר בזכות מלודיות המקור

במקום השביעי עדן בן זקן למרות שהפזמונים היו נעימים איכשהו, הבתים היו מעצבנים וחופרים בשכל. לפחות פיוז'ן לא היתה להם ירידה מתחת לסף הנעימות. אני מתאר לעצמי שאלמלא עדן בן זקן לא היתה אובררייטד השופטים היו יורדים עליה יותר.

במקום האחרון נמצאת הפעם רוז שבחרה את השיר הכי מאוס עלי בעולם שצריך מזמן להוציא אותו מחוץ לחוק ולהגדיר את השמעתו במקומות ציבוריים כפשע נגד האנושות

בינתיים פייבוריטים ראשיים לגמר הזוגי הסופי הם ענבל ביבי והאחים אגמי
והיות שהגמר באקס פקטור מתחיל עם 3 אקטים אני מצרף אליהם את אורי שכיב.
על מקומות רביעי חמישי מתמודדות תמר ורוז.

juspan

New member
מצחיק, אתה רואה כמה שהמון קשור

לפני הכל לבחירת השירים. זה אפרופו דיונים אחרים שלנו.

הטעם שלך במוזיקה מסתבר (מכל ההודעות) הרבה הרבה יותר מגוון משלי המצומצם יחסית. אל תתעצבן, אבל מבחינתי בחרת שיר של קרן פלס? הלך עלייך, איבדת אותי (היא סתם דוגמה שזרקתי שהיתה היום, רוב המיינסטרים הזה פשוט הורג לי את האהבה למוזיקה, זה לא שהיא נוראית בעיניי, יש גרועים ממנה, היא פשוט לא מיי קאפ אוף טי, ואם מדובר בלהיט טחון שלה ושל כמותה אז בכלל אני מאבדת סבלנות ולא מסוגלת להקשיב בכלל).

ודווקא עם להיטים הכי הכי מושמצים, כמו זה של הלידיי שאתה לא סובל - אין לי שום בעיה. אפילו הייתי שמחה לבצע אותו בעצמי באיזה ערב קריוקי
(לא שהלכתי לכזה בחיים), כי מוצאת בו חן למרות הכל, במלודיה הבסיסית שלו, לפני הטחינה והסגנון המוזיקלי שלא קשור אלי והפדיחה שבלהגיד ששיר כזה עושה לך טוב

(אם כי לא אהבתי לצערי את הביצוע של רוז לזה כי העיבוד לא התאים לה בכלל לטעמי והיה צריך לשנות שם את כל האווירה).

לצערע גם לא מסוגלת לדרג את הערב הסתמי הזה להבדיל ממך, שום דבר לא עשה לי וואו, שום דבר לא זעזע אותי ממש. רק הערב לגבי אבישחר, זה לא שאת ה*שיר* הזה הציבור לא אהב לדעתי (למרות שלא יודעת, אולי יש סיכוי שזה ישן מדי ולא מוכר לקהל המסמס?
), זה העיבוד הגרוע ספציפית שהרס את השיר היפה, וחוץ מזה אבישחר עצמו שמסתבר שלא מדבר אל הקהל הישראלי.

xjoiq

New member
לא סולח
ומה עוד על טעויות אכלדה טשקחי

מזה

אני בשוק
איך את מסוגלט איך איך את לא מטביישט איך איך

טלמדי ממני איך קותבים ואחר כך תבואי לבקש ממני סליחה-על.. זה שביקשת ממני סליחה
זהו אין לי מילים

xjoiq

New member
הלך עלי
?זהו את לא מכילה אותי?

תראי אצלי אין אפס זמרת שמסוגלת לשדר אינטימיות ורגש בשירה שלה והטונים שלה לא מחודדים ולא צורמים,נוגעת בי, אין מה לעשות זה כבר יצא משליטתי (וזה לא קשור לרגיסטרים יש סופרניות שנעימות לאוזן גם באוקטבה השישית ויש קונטרה-אלטיות שמאוסות באוקטבה השלישית) ועוד קרן פלס עם הכשרון הארטיסטי שלה שיודעת גם לדבר מתוך השיר שהיא מבצעת(אמנם תמר רחוקה מ"לדבר" מתוך השיר ובזה היא שיטחה את המקור אבל הטונים שלה לא צורמים). קרן לא בכדי נמצאת במיינסטרים יש לה הרבה נתונים המגדירים אותה כזמרת(גבוהים טובים כריזמה רגש ארטיסטיות צבע קול).

מה שאני לא הבנתי אצלך זה מה ה"טחינות" של השיר ההוא שאפילו אני לא רוצה להזכירו בשמו(פחחחח) טובה מה"טחינות" של השיר של קרן פלס ומה גורם לך לחשוב שהשיר ה(סופר סופר)מאוס ההוא מספיק רחוק מהמיינסטרים בשביל שתאהבי אותו?

וחוץ מזה מכל 19 התוכניות איזה ביצוע של שיר הכי עשה לך וואו?

נ.ב.: לא היית צריכה ללכת רחוק ולאסוף עלי,מההודעות שכתבתי,ראיות מרשיעות שהטעם שלי מאוד מגוון היית יכולה גם להרגיש את זה מהחתימה שלי

juspan

New member
אה, ברור שהוא הכי מיינסטרים

לרגע לא טענתי אחרת, אבל מיינסטרים כייפי. קרן פלס זה מיינסטרים הממ... משעמם? נעזוב הגדרות
ברור שזה סובייקטיבי לגמרי וגם עניין של כמה יצא לך לשמוע להיט טחון זה או אחר ברדיו וכו' (למרות שמאז שקצת ראיתי אותה בביה"ס למוזיקה היא התחבבה עלי כבנאדם).

בתכניות הגרנדיוזיות האלה אני כנראה בנאדם של אודישנים. כמו שאלכס וסיירה לא הצליחו לשחזר לי את ההתרגשות וההנאה מהאודישן הראשון (אם כי אהבתי גם משהו בתכנית ההופעות), ככה גם לא תמר, הכרקוקליות ואף אחד אחר כאן בתכנית שלנו. למרות שאני תמיד מחכה ששלב האודישנים יגמר ויתחיל האקשן האמיתי של התכנית. בעיה.

וקטעים עם החתימה, אחרי מיליון שנה בתפוז התרגלתי פשוט לא "לראות" חתימות. רק עכשיו קראתי אותה

למעלה