הגברים גורשו מחשש שהנשים ייפלו לרגליהם

אם שתי סוכריות נופלות ממך על חצר מלא חול

אחת עטופה
השניה לא.

באיזה אחת תבחר?

התמונה היא בכלל לא השוואה לרכוש

אישה בטבעה נולדה להיות יצור או בריאה אלוהית מושכת עבור גבר.
קח שתי בחורות יפות, נאות. האחת מכוסה השניה נראית יותר יפה בביגוד חשוף (בלי עטיפה כמו הסוכריה)

עם איזו אחת גברים (הזבובים) יעדיפו להתחיל?

כמובן שלכל אחת יש זכות ללכת איך שבא לה. זה גם סוג של בחירה, אבל כל עוד טועני החופש , הגברים שביניהם למשל, יגדירו כיסוי בתור ״כלא״
מתוך הנחה שבנות הן כמו אחיות שלו, סביר להניח שאלה, ברגע שיראו בחורה חשופה מוטרדת ישלפו מתוך כיסם את שמיכת הקסם- וירוצו לכסות אותה.

אני שאלתי אותך באיזה סוכריה אתה בוחר

מי אמר שהוא חייב לבחור בבחורה מוסלמית עם ניקאב לשם היכרות?

וחוצמזה,

ההדמייה של שמרוך לצורך העניין תואמת את התגובות המתקבלות.
סוכריה בעיניך ואישה היא אולי רכוש
אישה בחשוף , בעיניי, להנאת העובר ושב יכולה להוות אייקון מיני לכל דבר.
לכל אחד דעה משלו.

GuyN2

New member
הוא לא חייב

אבל הוא שאל איך בנאדם יכול לבחור ככה, כשהוא לא יודע מה מסתתר מתחת לעטיפה?
את בעצמך אמרת שאישה נבראה כדי שגברים ימשכו אליה
אז איך אפשר להימשך למישהי אם לא רואים אותה?

כמו שאפשר להימשך

לאישה דתייה עם פאה ואז לגלות שהיא בכלל קירחת?
זה שאישה נולדה בלהיות יצור עדין אשר נועד למשוך גבר (ים) לא אמור להוות סיבה בכדי לתפוס עליו גל ולפסול קוד ליבוש שכזה.
ואם כבר יש אמת פה,
מי באמת כאן ביקר את נשות הטאליבן בפורום יהודים לפני שמגנים את נשות טהרן והסביבה בפורום ערבים?

GuyN2

New member
אם אני אמשך לדתייה עם פאה

ואז אגלה שהיא קירחת - המשיכה כמעט בטוח שתעלם
יש הבדל בין פאה לניקאב
ואני מבקר את נשות הטאליבן ונשות טהרן באותה מידה

GuyN2

New member
תיקון:

אני לא מגנה את הנשים עצמן, אלא את החברה שבה הן חיות

אני לא עם ניקאב

אבל ממה שאני לפחות יודעת
שלהיות גלוי , לגבי צורה, אם למשל היא סובלת מאיזה מחלה שגורמת לה להיות קירחת או אם יש לה משהו אחר- חובת הגילוי היא חובה. כמו שזכות הבעל לדעת, גם בלי הניקאב, אם יש לאישתו איזושהי מחלה או איזה משהו מטריד שהיא סובלת ממנו- לפני הנישואין.

אף אחד לא מחייב גבר מוסלמי בלהתחתן בכוח עם מישהי עם ניקאב. לא גוררים אותו מהאף. בבחרין , באיחוד האמירויות למשל ,קיים גם חיג'אב וגם ניקאב. מה גורם לבחור לבחור בזו עם הניקאב ולא עם החיג'אב? נלך לשאול אותו.

בשורה התחתונה, בעוד כולם אומרים "תחיה ותן לחיות" אנשים כאן רצים לפסול ולהיכנס לוורידים של איך מתלבשים ולמה. מצידי שתלך גם עם סיר על הראש, כמו שאין זה מתפקידי למנוע ממישהי שתלך גם בביקיני כי בא לה לעשות מה שבא לה. לה יש דעה, לאחרים יש דעה אחרת.
מבקרים את הזו עם הניקאב, ולא רוצים לקבל דעה על מישהי חשופה בחזרה, ברגע שכן עושים את זה: "אתם בחברה עקומה, מיושנת , מזו של אלפי שנה". כדא שהחברה של היום , הטוענת שהיא יותר מתקדמת, תקבל גם את הענתיקות, כלשונן. מתוך הנחה שכבוד מגיע לכולן, הובא הציטוט הבא:

אבל ממה שאני לפחות יודעת
שלהיות גלוי , לגבי צורה, אם למשל היא סובלת מאיזה מחלה שגורמת לה להיות קירחת או אם יש לה משהו אחר- חובת הגילוי היא חובה. כמו שזכות הבעל לדעת, גם בלי הניקאב, אם יש לאישתו איזושהי מחלה או איזה משהו מטריד שהיא סובלת ממנו- לפני הנישואין.

אף אחד לא מחייב גבר מוסלמי בלהתחתן בכוח עם מישהי עם ניקאב. לא גוררים אותו מהאף. בבחרין , שבאיחוד האמירויות למשל ,קיים גם חיג'אב וגם ניקאב. מה גורם לבחור לבחור בזו עם הניקאב? נלך לשאול אותו.

בשורה התחתונה, בעוד כולם אומרים "תחיה ותן לחיות" אנשים כאן רצים לפסול ולהיכנס לוורידים של איך מתלבשים ולמה. מצידי שתלך גם עם סיר על הראש, כמו שאין זה מתפקידי למנוע ממישהי שתלך גם בביקיני כי בא לה לעשות מה שבא לה. לה יש דעה, לאחרים יש דעה אחרת. אני לא מבינה מה הבעיה.

מבקרים את הזו עם הניקאב, ולא רוצים לקבל דעה על מישהי חשופה בחזרה, ברגע שכן עושים את זה: "אתם בחברה עקומה, מיושנת , מזו של אלפי שנה". כדאי שהחברה של היום , הטוענת שהיא יותר מתקדמת, תקבל גם את הענתיקות-כלשונן. חברה פתוחה בלקבל את השונה- מתוך הנחה שכבוד מגיע לכולן, הובא הציטוט הבא:

"יש להן גם אישיות, חכמה, טוב לב, שכל וניתנה להם הבחירה לעשות מה שבא להן."= ניקאב זה גם סוג של בחירה.
מעניין שפה הבא לי והבחירה הזו נתקלת במחסום , עושים פרסה ועוברים לדבר על כלא, עילבון, חוסר קידמה וענתיקות.

יש להן גם אישיות, חכמה, טוב לב, שכל וניתנה להם הבחירה לעשות מה שבא להן.

נוצרת הרגשה שאישה עם ניקאב היא אישה מטומטמת (ועוד מבקרים אותי). בשנים אחרונות דווקא אלה שהלכו כך הגיעו למספר רב של הישגים שפרסתי.

הודעה מתוקנת - סליחה:

אבל ממה שאני לפחות יודעת

אף אחד לא מחייב גבר מוסלמי בלהתחתן בכוח עם מישהי עם ניקאב. לא גוררים אותו מהאף. בבחרין , באיחוד האמירויות למשל ,קיים גם חיג'אב וגם ניקאב. מה גורם לבחור לבחור בזו עם הניקאב ולא עם החיג'אב? נלך לשאול אותו.

בשורה התחתונה, בעוד כולם אומרים "תחיה ותן לחיות" אנשים כאן רצים לפסול ולהיכנס לוורידים של איך מתלבשים ולמה. מצידי שתלך גם עם סיר על הראש, כמו שאין זה מתפקידי למנוע ממישהי שתלך גם בביקיני כי בא לה לעשות מה שבא לה. לה יש דעה, לאחרים יש דעה אחרת.
מבקרים את הזו עם הניקאב, ולא רוצים לקבל דעה על מישהי חשופה בחזרה, ברגע שכן עושים את זה: "אתם בחברה עקומה, מיושנת , מזו של אלפי שנה". כדא שהחברה של היום , הטוענת שהיא יותר מתקדמת, תקבל גם את הענתיקות, כלשונן. מתוך הנחה שכבוד מגיע לכולן, הובא הציטוט הבא:

יש להן גם אישיות, חכמה, טוב לב, שכל וניתנה להם הבחירה לעשות מה שבא להן."= ניקאב זה גם סוג של בחירה.

מעניין שפה הבא לי והבחירה הזו נתקלת במחסום , עושים פרסה ועוברים לדבר על כלא, עילבון, חוסר קידמה וענתיקות.
יש להן גם אישיות, חכמה, טוב לב, שכל וניתנה להם הבחירה לעשות מה שבא להן.

נוצרת הרגשה שאישה עם ניקאב היא אישה מטומטמת (ועוד מבקרים אותי). בשנים אחרונות דווקא אלה שהלכו כך הגיעו למספר רב של הישגים (בשנים האחרונות )שפרסתי. ניקאב אף פעם לא מנע מבחורות להתקדם.

GuyN2

New member
ניקאב זה סוג של בחירה?

תקני אותי אם אני טועה, אבל לדעתי זו כפייה ולא בחירה
לא חושב שלנשים בטהרן יש זכות בחירה בכלל

לא הגעתי עד לטהרן - ואיני מאוהבת בהם.

אני יודעת שנושא הניקאב- חיג'אב זוכה להרבה פרשנויות מאחר ובקוראאן, לא קיימת במפורש אמירה שמצהירה שיש על הנשים לכסות את פניהן. אלא לכסות את האיברים האינטימיים של האישה. ונתמכים בכמה חדיסים אשר תומכים בכך. לכסות איברים אינטימיים להוציא פנים, כפות ידיים, רגליים "الا ما ظهر منها" - חוץ מאשר אלה אשר חיוניים להתנהלות של האישה בחיי היום יום. עינים כדי לראות, ידיים כדי להחזיק ולהתארגן, פה כדי לאכל ולשתות ו..ו..ו..

ישנם כאלה, הנחשבים ליותר אדוקים, אשר פירשו שעיניים ושפתיים כלולות גם כן בכל החבילה.

קח למשל את סעודיה, קיימות שם מקומות שלא כולן הולכות שם עם ניקאב. אפילו בטקס לעלייה לרגל חל איסור על כניסה לתוך המתחם עם ניקאב- פנים מכוסות. גם בתפילה אסור לאישה לכסות את פניה.
אותו הדבר גם בבחרין, דובאי, ובכלל באיחוד האמירויות.

למעלה