אני לא עם ניקאב
אבל ממה שאני לפחות יודעת
שלהיות גלוי , לגבי צורה, אם למשל היא סובלת מאיזה מחלה שגורמת לה להיות קירחת או אם יש לה משהו אחר- חובת הגילוי היא חובה. כמו שזכות הבעל לדעת, גם בלי הניקאב, אם יש לאישתו איזושהי מחלה או איזה משהו מטריד שהיא סובלת ממנו- לפני הנישואין.
אף אחד לא מחייב גבר מוסלמי בלהתחתן בכוח עם מישהי עם ניקאב. לא גוררים אותו מהאף. בבחרין , באיחוד האמירויות למשל ,קיים גם חיג'אב וגם ניקאב. מה גורם לבחור לבחור בזו עם הניקאב ולא עם החיג'אב? נלך לשאול אותו.
בשורה התחתונה, בעוד כולם אומרים "תחיה ותן לחיות" אנשים כאן רצים לפסול ולהיכנס לוורידים של איך מתלבשים ולמה. מצידי שתלך גם עם סיר על הראש, כמו שאין זה מתפקידי למנוע ממישהי שתלך גם בביקיני כי בא לה לעשות מה שבא לה. לה יש דעה, לאחרים יש דעה אחרת.
מבקרים את הזו עם הניקאב, ולא רוצים לקבל דעה על מישהי חשופה בחזרה, ברגע שכן עושים את זה: "אתם בחברה עקומה, מיושנת , מזו של אלפי שנה". כדא שהחברה של היום , הטוענת שהיא יותר מתקדמת, תקבל גם את הענתיקות, כלשונן. מתוך הנחה שכבוד מגיע לכולן, הובא הציטוט הבא:
אבל ממה שאני לפחות יודעת
שלהיות גלוי , לגבי צורה, אם למשל היא סובלת מאיזה מחלה שגורמת לה להיות קירחת או אם יש לה משהו אחר- חובת הגילוי היא חובה. כמו שזכות הבעל לדעת, גם בלי הניקאב, אם יש לאישתו איזושהי מחלה או איזה משהו מטריד שהיא סובלת ממנו- לפני הנישואין.
אף אחד לא מחייב גבר מוסלמי בלהתחתן בכוח עם מישהי עם ניקאב. לא גוררים אותו מהאף. בבחרין , שבאיחוד האמירויות למשל ,קיים גם חיג'אב וגם ניקאב. מה גורם לבחור לבחור בזו עם הניקאב? נלך לשאול אותו.
בשורה התחתונה, בעוד כולם אומרים "תחיה ותן לחיות" אנשים כאן רצים לפסול ולהיכנס לוורידים של איך מתלבשים ולמה. מצידי שתלך גם עם סיר על הראש, כמו שאין זה מתפקידי למנוע ממישהי שתלך גם בביקיני כי בא לה לעשות מה שבא לה. לה יש דעה, לאחרים יש דעה אחרת. אני לא מבינה מה הבעיה.
מבקרים את הזו עם הניקאב, ולא רוצים לקבל דעה על מישהי חשופה בחזרה, ברגע שכן עושים את זה: "אתם בחברה עקומה, מיושנת , מזו של אלפי שנה". כדאי שהחברה של היום , הטוענת שהיא יותר מתקדמת, תקבל גם את הענתיקות-כלשונן. חברה פתוחה בלקבל את השונה- מתוך הנחה שכבוד מגיע לכולן, הובא הציטוט הבא:
"יש להן גם אישיות, חכמה, טוב לב, שכל וניתנה להם הבחירה לעשות מה שבא להן."= ניקאב זה גם סוג של בחירה.
מעניין שפה הבא לי והבחירה הזו נתקלת במחסום , עושים פרסה ועוברים לדבר על כלא, עילבון, חוסר קידמה וענתיקות.
יש להן גם אישיות, חכמה, טוב לב, שכל וניתנה להם הבחירה לעשות מה שבא להן.
נוצרת הרגשה שאישה עם ניקאב היא אישה מטומטמת (ועוד מבקרים אותי). בשנים אחרונות דווקא אלה שהלכו כך הגיעו למספר רב של הישגים שפרסתי.