אקס פקטור פרק 19 לייב 8 (השרשור הראשי)

X יו יו S

New member
באיזה שעה?

כי אתמול הקלטתי את שידור של זה ב23:00 אחרי תוכנית שאני אוהבת כדי שהקלטת לא תעצר באמצע והיה רשום שזה פרק 11

מה טעם שלך?

juspan

New member
הם קוראים לזה פרק 11

כי זו תכנית מס' 11 בינתיים של העונה החדשה, אבל כמו שהסברתי כל שבוע זה שבוע חדש שעומד בפני עצמו, כלומר מחזור חדש. כלומר ההמשכיות היא רק למשך שבוע, ימי שידור א' - ה'. כל יום ראשון מתחילים מחדש עם מתמודדים חדשים לגמרי למשך 5 תכניות נוספות.

לכן זה מעולה בשבילך להתחיל מפרק 11, כי הוא בעצם תכנית ראשונה של אותו השבוע (להבדיל מפרק 12 או 15
)

X יו יו S

New member
אה עכשיו הבנתי ואני לא רואה את זה

תוכניות על אוכל לא מדברות אלי וכן ידוע לי שכל אהבה של אנשים לתוכנית זה בגלל שי אביבי

juspan

New member
כן, הבנתי שאת לא רואה

פשוט אם במקרה הקלטת זה הזמן לראות מפרק ראשון של שבוע

לא אשכנע אותך (מספיק אני מטרידה את נאוסיקאיי בזה
), אבל זה לא באמת תכנית על אוכל. מבחינתי זה תיעוד משעשע ולפעמים מאוד מטריד של החברה הישראלית, לא פחות ולא יותר
דווקא בגלל שזו הפקה נורא קטנה עם אנשים כביכול רגילים מכל הגילאים ורוב המגזרים.(להבדיל מליהוק של שואו ביזנס וונאביז בתכניות הגדולות כמו האח וכו').

אפשר ללמוד מזה כ"כ הרבה על המנטליות הישראלית (לא שאנחנו צריכות ללמוד כי אנחנו ישראליות). בדיוק התחלתי לצפות טיפה בתכנית המקור הבריטית, שאיכשהו פחות מעניינת אותי (השי אביבי שלהם צעקני ומעצבן אותי), אצלם לא ראיתי בינתיים מסדרי ניקיון של רס"רים (בתכנית הישראלית תמיד יש רכילות על הבית הלא נקי/לא מסודר, כוסות עם כתמים וכו' וסיור של המשתתפים בכל הבית תוך חיטוט בארונות ובדברים הכי אישיים). וזו סתם דוגמה אחת על מהי ישראליות...

juspan

New member
אז חבל שלא ראיתי בזמנו את התכנית

כאילו הביטלס וקולדפליי - לא כזה נדיר (נו פסדר, באיידול בערב שכולו הביטלס, ושחלק מהמשתתפים לא הכירו כמה מהקלאסיקות הכי גדולות שלהם קודם), אבל תכנית מסוג כזה ששרים בה אצטק קאמרה? הכי כיף בעולם פתאום להיזכר!
עכשיו אני מבינה למה התכנית ירדה יחסית מהר
(סתם, אין לי באמת מושג אם כך היה וכמה הצלחה וכו').

בקשר לבואו לאכול איתי, איזה כיף, אבל חייבת להזהיר שהשבוע החדש מסתמן (אחרי 2 התכניות הראשונות שכבר צפיתי בהן השבוע) כשבוע חביב לא מהסוג הממכר והקורע וכו'. סתם עניין של מזל של ליהוק ודינמיקה בין המשתתפים. בשבועיים הראשונים בעונה הזו תמיד היה טיפוס אחד אקסצנטרי במיוחד (ובלתי נסבל) שרק סביבו יכולת לבנות עונה שלמה של משהו. אבל מקווה שבכ"ז יעשה לך חשק לעוד ותמשיכי לצפות.

xjoiq

New member
אחד השירים???
גם בתור בדיחה זה טרגי

ולגבי הקאבר שלך - זה משחק ילדים-סתם נאום מלווה באיזשהו ליווי מוזיקלי בכנסת יש לו 120 נואמים שייקחו אותו בהליכה במאיסות

juspan

New member
ואיי ואיי ואיי

ניחא עם הטעם האזוטרי שלי לפעמים, אבל כזו תגובה לקאבר המדהים הזה של ג'וני קאש? ואתה מדבר על רגש במוזיקה??
טוב, איון בסיס להדברות מוזיקלית בינינו אפרופו ערוץ הכנסת
(אבל לא שלא הבנו את זה עוד קודם לכן
)

xjoiq

New member
רק לצורך עידון הדברים

1. הכותרת מתייחסת לניק קייב
2. ההתייחסות לג'וני קאש היתה בעיקר לעובדה שהוא לא מתקרב בכלום לניק קייב בכושר העינוי והסדיזם של האנטי שירה של ניק קייב(הכוונה שג'וני קאש יוצא בזול)
3. גם בתור נואם מוזיקלי אין לו מה לפחד יש 120 אנשים שירפדו את תחתית המאיסות מתחתיו

וסליחה על החריפות,שלא מגיעה לך ממני,בתגובתי
בידידות

בתקופה שנכתב ובוצע השיר הזה ניק קייב בלע מן הסתם הרבה דברים, אבל פרוזק לא היה בינהם
אם אני לא טועה, אחרי האלבום הזה הוא נכנס לגמילה.
אצלי, בהפוך ממך, ניק קייב זכור לי באהבה כחלק מפסקול ההתבגרות שלי.

xjoiq

New member
מה שהוא בלע או בלע דרך הווריד גם יכול להסביר

איך הוא הצליח בגבורה רבה, אני חייב לציין, למשוך את דקות הנצח של ה?הדבר הזה???
שמתיימר להיקרא שיר.
אני מתאר לעצמי שאחרי שהוא נגמל הוא נגמל גם מהיכולת "לשיר" את ה-" " "שיר" " " הזה(או שאח"כ באמת הוא הזדקק לפרוזק).

בהתחלה כשפתחתי לפני שנזכרתי שהוא טראומת ילדות שלי חשבתי לתומי,שעם השם המפוצץ שלו, שהוא מהשובלים של פינק פלויד או מינימום מהשובלים של ברקלי ג'ימס הרווסט וככה התחלתי להתרווח בכורסתי עד שהבנתי לאיזה בור נפלתי..

בשביל שאני אשמע משהו רפפטיבי רצוי מאוד שזה יהיה באיזורים של המלודיה הכי יפה בעולם.

xjoiq

New member
רפפטיבי=רפטטיבי

ודרך אגב בתוך ברקלי ג'יימס הרווסט החבאתי לך את mockingbird אבל הקישורית עשתה צ'ילבה עם ההודעה

אגב הדבר ההוא עושה לי בדיוק תופעה הפוכה מניק קייב אני מפסיק לשמוע הכל וננעל בלופים לשמוע רק אותו

בעקבות הדיון המרתק שלכם גם השועל גיגל על טינה

ומצא את השיר הבא בביצועה:

טינה איברגימוב - עוד יהיה לי
http://www.mako.co.il/tv-the-next-star/video-season1?subChannelId=47291124f2d02410VgnVCM2000002a0c10acRCRD&vcmid=5612c95342342410VgnVCM2000002a0c10acRCRD

וזה עשה חשק לשועל להמשיך ולבדוק עוד ביצועי שירים שלה בהמשך.

לשועל יצא רק פעם אחת בלבד לצפות בכוכב הבא, וגם זה מתוך סקרנות גרידא, ומאחר שהשועל לא התרשם לטובה מאיך שהתוכנית הזאת שמבחינת השועל היא מוטציה של כוכב נולד שנפח את נשמתו מזמן, ובכוח מנסים להחיות אותו מחדש, אך ללא הצלחה, זו היה גם הפעם האחרונה שהשועל צפה בה.

אך השועל חייב להודות שטינה מסתמנת כזמרת גדולה, בעיקר בעקבות הצפייה וההאזנה לביצוע הזה שלה לשירה של מרגול, שהוא לא רק ביצוע ענק, הוא אף ביצוע של גמר, ולא רק בכוכב הבא, אפילו בX פקטור, ביצוע כזה יכול לנצח.
איזה ביצוע.

אז כנראה שבכל זאת ולמרות הכל יצא משהו טוב מהכוכב הבא. טינה איברגימוב בהחלט זמרת ששווה לעקוב אחריה ואחרי הקריירה המוזיקלית שלה.

xjoiq

New member
נכון עוד יהיה לי גם חזק מאוד ואפילו מאוד מאוד

עברת על שאר השירים שלה("אבא" "מישהו תמיד הולך איתי" וכו') או רק על זה?

אני אספר לך קוריוז הלכתי לחפור עליה ונכנסתי לערוץ שלה ביוטיוב שם היא שומרת ביצועים ישנים שלה ואם היית אומר לי שמזאת תצא טינה איברגימוב הייתי שואל אותך איזה חומר לקחת?

בתוכנית היא סיפרה איך היא לומדת מהר וגם מילים חדשות של שירים היא לומדת בעל פה בצ'יק.

אני אומר לך ותזכור את זה: זאת הדיווה העתידית של ישראל שתעלה על כל מלכות השירה באיזור קו רוחב ^33 מאז המצאת הגרמופון!
לדעתי כל תעשיית המוזיקה בישראל צריכים לעבוד בשבילה ולפתח אותה למכסימום!

רק 2-3, אך השועל מתכנן לשמוע עוד שירים שלה

ובהחלט יש פוטנציאל אדיר בבחורה. אך מנגד השועל הבי מרפרוף בפייסבוק של התוכנית שהרבה גולשים חושבים שיש לה מבטא מעיק בשירים באנגלית ושהיא חייבת להיפטר ממנו אם היא רוצה להצליח בגדול.

Nightingale5

New member
מסכימה עם כל מה שרשרמת

אני ראיתי את התכנית בהתחלה במיוחד בשביל טינה
סתם בשביל הפרוטוקול אספר לך שהשופטים לא העבירו אותה באודישן
ואז ההפקה החליטה עד דעת עצמה להכניס אותה לתכנית למבחן המסך והקהל כמובן אהב אותה

מה שקרה עם השופטים בתכנית הזאת זה פשוט ביזיון
ולפי איך שאני מכירה את הטעם שלך מדה וויס ומאקס פקטור אני חושבת שתאהב גם את ליאור פרץ וענבל בקמן שגם השתתפו בתכנית והודחו ממנה בטרם עת

xjoiq

New member
גמני

אהבתי את ליאור פרץ העוצמתית וענבל בקמן הרכה והמהפנטת ומקווה ששתיהן תמצאנה את דרכן לתעשיה.

juspan

New member
בהחלט:)

גם יתאים לה בכל הקטע המידלרי הזה. אבל אולי זה לא מופיע ברשימת 20 שירי ההעצמה הנשית הטובים ביותר

למעלה