אקס פקטור פרק 19 לייב 8 (השרשור הראשי)

LiRs Lullaby

New member
הם עושים היום בכוונה הפוך על הפוך?

אבישחר בלי רקדניות, אורי שכיב שיר קצבי, האחים אגמי שיר קודר...

xjoiq

New member
בעלי הטונים הכי רכים והכי מלטפים באוזן

מכים שנית

אישית הייתי שמח שאלה יזכו באקס פקטור כי מה שהם עושים עושה לי כיף לשמוע

xjoiq

New member
הם טובים היום ובכל יום

הטונים שלהם מרופדים בהמון צמר גפן קטיפתי.

אם היו צריכים לשלוח חללית מכדור הארץ לחייזרים מחוץ לשביל החלב עם כל מיני דברים נחמדים שיש - בהחלט היה אפשר לצרף הקלטות שלהם.

בכל מקרה הם אמורים להפוך ללהיט אטומי בכל מיני מרפאות תרפיות וספא-ים למיניהם

בהופעות החיות הם היו מחוץ לסגנון שלהם

עד כה, לפחות. הרגשתי שעברי כופה עליהם משהו שהם לא. באודישנים אהבתי אותם.
אבל מרפאות ספא? לא חראם עליהם? זו המקבילה למוזיקת מעליות! (פכפוך נחלים והמיית דולפינים). שים את אבישחר שם וכל המטופלים ישקעו בשינה עריבה בעת הרפלקסולוגיה.

xjoiq

New member
דווקא אבישחר היה מהנעימים

תזכירי לי בלדות הם לא הקאפ אוף טי שלך?(כי דברים בומבסטיים וזיקוקין דינור אני זוכר לפני 2 תוכניות שאמרת לי שלא)

אין לי שום דבר נגד בלדות, אבישחר שעמם אותי

זה לא שהוא לא היה נעים, הוא היה נעים, אבל בדיוק כמו שמוזיקת מעליות נעימה או נגינת פסנתר בלובי של מלון (ח"ח לעברי), זה נעים ברקע, כל כך נעים שאתה בכלל לא זוכר שהייתה מוזיקה ברקע ואיזה שיר נוגן. אבישחר שר יפה אבל הוא לא ויטוראוז, הוא בוחר כל הזמן שירים של ווקאליסטים טובים ממנו והוא שר אותם בול כמו שהם, בלי להביא איזה טוויסט או משהו משלו (כמו הכרקוקליות או ענבל ביבי), ואין לו שום כריזמה, לפחות לא כזו שעוברת אלי מהמסך. לשם השוואה, בן גולן לפעמים זייף, לא תמיד היה נעים והעיבודים שמשה בחר לו היו על הפנים
אבל הכריזמה, האנרגיה הבן גולנית הזו והיחוד שלו - תמיד היו שם, ולכן בן גולן הוא בעיני פספוס של התוכנית ואני כן סקרנית לראות מה יהיה איתו בהמשך, בתקווה שאכן יהיה המשך ואילו אבישחר לא מעניין אותי.

בן גולן והכרקוקליות הם הפיספוס הגדול של העונה

הזאת.
אני דווקא אהבתי את בן גולן. אני לא מצליחה להבין איך דווקא הוא הלך הביתה בשבוע שעבר.

אורישקי

New member
עדן הייתה ממש גרועה היום

וגם רוז כבר מעייפת.
האחים כשלעצמם שרים יפה אבל מה זה השיר הגרוע הזה?!?

LiRs Lullaby

New member
האחים נתנו ביצוע קצת יותר טוב משבוע שעבר

לפחות מבחינת הרמוניות. זה היה ביצוע מאוד רך ומלטף, אבל אני אישית מעדיפה אותם על גיטרות.

xjoiq

New member
מה זה?
דווקא כשהאחים אחרונים כ"כ קצר

הזמן
אם הם יגיעו חלילה לבוטום טו זה יהיה מה זה מעצבן
ולא צודק

למעלה